Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
bettti86
Extra Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: bettti86 »

w zasadzie jak dziecko jest chore to też woli chodzić do lekarza z mamą i być z nią w domu niż z kimś obcym...a przygotowania do świąt hmm...wczoraj kupiłam żywą choinkę i jest już przystrojona, większość zakupów zrobiona...nie czuję jakiejś większej gorączki świątecznej, a u Ciebie jak?
Justyska
Jestem tu nowa :)

Post autor: Justyska »

Choinka przystrojona, czesc zakupow zrobiona, reszta jutro, a to o czym zapomne to w sobote :)
imprezy tematyczne
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tak bieganina bieganina
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Nie ma co się dać zwariować... 2 dni miną i po świętach będzie...
elzbieta45
Kobietka Expert

tak to prawda ze te dwa dni zleca ze sie człowiek nieobejzy . przegladajac forum zauwazyłam ze nasza kolezanka katarzyna chce nas opuscic szkoda
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Elu gdzie to wyczytałaś? Szkoda im nas więcej tym przyjemniej. Już BeBe nas opuściła mam nadzieje że z jej Maleństwem wszystko ok.
U mnie dom i choinka przystojne były już na Mikołaja. Czėść prezentów już mam a część muszę kupić jutro,gorsze że nie mam pomysłów ale liczę ze coś mi sie spodoba.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak przedswiateczna goraczka , a ma napisane prosbe o usuniecie konta szkoda ze tak krodko byla z nami
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Dzisiajncały dzień spedziłam po za domem dosłownie padam a jeszcze muszę sporo porobić.
W domu mam zimno bo siadło mi ogrzewanie na parterze tylko góra czyli sypialnie i pokój dzieci są ciepłe. Zwarjuje przez to bo tydzień temu miałam ten sam problem był hydraulik coś tam pokrėcił przy piecu i było ok ale tylko tydzień. Przy starym piecu nie miałam takich problemów niestety się wysłużył i był czas na zmianę :patyk wściekła jestem na gościa co to nowe polecił i zakładał
elzbieta45
Kobietka Expert

Oj u nas przymroziło mamy - 15 dzisiaj ,pozdrawiam
elzbieta45
Kobietka Expert

a mi jak na złosc piekarnik wysiadł , mam juz dosc
Armigor
Gadatliwa Kobietka

To tez masz fajnie tak na same święta bez piekarnika,mój hydraulik też jeszcze sie nie zjawił

Jakoś nie odczuwam w tym roku Magii Świąt jak tam u Was dziewczyny?
elzbieta45
Kobietka Expert

tez niestety nie tak jakos zwyczajnie
Smerfetka1987

Post autor: Smerfetka1987 »

Cześć, co prawda jestem nowa, ale mam nadzieję, że jakoś uda mi się tutaj zaaklimatyzować. U mnie od blisko 2 lat święta to istny koszmar. Kojarzą się z bólem i smutkiem... zero magii. Dzień przed Sylwestrem 2010 roku facet w którym byłam strasznie zakochana, z którym były plany na przyszłość stwierdził, że powinnam o nim zapomnieć. Od tej pory każde zbliżające się święta przepełnione są bólem i łzami... Nie potrafię sobie z tym poradzić. Dalej utrzymujemy kontakt i to chyba dodatkowo nasila to wszystko. Zwłaszcza kiedy podczas zwyczajnej rozmowy zadaję pytanie a on nie odpowiada na nie i milczy kilka dni po czym jakby nigdy nic znowu się odzywa...
Przepraszam, że się tak na dzień dobry żalę, ale musiałam to w końcu z siebie wyrzucić.
elzbieta45
Kobietka Expert

po to tu jestesmy aby poszukac tej bratniej duszy do rozmowy
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Smerfetka1987 Jedynym lekarstwem na zapomnienie tamtej miłości jest nowa miłość :kiss2
Adrian
:P
Smerfetka1987

Post autor: Smerfetka1987 »

Problem w tym, że od dwóch lat nie widać nowej miłości nigdzie :( Wręcz przeciwnie, wszystko przypomina tą starą ...
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Mnie dzisiaj odwiedził hydraulik i stwierdził że nie wie co sie stało ze mi kaloryfery nie grzeją cymbał jeden pozakręcał mi grzejniki w sypialniach i Łazienkach bo podobno wtedy nagrzeje się kuchnia salon jeden pokój super miałam zimno na dole teraz w całym domu maż poodkręcał je spowrotem a hydraulik zjawi sie po świętach.
Smerfetka nie łam się wkońcu trafisz na druga połówke.
Masjaa co tam z tobą też dawno nic nie pisałaś?
Mimo wszystko życzę Wam Wszystkim Wesołych Świąt :kwiatek
elzbieta45
Kobietka Expert

tak smerfetko czas wyleczyc sie ze starej miosci bo zaduzo myslisz a najlepszym lekarstwem i krokiem pierwszym zerwanie z nim całkowitego kontaktu aby wspomienia nie wracaly . u nas zima nacalego
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Smerfetka1987
Smerfetka1987 pisze:Problem w tym, że od dwóch lat nie widać nowej miłości nigdzie :( Wręcz przeciwnie, wszystko przypomina tą st ;) :pisze: arą ...
Smerfetka1987 uszy do góry i ściągnij wreszcie te klapki z oczu i otwórz je szeroko, bo miłość może być bliżej niż myślisz;)

Życzę wszystkim użytkownikom tego forum (tym żeńskim i tym męskim) Wszystkiego Najlepszego i Wesołego Alleluja :mrgreen:

Je ale tu był byk :oops: ale już jest poprawiony :D
Adrian
elzbieta45
Kobietka Expert

pogoda deszczowa dzisiaj , trzeba w domku siedziec bo w taka pogode . Miłego dnia
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Pogoda faktycznie deszczowa, ale nie to jest moim problemem na dzisiaj. Problem tkwi w tym że niestety muszę iść do pracy :|
Adrian
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

No i mamy Boże Narodzenie :) choinka, łakocie robią atmosferę tylko pogoda nie taka ... ale lepsze słonko za oknem niż śnieżyca :) w sam raz na spacerek po obżarstwie ;) miłego świętowania!
elzbieta45
Kobietka Expert

tak jak w taki dzien trzeba isc do pracy . ale dzisiaj juz dobiega koniec swia a my jedynie grupsi po jedzonku
elzbieta45
Kobietka Expert

koniec roku nieciekawy z pogoda bo deszczyk pada od rana , to jakby była juz wiosna
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Witam po świętach i przed Sylwestrem :D
Pochwale się wam ze dostałam najpiękniejszy prezent na świecie mianowicie przyleciała do mnie na Wigilie i święta Moja Babcia ma 85lat i jest bidulka schorowana niewidziałam jej 2,5roku Bardzo ją Kocham wiec jak się dowiedziałam że się zgodziła przylecieć oczywiście nie sama byłam w szoku Wiec święta uznaje za udane.
Jutro mam 10rocznice ślubu :serca więc na jutro planuję wyjazd we dwoje ale wiem że goście się do nas szykują i nie wiem co zrobić?
Pozdrowienia dla pań i panów :D
Zablokowany