Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Mimo wszystko prosze o kontynuacje tej rozmowy przez pw
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Gdzie powinno byc jej miejsce od poczatku...no ale coz.
Dobranoc.
Dobranoc.
Uuuuu........ni z gruszki, ni z pietruszki zrobiło się, co najmniej dziwnie...
I jakoś tak mało sympatycznie...
I jakoś tak mało sympatycznie...

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Dzień dobry albo i nie dobry.
Odechciało mi się
Odechciało mi się
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Dziewczyny co się tutaj narobiło ,
życie jest za krótkie na złości ,podajcie sobie ręce na zgodę . Wracamy na normalne tory , bo życie jest piękne ,
Ja wczoraj miałam odwiedziny Moniczki z Natusią , ale ona nam wyrosła , ale chudzina okropna , nogi długie i chude , dziadek się cieszy bo z nami jedzie w sierpniu nad morze , już plany układa , jutro jedzie do tamtej babci po jej rower i u nas w piwnicy będzie musiała trzymać bo u nich nie ma miejsca a wnosić na czwarte piętro to nie dla niej
zaraz zabieram się za małe pranko w małej pralce , wyschnie na balkonie , a później idę a właściwie jadę na rehabilitację , później wyjazd do mojej kuzynki .Ciekawa jestem czy będzie już wynik z prześwietlenia mojej pięty , bo jutro mam zaplanowaną wizytę u mojej lekarki , muszę pokazać jej wynik z USG i zobaczyć co będzie dalej ,kurcze tyle nie chodziłam do lekarzy a już teraz co rusz wędruję ,
Tera piję kawusię na poprawę humoru .
Ja wczoraj miałam odwiedziny Moniczki z Natusią , ale ona nam wyrosła , ale chudzina okropna , nogi długie i chude , dziadek się cieszy bo z nami jedzie w sierpniu nad morze , już plany układa , jutro jedzie do tamtej babci po jej rower i u nas w piwnicy będzie musiała trzymać bo u nich nie ma miejsca a wnosić na czwarte piętro to nie dla niej
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Ja ze swej strony mogę Was tylko przeprosić że byłyście świadkami tej sytuacji i obiecuję że to pierwszy i ostatni raz.
Taka sytuacja się więcej nie powtórzy.
Zapomnijcie o wszystkim i życzę miłego gawędzenia.
Taka sytuacja się więcej nie powtórzy.
Zapomnijcie o wszystkim i życzę miłego gawędzenia.
bacardi też wychodzę z założenia że nie musze robić imprezy pt "postaw się a zastaw się" ile mam tyle dam
co do serialu to właśnie dr House`a ogladam na foxie i jeszcze chirurgów
chchliku no wlaśnie z kuli tego że to jeszcze wakacje to o 11:30, tej o 14tej nie ma w tym okresie. Także akurat się skończy to by trza było obiad podać.
malinko udał się, było bardzo sympatycznie. Objadlam się że ho ho
Maluch bawil się na kocu, jakoś jak dochodził do skraja i miał wejść na trawę to były opory jakby się bał
tamirko mam nadzieję że wypoczęłaś
Właśnie wróciliśmy od alergologa nfz-tu. Wizyta trwała 5 min O_o nic konkretnego się nie dowiedziałam, na moje pytania lekarka srednio zadowalająco odpowiedziala. Jedyne co to prosze zrobić próby pokarmowe... ale to tylko prywatnie u takich malych dzieci. I w sumie mądrzejsza z tego gabinetu nie wyszłam.... :/
Teraz będę szykować obiad, Maluch się bawi, może potem się drzemnie to chwilę sobię usiąde na tyłku
Piękna pogoda to korzystajcie Kobity !!
Miłego
co do serialu to właśnie dr House`a ogladam na foxie i jeszcze chirurgów
chchliku no wlaśnie z kuli tego że to jeszcze wakacje to o 11:30, tej o 14tej nie ma w tym okresie. Także akurat się skończy to by trza było obiad podać.
malinko udał się, było bardzo sympatycznie. Objadlam się że ho ho
tamirko mam nadzieję że wypoczęłaś
Właśnie wróciliśmy od alergologa nfz-tu. Wizyta trwała 5 min O_o nic konkretnego się nie dowiedziałam, na moje pytania lekarka srednio zadowalająco odpowiedziala. Jedyne co to prosze zrobić próby pokarmowe... ale to tylko prywatnie u takich malych dzieci. I w sumie mądrzejsza z tego gabinetu nie wyszłam.... :/
Teraz będę szykować obiad, Maluch się bawi, może potem się drzemnie to chwilę sobię usiąde na tyłku
Piękna pogoda to korzystajcie Kobity !!
