Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Serduszko27
Miła Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Serduszko27 »

hejka wszystkim :fallinlove

Jakos sie nie moge przyzwyczaic do tego wątku przy kawie zawsze sie myle i szukam go :angrywife

No ale juz chyba bede sobie z tym radziła.Ja wstałam wyszykowałam córeczke do szkoły posprzatałąm wziełam ostatnia serie antybiotyku.Wypilam kawke no a teraz siedze na necie:) Niebawem do pracy bo na 14 :angrywife
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Przyzwyczaisz się ;) a z resztą on i tak zawsze w hyde parku, prawie na wierzchu ;)
a tu się przynajmniej wiekszość rozmów toczy...

na 14? to nie takie za chwile ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Serduszko27
Miła Kobietka

Oj zleci szybko do tej 14.hm zamawiam własnie sobie dres zaczynam biegac musze schudnac:)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Cześć Serduszko :)
A gdzie pracujesz? Jeny jak ja Wam zazdroszczę pracy :)
Adix a u kogo to spotkanie, co? :D Też my slę że lepiej latem się spotkać.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ale teraz chyba kiepska pora na biegani.. jak się zaczynają deszcze....
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Kayira pisze:Adix, pomysł jak dla mnie ok.... ale to raczej by na wiosnę lub latem wypaliło...
zima raczej odpada....
Było by super was wszystkie poznać na żywo 10 kobitek spacerujących od baru do baru a w środku ja rodzynek hahahahaha :lol: :lol: :lol:
Kayira ty się kuruj jak chcesz być zdrowa do piątku zaparz sobie zwykłą herbatę i do tego dużą ilość cytryny pokroić, jak wstałaś to trzeba było zagotować sobie mleko i wycisnąć sobie do tego ząbek czosnku który jest bardzo zdrowy bo bakteriobójczy
Serduszko27 pisze:Oj zleci szybko do tej 14.hm zamawiam własnie sobie dres zaczynam biegac musze schudnac:)
miło nam że zaczynasz tutaj z nami pisać serduszko :kiss2 Nie tylko tobie by się przydało zrzucić parę kilo, bo mi też. schudnąć tak koło 20 kilo jeszcze by trzeba było :D Co prawda chodziłem już na siłownię w rym roku ale jakoś straciłem zapał do tego ale spodnie o rozmiar mniejsze już noszę :) Trzy dziurki musiałem dorobić w pasie.
Ostatnio zmieniony pn wrz 23, 2013 10:28 am przez Adix257, łącznie zmieniany 2 razy.
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Adix, ja w pracy i na takie zapachy sobie nie mogę pozwolić ;)
niestety... pokuruję się w domu.. ;)

Co do spotkania. hmmm.. wiesz już masz tu konkurencje.. i Burbi też jest rodzynkiem ;)
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Dziuska jak to gdzie się spotkamy? do ciebie na chatę wszyscy wbijemy i będziemy pić czeski spyrol :lol:

Kay zapaszki zapaszkami ale zdrowie ważniejsze niż ploty ludzi
"O pewnie je czosnek żeby zabić zapach alkoholu. Alkoholiczka jedna"
A co do spotkania to jest was tyle że w dwójkę spokojnie się wami nacieszymy :D
TYLKO BLACK DZIUSKI I CIEBIE NIE ODDAM !!!!
Adrian
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Adix :* heheh dzięki ;) czuję się zaszczycona, jednak obawiam się że Burbi mnie nie odda ;)
tymbardziej, że znamy się poza forum ;)

hmm .. nie wiem,... zobaczę jak jeszcze dziś będzie... może pójde do lekarza... i podkuruję się przez te kilka dni..
w piątek i tak muszę być na nogach....
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

No więc tak. kolega Burbi prześwietlony i widzę że kręci się po moich terenach, no to możemy się jakoś dogadać
Adrian
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hahah ;) kolega Burbi jest moim i X znajomym ;) hehe ;)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Kayira wtedy się pokłóciłam z A. o to, że zamówiłam sobie bluzę z napisem "siema" i on oczywiście foch bo bedę podrywać studentów w ten sposób... ech. Ale już mu przeszło. Z tym zadomowieniem to mi trochę zejdzie :/ mam tyle pudeł, że to ludzkie pojęcie przechodzi, a mieszkanko mam dość maleńkie, bo tylko 28 m2...

