A ja wczoraj caly dzien przelezalam w lozku bo niestety okres mnie dopadl (drugi raz w miesiacu) ale dzis juz dobrze. Wieczorem z mezem wybywamy do kina, bo jutro ma urodziny wiec go dzis zaprosilam
Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Hej wszystkim 
A ja wczoraj caly dzien przelezalam w lozku bo niestety okres mnie dopadl (drugi raz w miesiacu) ale dzis juz dobrze. Wieczorem z mezem wybywamy do kina, bo jutro ma urodziny wiec go dzis zaprosilam
No i jeszcze kolega z nami, bo przezywa rozstanie i niech sie troche wyrwie do ludzi 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
z tm kolega co miał mieć wesele
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to szybko się rozeszło , no a tobie problem się rozwiązał sam
-
G****
No i dobrze, ze sie rozeszlo, bo ten chlopak to juz jak cien wygladal przez nia. Po pierwsze wcale z nim nie rozmawiala, tylko strzelala fochami, on sie caly czas staral, a ona miala go w dupie. Ktora zakochana para 4 miesiace przed slubem spi oddzielnie bo ona ma focha? W koncu chlopak nie wytrzymal i kopnal ja w dupe. Moim zdaniem to ona poleciala na jego kase... Dopiero teraz widac, ze zyje
Wraca dawny Rafal 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tego mu zycze . znajdzie sobie jeszcze odpowiednia kobitke która go doceni
-
G****
Tez mu tak mowilam, martwilam sie, ze pod jej naciskiem wroci do niej, bo to taki wrazliwy chlopak, ale mu nagadalam, ze ten slub to porazka i ze jak nie ta to inna, Chyba zrozumial. W koncu tyle lat go znam, to wiem jak sie zachowywal zanim z nia byl.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak bo zycie nie jest lekkie a majac kamien u szyi to wogole do dna idzie
-
G****
No niestety, a teraz ona do mnie wypisujje zebym z nim porozmawiala, zeby dal jej jeszcze jedna szanse
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
niema wstydu , bo takie sprawy jak sobie ktoś zawali to sam powinien czoła stawic a nie aby ktoś za nich załatwiał ,
-
G****
Ja powiedzialam, zeby uszanowala jego decyzje, skoro taka podjal to mial swoje powody.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak .
a ty na fb tez jestes
a ty na fb tez jestes
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to musze cie poszukać
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
przyjelam
-
G****
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tez trzeba się wziasc za jakies zajecie
Cześć dziewczyny, rodzynku. 
Czytałam wasze posty. Lepiej przejrzeć na oczy przed ślubem niż dopiero po.
Życzę wszystkim udanej środy.
Czytałam wasze posty. Lepiej przejrzeć na oczy przed ślubem niż dopiero po.
Życzę wszystkim udanej środy.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
Hej Black
Tez jestem takiego zdania, on sie w miare dobrze czuje, dopiero zaczyna odzywac. Ostatnio sie z nia spotkal zeby to definitywnie zakonczyc to sie zalamal, ze ona jest zalamana ale juz mu przeszlo. Caly czas mu tlumacze, ze lepiej, ze tak wyszlo. Potem slub, dziecko i jak to sie rozstac, teraz troche latwiej.
Tez jestem takiego zdania, on sie w miare dobrze czuje, dopiero zaczyna odzywac. Ostatnio sie z nia spotkal zeby to definitywnie zakonczyc to sie zalamal, ze ona jest zalamana ale juz mu przeszlo. Caly czas mu tlumacze, ze lepiej, ze tak wyszlo. Potem slub, dziecko i jak to sie rozstac, teraz troche latwiej.
Tak to czasem bywa, ale z tego co czytałam to chyba dobrze, że tak wyszło. Później byłby tylko problem z rozwodem a wysiłek włożony w wesele poszedłby na marne. Do niej pewnie dociera co straciła, no ale... Jeśli jej chodziło głównie o kasę to nie była go warta. Poza tym bez sensu gdy ktoś się stara a druga osoba ma to wszystko gdzieś. Mam wrażenie, że to taka paniusia co wyżej sr... niż tyłek ma.
Zanna a jak tam u Ciebie? Coś mało do nas zaglądasz ostatnio.
Zanna a jak tam u Ciebie? Coś mało do nas zaglądasz ostatnio.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
To sie zgadza z ta paniusia, ja tam sie ciesze sie, ze sie rozstali, znajdzie sobie lepsza.
A bo9 jakos tak robota i robota... W niedziele bylam na komunii, wczoraj caly dzien w lozku
okres...
A dzis ogarne dom i pewnie pojde szkolke pielic jesli blota nie ma
No i rozmowa z tesciowa.
A co u Ciebie kochana? :* Widzialam, ze ktos Ci tez cisnienie podniosl...
A bo9 jakos tak robota i robota... W niedziele bylam na komunii, wczoraj caly dzien w lozku
A co u Ciebie kochana? :* Widzialam, ze ktos Ci tez cisnienie podniosl...
Znajdzie.
Współczuję armagedonu , mi się zbliża i już czuję, że będę zła jak osa.
Właśnie kochana jak tam z komunią i z prezentem?
Ano podniosło mi się ciśnienie późnym wieczorem. Jak nieraz słyszałam jakieś docinki niby pół żartem, pół serio to nie reagowałam, bo ta osoba tak ma. Z każdego potrafi zażartować a takie żarty nie zawsze są smaczne. To się wczoraj odwdzięczyłam i zaczął się młyn. Jeszcze połówek zamiast machnąć na to ręką, to się trochę obraził. Wtedy to już całkowicie szlag mnie trafił.
Właśnie kochana jak tam z komunią i z prezentem?
Ano podniosło mi się ciśnienie późnym wieczorem. Jak nieraz słyszałam jakieś docinki niby pół żartem, pół serio to nie reagowałam, bo ta osoba tak ma. Z każdego potrafi zażartować a takie żarty nie zawsze są smaczne. To się wczoraj odwdzięczyłam i zaczął się młyn. Jeszcze połówek zamiast machnąć na to ręką, to się trochę obraził. Wtedy to już całkowicie szlag mnie trafił.
-
G****
Kupilam na prezent buty, spodnie, bluzke, leginsy ze spodniczka i sukienke, a komunia byla do dupy. No niestety sa takie ludzie, tez takich znam . Dobra ja uciekam sasiadke do lekarza z bobasem zawiezc. Pa pa