A jak tam u Ciebie/
Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Troszkę nerwowy ale już teście pojechali także luz...
A jak tam u Ciebie/
A jak tam u Ciebie/
Wreszcie spokój mówisz. A ja byłam na xero sobie poodbijać, przy okazji dziecko odebralam ze szkoły i tak szliśmy i szliśmy...a teraz regeneruje siły 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
zanna ciężka sprawa raczej... za dużo za mieszkanie płacę... nikt się raczej nie porwie...
Kayira wiem to wszystko, ale myślę, że jest za wcześnie i sama sobie rady nie dam
rodzice mi powtarzają, że każdy się za mną ogląda i w ogóle, że mogę mieć każdego, ale ja jakoś w to nie wierzę... nie czuję się taka. Dlatego tkwie w tym związku, bo on mi powtarza, że jestem piękna...
paula jak pisałam na taką cenę mieszkania się nikt nie rzuci, a jeśli chodiz o ogłoszenie to wolę nie... Wiadomo kto się trafi? Jak ktoś ma mnie okradać lub coś w tym stylu to ja dziękuje:)
Jamelia witaj;)
Kayira wiem to wszystko, ale myślę, że jest za wcześnie i sama sobie rady nie dam
paula jak pisałam na taką cenę mieszkania się nikt nie rzuci, a jeśli chodiz o ogłoszenie to wolę nie... Wiadomo kto się trafi? Jak ktoś ma mnie okradać lub coś w tym stylu to ja dziękuje:)
Jamelia witaj;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
hej Jamelka
jak się czujesz??
Adi, do kiedy masz umowę ??
a po drugie... weź Ty się porządnie obejżyj w lusterku....
ech... nie wierzę, ze jak idziesz ulicą, to faceci się z aTobą nie oglądają...
nie uwierzę...
Adi, do kiedy masz umowę ??
a po drugie... weź Ty się porządnie obejżyj w lusterku....
ech... nie wierzę, ze jak idziesz ulicą, to faceci się z aTobą nie oglądają...
nie uwierzę...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
herbatke mam ale nie mam wkładki he
Ogarnę trochę w pokoju i przechodzę na tv. Nawet na kompie nie chce mi się siedzieć. wczoraj odpowiadałam Wam na pytania i mi net zerwalo, teraz juz nie pamiętam o co kto pytał. Ty chyba o pracę pytałaś
No więc nic nie znalazłam ale sama staram się coś rozkręcić, co z tego wyjdzie to nie wiem ale chociaż spróbuję
a Ty jak tam z tabletem?doszliście do porozumienia?
Hej Adi
Jak tam z tym Twoim A? widzę że masz go dość jak i ja swojego 
Kay co u Ciebie?
Hej Adi
Kay co u Ciebie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
dalej zero odzewu z tą pracą ... szkoda... ale bądz dobrej myśli 
hmm. a u mnie ok
gruntowne porządki przed powrotem mamy 
hmm. a u mnie ok
-
G****
Jamelka będzie laptpo i jako tako jesteśmy dogadani 
Adi jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, możesz popytać nic na tym nie tracisz...
Adi jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, możesz popytać nic na tym nie tracisz...
Kay jeszcze nie skończyłaś sprzątania? To co Wy cały dom do góry nogami chyba przewróciliście podczas jej nie obecności
A Agatki miałam zapytać jaki przetarg wygrała, czym się zajmuje? Wiecie może?
O Zania widzisz, jednak udało się dojść do porozumienia
Adi, przestań taka śliczna dziewczyna i ma wątpliwości czy może się podobać..
nie wierze... 
A Agatki miałam zapytać jaki przetarg wygrała, czym się zajmuje? Wiecie może?
O Zania widzisz, jednak udało się dojść do porozumienia
Adi, przestań taka śliczna dziewczyna i ma wątpliwości czy może się podobać..
-
paula93
Hej Jamelia 
Kay, mi też dużo dały kursy, ale ja go już dawno temu miałam i uczyłam się robić tipsy ale akrylowe.. a ja teraz robię tylko żelowe
nie wiem czy wtedy nie umiałam robić akrylowych czy one są trudniejsze
bo po kursie już ich nie robiłam ani razu.. teraz tylko jak mój M. kupił mi cały zestaw do żelowych więc dlatego je robię. ale jak już te ogarnę do perfekcji to będę się zastanawiać o wprowadzeniu akrylu 
Kay, mi też dużo dały kursy, ale ja go już dawno temu miałam i uczyłam się robić tipsy ale akrylowe.. a ja teraz robię tylko żelowe
nie wiem czy wtedy nie umiałam robić akrylowych czy one są trudniejsze
Jam... przez weekend w sumie nic nie ruszyliśmy 
hmmm no po prostu trzeba posprzątać...
choć mama wróci i tak posprząta po swojemu
Paula... hmmm ja wiem na pewno , że matowisz paznokcie pionowo...
dobrze dać coś na zwiększenie przyczepności żelu..
no i jak wyciągasz z lampy to nie przecierasz ,...
takie syzbkie podstawy
hmmm no po prostu trzeba posprzątać...
