Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
G****

Re: Przy kawie ...

Post autor: G**** »

Kurcze to może faktycznie ta operacja Cię czeka...
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Gusia a daleko mąż odszedł , zebym nie wpadł przez przypadek bo raczej nie uwierzy jak zbaczy mnie siedzącego na Tobie i masującego Cię że ja tak tylko z dobrego serca :)

Had to faktycznie nie za wesoło. Masz rację nie ma się tu co zastanawiać tylko trzeba iśc do lekarza bo z kręgosłupem niema żartów
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
G****

Kris właśnie to sobie wyobraziłam :lol: mąż łazi gdzieś tam po podwórku ;)
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Haha mi nie byłoby za wesoło :)
To dzisiaj jednak może sobie odpóśćmy ten masażyk, wole nie ryzykować :)
G****

Kris uwierz mi że ja też nie miała bym wesoło :) Ok, niech stracę przełóżmy go ;)
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

hahaha tak jest lepiej nie kusić losu :)

Jeszcze będzie nie jedna okazja żebyś mnie wymasowała :D o jejku pomyliłem się chciałem powiedzieć że ja Ciebie bym wymasował :D
G****

No ładnie :) Już chciałeś mnie wykolegować ;) Ej to nie tak miało być :P
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Hej :*
Jestem, jestem :)
Nie miałam 4 dni internetu bo awaria i dopiero niedawno włączyli.. już się bałąm że mnie na dobre odcięło od świata :P
A poza tym to te opady trochę nam szkód porobiły, zalało nam piwnicę.. ale na szczęście Mąż szybko przekopał mały rów żeby woda miała jak spływać i się obyło bez większych szkód.. Ale co się w sąsiednich miejscowościach podziało to szok.. nawet most zerwało..
Na całe szczęście opady ustały i wszystko powoli wraca do normy..
Poza tym ja miałam tą komunię i pomagaliśmy też, no i jak Guśka wspomniała się mi trochę Mąż rozchorował..
Ogólnie wszystko u mnie ok :)

Had, kurczę szkoda, że się nie zgadałyśmy w końcu, choć na kawę, ale może następnym razem...
No i niestety pogoda Wam niestety się nie wyrobiła, może nawet lepiej że wyjazd skróciliście bo i tak nic lepiej nie było.. jedynie wczoraj się poprawiło..
Co do kręgosłupa to mówiłaś że tak czy tak musisz iść do neurologa, więc im wcześniej tym lepiej, może coś jeszcze powie nowego..:*

Car oczywiście trzymam kciuki mocno :*
Powodzenia i daj znać jak tam poszło :**

Bac a jednak, a pisałaś że Ciebie nie łapie choroba, a tu masz... za wcześnie się pochwaliłaś :)
Dużo zdrówka:**

Jam:*
I jak wprowadził się P. do Ciebie??

Van, zgadzam się z wypowiedzią Jam..
Co do włosków ładne, ale dużo trzeba sił żeby tak się nimi zajmować.. ja bym chyba szybko zrezygnowała z takiej pielęgnacji :)
a jak tam w pracy??

Adidasowa, ale po oczach daje :)
Ciężko przeczytać :)
Ja z chęcią bym się zapisała ale niestety nie po drodze mi do Wrocławia ;)

Auri już niedługo :)
A po ciąży to ja słyszałam, że kobiety stosują taki pas poporodowy, nie wiem jak się to profesjonalnie nazywa, ale to właśnie żeby ten brzuszek wrócił do swojej formy i by skóra nie obwisała.. tylko nie wiem czy to działa..

Cula to częściej zaglądaj do nas :P

Kris przez internet też możesz jakąś kobietę wyhaczyć :) nie jest powiedziane że musisz ją spotkać na ulicy :)
A co do tego garnituru to wiesz jak się już tak wypicykujesz to może się pochwalisz :)
no wiesz ;) haha

Adix ja nie wiem jak te ryby wczoraj łowiłeś jak wszędzie takie błoto.. ehh

Paula hej hej :)
Co u Ciebie??

