Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
witajcie
ja dziś już po sprzątaniu , wszystko lśni
ale czas leci... święta tuż tuż... już zrobiłam dekorację świąteczną w mieszkanku i od razu nastrojowo się zrobiło
prezentów jeszcze nie mam, ale u mnie w rodzinie tylko symbolicznie się obdarowujemy więc coś wymyślę. Tylko dzieci zawsze coś większego dostają
idę kończyć obiadek... dziś regionalnie się objadam -kluski śląskie z sosem 
-
Kimma
Masjaa pisze:witajcieja dziś już po sprzątaniu , wszystko lśni
ale czas leci... święta tuż tuż... już zrobiłam dekorację świąteczną w mieszkanku i od razu nastrojowo się zrobiło
prezentów jeszcze nie mam, ale u mnie w rodzinie tylko symbolicznie się obdarowujemy więc coś wymyślę. Tylko dzieci zawsze coś większego dostają
idę kończyć obiadek... dziś regionalnie się objadam -kluski śląskie z sosem
Super,dekoracja pewnie śliczna.U mnie sprzątanie zaczynam od poniedziałku.
Ja jakiś specjalnych przedświątecznych porządków nie robię bo i tak na święta wyjeżdżam do rodziców 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oj u nas deszcz sie rozpadal a pogoda taka do niczego
-
Kimma
A u mnie teraz zaczął padać snieg.elzbieta45 pisze:oj u nas deszcz sie rozpadal a pogoda taka do niczego
Jak mąż wróci z pracy jedziemy kupić synowi buty,bo niestety zeszłoroczne kozacccczki nie wytrzymały próby czasu.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wszystko jest slabe i nie wytrzymuje . wiem cos o tym mam tez dwoje urwisow no juz nastolatki
-
Kimma
Kiedyś,wydaje mi się,ze obuwie było bardziej wytrzymałe.A teraz sezon i trzeba wymieniać.Rzadko się zdarzają solidnie wykonane buty,albo tylko ja trafiam na jakieś barachło.Wy tez tak macie?
Ja mam trzech chłopców i szybko im stópki rosną więc i tak nie skorzystają w dwa sezony
U mnie cześć prezentów już dałam bo w tym roku już się z bratem i jego rodzinką nie zobaczę bo wyjeżdżają na czas świąt do Polski dzisiaj jadą i wrucą dopiero siódmego stycznia
i obiecał prezenty ode mnie położyć pod choinkę tam gdzie będą w ten sposób bėdziemy bliżej siebie
Masjaa prezent nie musi być drogi żeby cieszył
Miłego wieczoru dziewczyny
U mnie cześć prezentów już dałam bo w tym roku już się z bratem i jego rodzinką nie zobaczę bo wyjeżdżają na czas świąt do Polski dzisiaj jadą i wrucą dopiero siódmego stycznia
Masjaa prezent nie musi być drogi żeby cieszył
Miłego wieczoru dziewczyny
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie , tak kiedys wszystkie produkty były bardziej wytrzymałe a teraz to tak jakby bylo jednorazowe . bo to szybko sie niszczy . u nas padadeszcz wiec slizgawica bedzie milej niedzielki
Witam u mnie dzisiaj cieplutko tylko trochę wietrznie ja miałam rano zonka zeszłym do kuchni na kawkę a tu przeciąg wsłoiczku hihi śmiałam się bo zazwyczaj mam dwa rodzaje delikatną i mocną a tu taka niespodzianka
bioresię za obiad dzisiaj rybka
Miłego dnia
Miłego dnia
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a mnie grypka dopadła dzisiaj i leze
Elu na zdrowie
Moje maluchy wyciągnęły dzisiaj prezent dla mojego starszego synka i mu dały Syn wieży w Mikołaja więc czekają mnie zakupy ale za to nic nie pobije jego miny jak zobaczył co mają hihi powiedziałam mu ze to miało być na urodziny za miesiąc
Moje maluchy wyciągnęły dzisiaj prezent dla mojego starszego synka i mu dały Syn wieży w Mikołaja więc czekają mnie zakupy ale za to nic nie pobije jego miny jak zobaczył co mają hihi powiedziałam mu ze to miało być na urodziny za miesiąc
