Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
dlaczego nie wypada to zapewne jej się przyda i by była bardzo zadowolona . Możesz tez pomyslec o wisiorku srebrnym ale to rodzice zapewne zaraz sprzedadza
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a ja mam zamiar dzisiaj pozbierać kwiatkow mniszka lekarskiego i zrobić miodzik na zime na przeziebienie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz wszystko sprzedadzą aby mieć na alkohol tacy nie patrza , ze krzywdza
Zanna, mów
jasne że pomożemy 
ja bym kupowała ciuchy... nierozumiem, że nie wypada... lepsze to niż.. jakaś inna recz która sie jej nie przyda, lub o niej zapomni
Oj współczuje Black...
nas też niedługo czeka szukanie .... wczorj wpadł kuzyn z narzeczoną i zaproszeniem....
czeka nas/mnie szukanie sukienki i ksiązki... bo zamiast kwiatów chcą ksiązki...
ja bym kupowała ciuchy... nierozumiem, że nie wypada... lepsze to niż.. jakaś inna recz która sie jej nie przyda, lub o niej zapomni
Oj współczuje Black...
nas też niedługo czeka szukanie .... wczorj wpadł kuzyn z narzeczoną i zaproszeniem....
czeka nas/mnie szukanie sukienki i ksiązki... bo zamiast kwiatów chcą ksiązki...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Drogich prezentów w takim przypadku lepiej nie kupować... bo tylko dziecku będzie przykro jak się tego prezentu rodzice pozbędą dla swojej potrzeby... Tzn. tak zdarzyło się też w mojej rodzinie. Wszystko dziecku sprzedali a z kasą to wiadomo... :/ Myślę, że ciuchy to w cale nie taki głupi pomysł. Tylko pytanie, czy rodzice dziewczynki się nie obrażą, bo wiecie jak to jest z komuniami... Teraz każdy wymyśla cuda żeby jak najdroższe prezenty... a to szał na konsole, skuterki, laptopy, najnowsze telefony, ipody, tablety... Niedługo na 16-te urodziny będą dostawać samochody... Albo, zanna jeśli wiesz co ona lubi lub czym się interesuje to może coś w tą stronę?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
To dziecko raczej niczym sie nie interesuje, bo ona jest troche jakby opozniona w rozwoju...
-
G****
Kurcze Blackfox wspomnialas o tym bolu zeba, teraz i mnie rozbolal...
Przepraszam.zanna456 pisze:Kurcze Blackfox wspomnialas o tym bolu zeba, teraz i mnie rozbolal...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Też dobry pomysł.Kayira pisze:Albo jej się spytać co by chciała....chyba, że np miała byś okazję małą zabrać na zakupy
to pora zmienić temat
na coś bardziej wesołego niż ból
na coś bardziej wesołego niż ból
Byleby nie o

hahha
tak szczerze to po sobotnich zakupach i ja mam dość... choć i tak było krócej niż z moją siostrą tydzień temu.. 
No cóż.. ale i tak sie nałaziliśmy
a co Black, przegięłaś ?? Mnie to w lipcu czeka
No cóż.. ale i tak sie nałaziliśmy
a co Black, przegięłaś ?? Mnie to w lipcu czeka
Hehe
.
Przegięliśmy wszyscy... Teściowie nas zostawili to dopiero się zaczęło... Jakie w ogóle głupoty szwagrowi mówiłam, to o matko... WSTYD, dobrze że za wiele nie pamięta.
A pod koniec to ciężko wszystkim szło z ostatnim kieliszkiem. Ze trzy przymiarki były.
Połówek jak padł na łóżko to w takiej samej pozycji się obudził. Pozycja na lecącego Supermana.
Przegięliśmy wszyscy... Teściowie nas zostawili to dopiero się zaczęło... Jakie w ogóle głupoty szwagrowi mówiłam, to o matko... WSTYD, dobrze że za wiele nie pamięta.
Właśnie patrzyliśmy i 315 zł kosztuje taka, którą grałam na zawodach (jak jeszcze jeździłam)Adix257 pisze:Adasiowato za taką lepszą piłkę do siaty zapłacisz koło 100 zł z Mikasy
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Adidasowa tasze też znajdziesz 
Black, no to niezle poszaleliscie
hahah xD ale ja jestem zdania, że raz na jakiś czas tak trzeba
byle nie za często 
się zresetować
Black, no to niezle poszaleliscie
hahah xD ale ja jestem zdania, że raz na jakiś czas tak trzeba
się zresetować
Raz na jakiś czas tak. 
Dokładnie
heheh....
Jeeeny.. czemu jest dopiero 12.... ;/ ja bym już 16 chciała...
Jeeeny.. czemu jest dopiero 12.... ;/ ja bym już 16 chciała...
Oj tak... Przydałaby się ta 16-ta... a tu trzeba jeszcze rejs po mieście zrobić. Nie przeżyję tego psychicznie. 
wiesz co... chciała bym 16 i wrócić do domu.. ale w domu znów będę pracować.. i już mi się średnio chce..
a jeszcze a obiad musze kupić i obiad zrobić...
a jeszcze a obiad musze kupić i obiad zrobić...
Może zrób dziś wolne od obiadu i zamówcie coś smacznego z panem X? 
No właśnie nie
X jest w pracy do 21.. wiec w sumie coś sobie muszę zrobić,... A X też coś...
Temat o obiedzie i w końcu głód poczułam. Postęp. 
Kayira wiem, że znajdę ;D Kupimy jakąś na pewno ;] nie wiem jak mam się już uczyć z tej gografii, normalnie mi się już nie chce, masakra;/
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?