Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
a jakby zamykać się na klucz przed niml?
-
G****
Nie mamy drzwi wymienionych, są jeszcze stare i w tych drzwiach nie ma zamka, dopiero jak kupimy nowe drzwi to w końcu będziemy mogli się zamknąć.
-
a_gatka
Dzień dobry i dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje! 
Rany... tyleście tu nadrukowali, że nie wiem kiedy dam radę nadrobić. Ale postaram się częściej zaglądać!
Paskudne chmurzyska u mnie, chyba będzie znów burza, a ja w łóżku i pod kołdrą dzisiaj pracuję, bo nie chce mi się wstawać. Freelance to jednak fajny styl pracy. Można sobie zorganizować czas i pracować gdzie się chce.
Jak mija dzień kochani?
Rany... tyleście tu nadrukowali, że nie wiem kiedy dam radę nadrobić. Ale postaram się częściej zaglądać!
Paskudne chmurzyska u mnie, chyba będzie znów burza, a ja w łóżku i pod kołdrą dzisiaj pracuję, bo nie chce mi się wstawać. Freelance to jednak fajny styl pracy. Można sobie zorganizować czas i pracować gdzie się chce.
Jak mija dzień kochani?
hej 
dzięki za pomoc z tą hulajnogą
agatka gratuluje 
guśka ty masz przerąbane z tymi teściami .... ja z M jeszcze nie mieszkam ale jak siedzimy u niego wieczorem to nikt do nas nie wchodzi a jak już naprawde coś chcą to pukają
tylko że mój M nie da sobie w kaszę dmuchać i jak mu coś nie pasuje to zaraz nagada więc po kilku razach jak weszli bez pukania to teraz już pukają 
dzięki za pomoc z tą hulajnogą
guśka ty masz przerąbane z tymi teściami .... ja z M jeszcze nie mieszkam ale jak siedzimy u niego wieczorem to nikt do nas nie wchodzi a jak już naprawde coś chcą to pukają
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
-
a_gatka
Moi teściowie zapowiadają się zupełnie normalnie. Po ślubie zamieszkamy z nimi i już teraz doszli do wniosku, że oddają nam całe poddasze co byśmy mieli normalne życie, spokój i własne bagienko. Nie mogę doczekać się walki z aranżacją, bo to dobre 100m powierzchni. 
Czasami teściowie się przydają - oby tylko nie chcieli przekazywać zbyt wiele swojej mądrości życiowej.
100 metrów - no no
sporo miejsca żeby rozwinąć dekoratorskie skrzydła 
100 metrów - no no
dużo miejsca i poddasze razem?! ale ci zazdroszcze .... 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Ja osobiście celowo zbudowałem dom z użytkowym poddaszem. Lekko pochyły sufit, okna wprost na niebo - spanie pod gwiazdami
no i jeśli jeszcze razem... schody do nieba po prostu

Witajcie
Agatka do ślubu szybko minie, a potem to już tak poleci.. heh mi już dwa lata prasły i nie wiem kiedy..
A urządzanie fajna sprawa, gorzej z tymi remontami bo tyle sprzątania, ale coś za coś.. Efekty pracy są niesamowite
Każdy to poddasze, a my mieć nie będziemy ha
Guśka nie rozumiem myślenia S. Czy Jemu to nie przeszkadza??
Agatka do ślubu szybko minie, a potem to już tak poleci.. heh mi już dwa lata prasły i nie wiem kiedy..
A urządzanie fajna sprawa, gorzej z tymi remontami bo tyle sprzątania, ale coś za coś.. Efekty pracy są niesamowite
Każdy to poddasze, a my mieć nie będziemy ha
Guśka nie rozumiem myślenia S. Czy Jemu to nie przeszkadza??
-
a_gatka
Mnie się zawsze poddasze marzyło, więc podwójnie się z tym czuję szczęśliwa. A jak tam plany na weekend majowy? Macie już jakieś?
Madlen mówisz? No niby do ślubu rok, ale szybko nam zleci i pracowicie, bo chcemy z własnej kasy.
Madlen mówisz? No niby do ślubu rok, ale szybko nam zleci i pracowicie, bo chcemy z własnej kasy.
-
G****
a_gatka a zobaczysz jak ostatni miesiąc szybko minie
I mam nadzieję że to nie tylko pozory z teściami, tak jak wyszło u mnie...
Madi nie oszukuj że dwa lata, jeszcze nie do końca
nie wiem czy jemu to nie przeszkadza, w sumie jak ma gorszy dzień to się odezwie a tak to dopiero wtedy jak mu zrobię awanturę, bo tak jak twierdzi to i tak nie pomoże a nie chce się kłócić...
Madi nie oszukuj że dwa lata, jeszcze nie do końca
Pewnie, zobaczysz jak zleci.. i będziesz szczęśliwą żonką 
Tak na pewno będzie dla Was pracowity, bo i same załatwienia dużo czasu pochłaniają, potem jeszcze suknia, chyba że już coś upatrzyłaś.. te najmniejsze detale są tak niepozorne bo wbrew temu że to drobnostki, najwięcej przy nich schodzi..