Miłego
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Masz rację Enva pogoda piękna trzeba korzystać.
Msza faktycznie w takiejgodzinie obiadowej kiepskawo,wolałabym msze tak na 16.
Zrób normalny niedzielny obiad jakiś rosół,mięsko surówka i ziemniaczki lub co tam wolisz.
Kurcze ja się zastanawiam po co my te składki płacimy,idzie człowiek do lekarza na nfz to jakby mu łaskę robił że coś powie lub odpowie na pytanie.
Ja właśnie miałam w nocy taki atak alergii,że nie pamiętam kiedy ostatnio zasmarkana zapłakana i rano też pojechałam po chleb to myśleli,że mam grypę masakra.
Halinko jednak oczko w głowie dziadka jedzie
co chcesz że chuda i długa wszak to już panienka.
Starzeją się dzieci oj starzeją.
Czekam na wieści od lekarza
Gosiu ,Tamirko
Zana zniknęła ktoś coś???
Masz rację Enva pogoda piękna trzeba korzystać.
Msza faktycznie w takiejgodzinie obiadowej kiepskawo,wolałabym msze tak na 16.
Zrób normalny niedzielny obiad jakiś rosół,mięsko surówka i ziemniaczki lub co tam wolisz.
Kurcze ja się zastanawiam po co my te składki płacimy,idzie człowiek do lekarza na nfz to jakby mu łaskę robił że coś powie lub odpowie na pytanie.
Ja właśnie miałam w nocy taki atak alergii,że nie pamiętam kiedy ostatnio zasmarkana zapłakana i rano też pojechałam po chleb to myśleli,że mam grypę masakra.
Halinko jednak oczko w głowie dziadka jedzie
Starzeją się dzieci oj starzeją.
Czekam na wieści od lekarza
Gosiu ,Tamirko
Zana zniknęła ktoś coś???
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
- malinka 61
- Kobietka Expert
Wróciłam już do domu , wynik z prześwietlenia nie ciekawy , załatwiłam sobie specjalne masaże , mojej kuzynki córka jest masażystką i jak odczytała mój wynik to zaraz mi podpowiedziała jakie ćwiczenia mam robić , w środę już będzie u mnie , będzie mi masowała stopy , a do tej pory mam robić takie specjalnie uciskowe , punktowe miejsca , nawet nie wiedziałam że to tak mam zablokowane ścięgna stopy ,
ból przy ucisku wielki , myślę że to mi popuści , obiad dzisiaj zjedliśmy u niej ,więc miałam luzik , teraz zjedliśmy już kolację i do wieczora kuchnia zamknięta .Muszę więcej chodzić to też mi będzie lżej , zaleciła mi pół godziny dziennie .
Wczoraj mąż rozmawiał ze swoim bratem z Opola i faktycznie przed wejściem do amfiteatru widzowie byli sprawdzani czy nie wnoszą flag ,jakiś plakatów , nie interesowało porządkowych czy mają przy sobie alkohol , to oburzające ,
Agnieszko , nie ma za co przepraszać , było minęło , wracamy na prostą .
Envlop , prawdopodobnie testy u dzieci robi się trochę później , pamiętam jak mówiła mi córka , a co jemu się robi??? coś problemy skórne ???
Kasiu , tak dzieci się starzeją i nam metrykę wystawiają
widziałam zdjęcia klasowe Juleczki na FB ,fajna klasa , a z wycieczki Julcia jest zadowolona ??
Agnieszko , nie ma za co przepraszać , było minęło , wracamy na prostą .
Envlop , prawdopodobnie testy u dzieci robi się trochę później , pamiętam jak mówiła mi córka , a co jemu się robi??? coś problemy skórne ???
