Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
nie no bądz dobrej mysli
Na pewno sie nie przesunie 
oby bo już się stęskniłam mocno tylko szkoda żę się przesunęło bo mały ma 10 goo urodziny i miałam nadzieję że zdąży dojechać
Najwyżej sie trochu spóźni ale prezent bedzie na pewno dla małego
Nie dziwię ci się tyle czasu samej ...
Co do seksu, to Aniu Tobie też zazdroszczę.. co prawda jak mnie ktoś nakręci to też jestem strasznym erotomanem... ale w praktyce jakoś się to na mnie nie odbija..
Ale trzymam kciuki w dalszych staraniach!
Ale trzymam kciuki w dalszych staraniach!
Vanilka najgorzej jak ktoś Ci ochoty narobi co
? haha ach ta moja sąsiadka wszystko przez nią
Czasem trzeba być niegrzeczną dziewczynką

no, dokladnie... nawet film czasem narobi niezłej ochoty... 
No dokładnie zwłaszcza z jakąś erotyczną sceną
Moja sąsiadka mi dziś pokazywała nowy komplecik bielizny z koronki musze przyznać że bardzo fajny sama bym taki chciała
Czarne pół bokserki i stanik koronka na wzór kwiatu lotosu . Prze piękny
mmm, no to faktycznie... ja jutro kupie sobie chyba jakies ladne ponczoszki.. mojego chłopa strasznie kręcą... po rajstopach ma bzika a po ponczochach to juz w ogole..
a w niedzielke przychodzi, to sie troche zabawimy...
a w niedzielke przychodzi, to sie troche zabawimy...
No to widzisz mój znowu ma bzika na punkcie koronkowych stringów
to w niedzielę się będzie widzę działo u Ciebie hihi
Ja dziś mojego miśka nakręce na małe co nieco 
no to nakręcaj życzę powodzenia... 
a co do niedzielki to nie wiem czy będzie sie działo, zobaczymy.. jak kupie ponczoszki to napewno, moj nie wytrzyma..
a co do niedzielki to nie wiem czy będzie sie działo, zobaczymy.. jak kupie ponczoszki to napewno, moj nie wytrzyma..
Dziękuję kochana ja tobie również życzę powodzenia
A teraz muszę uciekać na spacer z moim psiakiem bo zaczął mi piszczeć pod drzwiami . Papa Vanilko
A teraz muszę uciekać na spacer z moim psiakiem bo zaczął mi piszczeć pod drzwiami . Papa Vanilko
Dziękuje 
oki, miłego spacerku Aniu
oki, miłego spacerku Aniu
Ja tylko na chwilkę 
Vanilka fajnie że wpadłaś
Ania, długo się staracie ..
a podobno najłatwiej przytyć, a trudniej zgubić...
Vanilka fajnie że wpadłaś
Ania, długo się staracie ..
a podobno najłatwiej przytyć, a trudniej zgubić...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
a nie prawda kay ja mogę jeść za 10 ciu i nie tyje wcale choć bardzo bym chciała
wiem
moja kuzynka tak miała... kuzyn też....
a ja... ja się rozleniwiłam.. ale geny sprawiły że musze się pilnować...
a ja... ja się rozleniwiłam.. ale geny sprawiły że musze się pilnować...
hehe Kay kochanego ciałka nigdy za wiele 
no kochane i wywalić swoje cielsko do
dobranoc wam
no kochane i wywalić swoje cielsko do
wiem, ale co za dużo to nie zdrowo 
zmiana stylu życia dała się we znaki
zmiana stylu życia dała się we znaki
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie miłego wekendu
-
G****
Hej kochane 
Ale jestem tak wściekła, ta bladź doprowadzą mnie normalnie do szału... Nie dość że nie to że nie poprosi to nawet nie zapyta czy u niej posprzątam to jeszcze jakieś ale...
S. Siostra też jest dobra, zabrała jedno dziecko to zostawiła drugie, nawet się człowiek normalnie wyspać nie może... Przywiozła bo ona zmęczona jest, tylko ciekawe czym? Ma tylko gotowanie i sprzątanie... Ale mnie się nikt nie zapyta czy ja zmęczona nie jestem. Oszaleje normalnie...
Wczoraj byłam pierwszy raz na basenie, bałam się ale później było już lepiej.
Miłego weekendu Wam życzę
Ale jestem tak wściekła, ta bladź doprowadzą mnie normalnie do szału... Nie dość że nie to że nie poprosi to nawet nie zapyta czy u niej posprzątam to jeszcze jakieś ale...
