A dość dobrze u mnie.. jutro ma X wrócić do domu i muszę coś przygotować na piątek bo Jego siostra przyjeżdża z mężem i dzieckiem na grób ojca.. jakoś nie mam ochoty z nimi siedzieć wiedząc jak każdy w tej rodzinie kłamie i za plecami knuje..
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
No tak dzienne studia to utrapienie jak dla mnie.. dzień w dzień zjęcia.. chyba bym nie przeżyła.. a Kapslem na pewno się A. dobrze zajmuje pod Twoją nieobecność 
A dość dobrze u mnie.. jutro ma X wrócić do domu i muszę coś przygotować na piątek bo Jego siostra przyjeżdża z mężem i dzieckiem na grób ojca.. jakoś nie mam ochoty z nimi siedzieć wiedząc jak każdy w tej rodzinie kłamie i za plecami knuje..
No zajmuje się, wychodzi z nim kilka razy dziennie;) jak wracam ze szkoły to ja czasem wyjde jeśli mam siłę. Bo np. jak mam zajęcia do 17stej to już mi się nic nie chce.... A Kapsel dzisiaj mi rozerwał palca i nos swoimi ostrymi ząbkami;p
Nie dziwię Ci się, że nie masz ochoty... :/ też bym pewnie nie miała. A X nie próbował jakoś tego rozwiązać, pogadać z nimi wszystkimi?
Nie dziwię Ci się, że nie masz ochoty... :/ też bym pewnie nie miała. A X nie próbował jakoś tego rozwiązać, pogadać z nimi wszystkimi?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
No mieli przyjść wszyscy ale w końcu nagle im wszystko odpowiada i nie przyszli.. myśle że przyjdą w piątek bo już wszyscy będą w komplecie..a najlepiej bo teściow się wyparła że nic nie mówiła do nikogo na nas.. kłamczucha wredna..
Ale to masz rany??
Ale to masz rany??
Wykręcają się strasznie... To już chyba taki typ człowieka i nic się nie da zrobic, tak myślę....
No mam rany, na palcu plaster
a z nosa mi krew leciała strasznie, ale tam plastra nie nakleje;p
No mam rany, na palcu plaster
No tak raczej nie
ale jak to mówią do wesela się zagoi 
Pewnie, że tak. To mój malutki pieszczoszek więc mu wybaczam:)
Laski.. właśnie podcinanie sprawia że włosy szybciej rosną
mimo iż brzmi absurdalnie 
fryzjer niedaleko Ciebie , Adi, na pereca
Madi... no własnie że nie o dzieci chodzi tylko o jego podejście o ich podrzucania.....
a tak w ogóle jak Wam wieczór mija ??
fryzjer niedaleko Ciebie , Adi, na pereca
Madi... no własnie że nie o dzieci chodzi tylko o jego podejście o ich podrzucania.....
a tak w ogóle jak Wam wieczór mija ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Witajcie dziewczyny o tak wczesnej porze 
Adaś to cieszę się bardzo że się wam układa oby tak dalej
Madlen mogłem iść do pracy ale powiedziałem kierownikowi że nie pójdę i koniec kropka, bo jak potrzebowałem iść kiedyś w sobotę żeby mieć dzień wolny w tygodniu to mnie kierownik skreślił z listy i zapisał tam swoich pupilków.
Nic idę spać dobranoc
Adaś to cieszę się bardzo że się wam układa oby tak dalej
Madlen mogłem iść do pracy ale powiedziałem kierownikowi że nie pójdę i koniec kropka, bo jak potrzebowałem iść kiedyś w sobotę żeby mieć dzień wolny w tygodniu to mnie kierownik skreślił z listy i zapisał tam swoich pupilków.
Nic idę spać dobranoc
Adrian

