Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Kris »

Cula nie jeszcze w pracy ale jutro już będe śmiagał w górach :P

Malnikko spokojnie chyba nie zagine :) napewno się ciepło ubiore a jak nie to zawsze można sie grzańcem rozgrzać :)

No chyba że będe miał takie szczęście jakie życzy mi Cula i może jakaś guralka się zakręci koło mnie :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Zamówiłam sobie przez internet w aptece wapno +D 3 bo wyczytałam że jak się bierze wziewne to to wapno trzeba brać jako osłona ale lekarze o tym nie wspominają :( Adaś jeszcze u nas jest córka ma dzisiaj zastępstwo i znowu siedzi dłużej w szkole :( zięć też ma coś dodatkowego :( teraz z mężem czytają bajki :)

Krzysiu , na rozgrzewkę grzaniec jest super tylko nie przeholuj bo by było źle :( ale góralka to tez dobry sposób na ocieplenie wszystkiego :D :D

Agnieszko , jak tam u was z pogodą ,??? bo u nas również już mamy biało :D Na tiramisu zapraszam ale zrobię świeży bo ten już się skończył teraz po południu , mój mąż tak się tym zajada :D :P
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Malinko spokojnie nie przeholuje przecież muszę jeszcze jeździć na desce :p
Ale masz racje fajnie by było przytulić taką góralkę :) rozgrzałaby i podniosła ciśnienie w niektórych miejcach ciała hehe :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, u nas biało juz od kilku dni i tak się utrzymuje bo jest ciągle na minusie... Dziś -12 więc zimno i do tego jeszcze bardzo wieje...

Kris, to wcale nie musi być góralka, może spotkasz tam swoją jakąś sąsiadkę żeby potem było do niej bliżej na randki ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kris pisze:Malinko spokojnie nie przeholuje przecież muszę jeszcze jeździć na desce :p
Ale masz racje fajnie by było przytulić taką góralkę :) rozgrzałaby i podniosła ciśnienie w niektórych miejcach ciała hehe :p
:ok: :ok: :ok: :ok: :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

hejka ]:-) ]:-) ]:-)
jakoś dziś wymarzłam czekając na Julię,pod tańcami i nie mogę się rozgrać.
W nocy popruszyło trochę śniegu,ale niewiele na minusie niby też mało bo jakieś -5,ale wiatr strasznie nieprzyjemny.
Miałam kolędę ale szybciutko bo od nas zaczynał,więc zdążyłam wyskoczyć z pracy na pół godzinki i wspomóc rodzinę swoją obecnością.
Młody się zakwalifikował na jakis kurs angielskiego ze szkoły(były tylko 3 miejsca czy 2 na klasę)fajnie bo kursy językowe są drogie
Jeszcze ma ciekawą propozycje praktyk z możliwością podjęcia pracy po ukończeniu szkoły
To tyle dobrych wiadomości na dziś,byłoby za słodko jakby było wszystko ok.
Zanna taki sposób mieszkania z kimkolwiek jest oburzający,jak można chodzić po czyimś mieszkaniu i zaglądać mu w gary wrrr
Najpierw to ty musisz z połówkiem pogadać
Aga Twoja teściowa w porównaniu z tym co ma Zanna to świeta kobieta ;-)
Myszko ładna ta sukienka przecież możesz dobrać do niej kolorowe dodatki jak chcesz
Kay w Niemczech każde dziecko w wieku obowiązku szkolnego musi iść do szkoły,tam decyduje komisja nie rodzić jak myszka by go zostawiła w domu to jugendmat zaraz by sobie o nim przypomniał
Aga pomyśl że u mnie za dwa dni zaczynają sie wakacje
Halinko ja ci te pierogi wyślę a co zima jest dojdą raz dwa.
Trzymajcie się
A Kris jasne że tęskniłam ;-)
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!
Zanna, co To za teściowie Ci się trafili w ogóle???? Oj, współczuję....A te swoja kuchnię to jak będziecie mieć? na jednym pietrze z nimi czy jakoś osobno? A może jednak wart zastanowić się nad pójściem na swoje???
Krzysiu, nawet ja się stęskniłam 8-)
Halinko, pierwsze słyszę o tym wapnie, muszę babci powiedzieć, bo ona tez wziewki bierze :ok:
Myszko, sukienka ładna, ale ja na cywilny założyłabym raczej krótką, do tego żakiecik jakiś albo bolerko :ok: My za obrączki daliśmy coś koło 500zł :roll:
Chochlik, no to gratulacje dla synka :ok:
U mnie nudy, z małą nawet spokojnie. Spać nadal nie chce, w dzień woziłam ją prawie godzinkę, wieczorem zażyczyła sobie dziadka znów :ok: W domku smutno, bo dziadek już mowę prawie stracił :cry: ehhhh, życie.....
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

hej hej kobietki i rodzynku :)

ja sie użeram z bólem karku nie wiem spałam jakos nie normalnie i sie budziłam ze stresu o szkołe Tomasza.ach stres jest meczący

