Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
a_gatka

Re: Przy kawie ...

Post autor: a_gatka »

Dzień dobry! Ktoś jeszcze nie może patrzeć na żarcie? :D
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Madlen kochana, WESOŁYCH ŚWIĄT!! :***
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka,
Agatka, ja tam jeszcze właściwie nic takiego nadzwyczajnego nie jadłam. Normalnie śniadanie - święconka plus sałatka, obiad i kawałek ciasta.
Jutro mam gości więc wiadomo, siedząc przy pełnym stole nie będzie zmiłuj się... będzie się jadło...
Hadi, jak już pisałam na fb.... pozazdrościć. Tak się składa że w kwietniu mamy rocznicę ślubu, dwa dni potem ja urodziny, dziś-imieniny i ani jednego złamanego kwiatka nie dostałam.
O tyle, że dziś jest wyjątkowo miły...
A poza tym nudy.... nic mi się nie chce, czytać, oglądać.... ach, ci goście mogli być dzisiaj.... jutro od rana będę biegać bo będą już na 12.
Pogoda prześliczna, dobrze, bo przynajmniej młody nie nudzi się w domu tylko jest na orliku.
G****

Post autor: G**** »

Hej :)

Nie ma to jak udane święta... Mieliśmy być właśnie na grilu a wyszło że ja pilnuję dzieci a mój S. pojechał do szpitala zawieźc siostrę i nie wiadomo kiedy wróci...
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

uuuu Gusia a co się stało? W porządku?
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Had napiszę to co reszta - pozazdrościć faceta. Mój to czasami, ale baaardzo rzadko mi kupi... powtarzam mu, że to strasznie miłe dostać kwiatka dla kobiety, on się uśmiecha, ale nic więcej... ech.

Wesołych wszystkim!
A ja wczoraj z rodzicami i z A no i oczywiście Kapselm byliśmy w parku zrobiliśmy 3 km :) a kapsel to był tak zmęczony, że jak wróciliśmy do domu to jakby go w ogóle nie było :D
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
G****

Tygrys w sumie to nie wiadomo co się stało bo od jakiegoś czasu ma zawroty głowy i wymiotuje i wczoraj znowu miała atak i trzeba było zawieźć na izbę i została w szpitalu ale w sumie dopiero po 2 w nocy byliśmy w domu bo długo zeszło...

I powiem Wam że mój śmigus-dyngus skończył się na izbie przyjęć szyciem ręki :lol:
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Guśka- jak to?! :o

A moj dyngus skonczyl sie tak, ze moja podkoszulka wylądowała w jeziorku i mój ukochany ratował ją patykiem póki całkowicie nie odpłynęła :D
I sie lekko opaliłam :)

Co do prezentów to mój mi w sumie często coś kupuje.. Jak już kupi to jest to naprawde coś miłego.. Ostatnio taką miłą niespodziankę mi zrobił, zapukał, ja otworzyłam a tam wieeeeelki misiek mający 140cm i 20zł na kosmetyki ha :D
kwiatka to dostałam z 4razy, oczywiscie na jakies przeprosiny czy dzien kobiet, ale to m.in dlatego ze nie lubie kwiatkow dostawac( szkoda mi ich jak więdną :( )
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej Babeczki :)

Wychodzi na to że będę pierwszą osobą, która to powie " święta święta i po świętach" :)
Oczywiście jak to przy każdych swiętach, porządnie się narzarłem. nie byłbym sobą jakbym tych wszystkich smakowitości nie spróbował.
Najlepsze z tego pszystkiego jest to że żarcia zostaje jeszcze na kilka dni i pozostaje tylko dylemat po otawrciu lodówki " co by tu przekąsić " :)

Juleczka zadowolona z rowerku, bardzo jej się podobał. Oczywiście nie powiedziała mi tego wprost ale po jej buzi było widać zadowolenie. Chyba największą radość dały jej 3 przyciski na głóce tego kotka z melodyjkami. Jej się bardzo podobały ale nam za to po 30 minutach ich słuchania już nie tak bardzo :). Obowiązkowo w niedziele jako przykładny wujek wyszedłem z nią na rowerek, przetestować go w trudnych warunkach. Jako że z niej teraz straszny wiercipięta to wytrzymała w nim jakieś 10 minut a później to było już tylko chodzenie po placu zabaw :) i jej ulubione zajęcei tj wyrywanie trawy :)

Nie wiem jak to nzawać może wróżba :)
Jako pierwszy chwyciła różaniec pózniej długopis a trzecie kasiorka. Wywnioskowałem z tego że zosatnie piszącą zakonnicą, która będzie zarabiała na swoich książach :)
Z drugiej strony wydaje mi się że rodzice trochę źłe rozłożyli jej te przedmioty bo niektore stały trochę za daleko i ciężko miała sięgnąć. No ale nie będe się wcinał rodzicom w parade :)

