hej hej hej!!!!
Melduję się i ja:)
Kurcze, faktycznie przez to forum idzie się zarazić, bo wczoraj tak mnie oczy bolały, że nawet na kompa nie usiadłam i ledwie widziałam cały dzień

No ale dzisiaj jest już lepiej, chociaż nadal mnie szczypią

Tak mi Kay smaka narobiła, że narobiłam z rana pierogów. Pycha były i moment poszły
Tak, dziewczyny, robię pazurki, ale sobie to rzadko, bo odkąd mam małą, to nie bardzo tak przy dziecku z takimi pazurami grzebać...No ale zawsze kilka groszy wpadnie.
Cula, no faktycznie trochę za daleko do mnie masz. Po promocji bym Ci zrobiła
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
E to nieciekawie z tym meczem. Mały pewnie by się bardziej ucieszył. Imprez w tym roku co niemiara widać....kasy kupę pójdzie, ale znowu zabawicie się trochę...A kwiat piękny...tez bym takiego chciała, ale gdzieś nie mam ręki do roślin..Chyba te swoje wszystkie wywalę na wiosnę i kupię ze trzy porządne
Halinko, to nieźle się zaprawiłaś...kuruj się tam kuruj!!!!Ooooo, kopytka to tez bym zjadła....może gdzie jutro zrobię, póki mam stolnicę na wierzchu
Kay, ło matko zapalenie mięśni??? a jak to się łapie???od przemęczenia czy jak???
Zana, masakra z tymi teściami...nawet nie wiem, co bym na Twoim miejscu zrobiła....
No i jak zwykle zapomniałam, co jeszcze komu mam napisać