Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Madlen »

O co chodzi z tymi kotami myszka, bo nie rozumiem??
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

Madlenko mam 2 koty w domu i spia teraz juz ze 3 godziny jak ja bede chciala sie polozyc to one zaczna swoj nocny maraton biegania po mieszkaniu :) w ta i spowrotem :)po czym poloza sie u mnie na lozku i beda spaly juz do rana dopoki nie wstane :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

aaaaaaaaaaaaaaa już kumam :)
sobie myślę, gniją, będą latać... ;)
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

hhahhhaaa moze tez zle napisalam :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Wiesz ja może też niedomyślna jestem trochę :)
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

ee tam napisalam slowami jakimi porozumiewamy sie w domu miedzy soba:) moja kotka to lusia a czesto wolamy pchla na nia a kot to klakier a my albo gnida albo meliniarz bo sie tak rozklada jak by pol litra wody wypil zapraszam do watku zwierzat wstawilam zdjecia moich kocurkow:)szybciej zrozumiesz dlaczego tak nazywamy koty :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

ok zobaczę :) klakier to był mój sąsiad :) także uśmiałam się czytając Twój post :D
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

mojej matki nowy facet tez klakier :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Hahaha :lol: fajne ksywki mają nie ma co :)
znikłam się kąpać ale wróciłam..
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Myszka szczęście w nieszczęściu to właśnie nie jest padaczka. W każdym razie mój psiak jej nie ma.
Sama też raczej bym stwierdziła, że to coś innego, miałam styczność z psami z padaczką, z jednym nawet który miał psi autyzm... Kilka lat temu wzięłam z pracy suczkę, co się dopiero później okazało -miała padaczkę na tle nerwowym.

Madlen, jak miło Cię "widzieć". :kiss2
I wcale się nie dziwię, że chciałoby się uciec. Ja was Madlen i Zanna także podziwiam, że macie tyle cierpliwości i siły do takich ludzi. Jakby nie patrzeć -rodzina, ale czasami gdy czytam niektóre rzeczy to w głowie mi się nie mieści jak można tak komuś uprzykrzać i komplikować w życiu. Jakby nie można było normalnie się dogadać. No cóż, niektórzy może nie potrafią, mają takie charaktery albo po prostu nie chcą.
Pruśki prawie wytępione już -tak myślę, ale wiesz co... Normalnie chyba zaczęły się mścić po tej nocy, w której je mordowałam. Jeden wpadł mi do wanny jak myłam włosy, drugi wlazł mi na rękę gdy sięgałam po kosmetyki, trzeci kuźwa w kawie pływał dobrze że spojrzałam do kubka. BRRRR!!! :?
Teraz spokój. W miarę...

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Witaj Black :kiss2 Ciebie też miło widzieć, bo też rzadko jesteś :fallinlove
No wiesz całkiem możliwe, że po zapachu szły do Ciebie, czy tak jakoś.. ja tak z mrówkami miałam na wiosnę, jak je tępiłoam w kuchni i u teściowej to potem przyszły do mnie, jakby wiedziały i czuły gdzie jestem.. także może coś w tym jest..
Kurczę a weterynarz co Wam na temat zachowania powiedział?? Może rzeczywiście ma jakiś uszczerbek na psychice.. ale jak macie go od szczeniaka to raczej nie powinien "wariować" że tak to brzydko ujmę..
A wracając do tych robaczków, to jak o tym napisałaś, to szukałam od razu w google co to jest i jak wygląda i patrzyłam czy u nas tego nie ma ale na szczęście nie.. podobno ciężko to wytępić ale czytałam też że środek na mrówki też jest dobry bardzo.. bo one go zjedzą i zdechną.. ale jakie to brzydkie... fu.. ohyda..
A zgłaszaliście komuś że te robale macie??
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej Wam ;)

Mysza, bo w końcu koty to zwierzęta nocne, wiec nie ma co się dziwić ;)

Madlen... ja już w pracy... nie wyzdrowiałam do końca...
idę w poniedziałek do laryngologa, zobaczym co mi powie...
przetworów też w sumie nie pokończyłam...
najpierw zabrakło słoików... potem miałam z mamą robić i na tym się skończyło...

