Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Adidasowa »

Madlen aż musiałam od razu smak spróbować, kupiliśmy soczystą wiśnie :roll: trochę cierpki smak, ale w miarę :D teraz już chyba ciągle będziemy kupować :D

Adrian po jakiej? Po Liceum Ogólnokształcącym.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Black żaden urok bo go nie ma. A te panie nie miały co robić bo nikogo nie było i to dlatego mnie wzieły.
Adasiowa zrobiłaś błąd że poszłaś do ogólniaka bo nie masz żadnego zawodu.
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Adrian ale ja chciałam na 100% iść na studia, więc nie uważam żebym zrobila błąd. W technikum musiałabym siedzieć rok dłużej i ogólnie więcej godzin na tygodniu w szkole+ przedmioty zawodowe. No i trudna matura zawodowa! Chciałam tego uniknąć, dlatego się przepisałam z technikum ekonomicznego do liceum po pierwszym półroczu. Póki co chce się uczyć, a nie pracować.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej Ludziska..
straciłam głos, więc dobrze że tu tylko piszę....

Zanna, może jest jakiś sposób by ją doprać...

Madlen, jest wiele sposobów by usnąć,choćby dobrze wywietrzny pokój..
ciepłe mleko czy melisa....

Adix... wolnego jutro zazdroszczę....

Adidasowa, mieszkania będą, tylko mogą być droższe....

Black.. ale Ty masz płacone, jak jestes wtedy w pracy ??

p.s. rewelacyjny nr strony
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Kayira wątpię. Znalazłam jedno, ale nie wiem czy będzie wolne :/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Adidasowa, sama moje mieszkanie wynajęłam w listopadzie dopiero ;)
i nie było to jedyna które mogliśmy wybrać...

oczywiście już nie koniecznie musi być taka lokalizacja..
ale mieszkania będą....
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Mi zależy na tym, żeby było blisko jak coś do AONu... A coraz mniej jest. Poddasze śliczne znalazłam, zaraz Ci pokazę ofertę, ale czekać muszę do 10 września na wyniki... no i taka sytuacja, a do 10 września to prawdopodobnie zostanie ono wynajęte.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Hej Kayira. :kiss2
Oj... To nie dobrze. Zaraz postaramy się przepędzić to choróbsko. :angrywife
A poważnie... Wracaj szybciutko do zdrowia. Polecam domowy grzaniec z mleka w tym dwie łyżeczki masła, czosnek. Powinno nieco pomóc...

Tak. Dniówka.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Adidasowa, tak jest zawsze że mie szkania w ciekawych lokalizacjach i dobrych cenach pójdą najszybciej....
ale jakieśinne niedaleko też mozna znaleźć....

Black, ja szkolenie dziś miałam i się nagadałam...
pewnie w domu się będę kurować.....

no to nie najgorzej. gdybyś tylko jeszcze z tego miała stały dochód...
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Heeeeej.
Jestem generalnie wykończona i nie mam sił na nic. Chciałam odespać, poszłam spać o 22, wstałam o 8.08 i dalej ledwo żyłam...
Uzyłam fluidu i różu, i byłam zachwycona, wreszcie podobałam się sobie i to w kitku:P haha .
I nie było tak widać że jestem zmęczona.. i fluid naprawde swietny, nie bylo go widac no i łatwo się go aplikowało:)

Ale normalnie.. jestem taaaaka zmeczona :(
W szkole do dupy, teraz ciągle sie wkurzam na A... widzimy sie tyle godzin dziennie bo chodzimy razem do klasy.. przewaznie w szkole sie czesto klocimy, bo w wakacje to w ogole sie nie klocilismy.. a teraz to wszystko mnie w nim denerwuje sposrod innych chlopakow w szkole :D no bo wiecie, kazdy normalnie stoi, a ten zawsze łapy w kieszeni i stoi obok mnie.. no kurwa, wkurwia mnie to. Albo dziwnie siedzi, zawsze wszystko inaczej niz inni.. to samo np po wf.. zamiast do mnie przyjsc swiezym bo maja tam prysznice czy krany to nie bo po co, przychodzi spocony, leje mu sie pot z twarzy, wykonczony nie wypsikany.. jezu jak ja tego nie cierpie.. a potem wielkie zdziwienie, bo ja nie chce sie do niego przytulić. aaj same problemy:C
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 3:56 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
456
Kobietka Expert

Kay lepiej jest pracować z obcymi osobami. Tyle się znajomych przewinęło a każdy myślał, że nie trzeba będzie się przykładać do pracy... Więc zostali zwolnieni. Później tylko słyszałam, że "mojemu" się w d... poprzewracało, że tak się nie robi itd... Poza tym widzieć się 24/h nie jest zdrowe ani dla związku ani dla eksów.

