Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Aniaaaaa »

Hej wszystkim :)
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Red, Ja kompletnie nie rozumiem takich kobiet, są w poważnym związku: w małżenstwie, i kurcze pozwalaja sobie na cos takiego? To jest zwykle szmacenie sie, przynajmniej dla mnie... I cholera- zdrada. Jak mozna tak robic ?? dla mnie to kompletny skandal, ale nie bede na ten temat polemizowac bo kazdy jest inny, a o gustach sie nie dyskutuje.. :)
No a ty zrobisz jak uwazasz!

Cula, no to chociaz tyle ze sie mniej klocicie bo nie ma kiedy... moze za soba zatesknicie dzieki temu i cos sie zmieni w waszym zyciu...

Aniu, czesc :)

Jamelia, bo to chyba o Tobie czytalam, ze ci sie cos w zwiazku nie uklada.. trzymam kciuki zeby to jednak ciaza nie byla( choc mimo wszystko dziecko to szczescie i dar Bozy.. no ale w twojej sytuacji... to rozumiem..) trzymaj sie :) bedzie wszystko ok
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No ja też nie rozumiem jak się tak można szmacić eh
Jak dla mnie to jest coś takiego niedopuszczalne ...
Trzeba mieć troszkę godności i skoro się jest w związku to należy się zachowywać poważnie ale to akurat nie jest poważne i powiem coś więcej to jest jak dla mnie odrażające
vaniliiia
Kobietka Expert

Dla mnie tez.. to po prostu jak zwykla prostytutka, sypia z kim popadnie, nie chce wiedziec ile chorób wenerycznych sie nabawila ;) Ale- jej sprawa. Ja sie w to nie wtracam, ale tacy ludzie naprawde mnie zadziwiają.. Kobieta powinna miec troche klasy, godnosci i szacunku do samej siebie.. A jesli chodzi o zwiazek to tez, kurcze, co to za zwiazek ja nie wiem...
Ale nic juz nie mowie..
Obrazek

Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Jak dla mnie jednoznacznie to jest nie normalne . Zero szacunku do takich ludzi bo kobieta sie powinna szanować a nie być jak latawiec i tak mnie jeszcze irytuje to że bedąc w zwiazku facet nic jej nie robi za takie numery ...
Jak dla mnie nie do pomyślenia :angrywife
vaniliiia
Kobietka Expert

Otóż to i milo ze sie w tym zgadzamy :)
Obrazek

Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No widać mamy normalny tok myślenia :) Takie związki to życiowe pomyłki ...
vaniliiia
Kobietka Expert

oj tak :)

kurcze wiecie co jutro lece do dermatologa.. najpierw zadzwonie a jak powie ze nie ma miejsc to wpycham sie na chama..
mam mase plamek na ciele: twardych, na co dzien sa bledsze a gdy ide sie kapac widac ze mam ich wiecej i robia sa czerwone. Poza tym sa zluszczone.. na boku brzucha wyszla mi taka plama ktora miala 2cm a juz ma 8... strasznie sie martwie ze to luszczyca czy cos.. ;(
wiec jutro ide mam nadzieje ze to nie to....
Obrazek

Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No pewnie że idz do dermatologa :) Ja nie wiem na co Ty jeszcze do tej pory czekasz kochana . To nie sa jakieś tam plamki z niczego tylko coś musi być nie tak z Twoją skórą . Dowiesz się wszystkiego jutro po wizycie bo puki co nie ma co siać paniki :) Może akurat to nic groźnego ...
vaniliiia
Kobietka Expert

no ale plamki wyskoczyly mi kilka dni temu.. byla to najpierw jedna plamka a obecnie mam ich z 6. dzis probowalam dodzwonic sie do derm i nie odbierala.. wiec nie bylo wczesniej kiedy tym bardziej ze nie mialam wtedy zadnych objawow.. a to na brzuchu to myslalam ze sie drapnelam gdzies i blizna mi zostala ale znacznie sie to powiekszylo .. wiec ide jutro mam nadzieje ze to nic groznego.
Obrazek

elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

witajcie ...
wpadłam się tylko przywitac
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Hejka.
Dziewczyny zaczynam się stresować przed tym lekarzem, kurczę to nie prawda że kolejne wizyty są łatwiejsze niż ta pierwsza.Byłam u gin z 20 razy i nic mi łatwiej nie jest :) A co do p to wczoraj wieczorem mieliśmy kolejną telefoniczną awanturę.On udaje ze nie ma problemu...
Ale dyskusja się rozkręciła. Dziewczyny dla mnie tez nie domyślenia zważywszy na to że ma męża z drugiej strony jednak, skoro mieli by się zdradzać cichaczem to chyba dobrze że są ze sobą aż tak szczerzy :DChoć dla mnie taka przesadna wyrozumiałość do nieczego dobrego nie prowadzi. Ale cóż, jej sprawa, Redo chce się pakować w trójkącik proszę bardzo, jest dorosły i (nie)wie co robi ;P
Red oglądałam fotki... fajny zarościk, tylko oby nie był dłuższy niz jest :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej Wam ;)

propo "wierności" w związku ?? no cóż.. oboje się muszą na to zgodzić... i jest wiele takich par ;)
i tak jak Red powiedział to się zowie swingowanie ;)
Choć w poslce zbliżone otwarte związki rrobią się coraz bardziej modne ;)

