Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Ja bym taka chciala.ale zamiast czerni biel zeby byla.Chociaz taka tez mi sie podoba bo w gotyckim stylu 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
w sobote jadę kupić obrączki zobacze jak z kasa stać bedziemy ta biała ładna czerwona tez sliczna ale czerwień i czerń lub biel z czerwienią czernią hm,,,sama nie wiem ale mi teraz cwieka zapodałyście będę głowić teraz
-
G****
myszka w koncu to Twój dzień więc pomyśl sobie 
Carina ja mu nie pozwolę żeby było tak jak jest teraz bo ja nie po to się rozdzielam żeby tak było chociaż tak jak teraz na to patrzę to się dużo nie zmieni...
Carina ja mu nie pozwolę żeby było tak jak jest teraz bo ja nie po to się rozdzielam żeby tak było chociaż tak jak teraz na to patrzę to się dużo nie zmieni...
musze jeszcze but kupić jakiś matko boska z 1 slubem jakoś mniej zachodu miałam albo juz zapomniałam jak to było 
-
G****
To się zapomina bo ja też już malo co pamiętam 
chłop to mnie normalnie
hahah za te wydatki ale cóż chce slubu kieszeń cierpi 
Hahaha myszko z takimi sprawami zawsze duzo jest zalatwiania.
A ta suknie widzialam w kolorach bialym i kremowym.Ale nie moge znalezc teraz :/
Myszko to ty masz sie czuc dobrze, wiec bez pospiechu ;*
Zannka i slusznie.
A ta suknie widzialam w kolorach bialym i kremowym.Ale nie moge znalezc teraz :/
Myszko to ty masz sie czuc dobrze, wiec bez pospiechu ;*
Zannka i slusznie.
tutaj szybko terminy sie ustala na sluby cywilne jednego dnia idziesz się zapisac a za tydzień masz termin już jakoś tak szybko wszystko idzie a nam tez na czasie zależy ze względu na to że niemcy nie trawią polaków i od razu jestem pod lupą dla nich że przyjechałam ciągnąć ich zasiłki tylko a ja chce iść na kurs jezyka i do pracy
Ech
To sie nie dziwie.Ale ten twoj to juz obywatel Niemiec?
Idz idz to ci zawsze pomoze.
wpadam się i tu z Wami przywitać 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tak mój M jest z pochodzenia niemcem i jest tu traktowany jak król jakisCarina pisze:Ech
witaj Kay
skoczcie do działu wydazenia zostawiłam artykuł który mna wstrzasnął do granic możliwości
Mysza.. bo mi się rzuciło w oczy o szkole....
może faktycznie najpierw go wysłać na jakieś zajęcia językowe...
trudno będzie rok w plecy..
ale będzie mu łatwiej się uczyć...
może faktycznie najpierw go wysłać na jakieś zajęcia językowe...
trudno będzie rok w plecy..
ale będzie mu łatwiej się uczyć...
Kay on już jest w plecy
powinien być w 2 klasie a był w 1 dopiero jak teraz go odrocze to do 1 klasy pójdzie jako 9 latek
nie skrzywdze go aż tak
tylko poradzi sobie bez znajomości języka ??
w czwartek ide do kuratorium i tam mały zostanie skierowany do szkoły bezposrednio gdzie jest klasa integracyjna dla dzieci przyjerzdzajacych z polski
Dobrze ze jakie klasy tam maja.To fajnie wprowadza dzieciaczki do otoczenia
aha
to o tyle dobrze... może też mu będzie łatwiej...
Hejka dziewczynki i chlopcy 
Ale się rozpisałyście
Zanka, oj Ty masz z tą teściową.... i teściem też. No kurcze są pewne granice ale oni ich nie znają...
Moja też się czepia wszystkiego. Wczoraj zrobiłam na kolację malemu i sobie po kawałku chleba i nie chowalam go bo czasem Marcel chce drugi kawałek to nie będę za każdym razem wyciągała wszystkiego i stu noży brudziła. Sprzątnę jak zjemy bo i tak talerzyki trzeba umyć. A ona już się czepiała że ja nie sprzątnęlam, że chleb wysycha... A jak ona czasem zostawi na pół dnia i ja chowam to dobrze, wtedy on nie obsycha....
Myszko, suknia ładna, chyba drapowana jest co? tak przynajmniej wygląda. A i tak inaczej wygląda jak leży a zupelnie inaczej jak ją ubierzesz. Ja tak miałam jak babka pokazywała mi suknie które mialam mierzyć. Pokazała mi taką która mi się nie podobała na wieszaku ale ona mówi że ona jest bardzo ładna to sobie myślę co mi szkodzi, przymierzę... I wyobraź sobie że wlasnie tą miałam na ślubie
Tylko gorset zmienialam 3 razy. Teraz to już chyba dziewczyny noszą suknie w calości ale 9 lat temu była inna moda. Ważne żebyś Ty czula się w sukni dobrze a faktycznie suknia to spory wydatek, nawet jak się wypożycza. Twój ma rację że dla niego możesz iść nawet w dresie
Carina, zastanawiałam się czy ktoś odpisze tam w przywitaniach.... wiesz gdzie...
