Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Adidasowa z tym darciem to Cie akurat rozumiem bo mój tez jak coś to zaraz wrzask, a jak powiem nie krzycz to sie wypiera i twierdzi ze on nie krzyczy a mi bebenki pekaja 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
A to juz mowilam ze wczesniejsza dentystka spieprzyla mi zeby i teraz musze tyle wydac niestety....
O żesz, współczuję i kasy i zabiegówzanna456 pisze:dzisuka to ja musze wydac tyle kasy... Na dentyste
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Chodzilam caly czas, teraz bedzie w koncu ostatnia wizyta i na razie reszte sobie odpuszczam...
niestety, kosztowni sa dentysci...;/
w sumie musiała bym się sama wybrać.. ;/
w sumie musiała bym się sama wybrać.. ;/
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kayira napisałam to:
"Jeszcze nie wiem jak mam do niego dotrzeć odnośnie darcia się. On bardzo szybko głos podnosi, a nikt przecież głuchy w jego otoczeniu nie jest... mówię mu, że krzyczy strasznie, a on, że nieprawda, mówi normalnie. A mnie się wydaje, że to przez słuchanie głośnej muzyki na słuchawkach..."
dziuska no i jak do nich dotrzeć?;/
Propo dentysty to ja coś o tym wiem... na same aparaty kilka temu moi rodzice wydali 4,5 tys... a jeszcze leczenia zębów, wyrwanie kilku, same wizyty 50 zł... około 10 tys poszło ogólem...
"Jeszcze nie wiem jak mam do niego dotrzeć odnośnie darcia się. On bardzo szybko głos podnosi, a nikt przecież głuchy w jego otoczeniu nie jest... mówię mu, że krzyczy strasznie, a on, że nieprawda, mówi normalnie. A mnie się wydaje, że to przez słuchanie głośnej muzyki na słuchawkach..."
dziuska no i jak do nich dotrzeć?;/
Propo dentysty to ja coś o tym wiem... na same aparaty kilka temu moi rodzice wydali 4,5 tys... a jeszcze leczenia zębów, wyrwanie kilku, same wizyty 50 zł... około 10 tys poszło ogólem...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
ktoś kiedyś podał fajny sposób... im ktoś głośniej mówi, tym mów ciszej....
teoretycznie powinien automatycznie ściszać głos...
lece do domu
teoretycznie powinien automatycznie ściszać głos...
lece do domu
Nie wiem czy na niego to podziała 
czeeeść Kochane:*
ale długo mi zeszło, żeby wszystko przeczytać:)
Car, mam fajny przepis na sałatkę z patisonami, jeśli Cię jeszcze intersesuje co mogłabyś z nich zrobić. Ja jeszcze je marynuję w zalewie bardziej na słodko i są pycha, ja uwielbiam:)
Adidasowa, ja Ci współczuję tych nerwów, aczkolwiek nie wiem czy na Twoim miejscu bym się nie zachowała tak samo.. jakoś nie umiałabym tak po prostu zerwać z kimś kogo kocham i nadal bym usiłowała coś zrobić żeby było lepiej. Także trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci wytrwałości i wytrzymałości.
Zannuś ja Ci serdecznie współczuje, dokładnie wiem co przeżywasz. U nas na jutro ( albo już dziś wieczorem) szykuje się wielka jadka.. ja nie wiem co z tymi ludźmi się dzieje- jak oni mogą być tak wredni..
Kay, jak tam przeprowadzka?? Urządziliście się już, ogarnęliście wszystko??
swoją drogą to coś mnie chyba bierze, temp. mi podskoczyła i tak mi zimno...choć na dworze upał... oj oj
ale długo mi zeszło, żeby wszystko przeczytać:)
Car, mam fajny przepis na sałatkę z patisonami, jeśli Cię jeszcze intersesuje co mogłabyś z nich zrobić. Ja jeszcze je marynuję w zalewie bardziej na słodko i są pycha, ja uwielbiam:)
Adidasowa, ja Ci współczuję tych nerwów, aczkolwiek nie wiem czy na Twoim miejscu bym się nie zachowała tak samo.. jakoś nie umiałabym tak po prostu zerwać z kimś kogo kocham i nadal bym usiłowała coś zrobić żeby było lepiej. Także trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci wytrwałości i wytrzymałości.
