Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Patrzę akurat pod kątem siebie, bo lubię wygodę, przestałam patrzeć na wygląd, chociaż emu mi się podobają jak pisałam już nie raz:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
jak mam patrzeć na wygodę wybieram glany 
zero ślizgania czy też chlapa mi nie straszna
ale praca ma też swoje wymagania
zero ślizgania czy też chlapa mi nie straszna
ale praca ma też swoje wymagania
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
kurczę jak ja nie cierpię tych glanów :/ nie przemawiają do mnie...
heheh
tak jak do mnie emu 
ale jak dla mnie są niezastąpione..
i na zimę.. i w góry.. i na koncert
ale jak dla mnie są niezastąpione..
i na zimę.. i w góry.. i na koncert
No tak, każdy swój gust i swoje upodobania ma:) mi glany się kojarzą z satanistami 
- Sceptyczna Jadźka
- Miła Kobietka
Ja, gdy zbliża się zima, to latam w trampkach/adidasach do kiedy tylko mogę. Nie lubię zimowych butów i staram się unikać tak ich kupowania, jak i zakładania 
http://sceptycznajadzka.blogspot.com - mój blog lifestyle'owy 
Hej Wam
Ja kiedys cala zime przelatalam w trampkach...
Adi jakie skojarzenia
Ja kiedys cala zime przelatalam w trampkach...
Adi jakie skojarzenia
-
G****
Hej 
Ja dopiero przyszlam z dworu a taka padnieta jestem...
Jak tam ranek mija?
Ja dopiero przyszlam z dworu a taka padnieta jestem...
Jak tam ranek mija?
Dzień dobry, dzień dobry
Buty dziecku kupiłam, zwykłe kozaczki, podobały jej się, więc kupiłam. Śniegowce jeszcze jej muszę kupić
Na szaleństwa na górce
JA butów nie mam, ale muszę kupić, bo potem to choruję ciągle, zatoki, ucho, o nie! Nigdy więcej. Zimno to trzeba buty cieplejsze wkładać, bo od stóp marznących można szybko polegnąć w chorobie.
Dzisiaj P zaprowadzał Myszkę do szkoły, ja się delektuję 2 kawką, i chyba pora na jakieś śniadanko.
Po szkole jak odbiorę córcię chyba do Biedrony skoczymy, na małe zakupki
Takie plany mam
Buty dziecku kupiłam, zwykłe kozaczki, podobały jej się, więc kupiłam. Śniegowce jeszcze jej muszę kupić
JA butów nie mam, ale muszę kupić, bo potem to choruję ciągle, zatoki, ucho, o nie! Nigdy więcej. Zimno to trzeba buty cieplejsze wkładać, bo od stóp marznących można szybko polegnąć w chorobie.
Dzisiaj P zaprowadzał Myszkę do szkoły, ja się delektuję 2 kawką, i chyba pora na jakieś śniadanko.
Po szkole jak odbiorę córcię chyba do Biedrony skoczymy, na małe zakupki
Takie plany mam
-
G****
Czesc gonick 
A ja mam okres a kurcze musze babeczki zrobic, i tak nie wyjda ale sprobuje
A ja mam okres a kurcze musze babeczki zrobic, i tak nie wyjda ale sprobuje
Hej zanna - eeeee, wyjdą 
Ja tylko przetworów podczas @ nie robię.
Inne rzeczy wychodzą
czy farbowanie włosów, czy pieczenie ciast 
Inne rzeczy wychodzą
Hej dziewczynki :*
Mam ostatnio problemy z netem ,nie wiem co jest grane. Wyskakuje mi że mogę mieć problemy z DNS.. nie mam pojęcia co to takiego i jak to znaleść.. Dlatego na chwile obecna nie nadrobię Waszego gaduszenia
Vanilka skąd takie myśli u Ciebie? Aż tak źle jest? Ta Twoja historia też mi się nie spodobała.. Daj spokój, zobacz, nie jesteś sama z problemami. My tez mamy swoje małe i duże kłopoty. Czasem jest na prawdę ciężko ale żeby rozważać usunięcie się z tego piekła na ziemi?
Toż to najlepsza rozrywka, zmagać się z problemami
Adidasowa, śniło mi się dzisiaj że do mnie dzwoniłaś
Madlen ;* Mieszkamy osobno. a układa się w miarę , chwilowo bez większych ekscesów.
Reszta dziewczynek ,nie wiem co u Was bo tak jak pisałam net nawala, więc wolę coś skrobnąć póki jest.
Myślę ostatnio coraz poważniej o wyjeździe do UK, jest tylko problem że nie mam z kim a sama to tak nie bardzo jednak. Była któras z Was kiedyś za granicą? albo może macie w planach wyjazd? Szukam kogoś kto byłby chętny na wyjazd
Mam ostatnio problemy z netem ,nie wiem co jest grane. Wyskakuje mi że mogę mieć problemy z DNS.. nie mam pojęcia co to takiego i jak to znaleść.. Dlatego na chwile obecna nie nadrobię Waszego gaduszenia
Vanilka skąd takie myśli u Ciebie? Aż tak źle jest? Ta Twoja historia też mi się nie spodobała.. Daj spokój, zobacz, nie jesteś sama z problemami. My tez mamy swoje małe i duże kłopoty. Czasem jest na prawdę ciężko ale żeby rozważać usunięcie się z tego piekła na ziemi?
Adidasowa, śniło mi się dzisiaj że do mnie dzwoniłaś
Madlen ;* Mieszkamy osobno. a układa się w miarę , chwilowo bez większych ekscesów.
