Moj synek ostatnie dni jakoś nisko siedzi i rączke wsadza w prawa pachwinę, bo czuje czasem taki ruszajacy się guzek tam.
Przy kawie ...
-
a...
Re: Przy kawie ...
Guśka mam nadzieje, że wyniki tym razem bedą lepsze.
Moj synek ostatnie dni jakoś nisko siedzi i rączke wsadza w prawa pachwinę, bo czuje czasem taki ruszajacy się guzek tam.
Mam nadzieje, że nie szykuje się jeszcze do porodu. 
-
G****
aurinko nie przemęczaj się to będzie dobrze 
też mam nadzieję że będą lepsze
Ja na razie uciekam wyrywać chwasty z porzeczki, trzymajcie się pa
też mam nadzieję że będą lepsze
Ja na razie uciekam wyrywać chwasty z porzeczki, trzymajcie się pa
-
paula93
czeeść
ale pogoda u mnie ;/ zaraz chyba zasnę..
Aurinko, pójdę w twoje ślady i też chyba zrobię sobie kawkę
Aurinko, pójdę w twoje ślady i też chyba zrobię sobie kawkę
-
a...
A to pech.
Ja też mialam robić, ale do sklepu pojedziemy dopiero wieczorem. Mam ochotę, ale na sernik na zimno. 
-
G****
Ja to po tych lekach to mam taki smak że wszystko smakuje mi tak samo... 
Heej wam!
troszkę was zaniedbałam przepraszam
Przygotowania młodego do komunii pełną parą na próbie siedzieliśmy w kościele 1,5h !!!! Czekaliśmy tak długo aż wyciągną klęcznik żebyśmy mogły z mamą bratu pokazać jak ma to zrobić i gdzie i w ogóle jak to wygląda ... a całą próbę się nudził bo go nic nie interesowało tam... w ogóle te dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci wszystkie są źle moim zdaniem prowadzone tam bo zakonnice próbę prowadzą chaotycznie każde dziecko zna swój wierszyk i piosenkę na pamięć i z tym nie ma problemu tylko że dzieci nie wiedzą kto po kim wychodzi w którym momencie ma wyjść bo te próby nie są po kolei tylko siostra mówi to teraz ty to a ja poszukam nut do tamtej piosenki a za chwile cofa dziecko do ławki bo już nuty znalazła i mogą śpiewać.... później te siostry krzyczą na dzieci bo po tym powinny wyjść i czemu jeszcze nie stoją przed ołtarzem... dzieci zdenerwowane bo nic nie wiedzą a przecież dla nich to też ważne żeby wszystko dobrze wyszło.... ohh jestem tak zdenerwowana na te siostry że mmm.... no nic byle do soboty i będzie po wszystkim 
Też bym zjadła placuszka do kawusi
Ale później bo dopiero obiad wciągłam 
Też bym zjadła placuszka do kawusi
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Witajcie.
Bylam tu rano.Napocilam ladnego posta a teraz patrze ZONK! nie ma go
Kocham to ;D
Sie potem dziwie ze nikt mi nie odpowiada haha
Hadzia Tigrisku mam nadzieje, ze juz wam pogoda dopisuje.Nie tak jak ranem :)A jak nie to zaraz wlaze na dach i bd recznikiem wiatr robila by do was ja troche pchnac.Bo tu sie ladnie rozpogodzilo.;*
Miaa to nie tylko u was tak.Ja bylam tez w poniedzialek na takiej probie i mnie wcielo.Te dzieciaczki sa tak zdezorientowane az ich szkoda.Najgorzej to wlasnie z tymi wyjsciami bo to ma byc zgrane i w miare rowne.A jest odwrotne.eh
A jak widze jak rodzice na sile dziecko pchaja by sie pokazalo to az mnie nosi.Jedna mama nie dosc, ze sama sie wszedzie pcha to corke na kazde spiewanie wciska. A ta mała miala takiego stresa ze az sie poplakala.
Nie pojmuje takich osob.
