Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
vaniliiia
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: vaniliiia »

Jeżeli uda mi się zrobić jakimś cudem dzisiaj albo w najbliższych dniach, to wtedy pójdę z Tobą i zrobię kolejnego, bo bym chciała bardzo mieć cztery w uszku <3
A widzisz, ja mam to samo, ostatnio byłej przyjaciółce tak w dupe właziłam.. Pomagałam jej ile mogę, dawałam jej różne akcesoria dla jej gryzonia, mimo ze zaplacilam za nie wczesniej kupe kasy to od niej pieniedzy nie wzielam.. a ona co? Napisala mi 3 dni temu, ze ma wrazenie, ze motam jej w zyciu i ze niby chce aby zerwala ze swoim facetem(bo podobno on mi sie kiedyś podobał :o ?! a to ja jemu sie podobałam....) cos tam cos tam..
Kurde zagotowalo sie we mnie tak, ze .... :twisted:
Bo ma faceta ktory nie dosc ze jest ochydny, to jeszcze jej nie szanuje, bije ją, wyzywa ją, mowi ze jest gruba, ma duzo tluszczu, duza dupe itp... I ona do mnie przychodzila o porade, to jej radzilam ile moge, a teraz takie cos w podziekowaniu..
Jeszcze przez niego sie skonczylysmy przyjaznic, bo on jej zabronil sie ze mna spotykac, rozmawiac i w ogole... bylysmy przyjaciolkami kilka lat..
Daj spokoj ... napisalam zeby sie pocałowała w dupe bo jest głupia i naiwna... I tyle, nie odzywamy sie do siebie bo to nie ma sensu.
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

O kurcze, no to faktycznie... co za jakaś zołza :o tak się wlaśnie ludzie odwdzięczają za pomoc... a mówią "pomagaj, może sam/a kiedyś będziesz potrzebował/a pomocy"... gówno prawda, po co pomagać, skoro potem dostajesz po dupie za szczere dobre chęci... ja już dawno się poznałam na przyjaciółkach, znałyśmy się kupe lat, z jedną od zerówki, z drugą od 1 klasy podstawówki, a one potem taki numer mi wywyinęły, że rzygać mi się chce jak je widzę...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
vaniliiia
Kobietka Expert

No taaak.. więc jak to mówiłyśmy ostatnio, przyjaciółki są fałszywe i nieistnieją.
Mam czasem wrażenie, że tylko ja jestem jakaś normalna..
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Ja mam takie samo wrażenie... Ale przecież co te moje byłe przyjaciółki zrobiły to przecież ludzkie pojęcie przechodzi... Zresztą i tak obrabiały mi dupę, mówiły, że jestem księżniczką, że traktuje wszystkich jak "przynieś, wynieś, pozamiataj", a ja raptem do jednej mówiłam jak szła dosklepiku żeby mi coś kupiła, papier kancelaryjny na sprawdzian czy bułkę, czy zapiekankę... Szła, więc po drodze mogła wziąć, co jej zależało? No to takiej opinii się dorobiłam ;D ja ich nie obgadywała, co sobie pomyślałam czasem to pomyślałam i zachowałam dla siebie...
vaniliiia
Kobietka Expert

A daj spokój :/
A co one Ci zrobiły? Bo miałaś mi ostatnio powiedzieć i w koncu nie powiedziałaś :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Tak?:P zapomniałam xd

rozchodzi się o tamte wakacje. Otórz jak mój facet wyjechał do Rosji to jeździłam z nimi na imprezy, jeździłyśmy do siebie i w ogóle... a jak mój facet przyjechał na stałe już w grudniu to się dowiedział o zdradzie i że imprezowałam i co? kochane przyjaciółeczki WSZYSTKO mu powiedziały, gdzie byłam, co robiłam, z tym i z tamtym się całowałam, tamten mnie obmacywał.. a to było gówno prawda, bo całowałam się z jednym, z tym, który uważany jest za zdradę... A te mu nagadały cudów i potem przez nie były kłótnie. A i tak mój A> uważał je odkąd je poznał za dziwki, nie chciał żebym się z nimi zadawała, i kurna miał rację! Jak można być taką świnią... mama mi mówi, że pewnie były zazdrosne o A. i zrobiły to bo myślały, że ze mną zerwie i go zaraz złapią, a tu NIE.
vaniliiia
Kobietka Expert

pierdziele.. faktycznie, może byly zazadrosne :/
Już naprawdę przyjaciół znaleźć trudno, a te to nie przyjaciółki tylko wredne mendy społeczne, szkoda słów... A ja w klasie niedawno tez tak mialam, ze laska powiedziala mojemu ze niby z jakims kolesiem sie spotykam, a potem mialam przesluchania ciagle...
Teraz nie mam nikogo.. jedynie jedna przyjaciolke ale na odleglosc bo z Lublina, ale rozmawiamy codziennie od 6lat.. i nie wyobrazam sobie co by bylo gdybym z nia nie pisala, tyle zesmy przezyly od tamtego czasu.. ugh. Czekamy az sie w koncu spotkamy.
Ale tak poza nią nie mam nikogo, bo wszyscy są do szpiku kości nafaszerowani trucizną, wszelkim złem i nie wiem co jeszcze...
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Mam identyczni... Ty masz w Lublinie, a ja nie mam nikogo. Jedynie to forum....
vaniliiia
Kobietka Expert

