Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
czytałam że dzisiaj samotny wieczór ... i kilka następnych też ? mnie by się do łóżka nie spieszyło 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
ja i tak w łóżku 
heheh...
ale fakt czeka kilka samotnych wieczorów
wiec trzeba się jakoś zmęczyć by szybko zasnąć
heheh...
ale fakt czeka kilka samotnych wieczorów
wiec trzeba się jakoś zmęczyć by szybko zasnąć
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
hihi noo jeśli tak to owszem
Dobra idę też do łóżka poczytam jeszcze trochę żeby oczy zmęczyć... to dobranoc
Dobra idę też do łóżka poczytam jeszcze trochę żeby oczy zmęczyć... to dobranoc
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Dzień dobry 
Madlenka poczytałam trochę o tej hiperprolaktynemi. Słuchaj a ten ból głowy mówisz że się nasilił od leków, może są zbyt mocne? Mówiłaś lekarzowi że źle się po nich czujesz? Ja mam jutro pobranie na prolaktynę więc może mam to samo... będziemy się wspierać jak coś kochana
Kay ciesz się z wolności i całego łoża tylko dla siebie, to powód do radości, przynajmniej przez pierwszych parę dni. A potem możesz tęsknić:)No tak, miałaś mi napisać namiary ale chyba zapomniałaś a ja nie chciałam Ci juz głowy zawracać
Madlenka poczytałam trochę o tej hiperprolaktynemi. Słuchaj a ten ból głowy mówisz że się nasilił od leków, może są zbyt mocne? Mówiłaś lekarzowi że źle się po nich czujesz? Ja mam jutro pobranie na prolaktynę więc może mam to samo... będziemy się wspierać jak coś kochana
Kay ciesz się z wolności i całego łoża tylko dla siebie, to powód do radości, przynajmniej przez pierwszych parę dni. A potem możesz tęsknić:)No tak, miałaś mi napisać namiary ale chyba zapomniałaś a ja nie chciałam Ci juz głowy zawracać
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ..
Miłego pięknego poniedziałku .
No ja wczoraj na zakupach bylam i straciłam bo dzieciakom obuwie kupiłam . No a sobie jak zwykle nic
Miłego pięknego poniedziałku .
No ja wczoraj na zakupach bylam i straciłam bo dzieciakom obuwie kupiłam . No a sobie jak zwykle nic
Hej dziewczynki 
Elu tak przeważnie jest że jak się idzie kimś na zakupy to się wszystkich dookoła obkupi a sobie jak zwykle nie:)
Następnym razem musisz się sama wybrać może wtedy wybierzzesz coś dla siebie:)
Elu tak przeważnie jest że jak się idzie kimś na zakupy to się wszystkich dookoła obkupi a sobie jak zwykle nie:)
Następnym razem musisz się sama wybrać może wtedy wybierzzesz coś dla siebie:)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Hej Jamelka
W pracy w pracy od 6 juz siedze ale mało ludzi kręci się koło mojego biurka więc smiało wszedłem na forum się z Moimi kwiaruszkami przywitać :p
W pracy w pracy od 6 juz siedze ale mało ludzi kręci się koło mojego biurka więc smiało wszedłem na forum się z Moimi kwiaruszkami przywitać :p
To tylko ja na bezrobociu widzę :/ To miłej pracuni życzę 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
to faktycznie długo. Niestety w naszym kraju ciężko jest z pracą dla kobiet. Facet to jeszcze pódzie na budowe, fakt wymorduje się niemiłosiernie ale i zarobi. A kobiety juz nie mają takiej moźliwości.
A nie rozglądałaś sie może za pracą w innych miastach?
A nie rozglądałaś sie może za pracą w innych miastach?
Wysyłałam ale bez odzewu. O to chodzi że facet więcej zarabia i zawsze cos się dla niego znajdzie, nawet jak miesiąc popracuje to będzie w stanie się z tej wypłaty utrzymać przez 2 miesiące, skromnie bo skromnie ale da radę. a kobieta? No jest nędza, wkurza mnie tylko jak ktoś gada że jak ktoś chce pracować to zawsze pracę znajdzie...
Tak ale to się sprawdza tylko jeśli chodzi o faceta. Kobietom jest o wiele trudniej, wiem bo żona mojego brata też bardzo długo szukała pracy a jak już nalazła to za najniższą krajową
. Na szczęscie starali się o dziecko i nie musiała tam zbyt długo pracować ale już teraz wiedzą że jak dzieci pódą do przedszkola to tak szybko jej nie znajdzie. Takie są realia w naszym kochanym kraju
Będe trzymał kciuki żebys jak najszybciej znalazła prace
Będe trzymał kciuki żebys jak najszybciej znalazła prace
Witajcie... ja na chwilkę 
już po kijkach, zaraz lecę na ostatni zastrzyk.. i chyba skoczę na 5 minut na solarium...
chyba jeszcze farbę do włosów kupie
bo odrost się robi 
Jam.. to jak wrócę to poszukam
i dam znac...