Zannuś ja Ci serdecznie współczuje, dokładnie wiem co przeżywasz. U nas na jutro ( albo już dziś wieczorem) szykuje się wielka jadka.. ja nie wiem co z tymi ludźmi się dzieje- jak oni mogą być tak wredni..
Kay, jak tam przeprowadzka?? Urządziliście się już, ogarnęliście wszystko??
swoją drogą to coś mnie chyba bierze, temp. mi podskoczyła i tak mi zimno...choć na dworze upał... oj oj
powiedzmy, najważniejsze już rozpakowane... reszta dalej w kartonach...
i chyba póki co nic innego nie ruszymy..
chyba czeka nas mały remont
i chyba póki co nic innego nie ruszymy..
chyba czeka nas mały remont
Hej dziewczyny. Widze, że wszystkie o mnie zapomnialy i się dobrze "bawicie" beze mnie..
Ech.. Jakby ktoś pytał.. u siostry byłam, dlatego nie pisałam...
Adidasowa, płaski brzuch? zwariowałaś.. ja w sumie chciałam mieć ładnie wyrzeźbiony bo moj mi sie nie podoba.. ale ja nie mam z czego chudnąć tak naprawdę... :C
I mam jeszcze do Was takie pytanie. Która Wam się najbardziej podoba?
http://allegro.pl/pr04-torebka-torebki- ... 83647.html
Ech.. Jakby ktoś pytał.. u siostry byłam, dlatego nie pisałam...
Adidasowa, płaski brzuch? zwariowałaś.. ja w sumie chciałam mieć ładnie wyrzeźbiony bo moj mi sie nie podoba.. ale ja nie mam z czego chudnąć tak naprawdę... :C
I mam jeszcze do Was takie pytanie. Która Wam się najbardziej podoba?
http://allegro.pl/pr04-torebka-torebki- ... 83647.html
Zauważyłam. 
Dobra nie mam dzisiaj zbyt dobrego humoru, takze ja ide sie kapac i spac... Milych pogaduszek życzę
Dobra nie mam dzisiaj zbyt dobrego humoru, takze ja ide sie kapac i spac... Milych pogaduszek życzę
Madlen co prawda dopiero 1 dzień, ale jest lepiej. Byliśmy dla siebie nad wyraz mili
powiedziałam, że jak któreś się obrazi to robi drugiemu 5minutowy masażyk
nie strzela fochów, bo naturalnie woli żebym to ja go masowała ;D trochę poskutkowało, ale to dopiero początki. Zobaczymy
vaniliia szczerze? ja się cały czas zastanawiałam gdzie jesteś
patrzyłam czy na fejsie Cię nie ma, także nie myśl, że nikt za Tobą nie tęskni maleńka;* tak chce płaski brzuszek
no nie masz z czego, ale robienie brzuszka nie oznacza zaraz chudnięcie
możesz sobie brzuszek wyrzeźbić, przy 6weidera ćwiczy się mięśnie brzucha i nóg;)
A propo torebki to model 1 albo 6
Patrzcie jak się dzieci bawią: (oni mają po max 13 lat):

vaniliia szczerze? ja się cały czas zastanawiałam gdzie jesteś
A propo torebki to model 1 albo 6
Patrzcie jak się dzieci bawią: (oni mają po max 13 lat):

lizu,lizu... 
To miło kochana, że się o mnie troszczysz :*
Co tam u Was słychać? Mi dzisiaj już lepiej, humor jako taki mam... niedługo wybywam na dwór bo ładna pogoda a szkoda, zebym siedziala w domu..
To miło kochana, że się o mnie troszczysz :*
Co tam u Was słychać? Mi dzisiaj już lepiej, humor jako taki mam... niedługo wybywam na dwór bo ładna pogoda a szkoda, zebym siedziala w domu..