Aguś ja mam małe stópeczki 36-37 rozmiarek :) mój M sie đmia e buciki to takie jak dla dyiewcyznki do komunii mam tak mae nuny. :P
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka wszystkim :)
Myszko, no naprawdę, nóżki jak dziewczynki do komunii :)
Moja teściowa też ma 37 no ale jej butów już nie wezmę żeby Ci wysłać...
No Kasia jakby mi nie dopiekła to by nie była sobą... musiała dowalić że zaczynają jej się ferie???? bo wie że tym samym mi się kończą :(
Zanka, zapomniałam napisać, z tymi wróżbami to ja miałam pierwszego syna (sprawdziło się) a potem córkę (jak na razie się nie sprawdziło ale jeszcze jakieś szanse mam)
Lobelia, smutne jak ktoś bliski choruje.... pamiętam jak mój dziadek chorował, co prawda nie mieszkaliśmy z nimi no ale widziałam jak cierpiał, a potem babcia. Przykre to i smutne.
Halinko, czy to dziś masz lekarza? Mówiłaś że w czwartek tylko teraz myślę czy to czasem nie minął już bo ten czas tak mi leci że nawet czasem nie wiem czy to już coś było czy dopiero będzie... Tak jak zapomniałam że Kasia już od poniedziałku robi do 17..
Kris, dziś wyjeżdżasz? Ale masz fajnie... tylko uważaj na tym stoku, kask noś bo wiesz.... różnie to bywa.
U mnie nadal mroźno, Marcel rano sprawdzał to było -10, wiatr wieje, aż słychać tutaj w domu...
No mam nadzieję że moje firanki dziś w końcu przyjdą, dostałam maila w poniedziałek że wysłane a nie był to priorytet... ano poczekam do 13 aż listonosz przyjedzie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie ;) miłego dnia ;)
i lecę dalej nadganiać posty ;)

wróciłam od klienta i odliczam do konca pracy :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

Post autor: G**** »

Dzień dobry :)

lobelia nasza połowa lewa domu, ich prawa ale i tak będą łazić...A co do wyprowadzki to nie ma jak bo mamy tu gospodarkę więc się tego nie zostawi, a żeby swój dom zbudować to niestety fundusze potrzebne a na razie i tak mamy duży kredyt do spłaty...

myszka ja mam 36-37 , wysłała bym Ci swoje ale za bardzo zniszczone a miałam takie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry, dzień dobry .....

Idę doczytać :roll:
A mam tego trochę 8-)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Gosiu, jak się rzadko odwiedza forum to potem ma się do czytania ;)
Ja byłam na kawce u sąsiadek, w końcu spotkałam się z jej mężem bo on pracuje za granicą i zjeżdża do domu co 2 tygodnie na weekend a ja wtedy tam nie chodziłam. A z tym jej mężem pracowałam w byłej firmie i właściwie stamtąd się znamy :)
I znowu sąsiadeczka urosła, a gaworzyła dziś jak stara :) Potem zrobiła się marudna, jakby chciała spać ale nie spała, sama nie wiedziała co chce. Za 9 dni będzie miała pół roku, fajniutka jest, do schrupania :)

Co za koszmarny ziąb jest u nas.. gdyby nie ten wiatr to jeszcze można by było wytrzymać. Ja ubrałam kaptur na głowę i musiałam go trzymać żeby wiatr mi go nie zwiewał...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Aga - nie mam kiedy ostatnio na forum zaglądać :(

Jakoś tak wychodzi .... Ciągle coś, a poza tym no dziecko ma ferie jeszcze więc trzeba organizować czas. A to sanki, a to spacer, a to czytanie książki ... I mi schodzi, a wieczorami padam .....