Spij słodko Adix :*
Witajcie
jak miło że już dziś środa
a dzisiejsza już prawie jak czwartek 
Cat, zazdroszczę weekendu
heheh.. choć z drugiej strony, nie zazdroszczę sesji 
wracając do tematu końcówek
małe zdjęcie

a tu cytując za jednym z blogów
Witajcie
Cat, zazdroszczę weekendu
wracając do tematu końcówek
małe zdjęcie

a tu cytując za jednym z blogów
Dlaczego należy regularnie podcinać włosy?
1. Wygląd i stan włosów od razu się poprawia.
Włosy podcięte od razu wyglądają na zdrowsze i bardziej zadbane. Jest to zmiana widoczna od razu, niekoniecznie związana ze znaczną utratą na długości.
2. Poprawia się kondycja włosów
Włos, który jest rozdwojony, będzie się niszczył coraz bardziej. Jeśli szybko temu nie zaradzisz, rozdwojenie będzie się pogłębiać i wkrótce problem nie będzie dotyczył tylko końcówki, ale włosów na połowie ich długości. Z czasem będą przypominały siano, nie będą się układać i wówczas, aby je uratować, trzeba będzie się pozbyć długości znacznie większej niż kilka centymetrów
3. Przyrost włosów staje się bardziej widoczny!
To bardzo istotny punkt dla tych, którzy zapuszczają włosyTo, że podcinanie końcówek przyspiesza wzrot, to MIT. Sprawia to jednak, że przyrost włosów jest o wiele bardziej widoczny. Jeśli nasze końcówki są zniszczone, włosy po prostu wykruszają się od końca, przez co tracą na długości. Dlatego też może nam się wydawać, że włosy rosną bardzo wolno albo wręcz nie rosną wcale (odsyłam do historii moich włosów ).
Witajcie.
Dzo, miło że wróciłaś. Przeczytałam posty. To już niedługo zobaczysz kruszynkę, tylko pozazdrościć przyszłej mamie.
Madlen, musiałam przeoczyć... Co z dziewczyną to nie wiem, pracuje nadal. Co do połówka... Nie wiem... Właśnie mamy wielką wojnę... Zobaczyłam na jego koncie Stuck'a... Znów się wypiera... Znów jest to samo...
Życzę wszystkim udanego dnia...
Dzo, miło że wróciłaś. Przeczytałam posty. To już niedługo zobaczysz kruszynkę, tylko pozazdrościć przyszłej mamie.
Madlen, musiałam przeoczyć... Co z dziewczyną to nie wiem, pracuje nadal. Co do połówka... Nie wiem... Właśnie mamy wielką wojnę... Zobaczyłam na jego koncie Stuck'a... Znów się wypiera... Znów jest to samo...
Życzę wszystkim udanego dnia...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
hej Black.. ech... a miało być tak pięknie.... oby sie Wam w końcu ułożylo....
Wątpię by ułożyło...
Dzisiaj środa. Niedługo weekend. Brrr...
Dzisiaj środa. Niedługo weekend. Brrr...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Współczuję... ech.. i to jeszcze weekend, gdzie można było razem czas spędzić.... ;/
ech... jeny.. a my znów testujemy... ;/
ech... jeny.. a my znów testujemy... ;/
Kayira masz na myśli ten "salonik fryzjerski" ?
mi baaardzo wolno rosną, nawet jak podetnę. Zresztą ja mam tak zniszczone włosy, że to podcięcie "koncówek" zamieniło by się u fryzjera w jakieś 15 cm :lol:Ja nie jestem zwolenniczką podcinania włosów.
Adix no póki co... ale nie zapeszajmy. Codziennie mnie denerwuje. Nie umie w ogóle być delikatny dla mnie... Jak mnie złapie to ściska tak mocno, że aż boli... Nie lubię czegoś takiego. Ja bym chciała żeby facet się obchodził z kobietą delikatnie...
Jak wam środa mija?
Adix no póki co... ale nie zapeszajmy. Codziennie mnie denerwuje. Nie umie w ogóle być delikatny dla mnie... Jak mnie złapie to ściska tak mocno, że aż boli... Nie lubię czegoś takiego. Ja bym chciała żeby facet się obchodził z kobietą delikatnie...
Jak wam środa mija?
Ostatnio zmieniony śr paź 30, 2013 3:06 pm przez Adidasowa, łącznie zmieniany 1 raz.
hej Adi
tylko wiesz.. jak włosy zniszczone, to też nie dobrze 
i w którymś momencie faktycznie trzeba ściąć....
dobre też jest avonowskie serum na zniszczone końcówki..
ale to nawet dużo fryzjerów poleca
i w którymś momencie faktycznie trzeba ściąć....
dobre też jest avonowskie serum na zniszczone końcówki..
ale to nawet dużo fryzjerów poleca
Kayira a pokażesz mi o jakie serum chodzi? (jakiś zdjątko)
Ja już wszystko nakładam na te włosy, rozdwajanie mi się poprawiło, tzn. mało mam rozdwojonych dzięki kuracji z glisskura. Ale i tak widać, że popalone i zniszczone.
Ja już wszystko nakładam na te włosy, rozdwajanie mi się poprawiło, tzn. mało mam rozdwojonych dzięki kuracji z glisskura. Ale i tak widać, że popalone i zniszczone.

