Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Wierzę Ci, że możesz ich nie lubić, na pewno plecy Cię bolą i to, że tak podskakują też jest wkurzające...
no niestety biegać nie mogę bo bardzo bolą a w trakcie miesiączki ból jest okropny nawet mój chłopak wtedy wie że dotykać mnie nie wolno bo się drę że boli...
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Ale jesteś Catherine ja bym Ci swój biust pkazał :p
A no pewnie że by był niezadowolony. Ja też nie byłbym jakby ktoś takie rzeczy proponował mojej dziewczynie. No ale nie mam dziewczyy więc nie muszę sie tym martwić :p
Z resztą ja mu nie powiem hehe żarcik
tak jest każda marzy o większym i nwet jak rzeczywiście nam wasze cycyuszki odpowiadają to i tak na nie wierzycie.
Ja tam na rozmairach się nie znam dla mnie ideałem są takie piersioszki co się w dłoń mieszczą no dłoni nie mam małej
A no pewnie że by był niezadowolony. Ja też nie byłbym jakby ktoś takie rzeczy proponował mojej dziewczynie. No ale nie mam dziewczyy więc nie muszę sie tym martwić :p
Z resztą ja mu nie powiem hehe żarcik
tak jest każda marzy o większym i nwet jak rzeczywiście nam wasze cycyuszki odpowiadają to i tak na nie wierzycie.
Ja tam na rozmairach się nie znam dla mnie ideałem są takie piersioszki co się w dłoń mieszczą no dłoni nie mam małej
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
no wiesz ty możesz pokazywać ja żadego innego faceta oglądać nie chcę mam swojego i wystraczy mi
)
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
hihi tak o tym pasie słyszałam ale w sumie nie bardzo wiem o co chodzi... to jest poto żeby się bardziej pocić w tym miejscu czy o co chodzi ?
Cat ja z biustu właśnie koniecznie nie chce bo mam aż miseczkę B i nie chce mniej taki jest dobry
Jak przytyłam to się powiększył i chce żeby taki został dla tego nie katuje się dietami tylko chcę trochę poćwiczyć 
Cat ja z biustu właśnie koniecznie nie chce bo mam aż miseczkę B i nie chce mniej taki jest dobry
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Wiem, wiem..
Ale są dwie strony medalu:) I to że masz taki piękny biust to uciecha bo możesz go dumnie eksponować:)
Otóż to, żeby mięśnia wyrobić i kondycję a nie schudnąć
Ale są dwie strony medalu:) I to że masz taki piękny biust to uciecha bo możesz go dumnie eksponować:)
Otóż to, żeby mięśnia wyrobić i kondycję a nie schudnąć
oo tak na większym biuście każda bluzka z dekoldem lepiej wygląda... ehh 
J. Carroll
J. Carroll
No i każdy wodzi wzrokiem
A jak się ma mały biust to nic nie można pokazać..
Z dwojga złego wolę większy
A jak się ma mały biust to nic nie można pokazać..
Z dwojga złego wolę większy
a mi taki jak mam teraz odpowiada ale i tak co po niektóre bluzki nie leżą tak jak powinny no ale trudno ;] Mój M zawsze powtarza że przynajmniej później nie będą wisieć do kolan 
J. Carroll
J. Carroll
jak rozmowa o biustach... to jak mówicie 2 strony medalu
ładnie sie prezentuje
ale i obciązenie większe 
oj MAdi... a najgorsze jest to że ja stale myślę czy iśc do lekarza czy nie...
oj MAdi... a najgorsze jest to że ja stale myślę czy iśc do lekarza czy nie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Proszę Cię nawet mnie nie denerwuj!!! No jasne, że idź! Zdrowie najważniejsze
Tak ja wiem, że dasz sobie radę i ścierpisz jakoś ale to sobie tylko zaszkodzisz, a im wcześniej pójdziesz to może się za wczas obejdzie bez zastrzyków...
Oj ja bym nie zwlekała..
Praca praca, a jeden dzień Cię nie zbawi , naprawdę
Praca praca, a jeden dzień Cię nie zbawi , naprawdę
wiesz jak dostane zastrzyki, to nie za bardzo będę miec jak pogodzić pracę z zastrzykami...
No to właśnie, a jak pójdziesz od razu to może się obejdzie bez, bo będzie wcześnie stwierdzone..
Nie wiem, ja myślę, że powinnaś iść.
Zmykam się kąpać i spać bo głowa mi pęknie chyba za chwilę..
Dobranoc:*
Nie wiem, ja myślę, że powinnaś iść.
Zmykam się kąpać i spać bo głowa mi pęknie chyba za chwilę..
Dobranoc:*
do miłego Madi.. i oby głowa choc na chwile Cię nie bolała..
w sumie to ja i męża postaram się zaciagnąc
w sumie to ja i męża postaram się zaciagnąc
jutro mam wizytę u gina i jestem przerażona ... niby wiem że tyle kobiet chodzi i krzywda im się nie dzieje no ale jakoś tak... ehh nie mam pojęcia czego się spodziewać ...
J. Carroll
J. Carroll
witam LadyJ 
J. Carroll
J. Carroll
-
L...
pierwszy raz idziesz?miaamy pisze:jutro mam wizytę u gina i jestem przerażona ... niby wiem że tyle kobiet chodzi i krzywda im się nie dzieje no ale jakoś tak... ehh nie mam pojęcia czego się spodziewać ...
bedzie dobrz, najgorszy pierwszy raz
noo wogóle nie wiem co tam zastanę
czy będzie parawan czy dostane coś do zasłonięcia czy będę z gołym dupskiem łazić po gabinecie ... ohh ale mnie strach obleciał...
J. Carroll
J. Carroll
-
G****
Jamelka bardzo bym chciała żeby to była ciążą ale to niemożliwe...
Madi mam nadzieję że to tylko zatrucie.
Kay do lekarza marsz!
Witaj Lady
miaamy nie masz czego sie bać, teraz w gabinetach są takie warunki że nie masz sie czego obawiać
Madi mam nadzieję że to tylko zatrucie.
Kay do lekarza marsz!
Witaj Lady
miaamy nie masz czego sie bać, teraz w gabinetach są takie warunki że nie masz sie czego obawiać
kurde mać mam 22 lata i się boję do lekarza iść
Dentysty się nie boje a gina tak
W szkole powinni pokazywać takie żeczy a nie pierdolety co na WDŻ uczą.... najbardziej mnie ta niewiedza przeraża....
J. Carroll
J. Carroll