Przy kawie ...
-
a_gatka
Re: Przy kawie ...
W porządku Mad
W końcu wyszło słońce, zasuwam przed kompem i nie mogę doczekać się lipca. 
Dokładnie tak, Kris 
A co masz w lipcu Agatka??
A co masz w lipcu Agatka??
-
a_gatka
Spotkam się z siostrą, która mieszka w Holandii. Nie widziałyśmy się 6 lat. Sama nie wiem, jak to zleciało!
-
G****
a_gatka to kurcze sporo czasu minęło...
kris tu się również zgadzam z Madlen co do tych punktów
kris tu się również zgadzam z Madlen co do tych punktów
Guśka to się przeprowadzaj i razem pójdziemy
Jamelia ech, złośliwość rzecz martwych
no wielka szkoda, że nie jesteś z Wrocka.
A jeśli chodzi o A to jestem/nie jestem. Niby jestem, ale sama nie wiem... Planuje rozstanie na wakacje definitywne, ale to się zobaczy... i też trochę się boję jego reakcji...
Madlen no widzisz kurna
następna ! Przeprowadzajcie się wszystkie to pójdziemy we 3
A co do mnie to mnie dzisiaj tak głowa boli, że szok

Jamelia ech, złośliwość rzecz martwych
A jeśli chodzi o A to jestem/nie jestem. Niby jestem, ale sama nie wiem... Planuje rozstanie na wakacje definitywne, ale to się zobaczy... i też trochę się boję jego reakcji...
Madlen no widzisz kurna
A co do mnie to mnie dzisiaj tak głowa boli, że szok
Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2014 7:04 pm przez Adidasowa, łącznie zmieniany 1 raz.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Gusia pewnie tylko Ty ale wszystkie kobiety na forum zgodzą się z tymi punktami 
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
A mnie to się olewa
Kris foch
Agatka to bardzo długo się nie widziałyście..
Ona na stałe tam mieszka?
Nie przylatuje do Polski?
No widzisz Kris, sprawdza się zawsze
Adidasowa widocznie jakiś spadek ciśnienia dzisiaj, bo wszyscy na tą głowę narzekają..
Niestety, gdybym tylko bliżej mieszkała to zaraz bym poszła.. ze mną na zumbę też nie ma kto iść..
Ona na stałe tam mieszka?
Nie przylatuje do Polski?
No widzisz Kris, sprawdza się zawsze
Adidasowa widocznie jakiś spadek ciśnienia dzisiaj, bo wszyscy na tą głowę narzekają..
Niestety, gdybym tylko bliżej mieszkała to zaraz bym poszła.. ze mną na zumbę też nie ma kto iść..
Madi na zumbę też bym chętnie się wybrałą
cokolwiek byle się ruszać ech a propo głowy to spałam od 18 do 22:15 i mi nie przeszło...
A ja wam powiem dziewczyny że nieważne jak by brzmiały te wasze podpunkty to i tak racja jest zawsze po naszej stronie.
Adrian

Bry dzień 
Co się dzieje z Tygryskiem zawsze musiałem się sprężąć z rana żeby mnie nie wyprzedziła w pościku a tu od paru dni cichosza:)
Had coś Ty jej zrobiła w tym zakopcu ?:)
Madi ja bym powiedział że prawie zawsze a prawie robi wielką różnicę
a_gatka 6 lat to szmat czasu. Tylko nie uduś siostrzyczki jak będziesz się rzucała jej na szyje przy powitaniu
I nie maluj oczu żebyś się nie rozmazała kiedy ją zobaczysz
Fajnie że się wreszcie spotkacie. Na długo siostra przylatuje ?
Adasiu a propo focha to przypomniała mi się sytuacja jak kiedyś do koleżanki ppowiedziałem że strzeliła focha to spojrzała na mnie jakbym jej rodzine wytłukł
Jak sie uspokoiła to mi powiedziała że foch to skrót od fachowe obciąganie ch....Jak to usłyszałem to normalnie padłem ze śmiechu:) Musiałem się później kontrolować z tym tekstem w jej obecności
Wczoraj kumpel mnie trochę podłamał po zadzwonił z info że w czerwcu leci z żoną i dzieckiem do Tunezji na wakacje. Mam sobie zlaleźć kobitke i lecieć z nimi. No i kuźwa dupa blada musiałem mu podziękować za zaproszenie bo sam precież nie będe leciał. A za sigla życzą sobie dodatkowo pińcet złoty:) Ech takie są uroki tzw. "singlowania" haha
A tak leżałbym sobie już za niecały miesiąc na słonecznej plaży wygrzewając jajeczka i popijając drineczka. Aż się łezka zakręciła w oku na samo wspomnienie
Nie nie zabiore żadnej z Was
trzeba było nie wychodzić za mąż 
Mam nadziej że u każdej z Was świeci takie pikne słoneczko
Buziole i miłego dnia
Co się dzieje z Tygryskiem zawsze musiałem się sprężąć z rana żeby mnie nie wyprzedziła w pościku a tu od paru dni cichosza:)
Had coś Ty jej zrobiła w tym zakopcu ?:)
Madi ja bym powiedział że prawie zawsze a prawie robi wielką różnicę
a_gatka 6 lat to szmat czasu. Tylko nie uduś siostrzyczki jak będziesz się rzucała jej na szyje przy powitaniu
I nie maluj oczu żebyś się nie rozmazała kiedy ją zobaczysz
Fajnie że się wreszcie spotkacie. Na długo siostra przylatuje ?