Kasiu , tak dzieci się starzeją i nam metrykę wystawiają
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- chochlik70
- Super Gaduła
Halinko mój mąż swietnie masuje stopy,śmiem twierdzić,że mógłby to robić zawodowo,a dla mnie taki masaż stóp to jeden z najlepszych relaksów.
Tobie na pewno masaże pomogą no i wiadomo ruch to zdrowie,weź namów na spacery męża,może Ulkę.zawsze to raźniej.
Julka bardzo zadowolona z wycieczki a właściwie wycieczek,bo po tych tratwach byli za dwa dni u nas nad zalewem na pikniku i też było podono superancko.
Zresztą ona jest takim dzieckiem ugodowym i zadowolonym zawsze,jak to mówi jej wychowawca mało takich.
Postaram się w tym tygodniu wysłać skład maści a właściwie tą kartkę do niej dołączoną,zrobię ksero i drugą wyślę do Tamirki
Tamirko na pw adres poproszę
Gosiu jak balkon ????kończą
Saszka miałaś się meblami pochwalić
Tobie na pewno masaże pomogą no i wiadomo ruch to zdrowie,weź namów na spacery męża,może Ulkę.zawsze to raźniej.
Julka bardzo zadowolona z wycieczki a właściwie wycieczek,bo po tych tratwach byli za dwa dni u nas nad zalewem na pikniku i też było podono superancko.
Zresztą ona jest takim dzieckiem ugodowym i zadowolonym zawsze,jak to mówi jej wychowawca mało takich.
Postaram się w tym tygodniu wysłać skład maści a właściwie tą kartkę do niej dołączoną,zrobię ksero i drugą wyślę do Tamirki
Tamirko na pw adres poproszę
Gosiu jak balkon ????kończą
Saszka miałaś się meblami pochwalić
Dzień dobry...
I oby taki pozostał do samego wieczora...
Świat jest coraz głupszy. Uczcijmy go minutą mądrości.
(...)
Spokojnego wtorku
I oby taki pozostał do samego wieczora...
Świat jest coraz głupszy. Uczcijmy go minutą mądrości.
(...)
Spokojnego wtorku

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Wróciłam z zabiegów , po drodze kupiłam truskawki i u nas dzisiaj są po 4 zł drobniejsze a po 4,5 większe , kupiłam dwa kilo żeby sobie do woli pojeść puki są na świeżo , byłam u lekarza z wynikami , miała zastrzeżenia tylko do moich torbielików na nerce , dostałam skierowanie na rehabilitację pięty , muszę iść się zarejestrować ,a te boleści w brzuchu to stwierdziła że to może być ze stresu
nadal upalnie , ciężko chodzić ,
Kasiu , mój kiedyś też masował mi stopy ,ale to było dawniej , teraz zrobił się wygodny i masuje palcami tylko pilot
Małgosia też ma się tak dobrze , kurcze , muszę go zmobilizować do działania ,
Super masz ta Julkę , widać że to dobre dziecko .
Małgosiu , piękne to masz dzisiejsze motto , cała prawda w nim jest .
Kasiu , mój kiedyś też masował mi stopy ,ale to było dawniej , teraz zrobił się wygodny i masuje palcami tylko pilot
Małgosiu , piękne to masz dzisiejsze motto , cała prawda w nim jest .

cześć Dziewuszki:-)
Dopiero wróciłam, od rana na pełnych obrotach..
W pracy tradycyjny zapieprz, że nie ma czasu w nos się podrapać, a jeszcze dzisiaj miałam psychologa i musiałam wpaść do rodzinnego po skierowanie na badanie krwi, bo od wizyty u hematologa jednak się nie wyłgam..
Na szczęście mój dr Gracjan należy do rzadkiego gatunku lekarzy i jak wizyta jest wyznaczona np. na godzinę 15.10, to o tej godzinie wchodzi się do gabinetu. I jeszcze nie zdarzyło się żeby mi jakiegoś skierowania nie wypisał! Tak się utarło, że jak przychodzę, to mam wszystko zapisane na karteczce i tylko mu na biurku kładę. No, chyba że akurat jestem chora, to wtedy solidne badanko, osłuchanko, wypytywanko i lamentowanko..
A masowanie stóp mam codziennie w wieczornym pakiecie. Misiek szykuje mi kąpiel, a potem masażyk:-) czasem oprócz stópek jeszcze plecki przeleci...