Reszta dziewczynek ,nie wiem co u Was bo tak jak pisałam net nawala, więc wolę coś skrobnąć póki jest.
Myślę ostatnio coraz poważniej o wyjeździe do UK, jest tylko problem że nie mam z kim a sama to tak nie bardzo jednak. Była któras z Was kiedyś za granicą? albo może macie w planach wyjazd? Szukam kogoś kto byłby chętny na wyjazd
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Witaj Jamelka 
Niestety nigdy nie bylam, pojechalabym ale nie zostawie meza samego
Niestety nigdy nie bylam, pojechalabym ale nie zostawie meza samego
Zanna nie będzie sam, "ktoś" się zawsze znajdzie do towarzystwa he
Ale jak chcesz, to możemy go zabrać z nami 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Zaplakala bym sie bez niego
A niestety chocby chcial to i tak nie moglby z nami pojechac 
Ach ta miłość
Zanka a wiesz coś o Black? Błagał ją już by wróciła..?
I jak tam teściówka twoja żyje ? 
-
G****
U Black siw szystko wyjasnilo, wyszlo wszystko przez "tesciowa" i Black jest z "polowkiem". A moje tesciowka daje czadu jak zwykle..
hej hej.. w końcu dostałam sie do normalnego kompa...
i udało mi się nawet nadrobić...
ja tam nie widzę różnicy czy mam okres czy nie ;)mogę normalnie piec
co do butów... widziałam wczoraj fajne w deichmanie..
i chyba pora się wybrać na zakupy...
w lidlu za to był by fajny sweter dla X...
co do wyjazdu za granice... kiedyś planowałam... kiedyś z X planowaliśmy...
ale raczej lepiej do kogoś...
poza tym... podobno już nie jest tak kolorowo ...
i udało mi się nawet nadrobić...
ja tam nie widzę różnicy czy mam okres czy nie ;)mogę normalnie piec
co do butów... widziałam wczoraj fajne w deichmanie..
i chyba pora się wybrać na zakupy...
w lidlu za to był by fajny sweter dla X...
co do wyjazdu za granice... kiedyś planowałam... kiedyś z X planowaliśmy...
ale raczej lepiej do kogoś...
poza tym... podobno już nie jest tak kolorowo ...
-
G****
Witaj Kay 
Mi tez by sie buty przydaly ale niby jakies tam mam
A co do pieczenia, to pamietam zawsze mama tak mowila i tak bylo i u mnie jest to samo, nie wiem czemu
Mi tez by sie buty przydaly ale niby jakies tam mam
A co do pieczenia, to pamietam zawsze mama tak mowila i tak bylo i u mnie jest to samo, nie wiem czemu
ale też o tym słyszałąm...
ale u siebie tego nie zauważyłam...
kur... znów muszę testować... ;:(
już tym żygam.. a jak pomyślę że znów to samo klikanie, to mi nie dobrze...
ale u siebie tego nie zauważyłam...
kur... znów muszę testować... ;:(
już tym żygam.. a jak pomyślę że znów to samo klikanie, to mi nie dobrze...
O wow, to ciesze się że u Black się wyjaśniło. Bidula tyle się nastresowała, ale najważniejsze że co nie którzy sięgneli po rozum do głowy..
Zanka te teściowe to mają jakiegoś chopla na starość, chyba wszystkie bez wyjątku. Moja tez ma jakieś ale do mnie od dłuższego czasu..
Witaj Kay ;* Nie jest kolorowo tak jak było kiedyś to fakt, ale i tak w porównaniu z Polską to jak niebo a piekło. Też bym własnie chciała do kogoś kto już tam jest, niestety nie mam żadnych bliższych znajomych za granicą. Pomyślałam o Was,że może ktoś ma takie plany. Można by coś wspólnie zorganizować. Ja jestem w takiej sytuacji że to jedyna szansa na poprawienie sytuacji finansowej.
Zanka te teściowe to mają jakiegoś chopla na starość, chyba wszystkie bez wyjątku. Moja tez ma jakieś ale do mnie od dłuższego czasu..
Witaj Kay ;* Nie jest kolorowo tak jak było kiedyś to fakt, ale i tak w porównaniu z Polską to jak niebo a piekło. Też bym własnie chciała do kogoś kto już tam jest, niestety nie mam żadnych bliższych znajomych za granicą. Pomyślałam o Was,że może ktoś ma takie plany. Można by coś wspólnie zorganizować. Ja jestem w takiej sytuacji że to jedyna szansa na poprawienie sytuacji finansowej.
-
G****
Moja tesciowa to juz bije wszelkie rekordy ale ja dzielnie to znosze...
No ja niestety za granice nie wyjade, chyba ze moj S. by pojechal a to jest niemozliwe wiec nic z tego...
No ja niestety za granice nie wyjade, chyba ze moj S. by pojechal a to jest niemozliwe wiec nic z tego...
Jamelka... no niestetyty.. mam masę znajomych i rodzinę.. w Anglii w Niemczech...
i owszem jest lepiej, ale teraz już problemy z pracą itp...
nie wiem.. ja sama bym chyba nie wyjechała.. chyba że bym miała coś pewnego załatwione...
Zanna, Twoja teściowa to w ogóle ... bez komentarza...
ja się tylko cieszę, że ta moja jakaś normalna...
i owszem jest lepiej, ale teraz już problemy z pracą itp...
nie wiem.. ja sama bym chyba nie wyjechała.. chyba że bym miała coś pewnego załatwione...
Zanna, Twoja teściowa to w ogóle ... bez komentarza...
ja się tylko cieszę, że ta moja jakaś normalna...