Jam, odzywał sie coś do Ciebie ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Kay dziś się nie odzywał jeszcze. No i lepiej , jak ma pierdzielić te same głupoty co wczoraj to niech się lepiej nie odzywa.
Vanilia a wiesz że ten olejek w rosmanie tez powinien być, tylko zdaje się że tam prawie 60 zł kosztuje :O Może się skuszę na ten z allegro bo znowu mi się włosy sypią z głowy jak liście z drzew jesienią... :(
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

A co gadaliście jeszcze wczoraj wieczorem ??

hej Adix ;)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Zapytałam go kto w końcu porobi te opłaty, a on w tym miesiącu mama a ty w następnym. Acha, więc mówie to może nam grafiki rozpisz co która ma robić i kiedy. Twoja mama od zarzadzania Twoimi pieniędzmi a ja od sprzątania i..(wiadomo).. No a on że ja mu głowę jakimiś bzdetami zawracam, że on się juz w to nie wczuwa bo ja mam schorowana głowę itp. Poza tym on miał kiedyś żonę i opowiadał mi nie raz że ona się bardzo matki swojej słuchała, przez co w ich związku zaczęło się sypać. Więc mu o tym przypomniałam i zapytałam czy nie widzi że u nas dzieje się to samo? A on że nic takiego o byłej zonie nie mówił... że mi się coś pomyliło... brak słów :( No i wiesz, próbowałam mu uswiadomic że ja nie wiem na czym stoję. Powiedziałam mu wprost że gdyby traktował mnie powaznie i chciał ze mną związku stabilnego to by to wszystko inaczej wyglądało a nie jak teraz że z mamą życie prowadzi... Ale , jak do ściany..
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Hej koleżanki i koledzy ;)

Kutwasz pan mać!! Dzisiaj już chyba tego wszystkiego nie doczytam bo zaraz idę zarabiać $$
Red nie przesadzaj z tym że jesteś brzydki, nie widziałem Cię, ale chyba nie masz twarzy wyglądającej jak przodek po strzelaniu?
Niezłych masz przyjaciół. Świat schodzi na psy :/

Jam znowu odwlekarz tego gina?
Kurcze same problemy z tymi facetami co nie?

VANILKA co się dzieje z naszym adasiem?

I reszcie już nie odpiszę bo nie mam czasu :kiss2
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Adix to się rozpisałes :P

Jam,ale wg niego to ie problem, że jest uwiązany mamy ?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Kay on uważa że nie jest... więc jak mam z nim rozmawiać. Nie mam już pomysłu
Adix żebyś wiedział, same problemy z facetami :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Może on potrzebuje by mu to powiedziała osoba trzecia...
albo jakiś kumpel...
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Hej Wam dzieciaczki moje.
Adix: to wierzchołek góry lodowej z tymi przyjaciółmi... mam większych wariatów :) Ci to wersja light.

Jam: bo on nigdy się nie przyzna do tego że mamusia jest jego prawdziwą żoną... tyko z nią nie sypia. Ten typ tak ma i nie wygrasz z jego mamcią... niestety. NIkt mu nigdy ni eprzemówi do rozumu. Tylko mamunia. Nawet jak byście wyjechali do australii to będzie wiecznie do niej dzwonił smsował lub siedzial na skypie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Red :)
G****

Post autor: G**** »

Dobry wszystkim :)

Miłego dnia ;)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Kay nie ma kto mu przemówić, nie będę nastawiać jego kolegów i prosić o takie coś i tak by pewnie tego nie zrobił żaden. Męska solidarność.
Red, a zadzwoniłby od czasu do czasu, mo że raz dziennie albo co dwa dni. Ale nie było by jej blisko a to już coś. ja na prawdę zaczynam ich tak postrzegać, że tylko sexu nie uprawiaja no i mamusia w porządkach nie będzie mu pomagać.. więc od tego jestem ja, tylko i wyłącznie, juz mu kiedyś nawet powiedziałam że jestem tylko dla niego weekendową dziewczyna do rozrywki.
Hej Zania :) Co słychać?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Zanna ;) co tam ??

Jam... to tak szczerze jest sens to ciągnąć ??
może faktycznie pora coś zrobić i wybrać, albo Ty albo mama
Zablokowany