Witam

Oj pogoda niezbyt zachęcającą do spacerów ,

niby za oknem nawet , nawet ale coś tak sennie ,

Rano włosy umyłam zrobiłam sobie odżywkę , jeszcze trochę i sobie je ułożę i będę musiała wędrować a właściwie jechać na
zakupy , bo prawie tylko światło mam w lodówce .

znowu kasiorka poleci ale cóż takie
życie , jeść trzeba . Teraz pije kawusię więc i was zapraszam ,
Kay chyba to ciasto które wkleiłaś tam mnie pociągnęło do komputera , pięknie i smacznie wygląda ,
Zana skoro ciebie boli to goń do lekarza do gina , sprawy nie są błahe ,torbiele to poważna sprawa , niech ci lekarz obejrzy , oby nie przegapić czegoś , bo to nie przelewki , wizytę masz na NFZ ??? czym prędzej zapisz się żeby się uspokoić a nie cierpieć ,
Martusiu- Myszko , no ja ci nie doradzę w sprawie kota bo nigdy go nie miałam , miałam tylko pieska , współczuje ci tej
pracy koło niego ,
Krzysio , dobra oferta tego kredytu , tyle że ile wynoszą odsetki , i wszelkie koszty z tym związane , żeby nie było gdzieś jakiegoś haka , poczytaj dobrze , poradź się mądrych ludzi znających się na tych sprawach , i czy to jest dobry bank , bo teraz tyle złego się słyszy . A po ile u was liczą sobie za metr kwadratowy??/ , miejsce dla rodziców by było dobre , bo blisko rodziców bo to nie wiadomo jak dalej będzie ,nikt tego nie przewidzi , wiem ze swojego doświadczenia kiedy przyszło mi się opiekować moją mamcią .A ile twoja babcia ma lat ????
cdn.