Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
To fajnie ze psiak zostaje.Mi dzisiaj sis dzwonila czy kociaka nie chce bo ktos na wiosce wyrzucil.Takiego gora miesiecznego.
Ludzie to serca nie maja.
Ciocia mowil mi ze zas jakis czas temu widziala kotki porzucone w lesie w worku foliowym.Pomogla im wyjsc i puscila tez na wioske.Bo sama ma juz kota i nie miala jak wziazc...;/
Ludzie to serca nie maja.
Ciocia mowil mi ze zas jakis czas temu widziala kotki porzucone w lesie w worku foliowym.Pomogla im wyjsc i puscila tez na wioske.Bo sama ma juz kota i nie miala jak wziazc...;/
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Niestety... mało to teraz patrzy na uczucia zwierząt i jest i czuje się za nie odpowiedzialny...
a teraz jak wrociła akcja z tablicą, i jak przeglądam te psiaki .. to bym kolejnego brala....
a teraz jak wrociła akcja z tablicą, i jak przeglądam te psiaki .. to bym kolejnego brala....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tyle ze ile mozna przygarnac? 
ech...Chociaz jakby kazdy tak jednego wziol to ...to wlasnie, nierealne.
A psiaki i kociaki takie oddane...
ech...Chociaz jakby kazdy tak jednego wziol to ...to wlasnie, nierealne.
A psiaki i kociaki takie oddane...
Też tak uważam psiaki są słodkie kociaki też;D ..mówię mojej babci żeby sobie wzięła bo mieszka sama obok nas ale nie chce ja bym zgłupiała sama w domu..
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
My to tak jak jeszcze mieszkalam u mamy to zgarnialysmy kazdego przyblede.Wpierw sie z nami wyklocala a potem sama za nimi byla.
Oj ja pamiętam ja zaczeliśmy razem mieszkac.. jak było czasem samej smutno..
ale jak wzieliśmy kota... to juz razniej było...
ale jak wzieliśmy kota... to juz razniej było...
-
G****
Ja jak siedzę sama bez S. to też idę po swojego kotka
bo piesek trochę za duży i za brudny 
dziołszki jak jo was kochom i ciebie też on28 choć nimach pedałym. W kaj jest ta moja black i adaś Idymy dziołszki na jako impreza? bo joszcze mom smaki wypić? Wszyscy odpadli ale a jo by jeszcze wypił jaki sok z gumijagód
Adrian

co. sie mie czepiosz agatko ? jo nie pamiętom kiedy żech sie napił ostatni raz a dzisiej miołech odprawiane moje święto barbórka patronki górników
kurwa coś żech napisoł za dużo naszej koleżance ookasskaoo ale napiszcie do jej na pw że ją bardzo lubia i chca z nią pisać PROSZA WAS DZIEWCZYNY
kurwa coś żech napisoł za dużo naszej koleżance ookasskaoo ale napiszcie do jej na pw że ją bardzo lubia i chca z nią pisać PROSZA WAS DZIEWCZYNY
Ostatnio zmieniony sob gru 14, 2013 9:38 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian

Adrian, pijesz .... tak beze mnie ??
byś się wstydził !!!
a Black zalatana, ma kilka rzeczy do załatwienia
byś się wstydził !!!
a Black zalatana, ma kilka rzeczy do załatwienia
edyrowołech post i mosz napisane wyżyj moja agatkozanna456 pisze:A Ty czego znowu pijesz?
Adrian

Adix.. uwielbiam śląski 
dawaj... mój X własnie przyniósł bronki
więc jeszcze zapas będzie ;D
dawaj... mój X własnie przyniósł bronki
więc jeszcze zapas będzie ;D
Agatka jo by wzieł pas taki wojskowy choć do wojska mie już nie chcieli i proł bych go na zabicie
Adrian

estruś ja jo by zaczoł gwarą godać to ty mie nie zrozumisz choć nie wiym czy mie teraz rozumiecie dziołszki
A browarów nie chca bo nie mieszom wódy z piwami bo grozi to wymiotowaniem a ściany mom pomalowane
A browarów nie chca bo nie mieszom wódy z piwami bo grozi to wymiotowaniem a ściany mom pomalowane
Ostatnio zmieniony sob gru 14, 2013 9:49 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian

to nima ze mną tak ciężko
To co robiymy te spotkani czy ni? jo by przyjechoł, a miołech jutro jechać na giełda do glywic po land rovera
ale napiszcie do tej kasi prosza was
To co robiymy te spotkani czy ni? jo by przyjechoł, a miołech jutro jechać na giełda do glywic po land rovera
ale napiszcie do tej kasi prosza was
Adrian

no godoł żech kiedyś o.spotkaniu babskich spraw ale chyba do tego nie dojdzie bo nasze toważystwo sie sypie.
A jo sie pójsa wieszać na kłokocin tam jak psy dupami szczekają i kopą ieszcze ziemniaki na polu na most kolejowy bo już nie wytrzymuja samotnoości moij a baby se nie umia znaleść porządnej a wy wszystkie pozajmowane
A jo sie pójsa wieszać na kłokocin tam jak psy dupami szczekają i kopą ieszcze ziemniaki na polu na most kolejowy bo już nie wytrzymuja samotnoości moij a baby se nie umia znaleść porządnej a wy wszystkie pozajmowane
Adrian