Ela o siebie też musisz zadbać....
ocho.. widać że Kris sie nudzi.. bo na forum ma czas :p
już po kijkach, zaraz lecę na ostatni zastrzyk.. i chyba skoczę na 5 minut na solarium...
chyba jeszcze farbę do włosów kupie
Jam.. to jak wrócę to poszukam
i dam znac...
Ela o siebie też musisz zadbać....
ocho.. widać że Kris sie nudzi.. bo na forum ma czas :p
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dzięki Kris. wiesz ja w tej chwili nawet za najniższą krajową była bym wdzięczna. Ale ponieważ jest kryzys to pracodawcy oferują 5zł na godzinę...tyle zarabiałam przez ostatni rok do listopada, umowa zlecenie...więc miesięcznie miałam 300-400zł wypłaty
Kay, Tobie to dobrze
Ok, to czekam na info od Ciebie 
Kay, Tobie to dobrze
Czesc Kochani
Jamka ja od maja tez na bezrobociu bede
Kris cos ty taki w dobrym humorku?
Kay, a ty co z tym solarium do wypadow nad wode jeszcze troche czasu haha
Madi sloneczko jeszcze troche i bd miala to z glowy ;* bo na pewno pomoga te leki.
Jamka ja od maja tez na bezrobociu bede
Kris cos ty taki w dobrym humorku?
Kay, a ty co z tym solarium do wypadow nad wode jeszcze troche czasu haha
Madi sloneczko jeszcze troche i bd miala to z glowy ;* bo na pewno pomoga te leki.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Carinka
A Ty czemu na bezrobociu będziesz? redukcja czy sama podjęłaś decyzję? I dlaczego?
Umowa mi sie konczy.I Jakos bosska unika tego tematu.Ale powiem ci ze moze dobrze.Bd miala czasu wiecej.Troche odpoczne.Bo jednak pod koniec maja mam egzaminy koncowe z kierunku filozoficznego.i musze to tez "obronic".wiec mi tam pasi.
Pytanie tylko co potem jak juz to pozdaje bo bd jednak kasy mniej.
poki co nie bd sie martwila.
Pytanie tylko co potem jak juz to pozdaje bo bd jednak kasy mniej.
No tak, bo ty jeszcze się uczysz, to wolne się przyda 
Boje sie tylko ze potem bd trudno sie zgarnac do szukania job.Bo za rok bronie sie z psychologii to pewnie tez bd odwlekac.
A wiadomo jak to jest z job.Dobrze ze na kuronia sie zalapie chociaz
chyba ze cos sie zmienilo.A ty Jamka jakiej szukasz?
A wiadomo jak to jest z job.Dobrze ze na kuronia sie zalapie chociaz
W tej chwili każdej, obojętne. chciała bym do sklepu odzieżowego ale teraz to już tylko po znajomości taka fucha he
Mogę iść nawet do sprzątania wszystko mi już jedno. a ty pani psycholog?, będziesz leczyć ludzkie dusze 
Haha nio tak w sklepie odziezowym to fajna praca 
Ja jestem po ogolnej psychologii wiec jeszcze kursy mnie czekaja na leczenie dusz haha
ale tu nie mamy nikogo od kierunku transportu i tak mi mowia, zeby w to brnac.Ale tu musialabym rok jeszcze na studia isc.A nie wiem czy mam na to wene.:/
W sumie to nie mam pojecia czy po tych studiach bd miala w ogole gdzie sie zahaczyc.:/
Hej Agatka ;*
Ja jestem po ogolnej psychologii wiec jeszcze kursy mnie czekaja na leczenie dusz haha
ale tu nie mamy nikogo od kierunku transportu i tak mi mowia, zeby w to brnac.Ale tu musialabym rok jeszcze na studia isc.A nie wiem czy mam na to wene.:/
W sumie to nie mam pojecia czy po tych studiach bd miala w ogole gdzie sie zahaczyc.:/
Hej Agatka ;*
No faktycznie, kiedyś człowiek wiedział że jak skończy studia to z otwartymi ramionami będą go witać...a teraz. no ale zawsze lepiej mieć, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda taka fucha he