Carina zbuntowanego anioła to ja rozumiem, ale mode na sukces :lol: chyba nie miałaś co robić :lol:

zanna to co on taki czepialski ostatnio jakby okres miał?;/ ech, faceci...

Black podła s*ka z tej dziewuchy, nie rozumiem takich, wpieprza się między wódkę a zakąskę... z tego co widzę to mało co mu do tyłka nie wlezie:/

dziuska a ja zdecydowanie obejrzałabym, kiedyś miałam już taką fazę i obejrzałam jakieśś 12 odcinków :D

Adrian fajnie, że o mnie pamiętałeś, dzięki;* i mam nadzieję, że nie będzie źle;)
i dzięki wszystkim, że pamiętacie i pytanie, miło :roll:

vanillka ja na grabiszynie sobie będę pomieszkiwać :roll: dokładnie to na ostrowskiego 1, na tym sporym skrzyżowaniu :roll: nie wiem czy wiesz gdzie to, ale tak z grubsza;) też się w zasadzie cieszę, mój juuż tutaj jakiś znajomych spotkał, mam nadzieję, że też spotkam;)

Witam wszystkich, widzę, że wszyscy chorzy i mnie łapie gardło, chrypka, właśnie 'jem' strepsils... wracajcie wszyscy do zdrówka;* chciałam popisac w wielu wątkach i nadrobić, ale mój kochny Kapsel wszedł mi na kolana i położył się na mojej ręce, nie mam jak pisać :lol: pieszczoch!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Adidasowa... to fakt małe mieszkanko, ale my mieliśmy podobne... a nie będzie Wam tam głośno... bo jeżeli przy samym facei, to tam non stop coś jezdzi...
poczekaj aż będziesz próbowała się rozpakować :P
albo potem spakować :D
Awatar użytkownika
Serduszko27
Miła Kobietka

hm.. biegac mozna o kazdej porze roku aby tylko nie padalohehe.
A pracuje w markecie Dziuska.
Wracam po tygodniowym chorobowym.Boże jak ja przezyje dzisiejszy dzien to bedzie dobrze.Taka tam atmosfera panuje ze szkoda gadac nic tylko płakac .Musze poszukac innej pracy ale w moim wojewodztwie totalne bezrobocie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Serduszko dasz radę... hmm wiesz, póki masz pracę możesz spokojnie się za czymś rozglądać ;)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Kayira będzie głośno bo to skrzyżowanie Hallera Ostrowskiego Grabiszyńskiej i Klecińskiej, jakoś tak. Mi hałas jeżdżacych samochodów nie przeszkadza:) widziałam wasz Stadion i most który jest tam koło niego, na jakiejś autostradzie no i odiwedziłam waszą galerię Dominikańską :d jeszcze mi zostało zoo, most miłości, stare miasto i przejść się nad Odrę <3

Serduszko w tej chwili bezrobocie jest wszędzie, ciężko znaleźć pracę. Mój A. też teraz będzie szukał pracy we Wrocławiu i też się boi, że nic nie znjadzie, mówi, że najwyżej zacznie pracę w mcdonaldzie :lol:
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wiem co to za skrzyżowanie... i jest masakrą...
mieszkałam niedaleko....
hmm... po jakimś czasie zacznie przeszkadzać....