choć mama wróci i tak posprząta po swojemu
Paula... hmmm ja wiem na pewno , że matowisz paznokcie pionowo...
dobrze dać coś na zwiększenie przyczepności żelu..
no i jak wyciągasz z lampy to nie przecierasz ,...
takie syzbkie podstawy
na rok czasu była podpisywana więc do października. No jak patrzę w to lustro to widzę tylko kompleksy, wszędzie kompleksy... nawet jedna moja znajoma kiedyś kazała mi stanąć przed lustrem i powiedzieć (krzyknąć) "jestem zajebista". Mówiła, że ona tak robi i jej to podnosi samoocenę. Kiedy spojrzałam w to lustro to się rozpłakałam, powiedziałam, że nie dam rady powiedzieć czegoś takiego... Powiedziała mi, ze nie odejde od lutra dopóki nie powiem. Powiedziałam, ale tylko dlatego żeby mi pozwoliła usiąć, nic dla mnie to nie znaczyło... więc widzisz, że mam ogrooomne problemy z samooceną :/
jamelia tak mam już od dłuższego czasu go dość, ale nie potrafię się od niego uwolnić;/
zanna to się tylko tak pięknie mówi...
jamelia tak mam już od dłuższego czasu go dość, ale nie potrafię się od niego uwolnić;/
zanna to się tylko tak pięknie mówi...
poczytaj i posprawdzaj w umowie czy nie możesz jej czasem wypowiedzieć szybciej....
Albo pogadaj z włascicielami... byel do wakacji przeczekać....
Co do samooceny... zacznij małymi krokami...
np najpierw polub swoje włosy, potem oczy i tak dalej...
i trochę rezerwy z podejściem do siebie
nie bądz zbyt wymagająca
Albo pogadaj z włascicielami... byel do wakacji przeczekać....
Co do samooceny... zacznij małymi krokami...
np najpierw polub swoje włosy, potem oczy i tak dalej...
i trochę rezerwy z podejściem do siebie
nie bądz zbyt wymagająca
Hej Paula, wiesz ja sobie kiedyś sama akrylowe zrobiłam bez żadnego kursu
Ale u mnie cieplutko dzisiaj u Was też dziewczyny?
Adi Obejrzyj fotki kobiet po ciąży, ze zwisającymi cyckami, brzuchami rozstępami... zaraz ci się samoocena poprawi
a najlepsze jest tpo że takie kobiety dla swoich mężów cały czas sa najpiękniejsze, malo tego niektóre zmieniają partnerów i się siebie nie wstydzą. Wtedy i facet nie zwraca takiej uwagi. Za pierwszym razem to nigdy nie działa, musisz przed tym lustrem za każdym razem jak się przeglądasz uśmiechnąć się do siebie i powiedzieć, lubię siebie, jestem zajebista. wejdzie ci to w krew :p
Kay a cos robiła w weekend że nie mialaś czasu posprzątać...
Ale u mnie cieplutko dzisiaj u Was też dziewczyny?
Adi Obejrzyj fotki kobiet po ciąży, ze zwisającymi cyckami, brzuchami rozstępami... zaraz ci się samoocena poprawi
Kay a cos robiła w weekend że nie mialaś czasu posprzątać...
-
paula93
do przyczepności żelu mam tam coś to używam, ale, że matowienie paznokcia pionowo to nie słyszałam.. dobrze wiedzieć 
Adi, nie uda ci się na raz wszystkiego w sobie pokochać.. zacznij tak jak Kay mówi, małymi krokami
Jamelka,ja to na kurs szłam bo dostałam go za darmo z centrum pomocy rodziny w ramach projektu unijnego
i mogłam inne też wybrać ale nic nie było więc poszłam na kosmetyczny 
Adi, nie uda ci się na raz wszystkiego w sobie pokochać.. zacznij tak jak Kay mówi, małymi krokami
Jamelka,ja to na kurs szłam bo dostałam go za darmo z centrum pomocy rodziny w ramach projektu unijnego
-
G****
Adi ja też miałam straszne problemy z samooceną, ze swoim wyglądem... Np. jak jeździliśmy nad jezioro ja się nigdy nie rozebrałam do stroju bo się wstydzilam ale mój S. utwierdzil mnie w tym, że jemu się podobam i moje nastawienie się zmienilo...
Jamelka to jak nie masz wkładki to zapraszam do mnie na moje winko

Jamelka to jak nie masz wkładki to zapraszam do mnie na moje winko
Mogę ją zerwać wcześniej, to wiem na pewno. Ale gdzie pójde? Koleżanki/znajome raczje już mają z kim mieszkać i wszystko pozajmowane. Akademika tutaj nie ma nigdzie.
Nie lubię swoich włosów, są za krótkie, za rzadkie, zbyt zniszczone i kolor mi się nie podoba. Oczy - mam nieładny kolor i rzadkie krótkie rzęsy...
Po prostu ja widzę same mankamenty w swoim wyglądzie... gdybym rzeczywiście mieszkała z kimś, z jakąś dziewczyną (znajomą) pewnie bym jakoś dała radę się ogarnąć po zakończonym związku itd...
