Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
To i ja w tyg tak dokładnie nie sprzątam ale raz na tydz by pasowało... Ale może Twoja bratowa nie przebywa w takich zapachach jak moja teściowa... Codziennie woda grzana i żeby się dupy nie chciało ruszyć?
Nie no
jak ja koło 17 czasem 18 jestem w domu, jeszcze obiad, to ciężko by było..
często tylko ogarnę kuchnię...
ale jeszcze zwierzaką ugotować, dać....
No cóż... fakt faktem, wiejskie zapachy są bardziej intensywne..
ale np, nie wyobrażam sobie, jak można ściągać rajstopy, razem z majtkami i rzucić je w kąt...
i tak leżą przez tydzień...
z siostrą się śmiejemy, że nawala tyle makijażu, by ukryć ten z dnia wczorajszego...
często tylko ogarnę kuchnię...
ale jeszcze zwierzaką ugotować, dać....
No cóż... fakt faktem, wiejskie zapachy są bardziej intensywne..
ale np, nie wyobrażam sobie, jak można ściągać rajstopy, razem z majtkami i rzucić je w kąt...
i tak leżą przez tydzień...
z siostrą się śmiejemy, że nawala tyle makijażu, by ukryć ten z dnia wczorajszego...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Widać można, to któregoś razu mój S, się ze mnie śmiał bo jakoś naszła go ochota i zaczął mnie rozbierać i rzucać te ciuchy gdzie popadnie i ja musiałam wstać i pozbierać , niby wieczór już był ale jakby "ktoś" wszedł i moje majtki by leżały na środku pokoju to bym chyba się ze wstydu spaliła 
Dobra, niestety czas na mnie, jak znajdę chwilkę to zajrzę
Miłego dnia
Na razie 
Dobra, niestety czas na mnie, jak znajdę chwilkę to zajrzę
Miłego dnia
No ale to są wyjątkowe że tak powiem sytuacje... tak...
Ale ona się sama robiera i rzuca....
Mi też się zdarzy że w ściągne majtki i będą leżały, ale albo zaraz po, albo z rana je od razu sprzątam....
A ona tego jeszcze dzieci uczy..
bo mała, tak jak ona ściąga wszystko razem i rzuca...
Ale ona się sama robiera i rzuca....
Mi też się zdarzy że w ściągne majtki i będą leżały, ale albo zaraz po, albo z rana je od razu sprzątam....
A ona tego jeszcze dzieci uczy..
bo mała, tak jak ona ściąga wszystko razem i rzuca...
Witam wszystkich 
Madlen jak treningi ? a dobrze chociaż wczoraj zostałem trochę oklepany i mam lekkie zaczerwienienia pod oczami
niby nie lima ale jednak trochę widać 
A tak ogólnie to są strasznie wyczerpujące narazie nie jestem w stanie wytrzymać do końca treningu i zawsze na 2 lub 3 ostatnie sparingi schodzę już z maty bo nie daje rady. Czuje że chyba na dłużej zawitam w tej dyscyplinie
Madlen jak treningi ? a dobrze chociaż wczoraj zostałem trochę oklepany i mam lekkie zaczerwienienia pod oczami
A tak ogólnie to są strasznie wyczerpujące narazie nie jestem w stanie wytrzymać do końca treningu i zawsze na 2 lub 3 ostatnie sparingi schodzę już z maty bo nie daje rady. Czuje że chyba na dłużej zawitam w tej dyscyplinie
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Fajnei tak mieć zacięcie 
a w ogóle to witaj On
ech. nie możesz mieć jakiegoś normalnego nicku
a w ogóle to witaj On
ech. nie możesz mieć jakiegoś normalnego nicku
Hej Kay 
myślłem nad zmianą i wymyśliłem taki nick " tamten " co ty na to hehe
pomyśle nad zmianą
myślłem nad zmianą i wymyśliłem taki nick " tamten " co ty na to hehe
pomyśle nad zmianą
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
Ech
jeden lepszy od drugiego
hahaha 
pomyśl i jak coś napisz do admina o zmianę
nie powinno być problemu
a skoro już chcesz z nami zostać
to zdecyodwanie było by milej z czymś sensowniejszym
a tak poza tym co słychac ??
pomyśl i jak coś napisz do admina o zmianę
nie powinno być problemu
a skoro już chcesz z nami zostać
to zdecyodwanie było by milej z czymś sensowniejszym
a tak poza tym co słychac ??