Teraz też na szybko wpadłam, bo w międzyczasie obiad gotuje.
Byłyśmy na spacerze, zmarzłam strasznie, bo strasznie zimno.
Niby tylko - 7 ale wiatr straszny .....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam , :kwiatek wreszcie jestem w domu , jestem wściekła aż do bólu :evil: , dzień do kitu , :(

Agnieszko tak dzisiaj miałam być u lekarza , pani w rejestracji zarejestrowała mnie na 8,45 więc rano przed wyjściem zadzwoniłam upewnić się ż e on będzie a ta wyskoczyła na mnie że doktor dopiero będzie o 12 i dlaczego ja myślę że od 8 , więc ja jej mówię że mam wyświetlone w komputerze godzinę na którą mnie zarejestrowała , i wyobraź sobie że za parę minut miałam już wszystko wykasowane , no i dobra , pojechałam na 12 , widzę że pusto przed gabinetem i znowu pytam się w rejestracji o lekarza a ona do mnie że lekarz będzie dopiero o 14 więc padłam kłócić się nie będę bo mi nic to nie da tylko poprosiłam ja jakże :> :> :> o przełożenie wizyty już na poniedziałek bo sił mi i cierpliwości brakuje , więc nic nie załatwiłam :( :( i tak się zastanawiam kto tu tak głupka z kogo robi ,???????? :evil: zostałam u Uli na obiedzie bo na 17,30mialam zebranie wspólnoty mieszkaniowej a to blisko niej , aż teraz dopiero od rana zjawiłam się w mieszkaniu :( a teraz na dodatek padła mi bateria z myszki i czekam aż się naładuje :( :( muszę głaskać klawiaturę czego bardzo nie znoszę :(

Martuniu , współczuje wam :cry: , a ile dziadzio ma lat ??? czyli on jest w bardzo poważnym stanie ,

Myszko , ja mam mniejszą nogę bo 35-36 więc tez ci nie pomogę :(

Kasiu , świetnie że Marcinek zakwalifikował się na ten kurs ,
Kurcze nie mogę się nawet skupić na pisaniu tak mnie nosi :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko współczuję.. to straszne że tak sie człowieka traktuje...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, no wiesz co.... aż normalnie brak słów na to co oni wyprawiają. No, żeby chociaż powiedziała Ci że lekarz będzie o 14, na pewno ludzie wiedzieli skoro było pusto w poczekalni. Szlag może czlowieka trafić. Mogłaś powiedzieć im parę słów, za miękka byłaś. Jedno co dobre że chociaż nie szłaś na darmo tak zupelnie bo to zebranie jeszcze mialaś...

Gosiu, ja Cię rozumiem, mój to korzysta i gra pół dnia na Play Station, nie zabraniam mu bo niech się chłopak nagra póki może, na dwór go nie wyganiam bo przy -10 i tak silnym wietrze to samemu się nie chce wychodzić. Nawet na sanki w taki ziąb się nie chce... Szliśmy do koleżanki na kawę to tak zmarzliśmy że na dziś nam wystarczy. Zaraz szkola i nauka to niech sobie jeszcze pogra. A jutro wieczorem jadę z meżem do Gdyni i wracam dopiero w niedzielę więc piątek wieczorem i całą sobotę mnie nie będzie.

Krzysiu, już na miejscu? Zalatwiłam już tą swoją sprawę.. wiesz jaką.... Wszystko wyjasnione :angrywife

Ludzie, wypijmy kielonka bo własnie otworzyłam 300-tną stronę ]:-) Trzeba to uczcić :drinkwine :drinkwine :drinkwine
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay wściekłam się dlatego że robią z człowieka wariata , bo czarno na białym miałam zapisana godzinę a skoro zawiniły to powinny chociaż przeprosić a nie jeszcze się oburzać co ja wymyślam a jak im powiedziałam że mam wyświetlone w zaplanowanych wizytach że 8,45 to kto tutaj jest winny , a ona mi powiedziała że mam nie patrzeć na wyświetlenie w grafiku to się pytam po co to jest ???a zwłaszcza że pamiętam jak mi mówiła podczas rejestracji ale szkoda moich nerwów :(

Agnieszko za bardzo mnie dzisiaj nosi , kielonek mógł by mnie zmieść z tego świata , a ja się nie kłóciłam bo co to mi da :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wierzę.. nie dośc że z reguły cięzko sie dostać do lekarza..
to jeszcze wariata z człowieka robią...
zero szacunku...

ale wiem z doświadczenia, że lekarze czasem nie lepsi...
każą umawiać a potem coś im się odwidzi i pielęgniarki oczami świecą...

