Przy kawie ...
- redorange666
- Samiec
Re: Przy kawie ...
Nie wiem czemu się tak wszyscy boją tych zakrętów... to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu... szybko je pokonywać
-
G****
Redo on właśnie chciał żeby po polach se śmigać.
Cula a czytałaś post mój w dziale Dziecko ten co do Ciebie pisałam?
- redorange666
- Samiec
Poczekaj aż sobie znajdzie górki do skakania.. albo juz skacze tylko się nie przyznaje. 
- redorange666
- Samiec
A ja zrozumiałem że już ma i już upala 
Czytałam.... nie pamiętam kiedy....zanna456 pisze:Redo on właśnie chciał żeby po polach se śmigać.
Hej.
Madi póki nie mam pracy żadne szanse na auto.
Kurczę Adix zanim zamknął drzwi patrzył w prawe lusterka no nie?
Jak tam tłusty czwartek Wam mija? ja zjadlam pączucha na śniadanie a teraz pije kaloryczne piwko
Powiedziałam dzis p jak gadalismu przez tel że byłam u gin faceta. Obrazuny bo jak ja mogłam do faceta pójść... rozpieszcza mnie to coraz bardziej...
Madi póki nie mam pracy żadne szanse na auto.
Kurczę Adix zanim zamknął drzwi patrzył w prawe lusterka no nie?
Jak tam tłusty czwartek Wam mija? ja zjadlam pączucha na śniadanie a teraz pije kaloryczne piwko
Powiedziałam dzis p jak gadalismu przez tel że byłam u gin faceta. Obrazuny bo jak ja mogłam do faceta pójść... rozpieszcza mnie to coraz bardziej...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- redorange666
- Samiec
A co za różnica czy do faceta czy do kobiety?? Znowu jakieś chore wyobrażenia.
Ja za takie hasełko tobym pacną w potyliczkę i zapytał się czy jest zdrowy na ciele i na umysle.
Ja za takie hasełko tobym pacną w potyliczkę i zapytał się czy jest zdrowy na ciele i na umysle.
Red powiedz mi jak ja mam go zacząć traktować żeby on zaczął się zachowywać jak normalny facet...bo ja już wymiekam
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- redorange666
- Samiec
Mam być szczery czy miły???
szczery RED, przeciez wiesz że jak o cos pytam to na całkiem serio...
- redorange666
- Samiec
Całkiem serio i na poważnie: zmień faceta. Daj sobie z nim spokój. To niereformowalny palant. Sorry nie znam go ale czytając to co piszesz (i chyba nie jesteście małżeństwem) to ja bym go osobiście na suchej gałęzi.
A jak go kochasz i nie widzisz życia bez niego... tylko rozmowa jak z małym dzieckiem.. tłumaczyć tłumaczyć wyjaśniać a jak za 3 razem nie zrozumie to...
A jak go kochasz i nie widzisz życia bez niego... tylko rozmowa jak z małym dzieckiem.. tłumaczyć tłumaczyć wyjaśniać a jak za 3 razem nie zrozumie to...
Oj Red jak ja bym chciała z Tobą tak w cztery oczy...
- redorange666
- Samiec
Jestem do Twoich usług. Mejla masz.. jak chcesz dam CI nr tel możemy porozmawiać. Mam za free do wszystkich sieci więc jak coś to... do Twych usług.
-
G****
A co tu się kroi? 
Cześć Jamelka
Kochanie musisz być stanowcza, nie odpuszczać bo jak raz odpuścisz to już później możesz se mówić jak do ściany...
Cześć Jamelka
Kochanie musisz być stanowcza, nie odpuszczać bo jak raz odpuścisz to już później możesz se mówić jak do ściany...
- redorange666
- Samiec
Zana długi namiętny seks przez telefon 
Hej wszystkim 
Widzę że Jamelia masz dalej problem z facetem ?
Widzę że Jamelia masz dalej problem z facetem ?
-
G****
Redo tak myślałam 
Nie no żartuję oczywiście, może faktycznie razem coś wymyślicie
Cześć Ania
Nie no żartuję oczywiście, może faktycznie razem coś wymyślicie
Cześć Ania
Aniu no tak jak ci napisałam teraz...
Zana powiem ci że koleżanki raczej starają się pocieszyć a ja bym chciała szczerą opinię, ... a facet, wiadomo wszyscy mają podobne zagrywki więc wiedzą o co kaman
Zana powiem ci że koleżanki raczej starają się pocieszyć a ja bym chciała szczerą opinię, ... a facet, wiadomo wszyscy mają podobne zagrywki więc wiedzą o co kaman
Hej zanna456
Jamelio no to powiem Ci że coś z nim nie tak i najlepiej dac mu do zrozumienia że się od siebie oddalacie i jak się nie zmieni to koniec tego czeskiego filmu miedzy wami , bo tak to trzeba nazwać .
Ja bym mu powiedziała albo rybki albo akwarium
Jamelio no to powiem Ci że coś z nim nie tak i najlepiej dac mu do zrozumienia że się od siebie oddalacie i jak się nie zmieni to koniec tego czeskiego filmu miedzy wami , bo tak to trzeba nazwać .
Ja bym mu powiedziała albo rybki albo akwarium
Zana a co tam u Ciebie, psz no pręciutko 
- redorange666
- Samiec
Jam mój numer ma na skrzynce.
Dzięki Red :*
- redorange666
- Samiec
Nie ma za co...
Uśiechnij się Słoneczko.
Uśiechnij się Słoneczko.