Spokojnie, niedługo przyjedziesz do Wrocławia to będziesz miała mnie! I pewnie, aż do obrzydzenia:> :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Przydałaby mi się taka dobra duszyczka :P
vaniliiia
Kobietka Expert

:*
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Dobra ide się doprowadzić do socjalizmu :D pewnie A. nieługo zawita, więc lecę, dam znać jak było u weterynarza;* bajo kochana ;*
vaniliiia
Kobietka Expert

Okeey. Ja będę wieczorkiem pewnie.
Miłego dnia słońce :*
Obrazek

456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Witajcie kochane.
Wiecie... chyba mój ma "kogoś"... :|

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
G****

Post autor: G**** »

Dzien dobry :kiss2

Vaniliia ja tez zauwazylam ze Ciebie nie ma ;)
Adidasowa udanej wizyty ;)
Blackfox jak to? Skad takie przypuszczenia?
456
Kobietka Expert

Zanna, tak jakoś wszystko znowu zaczyna wyglądać jak wtedy... a nawet nieco poważniej.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
vaniliiia
Kobietka Expert

och Black, oby to nie było to o czym mówisz.. ech..
Zanna, to miło :*

Aajajajajaaaaj a ja chce sie pochwalić. Mówiłam że mi dziś odbiło z tym kolczykiem.. a wiec poszlam, zrobilam. dokladnie o 15,27.. chcialam zrobic wyzej ale tam juz mialam chrzastke, a niby we Wrocławiu na chrzastkach juz nie robia, bo to sie nie robi pistoletem tylko czyms innym.. takie tam gadanie.. Także tak się dało zrobic tylko, ale i tak jestem szczesliwa <3

I wybywam dalej na dworek przyszlam tylko sie pochwalić, haha :happy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

G****

Vaniliiia i tak wyglada super :)

Black no szkoda, ale moze tak mialo byc...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Adidasowa, super że poskutkowało.. oby tak dalej ;)

Black.. a jednak.. kurcze... to nie wesoło...
a masz inną pracę na oku ??

Vanilia, trza było mówić wcześniej że chcesz ;)
mój by Ci za free zrobił :D

jeny, prawie nic dziś nie zrobiłam, a zmęczona...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Witajcie
Ja tylko na chwile.;)
Adi fajnie ;) ja mam 5 na jednym i 3 na drugim.,.w pepku i mialam jeszcze w jezorku.Ale sie czepiali na uniwerku ): i obecnie jest wyciagniety.

Black, <tuuuli> a moze Ci sie tylko tak wydaje,co? Ech...oby juz wystarczy ci tego wszystkiego...

Kay nie tylko ty tak sie 'obijasz'.Ja dzisiaj robilam wszystko inne niz to co miałam...i tym sposobem mam nadal co robic ;)
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
456
Kobietka Expert

Wkurwiłam się.

Ubrałam się dość ponętnie ale nie wyzywająco, założyłam na bluzeczkę gorsetowy pas, fale włosów lekko upięłam aby troszeczkę nieładu było i poszłam z zamiarem, że go nieco ruszę. Faceci przyjemnie się przyglądali, nawet kasjer zrobił fajną minę :roll: , wzięłam zakupy i skoczyłam do pracy.
Akurat kończył coś tam sobie robić, więc wydarłam go "na papierosa". Ok -nie zauważył, bo chciał szybko uciec z kuchni. Wychodzimy...odpalam papierosa, zerkam na niego, on patrzy się na mnie i wiecie co?

Mój "luby" przeniósł wzrok na jakąś dziewczynę w szortach. :| Żałosne.
Normalnie miałam ochotę je... mu w twarz i jednocześnie zrobiło mi się cholernie przykro. Dopiero po moim powstrzymywanym nerwie dotarło do niego o co mi chodziło, tylko że spłynęło jak po dzikiej kaczce.
Jeszcze miał do mnie pretensję, że przychodzę nie w humorze.

G****

Boze daj mi cierpliwosc bo normalnie go udusze...
Black mi sie wydaje, ze tu juz nie ma co ratowac... Niestety, taka prawda....
456
Kobietka Expert

Chyba nie...

G****

Przykro mi ale jesli masz sie meczyc to tak bedzie lepiej.
456
Kobietka Expert

No cóż... :|

Zablokowany