S. Siostra też jest dobra, zabrała jedno dziecko to zostawiła drugie, nawet się człowiek normalnie wyspać nie może... Przywiozła bo ona zmęczona jest, tylko ciekawe czym? Ma tylko gotowanie i sprzątanie... Ale mnie się nikt nie zapyta czy ja zmęczona nie jestem. Oszaleje normalnie...
Wczoraj byłam pierwszy raz na basenie, bałam się ale później było już lepiej.
Miłego weekendu Wam życzę
-
a_gatka
Dzień dobry kochane! Jak się macie dziś?
Chyba założę ogród zoologiczny.. Ledwie się pogodziłam z psem, a już mi młoda "znalazła" kota. No przecie nie wyrzucę maluszka... I tu na mnie siedzi i mruczy. Może z miesiąc ma...
Paskudna pogoda dzisiaj. Jak zawsze kiedy robię pranie
Niezależnie od tego chce mi się śpiewać i tańczyć. Sama nie wiem czemu, ale przyszłam Was trochę tym nastrojem pozarażać (oby nie zrażać). Miłego dnia!
Chyba założę ogród zoologiczny.. Ledwie się pogodziłam z psem, a już mi młoda "znalazła" kota. No przecie nie wyrzucę maluszka... I tu na mnie siedzi i mruczy. Może z miesiąc ma...
Paskudna pogoda dzisiaj. Jak zawsze kiedy robię pranie
Niezależnie od tego chce mi się śpiewać i tańczyć. Sama nie wiem czemu, ale przyszłam Was trochę tym nastrojem pozarażać (oby nie zrażać). Miłego dnia!
Hej kochane, co słychać?
Ja wpadłam na chwilkę... niedługo uciekam z połówkiem na jakiś spacer.. ogólnie od rana jestem na nogach... i.. dostałam pracę!
Myślałam że już nie znajdę.. co prawda praca dopiero na przyszły rok, ale ciesze się bardzo.. żadna wielka praca, zwykły sklep hurtowy z odzieżą, podręcznikami, zabawkami, kosmetykami, prasą... ze wszystkim tak naprawdę.. no ale juz mam i sie nie musze martwic.
A co do moich włosków to ponizej przedstawiam mojego krotkiego kiteczka, mozecie zobaczyc jakiej dlugosci mam wlosy ..
A jakies pelne zdjecie to moze dzisiaj jak mi polowek zrobi jakieś porządne

Ja wpadłam na chwilkę... niedługo uciekam z połówkiem na jakiś spacer.. ogólnie od rana jestem na nogach... i.. dostałam pracę!
Myślałam że już nie znajdę.. co prawda praca dopiero na przyszły rok, ale ciesze się bardzo.. żadna wielka praca, zwykły sklep hurtowy z odzieżą, podręcznikami, zabawkami, kosmetykami, prasą... ze wszystkim tak naprawdę.. no ale juz mam i sie nie musze martwic.
A co do moich włosków to ponizej przedstawiam mojego krotkiego kiteczka, mozecie zobaczyc jakiej dlugosci mam wlosy ..
A jakies pelne zdjecie to moze dzisiaj jak mi polowek zrobi jakieś porządne

-
a_gatka
Kiteczek uroczy
Ty zresztą też wydajesz się być taka..
Gratuluję zdobycia posady! Jaka by nie była, daje zawsze choć odrobinę niezależności i dobrze robi na psyche
Wiem coś o tym, bo mierzyłam się kiedyś z poszukiwaniami i bardzo to przeżywałam.
Miłego spaceru!
Gratuluję zdobycia posady! Jaka by nie była, daje zawsze choć odrobinę niezależności i dobrze robi na psyche
Miłego spaceru!
Dzień dobry.
Znów mnie nie było, ale zalatana jestem jak nie wiem ostatnio.
Do tego nie lubię listopada i już !!!!
Zimny, deszczowy, ciemny, nie do życia jestem, zasypiam tuż po 21 i ogónie to cały czas bym tylko spała i spała
Chciałabym już grudzień ......
Znów mnie nie było, ale zalatana jestem jak nie wiem ostatnio.
Do tego nie lubię listopada i już !!!!
Zimny, deszczowy, ciemny, nie do życia jestem, zasypiam tuż po 21 i ogónie to cały czas bym tylko spała i spała
Chciałabym już grudzień ......
Hej :*
Wiecie co tyle się opisałam i usunęło się mi wszystko.. ale napiszę jeszcze raz..
Gonick to już wolę styczeń a najlepiej żeby wiosna już przyszła.. Jak zdrówko?? i jak córa??
