Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

Hejka :papa: :papa:
Żyję i pamiętam
Jutro postaram się z pracy napisać, ale też nie obiecuję.
A popołudniu idę do lekarza więc różnie to bywa.
Miłego wieczoru.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

redo kot jest wykastrowany juz dawno w polsce tez nam sikal pod drzwi wejsciowe od malego byl nauczony korzystania z kuwty do 7mcy korzystal z niej normalnie pozniej przestal.dodam ze kuweta jest zawsze czysta dbam o to co dziennie juz teraz wymieniam piasek z nadzieja ze tam wejdzie zmienialismy juz mu piasek na chybanwszystkie mozliwe bo myslalam ze mu piasek nie pasuje ale nie to nie piasek mamy dwa koty w domu kotke i kota .kotka normalnie korzysta z kuwety do jego kuwety ona nie wchodzi korzysta tylko ze swojej tak zostala nauczona ze ma swoja kuwete on swoja jego zawsze jest czysta bo z niej nie korzysta a mi zaczyna capic w mieszkaniu i nie zgodze sie ze mocz po kastracji nie smierdzi codziennie myje a w zasadzie szoruje podlogi kilka razy dziennie i i tak czuc mocz kota.ja wiem ze kot to nie zabawka i naprawde z wielkim bolen serca chcem go oddac bedwe ryczec na pewno ale on chce wychodzic na podworko to jest kot lowny rzadny atrakcji a ja w bloku mieszkam i Cce aby trafil gdzies do kogos kto kochabkoty i ma kawalek ogrodka tak aby mogl swobodnie wyjsc i wrocic na noc i jesc.to nie jest dla nas latwe bo oboje kochamy zwierzeta bardzio ale ile mozna pokazywac tlumaczyc i dogadzac kotu.codziennie jest przutulany glaskany bawimy sie z kotami a on dalejnswoje
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie :)
pomału wracam do normalności... :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

a ja oczywiście od rana :sprzata: kot mnie do furii doprowadzi :angrywife ,kocham to zwierze nad zycie ale momentami :cry: mi sie chce ile mozna niech ktos powie ile
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Heloł :)
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Mycha widze ze wesolo nin masz.
Ale w koncu sie pouklada.
Hejka tak w ogole :)
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Carinko ja juz jestem wypompowana przez tego kota non stop ze szmata latam i niecvh nikt nie mowi ze kot sie stresuje bo on na mnie po prostu ,ma wywalone patrzy mi sie bezczelnie w oczy kuca i sika no szlak mnie trafi :angrywife
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Mysza Ty to się z nim masz..
ciekawe co mu zrobiłaś :P
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

no własnie nic chyba za to że miche jedzenia dostał rano i swieżą wodę no żesz nie wytrzymam z nim dłużej a teraz się łasi do mnie :angrywife to ja tu wyłażę z siebie drapie po pleckach pod brudką gówniarz miauczy i mruczy a za chwile idzie i szczy mi pod drzwi i jak tu nie zwariować
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

heheh .. współczuję....
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

ja już nie mam siły na niego jak M wróci z kursu bedzie podłogi szorować bo ja wymiekam już
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

a na jaki kurs chodzi ??
no a co z kotem zrobicie ??
G****

Post autor: G**** »

Dzień doberek :)

malinko ogólnie to ja mam problemy z kobiecymi sprawami bym prędzej powiedziała że torbiele się robią niż zapalenie... Ale tak sobie pomyślałam że to może boli mnie jajnik od korzonków, że po prostu promieniuje bo też mnie bolą.

Wiecie co? Ale się wczoraj wkurzyłam...To ja tyle razy pod rząd robiłam zakupy do domu na kwoty koło 300 zł i teściowa nawet się nie zapytała czy coś dołożyć, a ona wczoraj jeździła do miasta i kupiła SOBIE dwa pomelo a do domu to chyba z 6 bułek... W dupie mam taki interes.
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej dziewczyny :)

jak tam droga do pracy bo u mnie dość ślisko ale udało mi się dojść do pracy bezpiecznie:)

Wczoraj się dowiedziałem że przy mojej umowie mogę dostać kredyt na 17 lat. I mi to nawet pasuje bo jeszcze chyba trochę pożyje jak go bym spłacił :)

A czy będe miał to mieszkanie to ciężko powiedzieć, rodzice mają tam pojechać i zobaczyć czy im odpowiada ( ja zostane w tym co mieszkam bo jest na 3 piętrze a dla nich to się robi powoli za wysoko ). Wczoraj matula się dowiedziała ile ta babka sobie za nie krzyczy i chyba trzeba będzie ją trochę sprowadzić na ziemie. Największy mankament jest taki że pod nimi mieszkała by moja babcia a mamy mama. NIe muszę mówić jak ojciec kocha swoją teściową hehe. A na domiar złego moja babcia jak widzi kogoś z rodziny to zaraz jaka ona chora że wszystko ją boli i różne takie dziwne akcje wymyśla :)
A jak kiedyś mój brat ją widział na mieście to nie mógł skubanej dogonić tak popylałą z kulą pod pachą. Jakby zobaczyła brata to jak zwykle ledwo by szła o tych kulach taki z niej symulant :)
I w związku z tym zastanawiają się czy ona za bardzo będzie wykorzystywała tą sytuację że będa mieszkali nad nią :)

Wczoraj nawet tak na szybko sobie wszystko podliczyłem i wyszło mi że po wszystkich opłatach zostało by mi na zycie jakieś 1200 zł więc chyba nie tak źle jeszcze. A jak w przzyszłości znajde sobie jakiegoś gołąbeczka to by jeszce lepiej było :p

Zanka to Ty też tak zrób że kup coś niby do domu i jak będzie brała to powiedz jej " zostaw to maszkaro to jest moje " hehe
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
G****

Kris ten kredyt wcale nie taki głupi i im więcęj lat tym mniejsze raty...