Black, a co z Twoją pracą ?? Szukasz czegoś czy na razie spasowałaś ??

Laski i Panowie... potrzymajcie proszę kciuki przez tydzień...
możliwe że się wyklaruje i X będzie mieć pracę i to taką ciekawszą...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

hej hej ja wczoraj padłam na pysk i zasnęłam przed tv .dzis cieplutko az zal w domu siedziec ale coz trzeba obiadek malemu przygotowac tylko pomyslow juz mi brak
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ouć.. ja dziś za to miałam problemy ze wstaniem..
hmm my dalej mamy spaghetti i zupę brokułową..
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

moj syn ma dziwne zachcianki sa rzeczy ktorych nie tknie najlepiej jak kazdego dnia byla by zupa pomidorowa ,chyba mu racuchow nasmaze to wiem ze zje
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jak to dziecko ;)
w sumie jak dzieciaki mojego brata przyjeżdzaja, to mała chce też tylko pomidorówkę ;)
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

ja mam pod góre bo nawet jak schowam np mięso gdzieś w posiłku to mój syn ma zasade najpierw wącham i to jest minus
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witajcie
Myszka no musi sprawdzić czy jest zjadliwe. Ja też zawsze wącham jak ktoś mi coś daje podejrzanego do wypicia w pracy czy nie ma tam jakiegoś oleju czy ropy :D

Kayira a jakąż to twój X ma pracę dostać? Pochwal się nie?
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ale mięsa w ogóle nie je ?? czy np tylko niektóre ?

hej Adix :*
no ma szansę na pracę w sumie przy produkcji ale jako technik od kontroli jakości...
od poniedziałku do piątku od 7-15... teoretycznie etat będzie dopiero od nowego roku, na umowę o pracę..
ale chcą tak zakombinować by dostał już ja teraz, na umowę zlecenie...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

tyle że mój syn jak mu zapach nie pasuje to raz że nie zje a dwa nie odstawi talerza tylko od razu rzuca nim o podłogę
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

uuuu to nie wesoło....
nie wiem, moja mama np jak robi zupę przecieraną to trochę mięska do srodka i też przeciera ;)
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

u mnie nie przejdzie :) za duzy i za cwany juz jest :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Hej dziewczynki :kiss2

Carina, mijamy się jakoś no, ale cóż wakacje się skończyły, obowiązków przybyło to i czas na kompie się skrócił ;)

Myszata, o plackach to i ja dziś myślałam, przed praca zrobić. ale nie wiem czy mi się chce :) A pomidorówki moje dziecko nienawidzi tak samo jak rosołu. Ja natomiast mogłabym jeść na zmianę, dziś rosół, jutro pomidorówka, czwartek rosół itd, moje dziecko tylko kwaśne zupy toleruje, nie lubi kotletów mielonych bo cebula jest i w ogóle tez mam przekichane. Najlepiej słodycze od rana do wieczora...

Madlen, ja się tylko zastanawiałam czy ktos jeszcze stosuje taką formę higieny. Ja tez jestem przeciwna, jakoś się wzdrygam na samą myśl ;)

Kayira, trzymam kciuki :D

Black, pytam bo nasz piesek najukochańszy też się dziwnie zachowywał, potrafił chodzić całą noc, potykać się. Zapierał się głową tzn stawał w rogu ściany i dociskał do niej głowę, dyszał tak jak by był zmęczony a leżał np cały dzień. I też od czasu do czasu mu się to zdarzało, weterynarz powiedział że to od kleszcza, dostawał antybiotyk, witaminę B po której było mu gorzej. W końcu pojechaliśmy do weterynarza w Warszawie, zrobiliśmu usg brzucha wszystko ok, w końcu mówi nie chcę was straszyc ale to może byc guz w głowie. Zrobiliśmy rezonans i wyszło że ma 2 guzy, jeden nie operacyjny. We wrześniu minął rok jak go z nami nie ma :cry:
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

DZień dobry, dzien dobry !!!!! :kiss2
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

a co do słodyczy to takkkk najlepeij od rana do nocy mój mały woli zjeść jogutr i ciastko zapić sokiem niz zjeść 2 łyżki zupy np buraczkowej
Zablokowany