mykam spać, do jutra :*
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!
Halinko, mój dziadek będzie miał 74 lata pod koniec marca....W sumie zdrowiutki człowiek był do końca, sprzątał, prał, jeździł rowerkiem na zakupy, bo babcia ma rok temu wstawioną endoprotezę i jeszcze wadę wrodzoną kolana, to ciężko jej chodzić a nie chcieli nic, żebyśmy im coś załatwiali. No i dziadek zwyczajnie się przewrócił w łazience. Dobrze, że głową gdzie nie uderzył o wannę, czy coś, bo zabiłby się na bank. Tak się zaczął trząść, jak przy padaczce i mu prawą stronę sparaliżowało. W szpitalu początkowo powiedzieli, ze to udar. A było to 15 grudnia. Porobili tam badania wszystkie i wyszło, że ma guza mózgu, raka się znaczy....No i niby chcieli operować, do Zgierza go zabrać, ale powiedzieli jednocześnie, że ten guz odrasta,że nigdy się go do końca nie usunie, bo jest wrośnięty i do tego można uszkodzić inne części w mózgu. No i się nie zgodziliśmy na tę operację, tylko wzięliśmy go do domu we Wigilię....Na początku to nawet dobrze z nim było, ruszał trochę tą prawa ręka i nogą, kupiliśmy mu nawet balkonik, żeby sobie chodził jeszcze. No ale już coraz gorzej jest. Już nawet załatwić się nie wstaje, brudzi się strasznie, do tego mowę stracił już, tylko się uśmiecha co najwyżej i łzy mu z oczu płyną...Chyba jeszcze rozumie, ale już nie daje rady nic powiedzieć ani zrobić...No masakra normalnie... W tym roku świętowali 50 rocznice ślubu :cry: :cry: :cry:
Co do tych lekarzy, to ja nawet nie wiem, co powiedziec...najwyraxniej jaja sobie robią z ludzi i tyle :angrywife
Culagula, ja wybrałam spokojniejsza opcje i pogadałam sobie dzisiaj z sąsiadka i z przyjaciółka na fejsie :D co będę łazic po dworze ;-)
Zana, to tak, jak u mnie się podzieliliście, tylko, że mąż przyszedł do mnie. Dostalismy połowę piętra, zrobiliśmy sobie kuchnie swoją, no ale i tak nie mogłam się z nim porozumieć...No i kilka jeszcze innych spraw wyszło :>
Myszka, ja mam rozmiar 35, góra 36, także też komunijne ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martusiu , to dziadzio jeszcze nie jest taki stary , a boli go głowa ??? a że brudzi to normalne , pampersy i to załatwić poprzez NFZ , to taniej , dawajcie mu środki przeciwbólowe , bo może cierpi a nic nie może wam powiedzieć ,ja mojej mamci od lekarza dostałam takie plasterki

A co do lekarzy to brak słów , dzisiaj mówili że pobiorą tyle etatów że doby mało , jedne dyżury nakładają się na drugie , doba ma 24 godz a u nich wychodzi 48 , u nas też widnieje że ma być o 12 w przyjechał z godzinnym opóźnieniem( więc godzina już w zapasie a zapłacone ma ) i tak łączą , prywatę , kontrakty i etaty i to razem

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Ehhhh, u nas na szczęście z lekarzami takiej tragedii nie ma. W sumie to jakoś nie choruje żadne z nas a do rodzinnego, to bez problemu...
No dziadek właśnie nie taki stary i zdrowy zawsze był, jak ryba a tu masz:( No głowa go niby nie boli, bo leki bierze obkurczające tego guza. Pampersy ma, ale otwiera to wszytko i wywala, przebierać go ciągle trzeba i pościel i wszytko....Mój tata sam się tylko z nim szarpie :cry:

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martusiu , dziadzio , nie chce zaakceptować pampersów , moja mamci tez tak robiła ale na ten pampers zakładałam jej majtki które były na gumce zapięte do podkoszulka i już mi tego nie ściągała . Ty masz taki rozmiar butów jak ja , mogę ci sprezentować nowiutkie botki na szpilce , to takie przejściowe , bo kupiłam przez internet i nie włożę nogi mam za grubą , są bardzo ładne , popielate , piękna szpileczka .Tutaj nikogo nie mam z taka małą nogą i leżą

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

O widzisz, dobry patent z tymi pampami, musze tacie powiedzieć :ok:
A jakie te botki >? masz jakie foto? No i jaka cena, bo ja to spłukana ostatnio jestem ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martusiu , nic nie kosztują , one i tak leżą a ty może je wykorzystasz , :D

Ja też borykałam się z różnościami i tak sobie zawsze coś usprawniałam , w pasmanteriach można dostać takie gumy z dziurkami , a do majtek przyszyłam guziki , i do podkoszulki też , można zawsze je odpiąć i zmienić pampersa a on tego nie ściągnie , a pod prześcieradło to też sa takie nieprzemakalne podkłady , żeby łóżka nie zamoczyć

Obrazek
Zablokowany