Przy kawie ...
-
a_gatka
Re: Przy kawie ...
Co robita? Snuję się po sieci i robię wszystko, by nie zabrac się za robotę 
ja powoli szykuję sie do spania 
Hej Agatko
miło że przyłączyłaś się do nas 
ja się właśnie relaksuję w łózku.. i zaraz zmykam spać.. jutro neistety pociągiem do pracy...
byliśmy na dobrej kolacji.... teraz pora odsapnąć.....
Mysza, mi się wydaje poważnie że im się nie chce i szukają wymówki..
ale wiem , że kolezanka z pracy, ma problemy z dzieckiem, tylko nie pamiętam z jakiego powodu, ma zaświadczenie z poradni i w przedszkolu muszą jej dziecku zapewnić dodatkową opieke.. nie wiem jak jest ze świetlicą..
ja się właśnie relaksuję w łózku.. i zaraz zmykam spać.. jutro neistety pociągiem do pracy...
byliśmy na dobrej kolacji.... teraz pora odsapnąć.....
Mysza, mi się wydaje poważnie że im się nie chce i szukają wymówki..
ale wiem , że kolezanka z pracy, ma problemy z dzieckiem, tylko nie pamiętam z jakiego powodu, ma zaświadczenie z poradni i w przedszkolu muszą jej dziecku zapewnić dodatkową opieke.. nie wiem jak jest ze świetlicą..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a_gatka
Dziękuję kochana :* To, że się rzadko odzywam, wcale nie oznacza, że Was nie czytam dziewczyny
Zapewniam, że zaglądam na forum bardzo regularnie! No ale chyba się jednak rozkręcę bardziej tu z Wami... Jeśli oczywiście pozwolicie 
No jasne
im nas wiecej tym raźniej 
a przynajmniej będziemy miały okazję poznać nową osobę
a przynajmniej będziemy miały okazję poznać nową osobę
Haha witaj A_gatka 
Jamelka i w weekendy niektore pary potrafia sie chapac...choc tylko wtedy siewiduja.Zatem u was jest dobrze i bd lepiej.
Ech spaaac<zieeewaa>
Jamelka i w weekendy niektore pary potrafia sie chapac...choc tylko wtedy siewiduja.Zatem u was jest dobrze i bd lepiej.
Ech spaaac<zieeewaa>
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Hej a wiec dziś rozmawiałam z 2 panią ze świetlicy i powiedziała mi bardzo ciekawą rzecz a mianowicie iż moje dziecko faktycznie jest ruchliwe ale teraz najciekawsze kiedy mały staje się agresywny?wtedy gdy ktoś go zaczepia albo rzuca w niego klockami.mówi że sporadycznie to Tomek zaczyna coś.Więc jedna z pań chyba nie powinna pracować w świetlicy skoro zwala na niewinnego.
hej Wam 
oj Agatka
przesadzasz 
Mysza, czyli jej się po prostu nie chce
oj Agatka
Mysza, czyli jej się po prostu nie chce
dokładnie Tomek wymaga troszkę więcej uwagi a to już męczące jak widać
ALe to jest jej obowiązek..
Ja wiem że teraz wiele osób jest wygodnych...
Ale tu niestety jest jej obowiązek i faktycznie masz teraz podstawy by robić zadyme u dyrektorki..
Ja wiem że teraz wiele osób jest wygodnych...
Ale tu niestety jest jej obowiązek i faktycznie masz teraz podstawy by robić zadyme u dyrektorki..
Dzień dobry wszystkim 
Tak kochana mam dziś dzień wolny więc korzystam od samego rana
Ale niestety jutro jeszcze do pracy i przed nami weekend
A Co tam Kayira u Ciebie słychać ?
Hej Wam 
Czyli Myszko mialysmy z Kay racje.
Niektorzy po prostu nie powinni pracowac z dziecmi i tyle.Tylko szerza zgorszenie...
Czyli Myszko mialysmy z Kay racje.
Niektorzy po prostu nie powinni pracowac z dziecmi i tyle.Tylko szerza zgorszenie...
Hej Carina
No tak dokładnie macie racje co niektóre osoby nie powinny pracować z dziećmi zupełnie !