używam, mimo iż nie mam problemów z końcówkami...
do tego jeszcze na zmianę z olejkiem agranowym z tej samej serii...
i jedwab do włosów...
ale tak mniej więcej co drugie mycie nakładam co innego
Ale podobno jedwab wysusza włosy. Na początku nawilża, natłuszcza a potem wysusza...
dlatego nie używam go cały czas...
może dwa razy w miesiącu maks...
może dwa razy w miesiącu maks...
Adaś to że Cię denerwuje to bardzo dobrze Dlatego e krew szybciej płynie i wyskakują rumieńce
A co do reszty to wiesz, nie chcę mu już ubliżać więcej przy tobie, ale moje zdanie znasz 
Jak cię znowu zaboli to się odwiń i strzel mocno w twarz z otwartej dłoni i powiedz że Cię zabolało.
Black. A już myślałem że się powoli ułoży między wami
Tęskno mi za taką pogodną i wesołą Black która tryskała tutaj ze szczęścia, jaką poznałem na samym początku 

Jak cię znowu zaboli to się odwiń i strzel mocno w twarz z otwartej dłoni i powiedz że Cię zabolało.
Black. A już myślałem że się powoli ułoży między wami
Adrian

A w czym w ogóle ten jedwab pomaga? 
Adix myślisz, że nie dostał nigdy? Tyle razy, że już nie zliczę:) ale to nie pomaga, chyba mam za mało siły.
Adix myślisz, że nie dostał nigdy? Tyle razy, że już nie zliczę:) ale to nie pomaga, chyba mam za mało siły.
przede wszytskim nabłyszcza i wygladza...
co do A.. może nie pozwól mu się dotykać, dopóki się nie nauczy delikatnie...
co do A.. może nie pozwól mu się dotykać, dopóki się nie nauczy delikatnie...
Aaaa, możliwe... Muszę sobie olejek arganowy kupić chyba:/
A A. nawet jak powiem mu żeby mnie nie dotykał to i tak robi to na siłę... Przecież ja nie mam tyle siły, żeby go odepchnąć...
A A. nawet jak powiem mu żeby mnie nie dotykał to i tak robi to na siłę... Przecież ja nie mam tyle siły, żeby go odepchnąć...
arganowy odżywia i nawilża.....
masakra z nim... ale Cię podziwiam, że to wytrzymujesz...
masakra z nim... ale Cię podziwiam, że to wytrzymujesz...
Właśnie by mi się przydało, bo dość suche są :/
Każdy mnie podziwia...ech.
A co u Ciebie ogólnie?
Każdy mnie podziwia...ech.
A co u Ciebie ogólnie?