Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
vanilka to jest dokłądnie to samo co ja przerabiam z moim, tylko ja to słyszę już tak często, że staram się to olewać, a czasem powiem "noo taaa" i koniec rozmowy jest ;d ale znam to, musisz ten "level" przejść po prostu
tylko \ty trochę też źle robisz;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Bo ilez można mu gadać to samo, nie mam już na to siły to mu mowie, to wez sie zmien i nie marudz... za duzo tego bylo, jak ja ciagle mu powtarzalam ze wcale tak nie jest itp.. a on swoje.. po co sie wysilac jak on i tak swoje :/ bezsensu... to juz wole pisac tak.. i tak ten sam skutek i tak.. :C
Ostatnio zmieniony śr wrz 18, 2013 8:17 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 1 raz.
a wiesz czemu źle robisz? mówiąc mu "przecież możesz iść sobie ćwiczyć i poprawić swój brzuch" jednak go dołujesz. Bo mówisz mu, że Ci się podoba, ALE JEDNAK mógłby iść ćwiczyć... więc jemu się przedstawia "aha, czyli jednak wolałaby z wyrzeźbionym brzuchem". Nie mów facetowi takich rzeczy. Zacznij mówić "podobasz mi się taki jaki jesteś i nic nie musisz w sobie zmieniać i zawsze będziesz mi się podobał" ;p ja mam taką metode i działa, bo właśnie od dłuższego czasu nie było takich rozmów, że wole innego bo ma lepsze coś tam...;P
ja tak mowilam przez poltorej roku i bez skutku... :/ to nie ma sensu, to jest trudny orzech do zgryzienia.
No ja też mojemu w kółko powtarzam, co zrobisz jak nic nie zrobisz :/ faceci są jak roboty, zaprogramowani na jedno i nie zmienisz tego choćbyś chciała.
Nie tylko ty jedna kochana;* a ja teraz dla rozluźnienia sobie pogram;p
Ok, idziaj a ja lece się kąpać..
Miłego wieczorku wszystkim... :*
Miłego wieczorku wszystkim... :*
Vanilia i Adi, ja też byłam zaskoczona że faceci potrzebują słuchać komplementów. I również co chwilę słuchałam różnych tekstów, ale wzięłam się na sposób i od czasu do czasu rzucam komplementem . Pomogło
Black co to za pomysł? Wtajemnicz nas
Black co to za pomysł? Wtajemnicz nas
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
już się nagrałam ;d miłej kąpieli i wróc tu ;*
dziuska faceci lubią się dowartościowywać, jak im się powie komplement to hoho dla nich to nie lada pochwała;d
dziuska faceci lubią się dowartościowywać, jak im się powie komplement to hoho dla nich to nie lada pochwała;d
Vanilka troszkę źle mu napisałaś pisząc
Dziuska to jak to w końcu będzie?
Adasik też lubimy słuchać komplementów, i przytulani też lubimy być
Dałaś mu do zrozumienia że ci się podoba ale jednak nie do końca. przynajmniej ja bym to tak odebrał. Widzisz jednak A udowodnił wam wszystkim że też trzeba jednak troszkę uważać co się mówi do faceta, bo facet mimo że nie tego nie pokarze to jednak też go bolą troszkę słowa. A reszta jego wypowiedzi to totalna dziecinada.Ja: Jestem z tobą dlugo i mi sie podobasz i podobac mi sie bedziesz, ale wiadomo jakbys chcial cos zrobic to bys pdobal mi sie jeszcze bardziej
Dziuska to jak to w końcu będzie?
Adasik też lubimy słuchać komplementów, i przytulani też lubimy być
Adrian

Adrian oj z tym przytulaniem, wiem cos o tym, mój by się tylko przytulał, przylepa jedna niedobra 
Ja też bym się przytulał jak bym miał do kogo, chociaż mam do kogo, moja sunia bardzo lubi się przytulać do mnie i nie tylko 
Adrian

Wiesz mój Kapsel też się lubi przytulać także ja mam dwie opcje 
Wszystkich wywiało także dobranoc:)
Wszystkich wywiało także dobranoc:)
wpadłam na chwilę.. posprawdzałam i idę spać...
do jutra :*
do jutra :*
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dzień dobrrry 
Ktoś się chyba pytał czy "Wawa non stop" fajna, teraz mi się przypomniało
Bardzo fajna , i nie jest to nic w stylu "dlaczego ja",taki tasiemiec z tego trochę, w każdym odcinku kontynuacja poprzedniego. Podoba mi się wątek Aśki i Dobrusi, obie zabiegają o tego samego gościa. Chciałam nadrobić wczoraj oglądanie ale od 5 odcinka jest problem z oglądaniem 
Adix ja nie widzę problemu jeśli chcesz się spotkać
tylko teraz taka kwestia, czy P nie jest na ostatniej wycieczce, jeśli tak to wraca w sobotę i już jest.
Ktoś się chyba pytał czy "Wawa non stop" fajna, teraz mi się przypomniało
Adix ja nie widzę problemu jeśli chcesz się spotkać
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
hej Wszystkim 
co słychać ??
Dziuska widziałam jeden odcinek i jakos mnie nei wkręcił...
co słychać ??
Dziuska widziałam jeden odcinek i jakos mnie nei wkręcił...
A mnie wkręciło, i to po jednym odcinku. Może trafiłaś na wątek Leny- tej blondynki w kapeluszu. No to jest nudne, akurat ciągnie się i ciągnie, chociaż parę odcinków nie oglądałam to może już się wyjaśniło.
No, ja mykam posprzątać troszkę . Miłego dnia
No, ja mykam posprzątać troszkę . Miłego dnia
nawet nie pamiętam... oglądałam chwilę... i nie zaciekawiło..
a było o tym że jakiś gościu zrobił imprezę... i zadyma z tego wynikła...
do później :*
a było o tym że jakiś gościu zrobił imprezę... i zadyma z tego wynikła...
do później :*
Witajcie 
dziuska to ja pytałam, dzięki za info, ale pewnie i tak nie będę oglądać, za to mam ochotę na obejrzenie starego filmu "zbuntowany anioł"
kochałam ten serial 
Witaj Kayira, jak tam?:)
dziuska to ja pytałam, dzięki za info, ale pewnie i tak nie będę oglądać, za to mam ochotę na obejrzenie starego filmu "zbuntowany anioł"
Witaj Kayira, jak tam?:)
Witajcie. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
A miałam pytać o samopoczucie.
Kay dlaczego kiepsko? Coś się stało?
Kay dlaczego kiepsko? Coś się stało?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
kolejna zarwana noc... tym razem przez psa... po tym tygodniu będę wrakiem... ;/