Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Sorki dziewczyny że nic nie piszę, ale kąpałam kapsla, a teraz będę go suszyć i czesać
poodpisuje wam jak skończę:*
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Kay, nie sugeruję że powinna już, teraz to zrobić.
To nie takie hop siup wyprowadzić się i utrzymać. Dokładnie... szczególnie ciężko w dużych miastach.
Kiedyś jednak trzeba będzie. Wtedy może coś do nich dotrze.
To nie takie hop siup wyprowadzić się i utrzymać. Dokładnie... szczególnie ciężko w dużych miastach.
Kiedyś jednak trzeba będzie. Wtedy może coś do nich dotrze.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
Hej wszystkim 
dopiero mam chwilkę, żeby usiąść... Co do wycieczki to raczej nic nie wyjdzie bo ja sama nie pojadę, a nie wiem czy S. bedzie chciał.... Ale przydałoby się, nawet jakieś coś na dwa dni...
Vanilka współczyję Ci, też miałam podobnie w domu ale chyba nie aż tak....
Jak tam reszcie dzień mija?
dopiero mam chwilkę, żeby usiąść... Co do wycieczki to raczej nic nie wyjdzie bo ja sama nie pojadę, a nie wiem czy S. bedzie chciał.... Ale przydałoby się, nawet jakieś coś na dwa dni...
Vanilka współczyję Ci, też miałam podobnie w domu ale chyba nie aż tak....
Jak tam reszcie dzień mija?
mi wolno, i nie mam ochoty na nic.
A tobie ?
A tobie ?
-
G****
Ja od 6 laze i tylko robota, dopiero teraz przyszlam zjesc sniadanio obiad 
to smacznego w takim razie.. 
-
G****
dziekuje
Kurcze wieczorem nie mogę zasnąć, jak już zasnę to się budzę co chwilę, a znów rano nie da się mnie dobudzić... Jestem nie do życia 
Hej Zanna. :*
Dobrze by było gdyby S. skusił się na wyjazd. Tylko wy dwoje...
Cześć Trampek.
Pozdrów Kapselka.
A z moim dobrze, też go podmieniono.
Dobrze by było gdyby S. skusił się na wyjazd. Tylko wy dwoje...
Cześć Trampek.
Pozdrów Kapselka.
A z moim dobrze, też go podmieniono.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
Podejrzewam, ze nie zechce bo teraz krucho z kasą ale mi by wystarczyło coś takiego chociaż na dwa dni 
jak nie chce, wziąć go za chabety i bez gadania 
-
G****
Vanilka zeby to bylo takie proste
obowiazki niestety, a tescie pewnie jak zwykle na zlosc sie nie zgodza zeby dopilnowac...
hmm, to co poradzić.. 
Z tesciami same problemy..
A ja juz 5h nic nie jem jakos apetytu nie mam i zastanawiam sie czy to nie przypadkiem po tych lekach, chociaz watpie.. jestem dzisiaj nie do zycia..
Z tesciami same problemy..
A ja juz 5h nic nie jem jakos apetytu nie mam i zastanawiam sie czy to nie przypadkiem po tych lekach, chociaz watpie.. jestem dzisiaj nie do zycia..
Pokażę wam Kapsla ;d psioch mały po kąpieli i czesaniu 

a teraz biorę się za nadrabianie;)

a teraz biorę się za nadrabianie;)
jaki czyścioszek, wygląda jak wyprany w Pervolu 
-
G****
Vanilka moze byc ze po lekach ale to powinno przejsc
Jej jaki slodziak ten Twoj piesio <3
Dziecwzyny pamietajcie nigdy nie mieszkajcie z tesciowymi !!! To najwieksze przeklenstwo jakie mpoze byc...
Jej jaki slodziak ten Twoj piesio <3
Dziecwzyny pamietajcie nigdy nie mieszkajcie z tesciowymi !!! To najwieksze przeklenstwo jakie mpoze byc...
vanilka no w sumie racja, że jak ojciec wosjkowy to za bardzo gadki nie ma. A ile Twoi rodzice mają lat?
vanilka a jakbyś bez ich wiedzy wyniosła się choćby na 2-3 dni do jakiejś koleżanki? stało by się coś? Dałabyś im do zrozumienia, że nie zauważają Twoich potrzeb.
A Kapsel ma specjalny szampon na błyszczącą sierść, typowy dla tej rasy:)
gonick są takie szczepionki w granulkach pod język i to się trzyma pod jęzorem aż się rozpuści. Jak ja to brałam w szkole podstawowej to nie chorałam jednego roku nawet raz! Polecam tylko nazwy nie pamiętam..:/
Blackfox zadziwiające... takie same charaktery. Może ich ze sobą poznamy
zanna postarajcie się zorganizować czas chociaż na jeden weekend i gdzieś ucieknijcie
Kapsel dziękuje za komplementy
Teraz zasnął, bo kąpiele, suszenie i czesanie są dla niego baaardzo męczące:P
vanilka a jakbyś bez ich wiedzy wyniosła się choćby na 2-3 dni do jakiejś koleżanki? stało by się coś? Dałabyś im do zrozumienia, że nie zauważają Twoich potrzeb.
A Kapsel ma specjalny szampon na błyszczącą sierść, typowy dla tej rasy:)
gonick są takie szczepionki w granulkach pod język i to się trzyma pod jęzorem aż się rozpuści. Jak ja to brałam w szkole podstawowej to nie chorałam jednego roku nawet raz! Polecam tylko nazwy nie pamiętam..:/
Blackfox zadziwiające... takie same charaktery. Może ich ze sobą poznamy
zanna postarajcie się zorganizować czas chociaż na jeden weekend i gdzieś ucieknijcie
Kapsel dziękuje za komplementy
Teraz zasnął, bo kąpiele, suszenie i czesanie są dla niego baaardzo męczące:P
Adaś nie mam kolezanek, i teraz zgadnij dlaczego... Wiec gdzie mialabym sie wyniesc, pod most? ; )
Rodzice to tak.. mama 46, tata 47 .