Hej, vaniliiia. ;)
Przynajmniej nie wali drożdżami, ciastem i piecem. :lol:

Choć jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
vaniliiia
Kobietka Expert

Hahahaha, tak Black, masz rację, ale to już chyba byłoby lepsze, niż "zapach" przepoconego faceta z którego dosłownie wylewają się litry potu. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Black.. dlatego właśnie pomyślałam o referencjach..
może wtedy udało by Ci się pracę znaleźć gdzie indziej...
456
Kobietka Expert

No nie wiem czy lepsze, przynajmniej Twój vaniliiia ma na nogach buty... :lol:

Kayira, właśnie odnośnie tego czekam na przyjazd pana "Z". :)
Wiesz, strasznie tutaj dziwna jest mentalność ludzi. Zarejestrowanych traktują jak jakiś leni, jakby byli zmuszeni żeby się zarejestrować i w ogóle podjąć jakąkolwiek pracę... I tylko jest podpisik i do widzenia. Bez sensu a staż? Bardzo fajne podejście do współpracy. Żal.

G****

Post autor: G**** »

Hej :kiss2

Wlasnie wrocilam z miasta i jestem zadowolona ( ale jak sie S dowie ile kasy wydalam to juz taka szczesliwa nie bede)
Zrobila mi paznokcie za 30 zl, kupilam sukienke, taka sama jak tamta tylko inny kolor, kupilam dla meza koszule buty i krawat i jestem zadowolona ;)

Kayira nie mialas kiedy chorowac?
456
Kobietka Expert

Zanna. :kiss2
Trzeba sobie pozwolić na przyjemności od czasu do czasu... ;)

G****

No ale teraz troche krucho z kasa a ja wydaje...
A ten zaciek na sukience to albo pralka albo woda z rdza...
vaniliiia
Kobietka Expert

E tam... ja tez nie mam pieniedzy a mimo wszystko ostatnie ciagle wydaje.. przyjemnosc musi jakas byc .. a prawda jest taka ze pieniedzy nigdy nie bylo i nie bedzie..
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 4:51 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

G****

No w sumie racja tylko, ze my mamy kredyty do splacania ;)
vaniliiia
Kobietka Expert

no coz... Moja siostra leci na debecie a i tak ciagle cos kupuje.. a potem marudzenie ze nie ma kasy...

w ogole przytylam.. juz waze 44kg.. teraz byle do 45, a potem 46, i myślę, że ta waga mi starczy... :p
Obrazek

Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Post autor: Catherine »

hej vaniliiia ;) jaka jesteś szczuplutka :) ale dobrze że chcesz przytyć moja siostra waży podobnie do Ciebie i ma 165 wzrostu ale ma 24 lata i ani mysli zeby przytyć;p

a co do wizyty u ginekologa tak myślę czy się golić czy nie na wizyte u gina, bo tak troche wydaje mi sie dziwne żeby sie golić dla ginekologa..
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie ponownie:)
wróciłam niedawno ze spotkania.. eh ale posiedziałyśmy :)

no to tak: myślę, że powodem mojej bezsenności jest depresja lub nerwica, lekarz "specjalista" przepisał mi leki ale już nie biorę bo nie wiem na razie jak z planowaniem dzidziusia będzie a wolałabym wtedy nie faszerować się żadnymi prochami i nawet na migrenę nie biorę, a przynajmniej się staram.. no i póki brałam te na sen to nawet mi się spało fajnie, bo się nie budziłam ani nic.. a teraz znowu a melisa nic nie pomaga, ani przewietrzony pokój, ani spacery..
a nalewki Adrianku dopiero najwcześniej za 3 miesiące do degustacji :P bo jeszcze nie mają tego smaku co powinny..

Catherine nie musisz, to tylko od Ciebie zależy jak się lepiej czujesz.. jak nigdy tego nie robiłaś to po co teraz, to nie przymus

Kay współczuję choroby.. ale na takie dolegliwości to tylko nalewka malinowa :D

Vaniliowa to gratulacje :) ja próbuję dobić do 43, powoli ale po parę deko i się uda :) a jak kończyłam szkołę to mi pielęgniarka w szkole powiedziała,że wszystkie dziewczyny już na wadze przybrały i zrobiły się im kobiece kształty, a ja dale długa i sucha.. utknęło mi to w psychice..

Black, bo ja to już nie wiem co ten Twój połówek chce.. i całkiem nie mogę tego pojąć.. a dla przykładu pokazałabyś tej pięknej po co tam jest i co do jej obowiązków należy, to może trochę oprzytomnieje

zanna ale to taka jak miałaś tą biało-miętową??
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Madlen to nie o to chodzi że nigdy tego nie robiłam , golę się dla chłopaka tylko i uważam że tylko dla niego powinnam a nie dla ginekologa... chcę poznać inne punkty widzenia
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

moim zdaniem jak nie chcesz to nie powinnaś, on nie jest od tego żeby Cię oceniać tylko zbadać i tak naprawdę nie obchodzi go jak i co tam masz ;) ja tak myślę, aczkolwiek zawsze jak idę to jednak mam wydepilowane wszystko bo jednak tak się lepiej czuję, kiedyś to nawet wzorek miałam i też go nie goliłam jak poszłam
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

rozumiem bo ja nie mówię o jakimś buszu czy coś bo slyszałam ze ginekolodzy źle patrzą na to golenie miejsc intymnych , pójdę z 3-dniowym zarostem to nic się nie stanie aczkolwiek mam nadzieje ze mnie nie bedzie tak badał.
Zablokowany