U nas truskawki w różnych cenach, i po 4, i po 7, zależy gdzie i kto sprzedaje.
Halinko! oby Twoja pięta jak najszybciej stanęła na nogi! cała reszta Ciebie zresztą też..
Gosiu! jak postępy w temacie balkonu? kończą już?
Evelo! ale, że co?? Igorek ma alergię????
Aga! a Ty gdzie?
Kasiu! jakbyś nie widziała, jak wygląda kretynka zakamieniała, to popatrz na mnie!
Wysłałam Ci wiadomość na PW, ale głupia pindzia nie podałam adresu...
zaraz to nadrobię! Łooooo matko, co za skleroza!!!
Saszka! No, właśnie! miałas pokazać mebelki!
Zmykam poleżeć na twardym, bo w krzyżu mnie łupie koncertowo...
Dopiero wróciłam, od rana na pełnych obrotach..
W pracy tradycyjny zapieprz, że nie ma czasu w nos się podrapać, a jeszcze dzisiaj miałam psychologa i musiałam wpaść do rodzinnego po skierowanie na badanie krwi, bo od wizyty u hematologa jednak się nie wyłgam..
Na szczęście mój dr Gracjan należy do rzadkiego gatunku lekarzy i jak wizyta jest wyznaczona np. na godzinę 15.10, to o tej godzinie wchodzi się do gabinetu. I jeszcze nie zdarzyło się żeby mi jakiegoś skierowania nie wypisał! Tak się utarło, że jak przychodzę, to mam wszystko zapisane na karteczce i tylko mu na biurku kładę. No, chyba że akurat jestem chora, to wtedy solidne badanko, osłuchanko, wypytywanko i lamentowanko..
A masowanie stóp mam codziennie w wieczornym pakiecie. Misiek szykuje mi kąpiel, a potem masażyk:-) czasem oprócz stópek jeszcze plecki przeleci...
U nas truskawki w różnych cenach, i po 4, i po 7, zależy gdzie i kto sprzedaje.
Halinko! oby Twoja pięta jak najszybciej stanęła na nogi! cała reszta Ciebie zresztą też..
Gosiu! jak postępy w temacie balkonu? kończą już?
Evelo! ale, że co?? Igorek ma alergię????
Aga! a Ty gdzie?
Kasiu! jakbyś nie widziała, jak wygląda kretynka zakamieniała, to popatrz na mnie!
Wysłałam Ci wiadomość na PW, ale głupia pindzia nie podałam adresu...
zaraz to nadrobię! Łooooo matko, co za skleroza!!!
Saszka! No, właśnie! miałas pokazać mebelki!
Zmykam poleżeć na twardym, bo w krzyżu mnie łupie koncertowo...

chochlik, tamira w wolnej chwili wam wrzuce zdjecie.
Malinka zdrowia.
Pozdrawiam Was.
Malinka zdrowia.
Pozdrawiam Was.
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Halinko u mnie masaż to rarytas nie mam tak dobrze jak Tamirka,no ale lepszy rydz jak nic
U nas truskawki od 5,5 do 7 zł ogólnie drogie
Mój ukochany bób po 10 zł pół kg drogo jak jasny gwint.
Julka jest zupełnie inna niż Marcin zupelnie,czas pokaże jaka będzie jako dorosla/
Saszka czekam na fotki teraz sonoma modna
A ja jestem wściekła na maxa przyszła moja szafka dzwonilam tłumaczyłam jaki wzór i czy na pewno itp itd i co jest na odwrót.
Tamirko pozazdrościć i męża i Gracjana,a skleroza no cóż upierdliwa ale nie boli
Jak wyślę napiszę wam,że macie oczekiwać
Miłego wieczoru
Halinko u mnie masaż to rarytas nie mam tak dobrze jak Tamirka,no ale lepszy rydz jak nic
U nas truskawki od 5,5 do 7 zł ogólnie drogie
Mój ukochany bób po 10 zł pół kg drogo jak jasny gwint.
Julka jest zupełnie inna niż Marcin zupelnie,czas pokaże jaka będzie jako dorosla/
Saszka czekam na fotki teraz sonoma modna
A ja jestem wściekła na maxa przyszła moja szafka dzwonilam tłumaczyłam jaki wzór i czy na pewno itp itd i co jest na odwrót.