Miaa to ty tez w niedziele na komuni tak jak ja ;D
Auri jak sie czujesz?
To moze choc ptasiury sb zrob
galaretke z bita smietana.Prawie jak na zimno ptasie mleczko jest
a jak dasz serek np danio zamiast bitej to w sumie nie ma roznicy.Jest jak sernik na zimno.
Guska, a to normalne ze po tych lekach jak ci sie smak zlał?
Bylam tu rano.Napocilam ladnego posta a teraz patrze ZONK! nie ma go
Kocham to ;D
Sie potem dziwie ze nikt mi nie odpowiada haha
Hadzia Tigrisku mam nadzieje, ze juz wam pogoda dopisuje.Nie tak jak ranem :)A jak nie to zaraz wlaze na dach i bd recznikiem wiatr robila by do was ja troche pchnac.Bo tu sie ladnie rozpogodzilo.;*
Miaa to nie tylko u was tak.Ja bylam tez w poniedzialek na takiej probie i mnie wcielo.Te dzieciaczki sa tak zdezorientowane az ich szkoda.Najgorzej to wlasnie z tymi wyjsciami bo to ma byc zgrane i w miare rowne.A jest odwrotne.eh
A jak widze jak rodzice na sile dziecko pchaja by sie pokazalo to az mnie nosi.Jedna mama nie dosc, ze sama sie wszedzie pcha to corke na kazde spiewanie wciska. A ta mała miala takiego stresa ze az sie poplakala.
Nie pojmuje takich osob.
Miaa to ty tez w niedziele na komuni tak jak ja ;D
Auri jak sie czujesz?
To moze choc ptasiury sb zrob
Guska, a to normalne ze po tych lekach jak ci sie smak zlał?
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
-
a...
Carina czuję się dobrze, tylko mały mnie stuka po szyjce łapkami. 
Gdybym miała jakikolwiek serek to bym zrobiła. Już myślałam o samej galaretce, ale właśnie wpadł mi do głowy ten serniczek.
Gdybym miała jakikolwiek serek to bym zrobiła. Już myślałam o samej galaretce, ale właśnie wpadł mi do głowy ten serniczek.
rozumiem
Ja to w ciazy to glownie mialam smaka na rybke w occie i ananasa z puszki.
Najlepiej razem serwowane
haha maly pewnie tez domaga sie tego serniczka ;D i dlatego tak stuka.
To lobuziak maly ;p
A macie juz imie wybrane?
Ja to w ciazy to glownie mialam smaka na rybke w occie i ananasa z puszki.
Najlepiej razem serwowane
haha maly pewnie tez domaga sie tego serniczka ;D i dlatego tak stuka.
To lobuziak maly ;p
A macie juz imie wybrane?
-
a...
Ja nie mama takich ekstremalnych połączeń smakowych.
Czasami mnie na coś najdzie, ale tak miałam też bez ciąży. Jedynie w 1 trym. miałam wielką ochotę na zupy, a za nimi to ja tak średnio zawsze.
Teraz za to słodkie nadrabiamy i non stop bym jadła, a waga nie stoi w miejscu... No ale to się zaczęło tak od 28tc.
Po długich obradach padło na Antka.
Teraz za to słodkie nadrabiamy i non stop bym jadła, a waga nie stoi w miejscu... No ale to się zaczęło tak od 28tc.
Po długich obradach padło na Antka.