Agatkaco tam ??
Jak sprawy sercowe?? Wszystko się układa pomyślnie?? :)

Gusieńka 1oo lat życia i spełnienia marzeń :) :kiss2

A Paolcia to chyba ten staż zaczęła, pewnie nie ma czasu :)
G****

Wróciła Madi i już nasmarowała :)

Dziękuję kochana :kiss2
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Hej wszystkim w tą ciepłą noc :)

Madi prawdziwy błota i deszczu się nie boi. Wystarczą wysokie gumowce prawie pod kolana i kałuża nie jest niebezpieczna :) A po za tym tak mnie nosiło że musiałem gdzieś wybyć i postanowiłem jechać nie zważając na pogodę, najwyżej siedziałbym pod parasolem :D
Błota raczej u mnie nie było bo od Odry mieszkam 25 km a od Wisły jeszcze dalej. Wybieram się w weekend nad Odrę na ryby ( w mętnej wodzie biorą duże leszcze i karpie) to zobaczę czy porobiła jakieś szkody.
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Kay wybieraj się jak najszybciej do tego lekarza i daj znać co i jak
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Dobry dzień :D

Dobrze Cię widzieć wśród żywych Madi :) Co ten internet z nami robi że tak się od niegu uzależniliśmy co ?:) Ale rzeczywiście człowiek dziwnie się czuje jak niema tego kontaktu ze światem. Tak samo jest w przypadku komórek niby jak są przy nas to się nie zwraca na to uwagi i rzadko kto dzwoni. Ale wystarczy o niej zapomnieć i niech się rozładuje to zaraz czujemy się jak bez ręki albo dziwne wyobrażenia że pewnie któś się do nas dobija a my nie możemy porozmawiać :D
Madi widzisz jakiego masz zdolnego męża, chłopak zaradny i moment opanował sytuacje.
Ech tak to już jest że państwo nie dba o udrażnianie tycy wszystkich rzeczek i kanałów melioracyjnych i później wychodzi. Wystarczą niewielkie opady czy tak jak w tym przypadku fala kuminacyjna i zaraz zalewa pobliskie tereny
Madi spokojnie na internecie jestem aktywny że tak się wyraże. Na każdym portalu społecznościowym można znaleźć moje nagie zdjęcia żeby dziewczyny widziały co biorą hahah
A tak na poważnie to na necie też coś tam działam więc nie zamykam się na nowe znajomości :)
Hmm pomyśle nad tym garniturem ;-)

Wczoraj spotkałem na osiedlu koleżanke co urodziła 2 miesiaće temu. Kopara mi normalnie opadła po w ogóle nie widać po niej że kiedykolwiek była w ciąży. niby mówiła że musi schudnąć jeszcze 2 kilo ale nie chciałem z nią polemizować na temat wagi bo wiem że z Wami nikt nie wygra na ten temat :D
Jak ona to zrobiła nie mam pojęcia ale wyglądała świetnie :)

Poza tym nareszcie pogoda zaczyna nas nieco rozpieszczać, wczoraj cały dzień praktycznie świeciło słoneczko. Dzisiaj też od samego rana wali po oczach niemiłosiernie, od razu samopoczucie radykalnie się poprawia. Jakby któraś z pań chciała kawałek mojego słońca u siebie to przyjmuje zgłoszenia do godz 11 :D

Tak sobie czytam i stwierdziłem kobitki że wcale nie dbacie o te swoje brzydsze połowy skoro chłopaki tak chorują. Macie jak najszybciej się poprawić bo inaczej będzie źle :D

Ech trochę się rozpisałem ale raz w ciągu dnia jak naskrobie takie pościka to chyba nie będziecie miały do mnie większych pretensji. Z resztą kto będzie chciał to przeczyta :D

Zapomniałbym o najważniejszym :)
Car jak tam egzamin, zaliczony czy nie. Chwal sie tu szybko co i jak bo nie wiem czy mogę póścić już tego kciuka czy nie :)

Pozdrawiam prawą reką i całuje :*:)
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Witajcie
Ja doslownie na sekund piec.Dopoki maly sie nie obudzi :( wiec wybaczcie ze nie odpisze wszystkim.Jak bd miala chwile to na pewno nadrobie.