Ja w sumie to chyba do Białki pojadę ale to na pewno nie na całe 4 dni..
W sumie wszystko się okaże..
A Ty już coś zaplanowałaś??
No bez niecałych 3 miesięcy ale już dwa
Tak na pewno będzie dla Was pracowity, bo i same załatwienia dużo czasu pochłaniają, potem jeszcze suknia, chyba że już coś upatrzyłaś.. te najmniejsze detale są tak niepozorne bo wbrew temu że to drobnostki, najwięcej przy nich schodzi..
Ja w sumie to chyba do Białki pojadę ale to na pewno nie na całe 4 dni..
W sumie wszystko się okaże..
A Ty już coś zaplanowałaś??
No bez niecałych 3 miesięcy ale już dwa
Na chwilę Was zostawić a już naprodukuja jak szaleni 
heheh
Agatka, uwielbiam poddasza, jeszcze dobrze zagospodarowane
Guśka.. porażka.. a jakiś łańcuch albo cos
heheh
Agatka, uwielbiam poddasza, jeszcze dobrze zagospodarowane
Guśka.. porażka.. a jakiś łańcuch albo cos
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
no hej Lady
właśnie widziałam ze jesteś dostępna i miałam pisać 
super że wróciłaś
jak przeprowadzka ??
super że wróciłaś
jak przeprowadzka ??
ale wg mnie jakiś sposób trzeba znaleźć..
nawet ten łańcuch, ale krzesłęm drzwi zastawiać..
raz drugi i się moze nauczy
albo niech Was zastanie w jednoznacznej sytuacji
może jej się głupio zrobi
nawet ten łańcuch, ale krzesłęm drzwi zastawiać..
raz drugi i się moze nauczy
albo niech Was zastanie w jednoznacznej sytuacji
może jej się głupio zrobi
-
L...
kay wszystko ok juz jest ogarniete, teraz tylko czekam az mi internet podlacza na stale wiec jestem z doskoku :/
ale podoba mi sie bardzo zmiana kolosalna
ale podoba mi sie bardzo zmiana kolosalna
He dziewuszki i chłopczyki
u Mnie dziś chłodni i pada... a otworzyli galerie i właśnie się szykuje zobaczyć co tam ciekawego
a i tak muszę sobie buty kupić może coś się wyhaczy
Guśka a ty już od rana negatywami ludzi trujesz,daj sobie spokój z ta wariatką i olej ją ciepłym moczem
Agatka gratulację,oby twoje marzenia się spełniły
u Mnie dziś chłodni i pada... a otworzyli galerie i właśnie się szykuje zobaczyć co tam ciekawego
Guśka a ty już od rana negatywami ludzi trujesz,daj sobie spokój z ta wariatką i olej ją ciepłym moczem
Agatka gratulację,oby twoje marzenia się spełniły
Lady, a kiedy bedziesz miec ??
i jak z Twoją pracą ?
hej Paolcia, to powodzenia w łowach
i jak z Twoją pracą ?
hej Paolcia, to powodzenia w łowach
-
G****
Kay już nie raz nas zastali w takiej sytuacji i nic to nie dało 
Paolcia łatwo mówić żeby olać
Paolcia łatwo mówić żeby olać
Guśka, no nie mów.. ja bym się ze wstydu spaliła...
-
L...
kay jeszcze nie wiem, ponoc ok 17ego. :/
Poki co robie sobie odpoczynek bo mamy kilka spraw do zalatwienia i trzeba sie wyklocic o depozyt z tamtego mieszkania bo chca nas zedrzec za nic. Jak dostaniemy depozyt z powrotem to mozliwe ze pojedziemy na tydzien na urlop do Polski wiec poki nie wiem na 100% czy jedziemy czy nie to nie szukam bo nawet nie ma sensu;) Jak znajde prace to niestety wolnego od razu nie dostane wiec chcialabym to wykorzystac skoro mam wolne teraz. Zobaczymy.
agatka poddasza sa super
Paolcia butow nigdy za wiele
Poki co robie sobie odpoczynek bo mamy kilka spraw do zalatwienia i trzeba sie wyklocic o depozyt z tamtego mieszkania bo chca nas zedrzec za nic. Jak dostaniemy depozyt z powrotem to mozliwe ze pojedziemy na tydzien na urlop do Polski wiec poki nie wiem na 100% czy jedziemy czy nie to nie szukam bo nawet nie ma sensu;) Jak znajde prace to niestety wolnego od razu nie dostane wiec chcialabym to wykorzystac skoro mam wolne teraz. Zobaczymy.
agatka poddasza sa super
Paolcia butow nigdy za wiele
Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2014 1:01 pm przez L..., łącznie zmieniany 1 raz.
-
G****
Kay mi tez było wstyd ale im to nie przeszkadza, to dobrze że pod kołdrą a jak wstałam rano do łazienki i teściowa usłyszała że już ktoś wstał i oczywiście przyleciała a ja wracałam do łóżka i byłam w stringach i moje dupsko zobaczyła ale to też nie przeszkadza...