Tamirko pozazdrościć i męża i Gracjana,a skleroza no cóż upierdliwa ale nie boli
Jak wyślę napiszę wam,że macie oczekiwać
Miłego wieczoru
dzień dobry:-)
Słoneczko świeci radośnie, temperatura też niezgorsza, ale do roboty iść trzeba..
Po południu chcemy pojechać do Yska, ale wszystko zależy jak ułoży się dzionek.
W krzyżu łupie mnie od kilku dni i tak się zastanawiam, co to może być??
Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś.
(Susan Lenzke)
Fajnego dnia!
Słoneczko świeci radośnie, temperatura też niezgorsza, ale do roboty iść trzeba..
Po południu chcemy pojechać do Yska, ale wszystko zależy jak ułoży się dzionek.
W krzyżu łupie mnie od kilku dni i tak się zastanawiam, co to może być??
Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś.
(Susan Lenzke)
Fajnego dnia!

malinko, tamirko, tak ma AZS stwierdzone jakiś czas temu. Byliśmy u prywatnego lekarza, ale taka impreza nie jest tania dlatego tez poszłam na nfz. Ale powiem szczerze niebo a ziemia między dwiema wizytami. Nie wiem czy na serio trzeba placic za to zeby z człowiekiem po ludzku porozmawiali i nie wyrzucali na silę z gabinetu?!
jesli chodzi o testy pokarmowe to tak od ok 2,5-3 lat robią i wtedy na 100% wychodzi co jest alergenem. U takiego Malucha jest mniejszy procent i niestety mozna to zrobić tylko odpłatnie. Nie pytajcie czemu, bo jak ja zapytałam lekarki to też nie potrafiła mi odpowiedzić...
jesli chodzi o testy pokarmowe to tak od ok 2,5-3 lat robią i wtedy na 100% wychodzi co jest alergenem. U takiego Malucha jest mniejszy procent i niestety mozna to zrobić tylko odpłatnie. Nie pytajcie czemu, bo jak ja zapytałam lekarki to też nie potrafiła mi odpowiedzić...
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!

dzień dobry
balkonu nadal nie posiadam ...
truskawki kupiłam wczoraj za 3,50
mniam
miłego dnia!
balkonu nadal nie posiadam ...
truskawki kupiłam wczoraj za 3,50
miłego dnia!
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Jestem już po zabiegach , poszłam się spytać o taki zabieg ja fala uderzeniowa, i się ucieszyłam bo robią również u nas tyle że to jest płatne ,jest to bolesne ale do zniesienia a ja jestem bardzo strachliwa
ale już dobre to, że już nie trzeba jeździć do Wrocławia ,muszę podejść tam gdzie planują zabiegi i wykupić pakiet ale wcześniej muszę iść do lekarza tam tego rehabilitanta i to też prywatnie, żeby pozwolił na wykupienie tego zabiegu, ot i tyle , dzisiaj czekam na te masaże na stopę w domu ,
Małgosiu , dobrze że masz taki układ z lekarzami , bo teraz to różnie bywa , trzeba o wszystko walczyć ,
a co w Ysku ciekawego jest , lubię ten sklep
Kasiu , jakoś wszystko jest drogie , może bób jeszcze stanieć , fasolka tez droga a truskawki na skupie prawdopodobnie po 1,30 , a na stoiskach to różnie od 4 do 5 zł , muszę jechać w piątek a targ po kapustę taką na gołąbki i znowu zrobić bo teraz to liście dobrze się oddzielają i to czas na taki rarytas
Envlop , czyli za pieniądze lekarze potrafią rozmawiać , ot i cała filozofia ich , wtedy gębusie warto im otwierać , wściekłość człowieka bierze , kiedyś o alergii się tak nie słyszało co teraz , tak chemia nas wykańcza
Gosiu , a co tak długo wasz balkon robią , i co robią ????