Adasiu a propo focha to przypomniała mi się sytuacja jak kiedyś do koleżanki ppowiedziałem że strzeliła focha to spojrzała na mnie jakbym jej rodzine wytłukł
Jak sie uspokoiła to mi powiedziała że foch to skrót od fachowe obciąganie ch....Jak to usłyszałem to normalnie padłem ze śmiechu:) Musiałem się później kontrolować z tym tekstem w jej obecności
Wczoraj kumpel mnie trochę podłamał po zadzwonił z info że w czerwcu leci z żoną i dzieckiem do Tunezji na wakacje. Mam sobie zlaleźć kobitke i lecieć z nimi. No i kuźwa dupa blada musiałem mu podziękować za zaproszenie bo sam precież nie będe leciał. A za sigla życzą sobie dodatkowo pińcet złoty:) Ech takie są uroki tzw. "singlowania" haha
A tak leżałbym sobie już za niecały miesiąc na słonecznej plaży wygrzewając jajeczka i popijając drineczka. Aż się łezka zakręciła w oku na samo wspomnienie
Nie nie zabiore żadnej z Was
Mam nadziej że u każdej z Was świeci takie pikne słoneczko
Buziole i miłego dnia
-
G****
Hej wszystkim 
Ja jeszcze leżę sobie w łóżeczku ale zaraz idę robic sernik
Kris weź mnie, weź mnie
męża jakoś ugłaskam 
Ja jeszcze leżę sobie w łóżeczku ale zaraz idę robic sernik
Kris weź mnie, weź mnie
-
a_gatka
Dzień dobry wszystkim!
Nie uduszę, nie uduszę! To moja ulubiona starsza siostra, więc trzeba dbać o nią. Mamy plan spotykać się częściej.
Heh, Kris - powinieneś zgłosić gdzieś dyskryminację singli!
Guśka z czym sernik robisz? Ostatnio podobno modny z czarną porzeczką.
Nie uduszę, nie uduszę! To moja ulubiona starsza siostra, więc trzeba dbać o nią. Mamy plan spotykać się częściej.
Heh, Kris - powinieneś zgłosić gdzieś dyskryminację singli!
Guśka z czym sernik robisz? Ostatnio podobno modny z czarną porzeczką.
Ja aktualnie leżę w porannym słoneczku i odpoczywam! 
-
G****
a_gatka ja to zrobie taki tradycyjny tylko z rodzynkami bo robiłam już kilka takich innych, wymyślonych to jednak ten najzwyklejszy jest najlepszy 
hej Wam 
sorry że Was zaniedbuje, ale jakąs masakra u nas...
a Tygrys... dużo pracy ma i nie ma kiedy tu wejść
sorry że Was zaniedbuje, ale jakąs masakra u nas...
a Tygrys... dużo pracy ma i nie ma kiedy tu wejść
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hej 
Ja też się tylko przywitam i znikam..
Od wczoraj mam panów do pracy i muszę siedzieć w domu i nadzór sprawować
A takie miałam na dziś plany... i taka lipa
Kris to może trzeba było jakąś przyjaciółkę dobrą zapytać.. jak Ci mężatki nie odpowiadają
haha
Pff, chyba bardzo niewielką różnicę jak coś.. poza tym kobiecie należy ustępować- we wszystkim
O serniczek, ale bym wszamała
tak za mną chodzi.. i ptasie mleczko też.. Guśka Ty to zawsze ochoty narobisz
haha
Had pozdrów Tygrysa
no i chwili wytchnienia Ci życzę :**
Ja też się tylko przywitam i znikam..
Od wczoraj mam panów do pracy i muszę siedzieć w domu i nadzór sprawować
A takie miałam na dziś plany... i taka lipa
Kris to może trzeba było jakąś przyjaciółkę dobrą zapytać.. jak Ci mężatki nie odpowiadają
Pff, chyba bardzo niewielką różnicę jak coś.. poza tym kobiecie należy ustępować- we wszystkim
O serniczek, ale bym wszamała
tak za mną chodzi.. i ptasie mleczko też.. Guśka Ty to zawsze ochoty narobisz
Had pozdrów Tygrysa
no i chwili wytchnienia Ci życzę :**
Witajcie
Kris ale jesteś głupi!