Dominikanska bardzo fajna;) jedna z moich ulubionych, bo prosta... bez kombinacji
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

To tam jest ten blok 10piętrowy, niezbyt ładny z zewnątrz, klatki też nie za ciekawe, mieszkano będziemy malować, dostawiać swoje meble więc będzie ładne;) propo hałasu mieszkałam u babci przy samej drodze, bardzo ruchliwej. Nie przeszkadząło mi, ja po prostu mogę spać przy włączonym tv przy grającej muzyce... ;] możde jak będę się uczyć to będzie problem, no ale jakoś dam radę :)
Kupiłam sobie tam czarną spódniczkę właśnie :lol: musiałam coś kupić, rzeczywiście galeria ładna, pełno ludzi :)

jeszcze mi zostało zoo, most miłości, stare miasto i przejść się nad Odrę <3
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wiem który ;) ważne by Wam się dobrze mieszkało....
fakt do hałasu można się przyzwyczaić...
ale... czasem bywa to męczące... szczególnie gdy normalnie mieszka się w cichym miejscu...

oj dużo macie do zwiedzania :)
rynek, ostrów, odra, wyspa słodowa, zoo, pergola, hala stulecia :D
wymieniac dalej :D
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

No mam nadzieję, że bedzie ok, nie ma zbytnio już mieszkań do wynajęciaa w tamtym rejonie, żeby blisko do szkoły było:/ musieliśmy brać co jest... Ale mamy dobrze, bo za gaz nie płacimy w ogóle :D woda i prąd tylko, a lejąc ciepłą wodę nie płacimy za nią, bo to jest już gaz xd więc mamy dobrze :D ci właściciele nie bardzo dają nam tam cokolwiek zrobić, no ale...:/ może z czasem?
mi w zasadzie nic nie przeszkadza :) mamy przychodnię i aptekę pod nosem... :)
prpop zwiedzania, właśnie widziałaam tam na Odrze są dwie wyspy, pewnie promem się dopływa tam? Jest coś ciekawego na tcyh wyspach?:P
zoo podobno spore i łądne, hala stulecia, to piękna widziałam na zdjęciach, ale co tam w środku jest? :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Raczej, Wam nie dadzą nic zrobić, albo wszystko pod ich kontrolą...
bo to jednak ich mieszkanie.. i liczą się z tym, że Wasi następcy mogą mieć inne poglądy....
tylko wiesz.. dogadajcie się, bo może się okazać ze jak będziecie przekraczać rachunki za gaz, to będą chcieli byście to dopłacili...

Ale a fat są fajne dojazdy, wiec dalej nie było by problemu, ale to potem zobaczyć coś innego mozecie ;)

Różnie.. z reguły promy nie dopływają do wyspy ale pływają obok ;)
Słodowa, na niej park i czesto koncerty, na Opatowickiej, małpi gaj jest i też chyba park

W hali stulecia różnie, targi organizowane są, wystawy, koncerty, przedstawienia....
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Właśnie dadzą nam wynieść lodówkę, która pamięta II wojnę swiatową i kanapę, któa też wiekiem dorównuje lodówce. No i zezwalają na malowanie, ale nic więcej wynieść itp nie możemy:/ nie no mówił, że gaz jest nikomu nie liczony w całym tym bloku, ogrzewanie więc też mamy za darmo.
Nie lubię promów, boję się :D no to sporo mamy do zwiedzania :d kiedy my czas na to znajdziemy :D
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

No to tak jak u mnie Serduszko z tym bezrobociem, a atmosfera, no cóż. Tam gdzie dużo ludzi razem pracuje zawsze będą jakieś nie miłe akcje. Za dużo charakterków :) Wstawiłam pranie, wlałam całą nakrętkę płynu i ciut ciut , więc powinno pachniec, nie ? :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

dziuska powinno pachnieć :D masz rację z tą pracą w większym gronie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

może boją się że zniszczy się...
wiesz, czasem ciężko niektórych zrozumieć....
oj zwiedzania we wrocku jest a jestt... sama mam miejsca które bym jeszcze z chęcią zobaczyła ;)

Dziuska... neistety ogólnie teraz z pracą cieżo....
Zablokowany