Bo to na uboczu jest... Bliżej centrum to na pewno by były duuużo droższe. A to już na obrzeżach miasta. Mnie też bardziej się poddasze widzi... ale nie wiem czy jeszcze aktualne...;/
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Tak to jest jak sie kogos o cos poprosi, mial tesc rano obrzadki zrobic bo my szykowalismy wszystko na ta kukurydze, no i in teraz mowi ze to nie zrobione, bydlo pic nie dostalo, cialek wody nie dostal co powinno byc zrobione o 8. Bo on czasu nie mial bo musial do sklepu na piwo jechac...
No też mi się poddasze bardziej widzi, ale nie wiem czy jeszzce aktualne.... dzwoniłam do faceta to powiedział mi wszystko odnośnie tego mieszkania i pytał czy to nie będzie czasem dwóch mężczyzn. Ja mowię, że nie: PARA. A on "ooooo idealnie, naprawdę". Potem powiedział, że zwraca uwagę na to jak mu się z klientem rozmawia, a ze mna mu się bardzo dobrze rozmawia no i zapisał sobie mój numer. Ale nie ma sensu na razie dzwonić, bo wyników nadal nie ma.... Zadzwonie i co mu powiem?;/ dlatego czekam na wyniki...
czasem jak uczelnia ma mało chętnych na kierunek, to przedłużają rekrutację...
tylko z reguły robią piewszy i drugi etap...
gorzej jezeli będzie za mało ludzi by kierunek otworzyć
CHyba ich pojebało, za przeproszeniem, bo mi mówią, że wyniki będą 20 września!!! Za 10 dni się szkoła zaczyna a u nich dopieor wynki... nie wiem co mam robić teraz
Kayira to WSH na Ostrowskiego to jaka dzielnica? Grabiszyn?
witajcie znowu :*
no kombinują w tych szkołach jak nie wiem, a potem jeszcze pretensje..
ja dopiero co wróciłam, bo byłam jeszcze u sąsiadki.
i tak jakoś nawet się mi humor poprawił, ale spać się chce nadal
a marynowane w curry to ja bardzo lubię patisony, mniam palce lizać, ogórki raczej tradycyjne