Kris, Ty na stoku śmigasz? urlop masz? no pięknie
odpoczywaj od pracy a wieczorem życzę Ci zmęczenia ale takiego pozytywnego
żebyś poczuł że żyjesz
a czy tęskniłam?... no nie wiem..... 
Ale się rozpisałyście
Zanka, oj Ty masz z tą teściową.... i teściem też. No kurcze są pewne granice ale oni ich nie znają...
Moja też się czepia wszystkiego. Wczoraj zrobiłam na kolację malemu i sobie po kawałku chleba i nie chowalam go bo czasem Marcel chce drugi kawałek to nie będę za każdym razem wyciągała wszystkiego i stu noży brudziła. Sprzątnę jak zjemy bo i tak talerzyki trzeba umyć. A ona już się czepiała że ja nie sprzątnęlam, że chleb wysycha... A jak ona czasem zostawi na pół dnia i ja chowam to dobrze, wtedy on nie obsycha....
Myszko, suknia ładna, chyba drapowana jest co? tak przynajmniej wygląda. A i tak inaczej wygląda jak leży a zupelnie inaczej jak ją ubierzesz. Ja tak miałam jak babka pokazywała mi suknie które mialam mierzyć. Pokazała mi taką która mi się nie podobała na wieszaku ale ona mówi że ona jest bardzo ładna to sobie myślę co mi szkodzi, przymierzę... I wyobraź sobie że wlasnie tą miałam na ślubie
Carina, zastanawiałam się czy ktoś odpisze tam w przywitaniach.... wiesz gdzie...
Kris, Ty na stoku śmigasz? urlop masz? no pięknie
-
G****
Culagula może my też kiedyś takie będziemy jak nasze teściowe 
Zana, ja mam szanse bo mam syna a może Ty będziesz miała same córki a wtedy z zięciami będziesz miala świetne relacje 
O matko, ja od razu powiem młodym że nie możemy mieszkac razem... nie chcę aby moja synowa mnie nienawidziła....
Krzysiu a Ty nie na stoku? czekasz na śnieg? Mogę trochę podrzucić bo u nas zawieje.... zamiecie....
O matko, ja od razu powiem młodym że nie możemy mieszkac razem... nie chcę aby moja synowa mnie nienawidziła....
Krzysiu a Ty nie na stoku? czekasz na śnieg? Mogę trochę podrzucić bo u nas zawieje.... zamiecie....
Ostatnio zmieniony śr sty 29, 2014 1:35 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
Zanna nawet tak nie mów
E, widze że tu sie całe towarzycho przeniosło 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Cula ja mam wywróżone 5 córek i syna więc też mam szanse 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
U nas zima nas nawiedziła , za oknem wreszcie jest biało , zaraz inaczej wygląda , ale chyba długo tak pięknie nie będzie bo już się ociepla
rano było -9 a teraz już jest - 3 . Mamy Adasia i jest całe zamieszanie w domu , bo co chwilkę coś on chce ,Obiad już prawie mam ugotowany , zupka koperkowa , ziemniaki kotlety z piersiątka kurzego , i buraczki
Myszko sukienka ładna , ty szczuplutka to i będzie ci pasowała , różne są gusta , ale mi się podoba
szkoda by mi było pieniędzy na kupowanie innej , bo ta jest fajna , tamte pokazane tez są ładne ale koszt by był duży , to tylko jeden dzień , chociaż szczególny
czekam na wieści jak to jutro załatwisz ze szkoła dla Tomusia , nie martw się , dasz z tym radę .
Kasiu , och ucałuj ty tą rozkoszna Julcię , wobec tego ode mnie
Zana , liczna rodzinkę masz w planach , niekiedy to i dobre bo na starsze lata ktoś się wami zajmie , a i radość w domu jak taka gromadka jest
Krzysiu a ty nam nie zagiń w tych górach , dobrze się ubierz żeby znowu nie zachorować , wypoczywaj dobrze , i daj znać jak wrócisz
muszę przerwać bo maluch mnie wzywa , zajrzę później .
Myszko sukienka ładna , ty szczuplutka to i będzie ci pasowała , różne są gusta , ale mi się podoba
Kasiu , och ucałuj ty tą rozkoszna Julcię , wobec tego ode mnie
Zana , liczna rodzinkę masz w planach , niekiedy to i dobre bo na starsze lata ktoś się wami zajmie , a i radość w domu jak taka gromadka jest
Krzysiu a ty nam nie zagiń w tych górach , dobrze się ubierz żeby znowu nie zachorować , wypoczywaj dobrze , i daj znać jak wrócisz
muszę przerwać bo maluch mnie wzywa , zajrzę później .
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

suknia jest drapowana lezy idealnie i ma gorset nie jest calosciowa.bucik musze kupic bo brak pasujacego w szafie
. jutro na pewno napisze co tam wyszlo z ta szkola i kiedy maly pojdzie do niej on juz sam chce do szkoly i do dzieci bo ile to mozna z rodzicami siedziec w domu.a wracajac do sukni ftesciowa wysle mi bolerko do niej bo ma zebym nie musiala wydawac kasy wiecej same obraczki to koszt jest spory nie mowiac o reszcie
A jaki masz rozmiar buta? Ja mam jeszcze moje ślubne, rozmiar 38 ale ja mam 39 i były dobre...