Hej hej :*
Musiałam poczytać co u Was słychać
Gonia a Ty też masz hiperprolaktynemię?? A miałaś robiony rezonans magnetyczny?? Jakie leki bierzesz albo brałaś no i czy się wyleczyłaś?? A miałaś zabieg??
Plis jak to nie problem to napisz mi jak długo się leczyłaś :*
No i aż zapomniałam co komu napisać..
Jedno pamiętam On28 paskudny av, tak okropna mina tego łysola, że uuuuhh.. To tylko moje zdanie, ale widzę że dziewczynom się podoba
Vanilka nie tylko Ty nie lubisz świąt.. Ja ich nienawidzę po prostu, trzeba się tyle namęczyć żeby jakoś je przeżyć.. Okropieństwo i mordęga dla mnie..
Co się dzieje, że Cię nie będzie??
Lalka za taką kasę to rzeczywiście przesada, bo ileż Mała się nią pobawi.. na jakiś czas to tylko więc przemyśl to sobie
Adidas chyba każdy piesio przechodzi przez taki okres, ale Kapsel jest młody jeszcze żeby go takie coś już interesowało..
Fajnie, że u Was się już wszystko dobrze układa..
Black, rekiny?? Matko jedyna.. Ja bym w życiu nie chciała mieć w domu ;p
Nad teściową bym się nie rozczulała, bo to może wychodzi przez Jej wszystkie dotychczasowe złe uczynki, nie życzę nikomu źle ale kara spotka każdego.
Cieszę się, że i u Ciebie w związku nastąpiła poprawa.
Kay a ile masz wolnego?? Przechodzi Ci coś?? Bo mimo iż zastrzki pomagają to nie rób się nadgorliwa i odpocznij a nie zapracowywuj się bo znów Cię zacznie ból męczyć :*
Zanna, skąd ja to znam:)
A jak zareagowała na noże?? Pewnie Wam powie, że to zbyt drogi prezent i musicie coś tańszego bo Jej przecież nie stać
No i Adixiora minęłam a przecież myślałam żeby Go opierdzielić że się nie odzywa do nas