Kay nie obkładałam, bo jeszcze gorzej boli, ech. Masakra. Serio Twoja bratowa tak robi?? Przecież na pewno w domu śmierdzi od tych brudnych przepoconych rzeczy, bo podejrzewam, że nie tylko z majtkami tak robi...
zanna to ja Ci współćzuje - nie dość, że znosisz jej okropny charakter to jeszcze się nie myje :/ apokalipsa. Ale dobrze że Twój jej zwrócił uwagę, bo niektórzy nie mają na tyle odwagi, żeby komuś powiedzieć "umyj się, bo śmierdzi od Ciebie". Ale skoro robi coś tam w oborze, obraca się w takich zapachach to rzeczywiście powinna dużo bardziej ni ż ja czy ktokolwiek inny zadbać o higienę, to co, ona nie czuje???
zanna to ja Ci współćzuje - nie dość, że znosisz jej okropny charakter to jeszcze się nie myje :/ apokalipsa. Ale dobrze że Twój jej zwrócił uwagę, bo niektórzy nie mają na tyle odwagi, żeby komuś powiedzieć "umyj się, bo śmierdzi od Ciebie". Ale skoro robi coś tam w oborze, obraca się w takich zapachach to rzeczywiście powinna dużo bardziej ni ż ja czy ktokolwiek inny zadbać o higienę, to co, ona nie czuje???
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
na szczęście sypialnie zamykają
wiec nie niesie się na dom..
ale fakt.. okropna z niej gospodyni....
z resztą to nawet nie ona sprzata tylko mój brat...
a jak dziś noga ??
a w ogóle to hej
ale fakt.. okropna z niej gospodyni....
z resztą to nawet nie ona sprzata tylko mój brat...
a jak dziś noga ??
a w ogóle to hej
Cześć dziewczyny
ojj takie flejtuchy to nie dobrze mieć w domu... później posprzątasz a masz wrażenie, że i tak cały czas bałagan jest ... ale po kimś sprzątać to też nie dobrze wgarnąć wszystkie brudy jej do pokoju zamknąć drzwi i niech w tym siedzi...
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
No wiesz ja tego bratowej nie zrobię 
ale np wkurzają mnie jej testy jak do moje mamy wyskakuje z tekstem, że musi przyjechać, by posprzątała w szafkach dzieci...
NA szczęście mieszkajaa daleko od nas
a jak przyjeżdzają to na noc nie zostają..
ale np wkurzają mnie jej testy jak do moje mamy wyskakuje z tekstem, że musi przyjechać, by posprzątała w szafkach dzieci...
NA szczęście mieszkajaa daleko od nas
a jak przyjeżdzają to na noc nie zostają..
Kay to jak Twój brat z nią wytrzymuje???
wiesz co boli, fioletowe jest i nadal lekka opuchlizna... jak chodzę to trochę boli. Ech mam nadzieję, że szybko zejdzie..
Z tym żeby posprzątała to przesada, stanowczo. Ja bym nigdy w życiu się na coś takiego nie zgodziła.
miaamy to jest bardzo dobre rozwiązanie
ostatnio oglądałam perfekcyjną panią domu i było małżeństwo i jak zajebiście sprzątali - każdy to, co jego
ona mu jego rzeczy wrzucała do pokoju, a on jej 
wiesz co boli, fioletowe jest i nadal lekka opuchlizna... jak chodzę to trochę boli. Ech mam nadzieję, że szybko zejdzie..
Z tym żeby posprzątała to przesada, stanowczo. Ja bym nigdy w życiu się na coś takiego nie zgodziła.
miaamy to jest bardzo dobre rozwiązanie
Na prawde nie wiem.. ale to temat rzeka..
wydaje mi się że już się przyzwyczaił.... z resztą, jak pisałam sam sprząta...
ale np.. ma gruby tyłek, i np mój brat nic jej nie powie, że ma za krótką spódnicę i źle wygląda..
jeszcze sam jej kupuje...
wydaje mi się że już się przyzwyczaił.... z resztą, jak pisałam sam sprząta...
ale np.. ma gruby tyłek, i np mój brat nic jej nie powie, że ma za krótką spódnicę i źle wygląda..
jeszcze sam jej kupuje...
Kay no to faktycznie to może wyglądać niesmacznie, może nie chce się jej narażać...
Adix właśnie nie mam takich specyfików tutaj
Adix właśnie nie mam takich specyfików tutaj
Adaś to Ci przywiozę
Nie no tak na poważnie to musisz odwiedzić sobie aptkę i kupić, ona nie jest droga a troszkę pomaga
A tak w ogóle to witam wszystkich.
A tak w ogóle to witam wszystkich.
Adrian

-
G****
Kurcze te święta mi w ogóle teraz nie pasują... Chcieliśmy odmalować przed świętami, żeby można było tam zrobić święta, duże puste pomieszczenie w sam raz bo tutaj jest strasznie ciasno a nas jest dużo i jeszcze pokoik mam do odmalowania, nie wiem czy ja się wyrobię...
Adi.. oni już kilkanaście lat są małżeństwem... to pewnie się przyzwyczaił..
ale nie wiem jak ona tak może.. a w towarzystwie gra idealną matkę i żonę...
hej Adix...