Hej kobietki:)
Miałem coś napisać ale widze temat ciąży i przypadłości kobiecych a czym nie mam zielonego pojęcia więc usiąde sobie z boku i będe robił za statyste
Miałem coś napisać ale widze temat ciąży i przypadłości kobiecych a czym nie mam zielonego pojęcia więc usiąde sobie z boku i będe robił za statyste
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
-
G****
Cześć Kris 
To możesz ze mną porozmawiać
właśnie skończyłam swój dzisiejszy trening 
aurinko śliczne imię
To możesz ze mną porozmawiać
aurinko śliczne imię
Haha wlasnie.Zapodaj jakis ktory mozemy rozkrecic ;D
Antos to ladne imie Auri.Ja na swojego tak czasami wołam ;p
Antos to ladne imie Auri.Ja na swojego tak czasami wołam ;p
Cześć Gusia 
O proszę bardzo wakacje się zbliżają to drogie Panie zaczynają rzeżbić swoje jedrne ciałka i będą wabić na plaży ratowników. I znów w teleexpressie będą relację z nad morza że wzrosła drastycznie liczba utonięć. A dlaczego bo zamiast taki bezbronny ratownik powinien obserwować morze to co robi patrzy na plaży jak przed oczami frunie mu taka niewiasta kołysząc boderkami haha
Co tam ciekawego ukręciłaś na obia Aurinko ?:)
Car mi się wydaje że Wy każdy temat jesteście wstanie rozkręcić
O proszę bardzo wakacje się zbliżają to drogie Panie zaczynają rzeżbić swoje jedrne ciałka i będą wabić na plaży ratowników. I znów w teleexpressie będą relację z nad morza że wzrosła drastycznie liczba utonięć. A dlaczego bo zamiast taki bezbronny ratownik powinien obserwować morze to co robi patrzy na plaży jak przed oczami frunie mu taka niewiasta kołysząc boderkami haha
Co tam ciekawego ukręciłaś na obia Aurinko ?:)
Car mi się wydaje że Wy każdy temat jesteście wstanie rozkręcić
-
a...
Carina a jak synek ma na imię?
Wszystkim podoba się wybrane imię, poza moją mamą.
Kris schab zapiekany z mozzarellą i konfiturą żurawinową (albo pomidorem, bo własnie nie mogę się zdecydować) dziś będzie.
Wszystkim podoba się wybrane imię, poza moją mamą.
Kris schab zapiekany z mozzarellą i konfiturą żurawinową (albo pomidorem, bo własnie nie mogę się zdecydować) dziś będzie.
-
G****
Kris coś w tym jest
ale za mną by się nie obejrzał 
aurinko widzę że też lubisz takie różne wymyślne potrawy
Car
aurinko widzę że też lubisz takie różne wymyślne potrawy
Car
o kuźwa już Cię nie lubie aurinko właśnie połknąłem przez Ciebie jezyk 
Bardzo smacznie brzmi, a z czym będzie podany ten schabik ? ( chodzi mi czy ziemniaczki, frytki , talarki, pieczone ziemniaczki, czy może brokuły ?)
Gusia co Ty gadasz. Na bank nie jeden kolonista by się przez Ciebie utopił bo ratownik porzerałby Cię wzrokiem
Bardzo smacznie brzmi, a z czym będzie podany ten schabik ? ( chodzi mi czy ziemniaczki, frytki , talarki, pieczone ziemniaczki, czy może brokuły ?)
Gusia co Ty gadasz. Na bank nie jeden kolonista by się przez Ciebie utopił bo ratownik porzerałby Cię wzrokiem
-
G****
Całe lato bywałam i patrz ani jeden
ale może to i lepiej bo ja łasa jestem na takie rzeczy 
buhahaha tak tak jak jest tu wiecej osob to kazdy temat sie rozwija sam z siebie ;D
Auri moj Antos ma na imie Marcinek
A twoja mama sama sie przekona, ze to ładne imie.
HAHA dobre.Ty Kris tak nie usprawiedliwiaj ratownikow
Gusienka ;*
Auri moj Antos ma na imie Marcinek
HAHA dobre.Ty Kris tak nie usprawiedliwiaj ratownikow
Gusienka ;*
Gusia to gdzieś Ty chodziła po tej plaży ?:)
Car a co może tak nie jest. Na każdym kroku nas biednych facetów kusicie a póżniej są w wiadomościach różne dziwne i nie wyjaśnione wypadki
Car a co może tak nie jest. Na każdym kroku nas biednych facetów kusicie a póżniej są w wiadomościach różne dziwne i nie wyjaśnione wypadki
-
G****
W sumie to leżałam plackiem
a że jeszcze mam troszkę kompleksów to nie było bikini