Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Culagula »

Hejka :)
A ja własnie miałam dziś pytać gdzie się Kris podział :) A on bawił chrześniaczkę :)
Oj, takie dzieci to są cud, miód, malina, sama słodycz :)
Pamiętam, pamiętam jak to było jak Marcel był maly :)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tego się nie zapomina :baby :fallinlove
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

ha ha :) Co, Gosia, na fb za dużo chętnych było? Tu myślisz będzie mniej?
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

hahaha :)
dokładnie !!!!!!!!

Dzień dobry kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kwiatek

Życzę Wam miłego dnia, kłaniam się nisko .... ;)

U mnie dzisiaj pogoda znów nie teges ...
Ale nic to ... Piorę, obiadek dla Pana Męża mam z wczoraj, nam - kobitkom zupinkę warzywną upichcę ....

Jak zwykle doczytałam, ale ...... :cry: nie pamiętam co komu mam napisać ...
Ogólnie ostatnio to jakoś nie po drodze mam na forum, no :(
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No tak, na forum ro trzeba przez Szczecin jechać a co my byśmy robiły w Szczecinie ;)
Oj Gosi, tu też się znajdą chętne na kawusię :)
Ja mam dla mnie i Marcela pierogi od wczoraj, reszta zamrożona :)
U mnie też pogoda nie teges, rano deszcz padał, szaro, buro

Dziewczynki (i chlopcy) mam wieści od Myszki, że o nas pamięta ale teraz musi odwozić i przywozić Tomka ze/do szkoly bo dopiero od poniedziałku będą go wozić, poza tym miała gości z Anglii a na dodatek komputer się zepsuł więc jak może to pisze z tableta.
Czeka na papiery z Polski i wtedy będą zalatwiać ślub.
No i macie od niej pozdrowienia :)
elzbieta45
Kobietka Expert

pozdrow ja tez serdecznie :kiss2
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

pozdrów Mysze ;)
a u mnie pogoda wprost wiosenna, słońce świeci i nawet zimno nie jest :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
elzbieta45
Kobietka Expert

u mnie zaczyna wyłaniać się za chmur
G****

Post autor: G**** »

Dzień dobry kobietki :)

Pozdrów także myszkę ;)
Alex
Fajna Kobietka

Post autor: Alex »

Jak masz liczyć, to licz na siebie. Czy jakoś tak. :P
elzbieta45
Kobietka Expert

to prawda , ze liczyc można tylko na siebie
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D U nas piękna słoneczna pogoda , aż radość żyć , ja miałam iść do lekarza ale zrezygnowałam bo dzisiaj już jest dużo lepiej , nie mam gorączki , więc po co się włóczyć po przychodniach , wczoraj jak złapał mnie straszny atak kaszlu , myślałam że życie ze mnie uchodzi i coś się stało tak jakby mi coś wewnątrz się oderwało bo za godzinę zaraz było lepiej , może to było przesilenie , Ja od rana jestem pod wrażeniem bo w gazecie opisany jest ten wypadek tego księdza , a w nim napisali o moim Kacperku , nawet ksiądz wysłał do niego podziękowanie za uratowanie mu życia bo nie wiadomo jak by się to skończyło , mało go znam ale mam w pamięci jak modlił się w szpitalu jak moja mamcia umierała , bo przy nim zakończyła żywot :(

Agnieszko , u was bierzmowanie jest 8 marca a u nas dopiero 12 maja ale rozbieżność , u nas jest piękna pogoda więc wsiadaj w samochód i przyjeżdżaj :D :D podziękuj Myszce za pozdrowienia :D

Kay , jak tam zdróweńko , popuścił ciebie ten ból ???

Krzysiu , no widzisz jaka to radość z takiego maluszka ,w każdy dzień można zaobserwować jak się zmieniają musisz częściej do nich zaglądać , bo to są cudowne chwile , a jak już zacznie mówić to dopiero człowieka cieszy . :D

Gosiu dziękuję za duży łyk kawy z tego puchara , oj jak ja lubię kawusię :D

Martusiu , no widzisz jak tato zmienił się , pokrzyczał w złościach i teraz usypia Roksankę . Mama się nie przejmuj bo to tak bywa ,ale dobrze jak pójdzie do ginekologa na sprawdzenie , czy wszystko w porządku ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Malinko.. no wczoraj prawie nie bolało.. a dziś znów :(

a jak Ty się czujesz ? może jednak powinnaś iść do tego lekarza...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, normalnie tylko nakrzyczeć na Ciebie.... Wczoraj sobie płuca wypluwałaś a dziś do lekarza nie poszłaś? A wiesz że kaszel to się nasila na wieczór najbardziej?
No mam nadzieję że to się nie obróci przeciwko Tobie i że faktycznie caly czas już będzie lepiej....
A ja się dziś zaczytałam w "Kroku do szczęścia" :) W sumie nie wiem w czym ta książka jest taka wciągająca, akcji tam nie ma żadnej, film byłby nudny więc o co chodzi? czemu nie można się od niej oderwać?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Wiecie co?? ten kaszel nasila mi się na wieczór , i tak sobie dumam , leczą mnie od października , kardiolog by mnie uśmiercił tabletkami , i tak się zaczęło , szukają przyczyny co powoduje mi to świszczenie przy oddychaniu , niby wyniki dobre a dalej coś jest i tak dzisiaj pomyślałam czy coś nie mam z tchawicą , jak będę 26 u lekarza to się spytam bo objawy na to wskazują a oni szukają , może coś może naprowadzę , kurcze zrobili mnie chorą , dzisiaj zadzwonili z przychodni i przesunęli mi badania wysiłkowe z maja na 24 lutego bo ktoś zrezygnował , ucieszyłam się , bo zostanie mi tylko Holter i to 11 marca i dopiero pójdę do kardiologa , a nie dostałam leki przed badaniami i tak się zaczęło , nigdy nie łaziłam po przychodniach a teraz dostałam abonament na odwiedziny lekarzy :( :(

Kay , no może przesiliłaś się , musisz trochę poleżeć, ciekawa jestem co pokaże prześwietlenie , więc leż , myślę że nie chodzisz do pracy .

