Ja tez ogladam rozmowy w toku, troche sie posmialam... a najbardziej nie moge sie doczekac tego odcinka gdzie baby rzadza facetami.. jak to zobaczylam myslalam ze nie wytrzymam ze smiechu

jak to chlopy umieja sie podprzadkowac kobiecie...
Ja bylam w szkole, ale co czwartek mamy 2h wf, ja mam oczywiscie zwolnienie, ale chodzimy na lyzwy, a z racji ze lyzwy nie sa wcale tanie w okresie zimowym to korzystam i jezdze 2h.. nie zaliczylam zadnego upadku! Co prawda kilka razy o malo nie stracilam rownowagi, ale dalam sobie rade..
Co do faceta to juz ok, smiesznie bylo, bo sie do niego nie odzywalam, a on taki sam uparciuch jak ja.. poszedl za mna na przystanek i sie klocic zaczelismy, drzec sie.. haha, nie chcial mnie do domu wpuscic, mowil ze dopoki z nim nie porozmawiam on mnie nie pusci.. i tak mija 30minut a ja dalej przy swoim.. w koncu juz sie glodna zaczelam robic to mowie dobra, nie ma sprawy to wyjdzmy przed dom i pogadamy. no i poszlismy tam dalej drobne sprzeczki, ale w koncu jakos zesmy przegadali, odpuscil.. i jest ok.. ale smialam sie, bo on sie na mnie darl a ja sobie smsy pisalam z Adasiową haha, a on ciagle, ze mam go sluchac a nie pisze na tel haha, ja po prostu nawet jak zla jestem to sie smieje, po prostu nie da sie...
No i ogladajcie dzis zdrady!

Black, w koncu do nas zawitalas... ; )
Adaś tęsknie za Tobą wracaj do Wrocka