Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
G****

Re: Przy kawie ...

Post autor: G**** »

Hej wszystkim :)
A ja wczoraj caly dzien przelezalam w lozku bo niestety okres mnie dopadl (drugi raz w miesiacu) ale dzis juz dobrze. Wieczorem z mezem wybywamy do kina, bo jutro ma urodziny wiec go dzis zaprosilam :) No i jeszcze kolega z nami, bo przezywa rozstanie i niech sie troche wyrwie do ludzi :)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

z tm kolega co miał mieć wesele
G****

Tak, wlasnie ten. No ale wesela nie bedzie
elzbieta45
Kobietka Expert

to szybko się rozeszło , no a tobie problem się rozwiązał sam
G****

No i dobrze, ze sie rozeszlo, bo ten chlopak to juz jak cien wygladal przez nia. Po pierwsze wcale z nim nie rozmawiala, tylko strzelala fochami, on sie caly czas staral, a ona miala go w dupie. Ktora zakochana para 4 miesiace przed slubem spi oddzielnie bo ona ma focha? W koncu chlopak nie wytrzymal i kopnal ja w dupe. Moim zdaniem to ona poleciala na jego kase... Dopiero teraz widac, ze zyje ;) Wraca dawny Rafal :)
elzbieta45
Kobietka Expert

tego mu zycze . znajdzie sobie jeszcze odpowiednia kobitke która go doceni
G****

Tez mu tak mowilam, martwilam sie, ze pod jej naciskiem wroci do niej, bo to taki wrazliwy chlopak, ale mu nagadalam, ze ten slub to porazka i ze jak nie ta to inna, Chyba zrozumial. W koncu tyle lat go znam, to wiem jak sie zachowywal zanim z nia byl.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak bo zycie nie jest lekkie a majac kamien u szyi to wogole do dna idzie
G****

No niestety, a teraz ona do mnie wypisujje zebym z nim porozmawiala, zeby dal jej jeszcze jedna szanse
elzbieta45
Kobietka Expert

niema wstydu , bo takie sprawy jak sobie ktoś zawali to sam powinien czoła stawic a nie aby ktoś za nich załatwiał ,
G****

Ja powiedzialam, zeby uszanowala jego decyzje, skoro taka podjal to mial swoje powody.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak .
a ty na fb tez jestes
G****

tak jestem :)
elzbieta45
Kobietka Expert

to musze cie poszukać
G****

to moze ja Ciebie poszukam ;)
G****

Juz Cie zaprosilam ;)
elzbieta45
Kobietka Expert

przyjelam
G****

:) Oj trzeba isc zmywac i sprzatac, a tak mi sie nie chce.... Ale coz, jeszcze rozmowa z tesciowa :(
elzbieta45
Kobietka Expert

tez trzeba się wziasc za jakies zajecie
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Cześć dziewczyny, rodzynku. :)
Czytałam wasze posty. Lepiej przejrzeć na oczy przed ślubem niż dopiero po.
Życzę wszystkim udanej środy.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
G****

Hej Black :kiss2
Tez jestem takiego zdania, on sie w miare dobrze czuje, dopiero zaczyna odzywac. Ostatnio sie z nia spotkal zeby to definitywnie zakonczyc to sie zalamal, ze ona jest zalamana ale juz mu przeszlo. Caly czas mu tlumacze, ze lepiej, ze tak wyszlo. Potem slub, dziecko i jak to sie rozstac, teraz troche latwiej.
456
Kobietka Expert

Tak to czasem bywa, ale z tego co czytałam to chyba dobrze, że tak wyszło. Później byłby tylko problem z rozwodem a wysiłek włożony w wesele poszedłby na marne. Do niej pewnie dociera co straciła, no ale... Jeśli jej chodziło głównie o kasę to nie była go warta. Poza tym bez sensu gdy ktoś się stara a druga osoba ma to wszystko gdzieś. Mam wrażenie, że to taka paniusia co wyżej sr... niż tyłek ma. ;)
Zanna a jak tam u Ciebie? Coś mało do nas zaglądasz ostatnio. :kiss2

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
G****

To sie zgadza z ta paniusia, ja tam sie ciesze sie, ze sie rozstali, znajdzie sobie lepsza.
A bo9 jakos tak robota i robota... W niedziele bylam na komunii, wczoraj caly dzien w lozku :) okres... :( A dzis ogarne dom i pewnie pojde szkolke pielic jesli blota nie ma :) No i rozmowa z tesciowa.
A co u Ciebie kochana? :* Widzialam, ze ktos Ci tez cisnienie podniosl...
456
Kobietka Expert

Znajdzie. :) Współczuję armagedonu , mi się zbliża i już czuję, że będę zła jak osa.
Właśnie kochana jak tam z komunią i z prezentem? :)
Ano podniosło mi się ciśnienie późnym wieczorem. Jak nieraz słyszałam jakieś docinki niby pół żartem, pół serio to nie reagowałam, bo ta osoba tak ma. Z każdego potrafi zażartować a takie żarty nie zawsze są smaczne. To się wczoraj odwdzięczyłam i zaczął się młyn. Jeszcze połówek zamiast machnąć na to ręką, to się trochę obraził. Wtedy to już całkowicie szlag mnie trafił. :?

G****

Kupilam na prezent buty, spodnie, bluzke, leginsy ze spodniczka i sukienke, a komunia byla do dupy. No niestety sa takie ludzie, tez takich znam . Dobra ja uciekam sasiadke do lekarza z bobasem zawiezc. Pa pa :)
Zablokowany