Agnieszko , krzycz na mnie bo ja taki jestem niesforny człowiek , :( do leczenia bardzo trudny przypadek :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!
Halinka, to ładna wycieczka po lekarzach Cie czeka....A ten kaszel to faktycznie może coś z tchawicą....ja kasłałam ostatnio ze trzy tygodnie, ale tez ciężko mnie do lekarza zagonić i tak odkładam...No to miło, jak o Kacperku napisali- zuch chłopak, to i mu się należy!!!!
Cula, ja czytam "Sztuka bycia atrakcyjnym. Sekrety osobistego magnetyzmu" Dla mnie bomba książka:)

Co do mnie, to dzionek spokojnie minął. Mała wstał wcześnie, o 11 poszła spac, ja z nią też:)Po południu byłyśmy na spacerku, ale chłodnawo było. Mała prawie nic nie jadła cały dzień, znowu jakąś fazę ma....ja za to jem za dwóch i już kilo przytyłam. Cieszę się, jak głupia a mamcia moja się śmieje, że ostatnio tak jadłam, jak w ciąży byłam, heheheh
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

A już miałam iść spać , ale jeszcze tutaj spojrzałam co słychać , no i Martusia coś ma, skrobnęła , :D Siedziałam i oglądałam program Sprawa dla reportera z Jaworowicz , wspaniała kobieta , oj ile człowiek zobaczy krzywd ludzi , jak ona to potrafi ludziom pomóc ,

Martusiu , a jak z mamą ?? Ty się cieszysz że przytyłaś a ja zawsze rozpaczam po każdym kilogramie więcej a kiedyś byłam chudzieńka . No myślę że porobię badania i skończy mi się ta wędrówka po lekarzach , chyba pisałam że mój lekarz pierwszego kontaktu to taki który nic nie popuści , zagłębia się w każda przypadłość , a zaczęło się o podwyższonego tętna i tak lecą moje szlajanie po lekarzach . Stwierdziła że póki mamcia żyła to ja była wiecznie w napięciu bo wiedziałam że muszę być silna a jak zmarła to to wszystko u mnie popuściło i zaczęło wszystko szwankować w co ja nie wierzę , bo w prawdzie nie czuję się chora ,ot zwykłe ludzkie lekkie przypadłości . I ja tutaj schudnąć , kiedy teraz mąż :( na noc podsunął mi żelki do zjedzenia :( a ja mam słabość do nich :(

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Z mamcią bez zmian, coś tam jej się sączy, ale mniej niż wczoraj. Ja jej mówię, żeby była spokojna, bo to na bank przez te nerwy ostatnio. Mi tez się rozregulowało a to taki wrażliwy układ przecież jest. No i z tydzień temu była u irydologa, to by powiedział, jakby coś nie tak było....
No tak to właśnie jest z tymi lekarzami. Niby pójdzie się z jakąś pierdółka a tu zaraz nawymyślają cudów ;-)
heheh, no ja właśnie chcę przytyć tak chociaż do 50 to by super było ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ja po drugim dziecku ważyłam 50 kg i wtedy ładnie wyglądałam , ale teraz waga poszybowała w górę i jestem troszeczkę większa , wiele bym dała żebym schudła ale cóż teraz już hormony nie te :( ale teraz żadnych już diet , co ma być to będzie :(

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Ja w sumie też do diet to tak anty jestem, bo to i kasę trzeba mieć i czas, żeby to wszystko ładnie przygotowywać.....No ale teraz za to jedzenie się wzięłam, bo wyczytałam w tej książce, co wyżej tytuł podawałam, ze idealna waga kobiety wg facetów to 54,5 kg. No a wiesz, że na oku mam takiego jednego, to mam się dla kogo starać, a wiem, że jego była zona grubsza ode mnie była ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

A ile masz wzrostu??? ja bym musiała zwalić mojego sadła około 10 kg , chociaż mój mąż jest zły jak mówię mu o dietach , żeby nie on to bym szybko schudła , ;-) Czyli masz kogoś na oku ??? no to fajnie bo samemu to źle

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Ja mam 167 cm a niby idealny wzrost to 165cm, także niewiele mi brakuje. Zresztą nie to, ze ja jakaś opętana tymi wymiarami jestem, żeby se ktoś nie pomyślał, tylko czasem dobrze takie rzeczy wiedzieć. No i przynajmniej jakaś motywacja jest:) No niby przytyć trudniej niż schudnąć, jak się tego akurat chce. Mam, mam na oku, ale on tez po rozwodzie ciężkim jest i teraz tak się zaczajamy na siebie już z pół roku, ale ostrożni jesteśmy oboje, wiadomo....
E to mężuś widocznie kocha Cie taką, jaka jesteś. Jak masz 10 kg do zrzutu, to i tak malutko ważysz :)

Muszę kończyć, bo mama już nogami przebiera w kolejce na kompka....Znowu będzie po jakichś wróżbach latać pół nocy, hehehe :D Dobranoc, paaaaa :papa:

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dobranoc :papa: :papa:

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

witajcie ;) jak mija piątek ??
Zablokowany