A jakbym sie wyniosla bym nie mogla wrocic do domu, zabiliby mnie chyba... naprawdę.
Zanna no, oby mi przeszlo bo sie czuje jak wyciagnieta z jakiejs karuzeli, i ani jesc nic mi sie nie chce ani nic... ychh .
Rodzice to tak.. mama 46, tata 47 .
A jakbym sie wyniosla bym nie mogla wrocic do domu, zabiliby mnie chyba... naprawdę.
Zanna no, oby mi przeszlo bo sie czuje jak wyciagnieta z jakiejs karuzeli, i ani jesc nic mi sie nie chce ani nic... ychh .
vanilka no to kurcze młodzi!!! to co oni tacy
ja nie jestem Twoją koleżanką? zapraszam, przenocuje Cie:) albo do chłopaka się wynieś:) może CI się tylko tak wydaje, że by Cię zabili... stwarzają takie pozory, a tak naprawdę CIę kochają i nie pozwolą żeby Ci się coś stało, a poza tym masz siostry w razie "w".
Wiesz ja zastosowałam ciekawy sposób i zaczęli mnie puszczać wszędzie. Ale ja to zrobiłam już w 2 gimnazjum.
Wiesz ja zastosowałam ciekawy sposób i zaczęli mnie puszczać wszędzie. Ale ja to zrobiłam już w 2 gimnazjum.
Nie chorować, zdrowieć.
Zanna, no tak... teściowie...
Trampek, ale Ci dziecko rośnie, jak na drożdżach.
Zanna, no tak... teściowie...
Trampek, ale Ci dziecko rośnie, jak na drożdżach.
Blackfox no strasznie szybko, oglądam jego zdjęcia to takie maleństwo było
ech. "Dziecko", kurcze ja do niego ciągle gadam i "mama Ci da jedzonko, mama da piciu, mama przytuli" 
Taaak Adaś zdziwiłabyś się.. To powiedz mi dlaczego miałam limo pod okiem w tym roku...
Od tamtej pory ich nie prowokuje.. a raczej ojca.. bo to on porywczy... damski bokser...
Jaki sposob?
No, moja mama w wieku 19lat juz po slubie byla i w ciazy..
Black nikt tu nie choruje .
Od tamtej pory ich nie prowokuje.. a raczej ojca.. bo to on porywczy... damski bokser...
Jaki sposob?
No, moja mama w wieku 19lat juz po slubie byla i w ciazy..
Black nikt tu nie choruje .
vanilka co?????????????
kur, jak mnie denerwują tacy damscy bokserzy
przecież Ty całe życie w strachu
kiedy mogę Cię odwiedzić?
Sposób był taki, że mówiłam naturalnie, że nie jestem dzieckiem, nie chce takiego życia, że trzymają mnie jak psa na łańcuchu i nigdzie poza swój obręb wyjść nie mogę, płakałam mówiąc to, że czuje się jak w klatce, jestem na każdym kroku kontrolowana, żadnej prywatności nie mam. Powiedziałam im wprost, że jak mam mieć takie życie, że do nikogo wyjść nie mogę to wolę się już zabić. Ciekawe co wtedy powedzą. I że kiedyś sobie coś w końcu zrobię z tej depresji może wtedy zrozumieją.
Wszystko to powiedziałam im prosto w oczy płacząc, pomogło.
zanna posiedź jeszcze:)
Sposób był taki, że mówiłam naturalnie, że nie jestem dzieckiem, nie chce takiego życia, że trzymają mnie jak psa na łańcuchu i nigdzie poza swój obręb wyjść nie mogę, płakałam mówiąc to, że czuje się jak w klatce, jestem na każdym kroku kontrolowana, żadnej prywatności nie mam. Powiedziałam im wprost, że jak mam mieć takie życie, że do nikogo wyjść nie mogę to wolę się już zabić. Ciekawe co wtedy powedzą. I że kiedyś sobie coś w końcu zrobię z tej depresji może wtedy zrozumieją.
Wszystko to powiedziałam im prosto w oczy płacząc, pomogło.
zanna posiedź jeszcze:)
-
G****
Adi musze papiery zrobic 
wiecie co, myslalam ze moze chociaz w niedziele bede mogla sobie spokojnie posapac, jeden wolny dzien... To wiecie co moja tesciowa robi???
Przylatuje z samego rana i budzi nas bo do kosciola trzeba isc... Ostatnio sie wkurzylam i sie na nia wydarlam bo S. powiedzial, ze nie idziemy bo nam sie nie chce a ta jak zwykle zaczela durne gadanie i nie wytrzymalam i sie wydarlam... Ale nie pomoglo na dlugo.
Vanilka wiesz ze takie cos juz mozna zglosic? Ojciec nie ma prawa podnosic na Ciebie reki...
wiecie co, myslalam ze moze chociaz w niedziele bede mogla sobie spokojnie posapac, jeden wolny dzien... To wiecie co moja tesciowa robi???
Przylatuje z samego rana i budzi nas bo do kosciola trzeba isc... Ostatnio sie wkurzylam i sie na nia wydarlam bo S. powiedzial, ze nie idziemy bo nam sie nie chce a ta jak zwykle zaczela durne gadanie i nie wytrzymalam i sie wydarlam... Ale nie pomoglo na dlugo.
Vanilka wiesz ze takie cos juz mozna zglosic? Ojciec nie ma prawa podnosic na Ciebie reki...