Ja już teraz swoje zakupy będę zabierać do siebie bo ile można...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

dobra , propo wyjazdu i knajpy ;)
babskiesprawy.pl/post125525.html#p125525" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post125525.html#p125525
tam są zdjecia z knajpy ;) i porcje jedzenia ;)
z resztą Krzyś potwierdzi ;)

a Malinko, co się pytałaś o wygląd ciasta to:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Tak zanka też stwierdziłem że niezły ten kredyt. Teraz trzeba usiąść na spokojnie i wszytko przemyśleć :)

Wiesz chyba to będzie najlepsze rozwiązanie z tym zabieraniem zakupów do siebie. Tylko ona zaraz będzie się Was pytała co wy nic nie jecie że zakupów nie widać :)

Oj tak Kay świetna wyrzerka aż mi się teraz łezka w oku zakręciła na samą myśl :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
G****

Kris tylko na spokonie przemyśl wszystko, dopytaj dokładnie...

Wiesz co? Teraz to ja mam ją głęboko w dupie... To ja się będę wykosztowywać a ona 6 bułek kupi? To już jest kpina po prostu...Jeszcze jak ja kupię to oni wtedy tak żrą, czasem mam wrażenie że robią to specjalnie aby jak najwięcej zjeść...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Kris, ale ja 2 godzinki i jestem na miejscu :P

Zanna, ale jakas paranoja z nimi, poważnie..
ale to już nei raz mówiłam... ;/
G****

Wiem i dlatego S. pojechał do banku, załatwia kredyt odnawialny i bedziemy robić meble bo jeszcze trochę to ja zeświruję...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

dobrze że choć S wie co się dzieje...
G****

On widzi że mnie to męczy, zresztą opowiadałam jak teście przychodzą po kasę...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :kwiatek Oj pogoda niezbyt zachęcającą do spacerów , :( niby za oknem nawet , nawet ale coś tak sennie , :( Rano włosy umyłam zrobiłam sobie odżywkę , jeszcze trochę i sobie je ułożę i będę musiała wędrować a właściwie jechać na zakupy , bo prawie tylko światło mam w lodówce . :( znowu kasiorka poleci ale cóż takie życie , jeść trzeba . Teraz pije kawusię więc i was zapraszam , :D

Kay chyba to ciasto które wkleiłaś tam mnie pociągnęło do komputera , pięknie i smacznie wygląda , :D

Zana skoro ciebie boli to goń do lekarza do gina , sprawy nie są błahe ,torbiele to poważna sprawa , niech ci lekarz obejrzy , oby nie przegapić czegoś , bo to nie przelewki , wizytę masz na NFZ ??? czym prędzej zapisz się żeby się uspokoić a nie cierpieć , :(

Martusiu- Myszko , no ja ci nie doradzę w sprawie kota bo nigdy go nie miałam , miałam tylko pieska , współczuje ci tej pracy koło niego , :(

Krzysio , dobra oferta tego kredytu , tyle że ile wynoszą odsetki , i wszelkie koszty z tym związane , żeby nie było gdzieś jakiegoś haka , poczytaj dobrze , poradź się mądrych ludzi znających się na tych sprawach , i czy to jest dobry bank , bo teraz tyle złego się słyszy . A po ile u was liczą sobie za metr kwadratowy??/ , miejsce dla rodziców by było dobre , bo blisko rodziców bo to nie wiadomo jak dalej będzie ,nikt tego nie przewidzi , wiem ze swojego doświadczenia kiedy przyszło mi się opiekować moją mamcią .A ile twoja babcia ma lat ????

cdn.
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

to dobrz, i dobrze że coś robi by i ulżyć...
a co z tą kasa, oddali Wam ?? kupiliście lapka ??

hej Malinko ;) bo ja wiem czym Cię kusić ;) heheh
G****

Kay mają oddać koło 20 lutego to może wtedy kupimy, zresztą jak bierzemy ten kredyt to raczej i tak kupimy...

malinko wiesz co to chyba jednak korzonki mnie bolą a tylko promieniuje i się wydaje że jajnik, jak będzie dalej boleć to pójdę wtedy bo rozmawiałam z lekarzem to tak mi kazała a chodzę prywatnie, bo na NFZ z moimi problemami to bym się bała bo już raz sobie zaoszczędziłam i poszlam do pani ginekolog i wzieła za wizytę 50 zł i powiedziała że wszystko ok i nic tylko dzieci robić a ja niekiedy okresu po pół roku nie miałam i zmieniłam i poszłam do tego co teraz chodzę, za wizytę zapłaciłam koło 200 zł ale i wszystko wyszło na jaw...
Zablokowany