Jak masz okazję na takie wakacje to korzystaj puki możesz!! Może to jest twoja okazja na znalezienie kogoś na tych wakacjach?
Zanna!!! fajnie to tak? Męża byś zostawiła?
Kris ale jesteś głupi!
Jak masz okazję na takie wakacje to korzystaj puki możesz!! Może to jest twoja okazja na znalezienie kogoś na tych wakacjach?
Zanna!!! fajnie to tak? Męża byś zostawiła?
Adrian

-
a_gatka
Też bym wszamała, ale zaczęłam dietę Dąbrowskiej i za Chiny się nie złamię, bo organizm odtruwam. 
Madi właśnie wysztkie moje koleżanki już pozajmowane więc niema już w kim wybierać
a_gatka nie da rady ich zaskarżyć bo są też organizowane specjalne wycieczki tylko dla singli więc o dyskryminacji nie można mówić
Adix trochę za bradzo Cię poniosło i czasami warto trzymać język za zębami !!!
Chyba nigdy nie byłeś na takich wycieczkach i nie wiesz że tam jeżdzą same pary, no w większości. Dla singli są oddzielne wycieczki.
Spokojnie jeszcze nie jeden raz będę miał okazje polecieć na wakacje za granice.
Widać że młody jesteś i nie potrafisz jeszcze do końca odróżnić co jest serio a co żartem. Raczej każdy na forum się zoorientował że Gusia żartuje
Musisz trochę wyluzować i przestać brać na serio wszystko co się powie...
a_gatka nie da rady ich zaskarżyć bo są też organizowane specjalne wycieczki tylko dla singli więc o dyskryminacji nie można mówić
Adix trochę za bradzo Cię poniosło i czasami warto trzymać język za zębami !!!
Chyba nigdy nie byłeś na takich wycieczkach i nie wiesz że tam jeżdzą same pary, no w większości. Dla singli są oddzielne wycieczki.
Spokojnie jeszcze nie jeden raz będę miał okazje polecieć na wakacje za granice.
Widać że młody jesteś i nie potrafisz jeszcze do końca odróżnić co jest serio a co żartem. Raczej każdy na forum się zoorientował że Gusia żartuje
Musisz trochę wyluzować i przestać brać na serio wszystko co się powie...
Hej. Ja na chwilke, zaraz spowrotem do pracy.wczoraj był facet z
PIP trzeba wszystkie papiery przygotować...uzupelnic...a zaległości multum .Juz mam zapowiedziana zarwana nockę, siedzimy do b olu
agatka to i od nas ukochaj siostrzyczkę!
Kris 500 zł wiecej ale wspomnienia bezcenne i do konca zycia
A może tam kogos poznasz 
Madi nareszcie jestes :*
PIP trzeba wszystkie papiery przygotować...uzupelnic...a zaległości multum .Juz mam zapowiedziana zarwana nockę, siedzimy do b olu
agatka to i od nas ukochaj siostrzyczkę!
Kris 500 zł wiecej ale wspomnienia bezcenne i do konca zycia
Madi nareszcie jestes :*
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Kris ja tu Ci się oferuję a Ty o koleżankach... No wiesz
Obiecuję że będę duszą towarzystwa 
A tak poważnie to może jeszcze kogoś znajdziesz do tej pory, jeszcze troszkę czasu masz
Jamelka cześć skarbie
A tak poważnie to może jeszcze kogoś znajdziesz do tej pory, jeszcze troszkę czasu masz
Jamelka cześć skarbie
Hej Jam 
Wole polecieć tam już ze swoją połówką. A wiem że jak ją wreszcie znajde to na pewno polece. Na takich wyjazdach nie poznaje się drugiej połowy można ewentualnie znaleźć kogoś na odsresowanie
i nic więcej. Wiem co mówie 
Oj Gusia przecież Ty też jesteś moją koleżanką
ech nie domyśłiłaś się o co kaman
Raczej nie dam rady znaleźć bo wylot jest chyba 19 czerwca a wycieczkę trzeba zarezerwować odpowiednio wcześniej. Mówi się trudno jeszcze będzie okazja polecieć
Wole polecieć tam już ze swoją połówką. A wiem że jak ją wreszcie znajde to na pewno polece. Na takich wyjazdach nie poznaje się drugiej połowy można ewentualnie znaleźć kogoś na odsresowanie
Oj Gusia przecież Ty też jesteś moją koleżanką
Raczej nie dam rady znaleźć bo wylot jest chyba 19 czerwca a wycieczkę trzeba zarezerwować odpowiednio wcześniej. Mówi się trudno jeszcze będzie okazja polecieć
-
G****
Kris och ja nie domyślna jestem
o to widzisz już masz "koleżankę" na wyjazd