-
G****
Hej wszystkim 
Ale mnie dzis plecy bola, a jeszcze zaraz musze podjechac rowerem w jedno miejsce ale chyba zrezygnuje ze wzgledu na ten bol... Jeszcze tesciowa wziela M. do pilnowania i oczywiscie robi wszystko aby tylko go nie pilnowac.
A jak tam u Was?
Adidasowa co sie dzieje z Vanilka???
Ale mnie dzis plecy bola, a jeszcze zaraz musze podjechac rowerem w jedno miejsce ale chyba zrezygnuje ze wzgledu na ten bol... Jeszcze tesciowa wziela M. do pilnowania i oczywiscie robi wszystko aby tylko go nie pilnowac.
A jak tam u Was?
Adidasowa co sie dzieje z Vanilka???
jesli będzie babsko stwarzac kłopoty pójdę do dyrektorki że moje dziecko dyskryminowane tylko dlatego że wymaga ciut wiecej uwagi
zanna Ja mam dziś dzień wolny od pracy tak że wypoczywam
Leniuchuję jeszcze w łóżku puki co i nie za bardzo mi się chce wstawać z racji tego jak brzydko jest za oknem :-/
Dokladnie...
Ja pamietam swietliczanke, ktora nas wyganiala do domu z buta by miec spokoj,..a mielismy 7km.Ale je bylo ciezko z nami posiedziec az przyjedzie bus. Dopiero jak rodzice zrobili wrzawe to sie opanowala.,
Hej Zannka.Jak. cie bola to odpusc.nie ma z plecami przelewek.;/
Nie ma to jak wziasc i olewac.
Myszko idz.
Ja pamietam swietliczanke, ktora nas wyganiala do domu z buta by miec spokoj,..a mielismy 7km.Ale je bylo ciezko z nami posiedziec az przyjedzie bus. Dopiero jak rodzice zrobili wrzawe to sie opanowala.,
Hej Zannka.Jak. cie bola to odpusc.nie ma z plecami przelewek.;/
Nie ma to jak wziasc i olewac.
Myszko idz.
Ania fajnie masz.. ja dziś musiałam o 5 wstać bo na pociąg...
ale fakt ,.. jeszcze tylko jutro...
Zanna, to może jednak jedz rowerem, przynajmniej teściowa sie zajmie M.
a Ty będziesz mieć z głowy....
ja rozumiem, że praca z dziećmi bywa ciezka... ale... jeżeli nie daje sobie rady to rezygnuje...
ale fakt ,.. jeszcze tylko jutro...
Zanna, to może jednak jedz rowerem, przynajmniej teściowa sie zajmie M.
a Ty będziesz mieć z głowy....
ja rozumiem, że praca z dziećmi bywa ciezka... ale... jeżeli nie daje sobie rady to rezygnuje...
-
G****
Kurcze ale chyba jednak pojade, musze zawiezc spodnie do skrocenia...
To chyba w kazdej szkole zdarza sie cos takiego...
Kay ale z nia to zawsze tak jest...
To chyba w kazdej szkole zdarza sie cos takiego...
Kay ale z nia to zawsze tak jest...
Pani od poczatku nie byłą dla nas miła jak tylkoo otrzymała papiery dziecka już kręciła nosem
Myszka powiem Ci że o dyskryminacji jest tutaj ciężko mówić z tego co czytam ale zawsze możesz się wybrać na rozmowę z panią dyrektor lub dyrektorem i opowiedzieć o wszystkim co spotyka Twoje dziecko podczas zajęć na świetlicy szkolnej . Krokiem dalszym i naprawdę skutecznym może być postawienie dyrekcji danej szkoły ultimatum ponieważ masz do tego pełne prawo gdyż przebywa tam Twoje dziecko nad którym pewne osoby mają czuwać i nie dopuścić do tego aby stała się mu krzywda podczas zajęć ! Apropo ultimatum możesz powiedzieć dyrekcji że jeśli w dalszym ciągu takie ekscesy będą miały miejsce to wystosujesz list do kuratorium oświaty w którym uwzględnisz zaistniałą sytuacje . Ponieważ pracuję w szkolę jako nauczyciel to wiem że w takich sytuacjach kuratorium oświaty wystosuję inspekcję o której nie powiadomią władz szkoły ( jest to inspekcja nie zapowiedziana) dodatkowo przeprowadzą oni wywiad środowiskowy z rodzicami i dziećmi uczącymi sie w danej szkole