Witaj Agatka
Zanna ja na Twoim miejscu bym się obraziła za to co powiedział, a nie że On się obraża paniuś.. już mógł to dla siebie zachować a nie gadać takie coś do kolegi.. no bez jaj..
A teściową zamknij w piwnicy może się poprawi
Vanilka rzeczywiście krótkie, ale odrosną więc nie martw się niczym, a później przy regularnym podcinaniu nie będziesz musiała aż takiej długości tylko już krócej..
Wyczytałam coś o harcach w niedziele
MMMM powodzenia
A zakupiłaś pończochy?
Adidasowa gratulacje, ja na Twoim miejscu bym jeszcze trochę poudawała niedostępną, zobaczysz jak się będzie zachowywał i czy nie straci cierpliwośći. Czekamy na wiadomości co i jak. A nie wracasz do domu na długi weekend??
A gdzie Twój A. pracuje?? Bo mi gdzieś umknęło??
Kay na pewno wyjdzie kiedyś czy rozmowa coś dała, brat na pewno nie zapomniał gdzie może dzieci przywozić
Ale nie przejmuj się.. A powiem Ci że możę lepiej żebyś nie mówiła na razie nic bo później będzie że Ty najgorsza.. A po co Ci to..
Car super, żę Ci się poprawiło
Adix Kay ma rację za dużo bierzesz wszystkiego do siebie.. Każdy się martwi ale to chyba już za bardzo.. To może na Ciebie źle wpłynąć.. Życie toczy się dalej, a Black jest bardzo silna
Myszka bardzo dobrze robisz, jak będziesz miała siłe żeby walczyć z nimi to może warto by było im utrzeć nosa.. Co do Małego to być może coś w tym jest że starszych nie trawi.. może Mu dokuczają i dlatego się tak przy nich zachowuje.. wiesz ajkie okropne potrafią być inne dzieci..
Cat, ale rzadko do nas zaglądasz..
A nasza Ania to jest taki zboczuch że normalnie nie mogę.. rozochoci człowieka i ma w nosie
Ania a pisałaś ostatnio, że idziesz na mecz. Jesteś z NS??
Black trzymaj się
Elu miłego i udanego weekendu dla Ciebie również
Mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo. Jeśli pominęłam to sorki
Wiecie co tyle się opisałam i usunęło się mi wszystko.. ale napiszę jeszcze raz..
Gonick to już wolę styczeń a najlepiej żeby wiosna już przyszła.. Jak zdrówko?? i jak córa??
Witaj Agatka
Zanna ja na Twoim miejscu bym się obraziła za to co powiedział, a nie że On się obraża paniuś.. już mógł to dla siebie zachować a nie gadać takie coś do kolegi.. no bez jaj..
A teściową zamknij w piwnicy może się poprawi
Vanilka rzeczywiście krótkie, ale odrosną więc nie martw się niczym, a później przy regularnym podcinaniu nie będziesz musiała aż takiej długości tylko już krócej..
Wyczytałam coś o harcach w niedziele
Adidasowa gratulacje, ja na Twoim miejscu bym jeszcze trochę poudawała niedostępną, zobaczysz jak się będzie zachowywał i czy nie straci cierpliwośći. Czekamy na wiadomości co i jak. A nie wracasz do domu na długi weekend??
A gdzie Twój A. pracuje?? Bo mi gdzieś umknęło??
Kay na pewno wyjdzie kiedyś czy rozmowa coś dała, brat na pewno nie zapomniał gdzie może dzieci przywozić
Car super, żę Ci się poprawiło
Adix Kay ma rację za dużo bierzesz wszystkiego do siebie.. Każdy się martwi ale to chyba już za bardzo.. To może na Ciebie źle wpłynąć.. Życie toczy się dalej, a Black jest bardzo silna
Myszka bardzo dobrze robisz, jak będziesz miała siłe żeby walczyć z nimi to może warto by było im utrzeć nosa.. Co do Małego to być może coś w tym jest że starszych nie trawi.. może Mu dokuczają i dlatego się tak przy nich zachowuje.. wiesz ajkie okropne potrafią być inne dzieci..
Cat, ale rzadko do nas zaglądasz..
A nasza Ania to jest taki zboczuch że normalnie nie mogę.. rozochoci człowieka i ma w nosie
Ania a pisałaś ostatnio, że idziesz na mecz. Jesteś z NS??
Black trzymaj się
Elu miłego i udanego weekendu dla Ciebie również
Mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo. Jeśli pominęłam to sorki
Madlen, grudzień przynajmniej jakiś nastrojowy ......
A Listopad bury, ponury
Ehhhhh
A Listopad bury, ponury