Zanna, daj trochę do zrobienia teściowej
a sama maluj 
ale nie wiem jak ona tak może.. a w towarzystwie gra idealną matkę i żonę...
hej Adix...
Zanna, daj trochę do zrobienia teściowej
Adix wiem, bo w domu u siebie mam, ale tu we Wrocku nie mam takich specyfików, mam podstawowe leki jak ibuprom, nospa, apap, krople żołądkowe itp.
zanna ja wierzę, że jednak dasz radę, silna baba jesteś
Kayira przecież tak się nie da żyć. Ja widzę po swoim mieszkaniu, ciągle jest bałagan, a kto go robi? A., który nie odkłada niczego na swoje miejsce, gdzie zjadł, rozebrał się czy cokolwiek innego robił tam zostawił. Wiadomo gdzie i co robił... A czasem nie mam siły chodzić i sprzątać po nim jak po dziecku, ale u nas się nie warlają brudne majtki
zanna ja wierzę, że jednak dasz radę, silna baba jesteś
Kayira przecież tak się nie da żyć. Ja widzę po swoim mieszkaniu, ciągle jest bałagan, a kto go robi? A., który nie odkłada niczego na swoje miejsce, gdzie zjadł, rozebrał się czy cokolwiek innego robił tam zostawił. Wiadomo gdzie i co robił... A czasem nie mam siły chodzić i sprzątać po nim jak po dziecku, ale u nas się nie warlają brudne majtki
witajcie
) MAM WOLNE !! Jestem happy:P
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Catherine ja również mam wolne
aż do 7 stycznia 
Witajcie :*
Adidasowa, a może powinnaś na prześwietlenie iść?? Poważnie Ci mówię, bo moja siostra uderzyła się schodząc po schodach w palec u nogi i też Jej tak okropnie spuchło i okazało się , że kawałek kości Jej się ułamał,.. To może Tobie coś pękło i dlatego się tak dzieje.. Bo wiesz jakby nie patrzeć była wysokość a laptop też specjalnie lekki nie jest.. Nie ma żartów a lepiej mieć pewność, że nic nie jest niż się martwić..
Zanna znam Twoje klimaty
Wyobraźcie sobie, że moja teściowa w sobotę się wykąpała, po dwóch tygodniach.. Rozumiecie to?? Ona sobie nawet nóg nie umyje przed pójściem do łóżka, tylko tak śpi i to na dodatek w ubraniach tych co cały dzien chodzi, a też ma krowę i chodzi do stajni.. To jest normalnie porażka jakaś...
Fajnie, że coś rusza u Ciebie z tą kuchnią..
Już efekty będą coraz bardziej widoczne, a Ty już pewnie odliczasz kiedy zaczniesz w niej swoje kuchenne rewolucje 
Kay współczuję bratowej, ale jak można tak roboć?? Nie ogarniam...
Adrian cześć Pijoku Ty:)
On dobrze że jakąś rozrywkę masz.. Jak Ci się podoba, to pewno, że nie rezygnuj
Adidasowa, a może powinnaś na prześwietlenie iść?? Poważnie Ci mówię, bo moja siostra uderzyła się schodząc po schodach w palec u nogi i też Jej tak okropnie spuchło i okazało się , że kawałek kości Jej się ułamał,.. To może Tobie coś pękło i dlatego się tak dzieje.. Bo wiesz jakby nie patrzeć była wysokość a laptop też specjalnie lekki nie jest.. Nie ma żartów a lepiej mieć pewność, że nic nie jest niż się martwić..
Zanna znam Twoje klimaty
Wyobraźcie sobie, że moja teściowa w sobotę się wykąpała, po dwóch tygodniach.. Rozumiecie to?? Ona sobie nawet nóg nie umyje przed pójściem do łóżka, tylko tak śpi i to na dodatek w ubraniach tych co cały dzien chodzi, a też ma krowę i chodzi do stajni.. To jest normalnie porażka jakaś...
Fajnie, że coś rusza u Ciebie z tą kuchnią..
Kay współczuję bratowej, ale jak można tak roboć?? Nie ogarniam...
Adrian cześć Pijoku Ty:)
On dobrze że jakąś rozrywkę masz.. Jak Ci się podoba, to pewno, że nie rezygnuj
no i jest idealnie że wolne 
Adidasowa zgadzam się z Madlen coś jest nie tak że twoja stopa tak puchnie idź na prześwietlenie..
Maldlen ja nie mogę iść spać nie umyta nie rozumiem twojej teściowej;p
Adidasowa zgadzam się z Madlen coś jest nie tak że twoja stopa tak puchnie idź na prześwietlenie..
Maldlen ja nie mogę iść spać nie umyta nie rozumiem twojej teściowej;p
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
hej kobitki a ja wpadam zeby zyczyc wam milego wieczorku i uciekam.
milego wieczoru
!!
milego wieczoru