A właśnie, co się wczoraj stało, że taka nie do życia byłaś ?:(
A u nas póki co w porządku, niedługo mamy jechać z Kapslem do weterynarza na te uszka znowu, bo dalej ma zapalenie... no i na brzuszku mu taka górka urosła, to chyba przepuklina :/
A u nas póki co w porządku, niedługo mamy jechać z Kapslem do weterynarza na te uszka znowu, bo dalej ma zapalenie... no i na brzuszku mu taka górka urosła, to chyba przepuklina :/
Ostatnio zmieniony sob sie 24, 2013 10:54 am przez Adidasowa, łącznie zmieniany 2 razy.
a wiesz w sumie to sama nie wiem, jakiś dołek mnie złapał.. Tak sobie myślę, nadchodzi jesień więc i nadchodzi jesienna depresja
.
Trudno powiedziec co mi bylo, ale chcialo mi sie ciagle plakać, wszyscy dookoła mnie denerwowali...ych. ale dzisiaj juz jest lepiej, wyjde na dwor i mysle ze bedzie ok.
Ouuu,biedactwo:(. Ale będzie dobrze :* !
Trudno powiedziec co mi bylo, ale chcialo mi sie ciagle plakać, wszyscy dookoła mnie denerwowali...ych. ale dzisiaj juz jest lepiej, wyjde na dwor i mysle ze bedzie ok.
Ouuu,biedactwo:(. Ale będzie dobrze :* !
No mam nadzieje, bo z tymi uszkami to masakra. On aż płacze jak sie drapie w nie...
To fajnie, że Ci się polepszyło, a ja po wczorajszym mam takie zakwasy, że się ruszyć nie mogę
To fajnie, że Ci się polepszyło, a ja po wczorajszym mam takie zakwasy, że się ruszyć nie mogę
haha biedna
musisz się tak zamęczać?
Ja mam ochotę na kolczyka w uchu choleraaa!
Ale nie mam 20zł i nie ma mi tez kto dać.. Ach jak ja tego nie cierpie:C
Ja mam ochotę na kolczyka w uchu choleraaa!
Ale nie mam 20zł i nie ma mi tez kto dać.. Ach jak ja tego nie cierpie:C
Nie muszę, ale chce, dzisiaj też zrobię, choćbym miała się zes*ać to wytrzymam te 42 dni
Jejuuu ja bym Ci pożyczyła bez problemu :/ mamie powiedz, że chcesz na kino czy coś
Jejuuu ja bym Ci pożyczyła bez problemu :/ mamie powiedz, że chcesz na kino czy coś
3mam kciuki 
Aaaaaj probowalam mamie powiedziec, ale ona mowi ze nie ma pieniedzy. Ciezko.
Mam ochote na tego kolczyka od 2 lat, i obiecalam sobie ze zrobie w te wakacje. I tak sie wybieram i nie moge wybrac.. Bo mam tylko dwa kolczyki w jednym uchu i mi pusto.. a bardzo lubie kolczyki.. najlepiej zrobilabym sobie dwa na raz, ale to koszt 40zł, a kasy nie ma..
Aaaaaj probowalam mamie powiedziec, ale ona mowi ze nie ma pieniedzy. Ciezko.
Mam ochote na tego kolczyka od 2 lat, i obiecalam sobie ze zrobie w te wakacje. I tak sie wybieram i nie moge wybrac.. Bo mam tylko dwa kolczyki w jednym uchu i mi pusto.. a bardzo lubie kolczyki.. najlepiej zrobilabym sobie dwa na raz, ale to koszt 40zł, a kasy nie ma..
Dzięki;*
Ooo, a to rozumiem... chętnie bym Ci pożyczyła, naprawdę.. Strasznie lubię robić coś dla osób, które to by doceniły i wiem, że sprawię im przyjemnosc:) poczekaj kochana jak przyjade do Wrocka we wrześniu to sobie razem zrobim, bo ja mam po jednym w uszach tylko :<
Ooo, a to rozumiem... chętnie bym Ci pożyczyła, naprawdę.. Strasznie lubię robić coś dla osób, które to by doceniły i wiem, że sprawię im przyjemnosc:) poczekaj kochana jak przyjade do Wrocka we wrześniu to sobie razem zrobim, bo ja mam po jednym w uszach tylko :<