Agnieszko , zakwitła mi od ciebie kliwia , ale tak dziwnie bo take trzy miniaturki , ucieszyłam się bo jednak płodne są
Małgosiu , dobrze że masz taki układ z lekarzami , bo teraz to różnie bywa , trzeba o wszystko walczyć ,
Kasiu , jakoś wszystko jest drogie , może bób jeszcze stanieć , fasolka tez droga a truskawki na skupie prawdopodobnie po 1,30 , a na stoiskach to różnie od 4 do 5 zł , muszę jechać w piątek a targ po kapustę taką na gołąbki i znowu zrobić bo teraz to liście dobrze się oddzielają i to czas na taki rarytas
Envlop , czyli za pieniądze lekarze potrafią rozmawiać , ot i cała filozofia ich , wtedy gębusie warto im otwierać , wściekłość człowieka bierze , kiedyś o alergii się tak nie słyszało co teraz , tak chemia nas wykańcza
Gosiu , a co tak długo wasz balkon robią , i co robią ????
Agnieszko , zakwitła mi od ciebie kliwia , ale tak dziwnie bo take trzy miniaturki , ucieszyłam się bo jednak płodne są

Witam wszystkie 
U mnie brak czasu na cokolwiek.... Cały czas coś. Jeszcze teraz koleżanka z małą w szpitalu i ja pilnuję jej drugiej córki, a jak nie pilnuję, to gotuję obiady koleżance i wożę do szpitala. W międzyczasie dom, ogród i tak w kółko.
Najgorzej, że z S. się mijamy i to zaczyna mnie dobijać. Jak wyjeżdża o 7, tak wraca do domu koło 22. To znaczy wraca z pracy wcześniej, ale jeszcze w polu musi zrobić, albo zaraz ktoś dzwoni, żeby zrobić, bo on ma sprzęt. Nawet nie mamy kiedy pogadać. A jak już się uda, że wróci wcześniej to zaraz od razu mamusia jest, bo ona ma tyle ważnych rzeczy(czyt. plotek) do opowiedzenia, że to nie może poczekać. Ostatnio już ją opieprzyłam, bo ona coś tam zapytała czy rozmawiałam z S. na jakiś tam temat. Mówię do niej, że ciekawe kiedy, jak już jest wcześniej to wszyscy są, tylko nie ja. I tak to teraz u mnie wygląda.
Miłego dnia
U mnie brak czasu na cokolwiek.... Cały czas coś. Jeszcze teraz koleżanka z małą w szpitalu i ja pilnuję jej drugiej córki, a jak nie pilnuję, to gotuję obiady koleżance i wożę do szpitala. W międzyczasie dom, ogród i tak w kółko.
Najgorzej, że z S. się mijamy i to zaczyna mnie dobijać. Jak wyjeżdża o 7, tak wraca do domu koło 22. To znaczy wraca z pracy wcześniej, ale jeszcze w polu musi zrobić, albo zaraz ktoś dzwoni, żeby zrobić, bo on ma sprzęt. Nawet nie mamy kiedy pogadać. A jak już się uda, że wróci wcześniej to zaraz od razu mamusia jest, bo ona ma tyle ważnych rzeczy(czyt. plotek) do opowiedzenia, że to nie może poczekać. Ostatnio już ją opieprzyłam, bo ona coś tam zapytała czy rozmawiałam z S. na jakiś tam temat. Mówię do niej, że ciekawe kiedy, jak już jest wcześniej to wszyscy są, tylko nie ja. I tak to teraz u mnie wygląda.
Miłego dnia
Obiecane Wam zdjecie mebelkow.
Dzis maz lampe zawiesci. Firane zamawiam ta http://allegro.pl/show_item.php?item=6028535378
na dywan czekam i gotowy pokoj.
Milego dnia.
Dzis maz lampe zawiesci. Firane zamawiam ta http://allegro.pl/show_item.php?item=6028535378
na dywan czekam i gotowy pokoj.
Milego dnia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cześć Dziewuszki:-)
Pogoda dzisiaj popisywała się od rana, a ciśnienie razem z nią.
Teraz słońce pięknie świeci i ani jednej chmurki na niebie.
Halinko! co to jest ta fala uderzeniowa?? nigdy o czymś takim nie słyszałam...
Kasiu! też bardzo lubię bób, ale poczekam aż stanieje:-)
Dzisiaj jedna ze stażystek przyniosła truskawki ze swojej plantacji, mówię wam jakie dobre! Duże, soczyste i słodziutkie!