Jamelia problem w tym, że ja sama mam zwisający brzuch... nawet tata mi wczoraj zdjęcie brzucha zrobił jak leżałam i śmiał się, że tyle przytyłam... także ja nie żartuje jak mówię, że przytyłam... to widać... mam celulitis na pupie i nogach, jak spinam skórę to wszędzie takie dołki. Rozstępy mam na wewnętrznej stronie ud...
paula ciężka sprawa, bardzo.
zanna mnie też A. mówi, że jestem piękna, wszystko mam idealne i w ogóle... ale jak się z nim rozejdę? wszystko pryśnie.
Nie lubię swoich włosów, są za krótkie, za rzadkie, zbyt zniszczone i kolor mi się nie podoba. Oczy - mam nieładny kolor i rzadkie krótkie rzęsy...
Po prostu ja widzę same mankamenty w swoim wyglądzie... gdybym rzeczywiście mieszkała z kimś, z jakąś dziewczyną (znajomą) pewnie bym jakoś dała radę się ogarnąć po zakończonym związku itd...
Jamelia problem w tym, że ja sama mam zwisający brzuch... nawet tata mi wczoraj zdjęcie brzucha zrobił jak leżałam i śmiał się, że tyle przytyłam... także ja nie żartuje jak mówię, że przytyłam... to widać... mam celulitis na pupie i nogach, jak spinam skórę to wszędzie takie dołki. Rozstępy mam na wewnętrznej stronie ud...
paula ciężka sprawa, bardzo.
zanna mnie też A. mówi, że jestem piękna, wszystko mam idealne i w ogóle... ale jak się z nim rozejdę? wszystko pryśnie.
-
G****
Adidasowa każda z nas ma jakieś wady w swoim wyglądzie ale życie to nie tylko wygląd i moim zdaniem to Ty aż przesadzasz z tym, takie rozczulanie nic Ci nie daje a nawet pogarsza sytuację bo tylko sama siebie dolujesz...
JAm, ja też tak robiłam
ale po kursie widzę jakie błedy popełniałam....
hmmm... a to gości mieliśmy a to gotowałam i piekłam ciasto....
i tak zleciało....
Paula... ja miałam kurs z ue
załatwiany przez znajomą.. ale fryzjerstwo, makijaż i wizaż....
Zanna.. a na jaki tablet się zdecydowaliście ??
Adi.. na spokojnie... może najpierw poszukaj czy ktoś nie ma pokoju do wynajęcia..
nie zaszkodzi się rozejrzeć...
co do samooceny.. mniej krytyki...
pomyśl że niektóre mogą Ci zazdrościć.. np własnie włosów...
ciekawe czy przypadkiem w tej niskiej samoocenie jednak A nie miał wkładu..
choćby jak to że niby masz za duży tyłek... ;/
Zanna święte słowa...
hmmm... a to gości mieliśmy a to gotowałam i piekłam ciasto....
i tak zleciało....
Paula... ja miałam kurs z ue
Zanna.. a na jaki tablet się zdecydowaliście ??
Adi.. na spokojnie... może najpierw poszukaj czy ktoś nie ma pokoju do wynajęcia..
nie zaszkodzi się rozejrzeć...
co do samooceny.. mniej krytyki...
pomyśl że niektóre mogą Ci zazdrościć.. np własnie włosów...
ciekawe czy przypadkiem w tej niskiej samoocenie jednak A nie miał wkładu..
choćby jak to że niby masz za duży tyłek... ;/
Zanna święte słowa...
Widzisz Adi ty w sobie czegoś nie lubisz a nawet nie wiesz ile osób może ci zazdrościć własnie TEJ rzeczy. Ajj, ja tez mam rozstepy i to na brzuchu, zresztą na brzuchu to ja mam wszystko cellulit, oponę też a na plaży sie rozebrałam w bikini i nie było sensacji.Co druga ma rozstepy, celulit i inne wynalazki. Szkoda życia na ocenianie siebie pod względem wyglądu. Ja wole byc pasztet ale mieć poczucie że ludzie mnie lubią bo jestem fajna dla nich.
Zanna a jaki kupujecie ?? czy jeszcze nie wiecie ??
A wiecie że Wam oddadzą ??
Jam.. dokładnie... po za tym, do samej siebie trzeba meić dystans, bo człowiek by zwariował..
A wiecie że Wam oddadzą ??
Jam.. dokładnie... po za tym, do samej siebie trzeba meić dystans, bo człowiek by zwariował..
-
G****
Mają oddać koniec lutego.
Jeszcze mamy się rozglądać ale wstępnie jest to ASUS X551CA-SX030H
Jeszcze mamy się rozglądać ale wstępnie jest to ASUS X551CA-SX030H
no dokładnie Kay, ja powinnam iść się powiesic za sam wygląd na to wychodzi... 
Hmmm.. no w sumei jak tylko do neta itp to powinno starczyć...
a dacie radę z 8 ?? ja wiem że do wszystkiego można się przyzwyczaić.. ale..
och, Jam, to co mam ja powiedziec
a dacie radę z 8 ?? ja wiem że do wszystkiego można się przyzwyczaić.. ale..
och, Jam, to co mam ja powiedziec