Przy kawie ...
- redorange666
- Samiec
Re: Przy kawie ...
Dobra jest tak: zadzwoniła Asia zaproponowała spotkanie i okrasiła je zdjęciem odsłaniającym jej... piersi.
Zadzwoniłem do jej męża i usłyszałem róbcie co chcecie nie wymydli mi się...
No i czołg przystąpił do ataku frontalnego na reichstag.
Zadzwoniłem do jej męża i usłyszałem róbcie co chcecie nie wymydli mi się...
No i czołg przystąpił do ataku frontalnego na reichstag.
Ja pikole, Red opamiętaj się
nie będzie ci głupio potem? 
Cula 4 lata, pomieszkiwalismy już razem u niego pare razy ale miał odchyły od normy więc sie wyprowadzałam...
Cula 4 lata, pomieszkiwalismy już razem u niego pare razy ale miał odchyły od normy więc sie wyprowadzałam...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- redorange666
- Samiec
Jak na razie jestem w ciężkim szoku... i sam nie wiem o co o tym myśleć...
Może chcą Cię sprawdzić jaki z ciebie przyjaciel, czy byłbyś w stanie zaliczyć żonę kumpla...? Jesli sie zdecydujesz to mam nadzieję że nie pozostanie po tym spotkaniu tylko gorzki posmak i wyrzuty 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
REd, moje zdanie znasz 
Jam.. no ale sama myślałaś czy z nim nie zerwać, skoro on się nie zmienia...
Jam.. no ale sama myślałaś czy z nim nie zerwać, skoro on się nie zmienia...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Red, to ostro.... no mówię jakiś dziwny ten mąż że na to pozwala... a może on też się umawia z innymi panienkami?
Dziwne.. ale jak Ci pozwolił to korzystaj póki się nie rozmyśli
Jam, to jednak może lepiej że bez ślubu jesteście bo zawsze możesz zwinąć manatki i wrócić do siebie bez żadnych konsekwencji...
Dziwne.. ale jak Ci pozwolił to korzystaj póki się nie rozmyśli
Jam, to jednak może lepiej że bez ślubu jesteście bo zawsze możesz zwinąć manatki i wrócić do siebie bez żadnych konsekwencji...
Ale łatwiej by mi było gdyby przeskrobał coś poważnego, zdrada itp
Ciężki mój los naiwniaczki
Ciężki mój los naiwniaczki
- redorange666
- Samiec
Oni swingują od lat 6 w małym gronie a Aśka chce mnie mieć tylko dla sie. Co kolwiek to znaczy.
oj Red, po prostu wpadłeś jej w oko 
w sumie się jej nie dziwię
Jam... no ale nie zawsze jest duży powód..
choć..wg mnie.. mama ważniejsza od koebiety. to już duzy powód
w sumie się jej nie dziwię
Jam... no ale nie zawsze jest duży powód..
choć..wg mnie.. mama ważniejsza od koebiety. to już duzy powód
- redorange666
- Samiec
Tak Cytrus wpada w oko... szkoda że na ogół zajętym pannom. No ale widać taki mój urok.
- redorange666
- Samiec
I co ja mam na to odpowiedzieć???
Kay a czemu się nie dziwisz że Red wpadł jej w oko? Czyżby Red pokazał gdzieś swą fotkę, a ja jak zwykle przeoczyłam? 
No i masz rację duży powód, ale mi tak mąci w głowie że zawsze uspokajam się na jakis czas a potem znowu... i tak wkoło macieju
No i masz rację duży powód, ale mi tak mąci w głowie że zawsze uspokajam się na jakis czas a potem znowu... i tak wkoło macieju
hmm
zasłużyłam i Red się mi pochwalił
hahah 
ups REd, chyba Cię wkopałam ...
Jam.. może trzeba z nim na spokojnie pogadać i coś uzgodnić.. i jeżeli nic się nie zmieni to może faktycznie jednak lepiej się rozstac...
ups REd, chyba Cię wkopałam ...
Jam.. może trzeba z nim na spokojnie pogadać i coś uzgodnić.. i jeżeli nic się nie zmieni to może faktycznie jednak lepiej się rozstac...
Wróci to zobaczymy co dalej, ale rozmowy zawsze kończą się tak samo "mydleniem mi oczu" 
RED!!!... RED!!! gdzie jesteś? mam sprawę...
RED!!!... RED!!! gdzie jesteś? mam sprawę...
trochę sytuacja się pokomplikowała bo zaczął zagadywać z pewna osobą żeby mnie do pracy wkręcić... jak się rozstaniem to będę w czarnej d... znowu. wiem, głupie tłumaczenie 
- redorange666
- Samiec
bardzo głupie... a jak jest prawdziwym facetem to nie będzie patrzył na to czy jesteście razem czy nie tlyko CI pomoże. Moje zdanie... i nie będziesz mu nic dłuzna oprócz słowa dziękuję.
Pewnie macie rację... Red pokażesz mi fotkę swoją? 
Jam, możena spokojnie...
najpierw czy jesteś w ciązy czy nie...
potem spokojna rozmowa..
przemyśl sobie wszystkie za i przeciw...
najpierw czy jesteś w ciązy czy nie...
potem spokojna rozmowa..
przemyśl sobie wszystkie za i przeciw...
Tak zrobię Kay, najpierw lekarz. To podstawa, a potem będę mysleć
Tak, tak, Red pokaż się nam 
Jam, to już rozumiem czemu nie chcesz być w ciąży....
Jam, to już rozumiem czemu nie chcesz być w ciąży....
Ostatnio zmieniony pn lut 24, 2014 4:24 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
- redorange666
- Samiec
Podajcie mejla a wyślę Wam zdjęcie...
już Ci wysłałam 
Ja też, a masz fb?