Envelo! AZS to alergiczne zapalenie skóry, tak? Niestety, w państwowych przychodniach rzadko trafia się na "normalnych" specjalistów żeby zajęli sie pacjentem, jak człowiekiem. Wszystko na odwal i aby zbyć, bo i tak wiedzą, że do ich prywatnych gabinetów ludzie w potrzebie przyjdą...
Saszka! ale fajne mebelki, takie jasne i pastelowe:-) Niech dobrze służą! A firana, to do pokoju Emi?
Gusiu! fajnie by było gdybyś mogła wyjechać gdzieś z mężem...tylko we dwoje:-) Wiem, że czasami to wcale nie łatwe ale mimo wszystko tego Ci życzę..
Gosiu! z jednej strony długo ciągnie się ten remont balkonu, ale patrząc z drugiej - już bliżej niż dalej i wkrótce będziesz cieszyć się swoim balkonikiem..
Dzisiaj była u nas ewakuacja sądu i urzędu skarbowego, podobno ktoś groził mailowo podłożeniem bomby. A później wyczytałam w Nesweeku, że w całym kraju były takie akcje. Do szczytu NATO coraz bliżej, do ŚDM też i robi się gorąco. Oby tylko na groźbach się skończyło.
Pogoda dzisiaj popisywała się od rana, a ciśnienie razem z nią.
Teraz słońce pięknie świeci i ani jednej chmurki na niebie.
Halinko! co to jest ta fala uderzeniowa?? nigdy o czymś takim nie słyszałam...
Kasiu! też bardzo lubię bób, ale poczekam aż stanieje:-)
Dzisiaj jedna ze stażystek przyniosła truskawki ze swojej plantacji, mówię wam jakie dobre! Duże, soczyste i słodziutkie!
Envelo! AZS to alergiczne zapalenie skóry, tak? Niestety, w państwowych przychodniach rzadko trafia się na "normalnych" specjalistów żeby zajęli sie pacjentem, jak człowiekiem. Wszystko na odwal i aby zbyć, bo i tak wiedzą, że do ich prywatnych gabinetów ludzie w potrzebie przyjdą...
Saszka! ale fajne mebelki, takie jasne i pastelowe:-) Niech dobrze służą! A firana, to do pokoju Emi?
Gusiu! fajnie by było gdybyś mogła wyjechać gdzieś z mężem...tylko we dwoje:-) Wiem, że czasami to wcale nie łatwe ale mimo wszystko tego Ci życzę..
Gosiu! z jednej strony długo ciągnie się ten remont balkonu, ale patrząc z drugiej - już bliżej niż dalej i wkrótce będziesz cieszyć się swoim balkonikiem..
Dzisiaj była u nas ewakuacja sądu i urzędu skarbowego, podobno ktoś groził mailowo podłożeniem bomby. A później wyczytałam w Nesweeku, że w całym kraju były takie akcje. Do szczytu NATO coraz bliżej, do ŚDM też i robi się gorąco. Oby tylko na groźbach się skończyło.

- malinka 61
- Kobietka Expert
Ale mnie wymęczyła masażystka , kurcze nawet nie wiedziałam że mam tak spięte mięśnie na nogach , ból wielki , wrzask też, ale poprawiło mi się , mniej już mnie boli jak chodzę , zabronione mam noszenie podkolanówek uniwersalnych pod spodnie , co dzień mam przemaszerować 20 min , buty na płaskim obcasie ,takie adidasy
oj ja biedna ,
masaż trwał około godziny , następny w piątek , jutro idę załatwiać ten zabieg falą uderzeniową , po masażu pojechaliśmy do Uli , później poszliśmy na lody i runda dookoła rynku , czyli ciut spacer zaliczony .
Małgosiu , fala uderzeniowa to poczytaj http://www.zdrowie.senior.pl/75,0,Lecze ... ,8242.html http://ekspert-zdrowia.pl/rehabilitacja ... derzeniowa ja też nie wiedziałam o takim zabiegu , no i u nas tez był taki alarm , co się dzieje ??? czyżby były ćwiczenia ??? w naszym kraju zaczyna być gorąco ,
Sasza , mebelki piękne , teraz super mogą mieć dzieci w pokoikach ,kolorowo , firanka to chyba do stołowego pokoju ???