No cóż święta się skończyły, człowiek trochę odpoczął i zebrał nowe siły do dalszej pracy. Na szczęście popracuje się trochę ponad tydzień i znowu odpoczynek :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :*
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Witam :)
U nas dzisiaj pada i tak jakoś pochmurno i ponuro.
Gusia - to miałaś "wesołe" święta :) Mam nadzieje, że w porządku będzie
Kris - to fajnie, że mała zadowolona...a te melodyjnki to chyba dzieciom się najbardziej podobają :)

My wczoraj odwiedziliśmy Had... no i Barona, łobuz z niego...będzie ciężko go wychować ;P
Byliśmy tez u babci naszej - w domu opieki jest (w spzitalu zrobili oddział opiekuńczy). Przykre patrzeć jak człowiek staje się dzieckiem znowu :(

Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie
No tak w końcu po świętach, powrót do szarej codzienności.. :)
Ja jeszcze dzisiaj mam męża ale już wieczorkiem jedzie.. za to pocieszam się myślą, że już wkrótce piątek :)
Eh boli mnie coś gardło..

Guśka co Ty robiłaś?? :)

Tygrys no tak, ciężko się patrzy ale każdego z nas czeka starość, a nie wiadomo jak to z nami wtedy będzie..

Kris :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hejo ;) mój kied też kwiatków nie dawał, ale ostatnio się poprawił ;)
i się śmieje że musi o mnie dbać ;)

ano... człowiek całe życie silny i zaradny, a nagle na koniec, totalnie zdany na innych
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Madlen - własnie -ten tydzien krótki i zleci szybko do piątku :)
Jak się tak chwalicie - to ja też musze się pochwalić ;) - mój dba żebym cały czas miała świeże kwiatki w wazonie :). A teraz dostałam rękawiczki samochodowe i bluzkę z tygryskiem - do kolekcji :)

starośc jest okropna... jeszcze jak człowiek na chodzie to jeszcze, ale jak się robi niedołężny - przykre to dla niego samego i dla innych.
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Cześć wszystkim :)
A u mnie święta przeleciały jakoś tak bardziej normalnie. Nawet się nie przeżarłem zbytnio i wczoraj zamiast chodzić z sikawką to siedziałem na rybkach :D
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tygrys ;) a bo D to w ogle dba ;) i nawet sprzata :D
a o nowej bluzce nie mówiłaś :P

hej Adix.. a u nas też uciekły szybko, moze nawet trochę za szybko
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

nawet zapomniałam Ci się wczoraj pochwalić, z tego wszytskiego.
Wolne zawsze szybko mija... ale kolejny tydzien tez jaki krótki :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
G****

Madi bo wyszłam na dwór do dzieci a nie spodziewałam się że szwagier zaczajony z wodą na mnie czeka :) I zaczęłam uciekać i jak już mnie dogonił to się tak jakoś odbiłam od niego i się przewróciłam tak na czworaka i on na mnie i gdzieś kawałek szkła było i mi się akurat wbił... W sumie to nic wielkiego nawet bym nie jechała na izbę ale że dość głęboka rana to mam 4 szwy :lol: Najgorzej że w takim miejscu że mi we wszystkim przeszkadza... Ale przynajmniej będzie co wspominać :)
A jak Tobie święta minęły? Byli "goście"?

Kris widzisz jaki z Ciebie kochany wujek :) Super że się prezent spodobał ;)

Tygrys niestety taka kolej rzeczy i nikogo to raczej nie minie, nam pozostaje tylko wspierać...Nikt chyba nie lubi takiego widoku. Fajna ta bluzeczka :) ostatnio mąż zabrał mnie na zakupy i wiecie co jak na złość nic dla mnie nie było, nic a nic nie znalazłam, była fajna sukienka ale jak dla mnie za długa, wolę króciutkie ;)

Hadzia to Ci się trafił mąż, zresztą Tygrysowi tak samo :) Ja dostałam parę razy kwiatki przed ślubem i w tym jeden wielki bukiet jak chciałam się z nim rozstać a później już kwiatków nie było :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tygrys fajna ;) hehe ;)

Guśka, bo tak najczęściej jest, chwila nieuwagi, złe miejsce i ieszczęście gotowe...
G****

Ale nie spodziewała bym się szkła u nas na podwórku... ale trudno się mówi ;)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

będziesz miała pamiątkę :)
A na długo masz szwy?
G****

tydz czasu...
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

aha
Wiem, że są maści, które przyśpieszają gojenie i potem żeby blizn nie było...
G****

to już też sobie kupiłam :) Oj tam taka ranka zachodu nie warta, tylko teraz mi to przeszkadza bo jak kciuka odginam to boli albo jak się gdzieś dotknę to też, S. mnie w nocy złapał za rękę to aż przez sen poczułam :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Bo zawsze takie rzeczy przeszkadzają, tym bardziej jak świeże...
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

jeszcze powiedz, że to prawa ręka..
Zablokowany