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
hejka .... dzisiaj jest juz dobrze . no to był zaskoczony
Dziś mam wolne
byłam pozałatwiać to i owo i spotkałam moją wielką fascynację z czasów studenckich
miło ... szkoda że czasu nie da się cofnąć hehe. kawa zaliczona i to obowiązkowo jak zwykle u mnie bywa z ciachem... jeszcze 3 dni pracy i w drogę do mamusi hehe na święta . oby tylko nie zasypało 
Cześć Dziewczyny czasami to wam aż zazdroszczę pracy ja siedzę narazie z chłopcami nie dam ich opiekunce po za tym nawet mi sie nie opłaca pracować tak mam więcej kasy jak siedzę w domu Tyle że czasami czuje sie tym zmęczona. Święta tuż tuż a ja się martwię bo mój synek już trzeci raz w ciągu dwuch miesięcy ma zapalenie oskrzeli jest astmatykiem i ciężko przechodzi choroby od 10miesięcy ma odstawione inchalatory ale czasami wątpię czy to dobrze
dzisiaj cały dzień przesiedziałam w domu a nawet nie miałam czasu na kawę 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak choroba dziecka to koszmar . ja tez siedze w domu bo nie moge znalesc pracy bo mieszkam w dziurze a nie mam auta aby gdzies w miescie poszukac pracy
Wstyd sie przyznać ale jakoś niemogę się skumulować pujść na egzamin na prawko
Sama niewiem czego tak siė boje,może to głupio zabrzmi ale mąż ok roku temu kupił mi auto ładne prawie nowe i tak stoi i traci na wartości żeby mnie wnerwiać. Zrobił to specjalnie on nie rozumie że ja sie boje jeździć
Sama niewiem czego tak siė boje,może to głupio zabrzmi ale mąż ok roku temu kupił mi auto ładne prawie nowe i tak stoi i traci na wartości żeby mnie wnerwiać. Zrobił to specjalnie on nie rozumie że ja sie boje jeździć
Armigor - spokojnie. Machnij ręką i powiedz "a co mi tam?!" - idź i zdaj. Jak nie dla siebie, to dla męża.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wierze bo ja tez nie mam prawka i tez bym sie nie dała nie czuje sie za kierownica
Armigor pisze:Cześć Dziewczyny czasami to wam aż zazdroszczę pracy ja siedzę narazie z chłopcami nie dam ich opiekunce po za tym nawet mi sie nie opłaca pracować tak mam więcej kasy jak siedzę w domu Tyle że czasami czuje sie tym zmęczona.
Armigor to nie jest wcale reguła, że zostając w domu masz więcej pieniędzy, bo rynek pracy stale się zmienia i może otrzymasz takie pieniądze, że będzie Cię stać na opiekunkę dla dzieci, tymczasem możesz na przykład poszukać pracy zdalnej na serwisach o pracy przeznaczonych specjalnie dla mam
Cześć wszystkim jak tam przygotowania do świat?
Bettti86 u mnie nie chodzi o brak funduszy na opiekunkę śmiało mogė zapłacić 2500zł za opiekunkę ale tu nie oto chodzi Ja idąc do pracy stracę darmową opiekę medyczną a jak już pisałam jeden z chłopców często choruje więc nie bardzo mogę sobie na to pozwolić po za tym jeżeli miała bym pracować i mieć w gruncie życzy takie same pieniądze po rozliczeniu wszystkich swiadczeń i stres o dzieci to wole siedzieć w domu
Bettti86 u mnie nie chodzi o brak funduszy na opiekunkę śmiało mogė zapłacić 2500zł za opiekunkę ale tu nie oto chodzi Ja idąc do pracy stracę darmową opiekę medyczną a jak już pisałam jeden z chłopców często choruje więc nie bardzo mogę sobie na to pozwolić po za tym jeżeli miała bym pracować i mieć w gruncie życzy takie same pieniądze po rozliczeniu wszystkich swiadczeń i stres o dzieci to wole siedzieć w domu