Gosiu wreszcie dałaś o sobie znać , dobre serce masz że tak pomagasz koleżance ,teraz macie gorący czas na gospodarce , współczuję ci tej roboty .
Małgosiu , fala uderzeniowa to poczytaj http://www.zdrowie.senior.pl/75,0,Lecze ... ,8242.html http://ekspert-zdrowia.pl/rehabilitacja ... derzeniowa ja też nie wiedziałam o takim zabiegu , no i u nas tez był taki alarm , co się dzieje ??? czyżby były ćwiczenia ??? w naszym kraju zaczyna być gorąco ,
Sasza , mebelki piękne , teraz super mogą mieć dzieci w pokoikach ,kolorowo , firanka to chyba do stołowego pokoju ???
Gosiu wreszcie dałaś o sobie znać , dobre serce masz że tak pomagasz koleżance ,teraz macie gorący czas na gospodarce , współczuję ci tej roboty .

dzień dobry:-)
Słonecznie ale chłodno.
Byleby tylko pogoda, co chwile nie zmieniała zdania, to już będzie dobrze..
Dzisiaj tyram solo, bo Młody wziął wolne, ale mam nadzieję, że dzionek przeleci spokojnie..
Co prawda mam kilka pilnych spraw na tapecie, które nie dość że trudne, to jeszcze pogmatwane, ale co tam!
Nie takie rzeczy załatwiał człowiek, gdy musiał:-)
By dobrze postępować sam rozum nie wystarczy.
(F. Dostojewski)
Dobrego dnia!
Słonecznie ale chłodno.
Byleby tylko pogoda, co chwile nie zmieniała zdania, to już będzie dobrze..
Dzisiaj tyram solo, bo Młody wziął wolne, ale mam nadzieję, że dzionek przeleci spokojnie..
Co prawda mam kilka pilnych spraw na tapecie, które nie dość że trudne, to jeszcze pogmatwane, ale co tam!
Nie takie rzeczy załatwiał człowiek, gdy musiał:-)
By dobrze postępować sam rozum nie wystarczy.
(F. Dostojewski)
Dobrego dnia!

Malinka Tamirka nie ....do Emi pokoju
Nie chce nic bajkowego , za duzo by tego bylo. Szczegolnie ze jak wiecie na scianie ma malowidlo zrobione przeze mnie wiec za duzo by tego bylo.
Jedynie co na ta firane poprzyczepiam motyle . I moze rozwaze zaslony nie wiem.... firane biore 5m by ladnie wygladala a nie byla naciagnieta...
Malinka te podkolanowki sa zdradzieckie bardzo...
a co masazu..mam nadzieje ze efekty przyniesie. Ja wkoncu tez musze sie wybrac...
Zdrowia
Tamira pogoda mnie zabija. Gorac, chlodniej, gorac chlodniej..efekt? maz chory. A maz chory to maz umierajacy...boli go gardo i miesnie i ....juz nic nie ma sil zrobic.
J anie wiem jak kobiety ogarniaja nawet chore tyle spraw i nie mowia "boli mnie gardlo, nie robie obiadu "
Mnie plecy bola nie raz do olbedu a dzialam.
Nie chce nic bajkowego , za duzo by tego bylo. Szczegolnie ze jak wiecie na scianie ma malowidlo zrobione przeze mnie wiec za duzo by tego bylo.
Jedynie co na ta firane poprzyczepiam motyle . I moze rozwaze zaslony nie wiem.... firane biore 5m by ladnie wygladala a nie byla naciagnieta...
Malinka te podkolanowki sa zdradzieckie bardzo...
a co masazu..mam nadzieje ze efekty przyniesie. Ja wkoncu tez musze sie wybrac...
Zdrowia
Tamira pogoda mnie zabija. Gorac, chlodniej, gorac chlodniej..efekt? maz chory. A maz chory to maz umierajacy...boli go gardo i miesnie i ....juz nic nie ma sil zrobic.
J anie wiem jak kobiety ogarniaja nawet chore tyle spraw i nie mowia "boli mnie gardlo, nie robie obiadu "
Mnie plecy bola nie raz do olbedu a dzialam.