Dzieki Kochani za trzymanie kciukow :) Kris pusc pusc bo ci zdretwieje :d
Egzaminy "obronne" mam z glowy.Oczywiscie pokorcilo mnie by wejsc jako pierwsza z grupy(z 5 osob) i potem czekalam na wyniki jak glupia :) co ciagla sie niemilosiernie.No ale suma sumarum tak sie rozgadalam tam ze dop po paru sek nawijki mnie oswiecilo, ze pomylilam filozofow.Jednak jakos to odkrecilam. i z wyp wyszlo mi 4z +.Ale ze brali pod uwage aktywnosc uczestniczenia w zajeciach, tj obecnosc i oddawanie prac w terminach to na papierku bd 5 xD
Czyli waSze kciuki mialy wplyw :) ;*

Ps. Madi tesknilam ty okrutnico jedna.;*
Hadzia szoruj do lekarza bo to juz za dlugo trwa.
Ja tez z malym dzisiaj musze bo zerwal paznokcia i jest sajgon.Biedny cala noc co sie tknal to kwinkal.Teraz musi to ktos obejrzec bo moze antybiotyk bd potrzebny.
Jak troche sie z tym ogarne i odespie to do was wroce.
Trzymajcie sie ;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej, wpadam na chwilę i uciekam...
dajcie człowiekowi odsapnać..
póki co ne mam kiedy do lekarza....
a jeszcze w nastęnym tygodniu szkolenie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

Dzień dobry :)

Kris fajnie ja smarujesz takie długie posty :) A koleżance zazdroszczę, też bym kiedys tak chciała ale wiem że tak nie będzie...

Car super, gratulacje :) Umiemy trzymać kciuki, a myślałam wczoraj o Tobie bardzo dużo ;)

Had jak trzeba to trzeba :kiss2

Madi zapomniałam Ci wczoraj napisać że masz pozdrowienia od Jamelki :)

Ja zaraz uciekam w porzeczkę wyrywać tą cholerną przytulię... Ale przynajmniej dobrze że jest słonko :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Witajcie :*

Guśka spoko, doczytałam wczoraj przy nadrabianiu zaległości :)

Had a ile to szkolenie ma trwać?
I na miejscu czy gdzieś na wyjeździe??

Car :**
Wiedziałam że zdolna bestia z Ciebie :)
Moje gratulacje :*

Kris wiesz to nie jest tak, że nie dbamy.. mój się akurat sam sprawił, bo jak mówię ubierz się- to nie- Jemu wiecznie gorąco.. no nie mam siły do tych chłopów :P
No to dobrze, że jesteś aktywny :)
Trafisz zapewne na tę jedyną :)
A koleżanka jak w ciąży dużo nie przytyła to i gubić czego nie miała :)

Adix ja wiem, że nikt z cukru nie jest ale takie moknięcie nie jest przyjemne :)
Chyba, że jest to delikatny deszczyk a nie ulewa :P
Już Ci życzę udanego połowu :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Madi, tydzień czasu, ale niestety wątpi bym wtedy miała chwilę na forum.
Nawet nie wiem czy w końcu u nas w firmie czy gdzieś poza,ale na miejscu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Może minie w miarę szybko..
to choć tyle, że w delegacje na te szkolenia nie musisz jechać :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Witajcie Słoneczka kochane! :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Hej Agatka :*
Co tam ??
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej Madi :)

wiem że dbacie o nich , nie tak djobrze jak powinnoście ale dbacie haha żartuje :)
Wiesz on to na pewno docenia że dbasz o niego ale tacy już jesteśmy w niektórych przypadkach musimy postawić na swoim chociaż macie racje. A to że nie ubrał się cieplej to nie powód żeby się przez to kłócić więc i zrobił po swojemu co dało tego rezultaty :)

Hmm co do koleżanki to nie wiem czy dużo przytyła bo jak była w ciąży to jej nie widziałem :)
Albo się znajdzie albo nie :)

Had coś często zaczynasz nas zostawiac na forum czyżby to takie małe przygotwania przed zupełnym zostawieniem nas :D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

hej Kris :)
no tak, my zawsze mamy racje, a Wam facetom tak trudno to zaakceptować i się z tym pogodzić :)
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Haha nie zawsze ale w większośći tematów :)
I tez nie wszystkie kobiety więc musimy sobie wszystkie za i przeci przeanalizować. a że czasami schodzi nam z tym zbyt długo to jakiś mały błąd możę nam się wkraść :D
Ale i tak nas kochacie :D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Taa jasne...
Czegoś Cię nauczę:
1. Kobieta zawsze ma rację.
2. Kiedy kobieta nie ma racji patrz punkt 1. :)

No więc wiesz już jak to wygląda :)
Kochamy się nawzajem :P
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

hahah jak przeczytałem 1 pkt to już nie musiałem czytać pkt 2 bo wiedziałem jak będzie brzmiał :)
a jak i dlatego wzajemnie się uzupełniamy. Prawda jest taka że nie jesteśmy stworzeni do życia w samotności i jesteśmy skazani na siebie :)
Zablokowany