Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

No oglądnęłam swój serial Barwy szczęścia i jeszcze tutaj zaglądam co słychać :D

Kasiu , ty pracusiu , znowu prasowanko , och jak ja nie znoszę tego , zawsze prasuje dopiero jak coś potrzebuję a tak to składam i na półkę lub wieszaki bo to i tak głupiego robota jeżeli chodzi o mnie , bo jak chcę założyć to znowu trzeba podprasować , wiem że to nie powinno tak być ale cóż oszczędzam czas , :D Czekam na fotkę Julci :D :D :D

Agnieszko , brawa dla Marcelka , dobry strzelec :D :D :ok: :ok: Ja chyba mam w telefonie ten mms , bo Kasia mi przesyłała , swoje zdjęcie z nowa fryzurą no i jak kontaktowałaś się ze sprzedającym ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, napisałam do niego ale nie wiadomo kiedy mi odpisze.
Ale wpadłam na lepszy pomysł.... pokazałam tą bluzkę teściowej, jutro rano ją przymierzy i może ona weźmie :) Bo ona ode mnie dużo niższa to też inaczej będzie leżała a też przecież idzie na bierzmowania to może sobie kupi coś nowego ;)
teraz będę się całą noc modliła żeby jej pasowała...
Kasia mnie prosiła żeby wyslać zdjęcia bo jej nie wychodziło to w końcu myślałam że mmsem wyślę ale mowiła że ma Twojego maila to jutro wyśle. Przynajmniej większe zobaczysz :) Wtedy ja nie wysylam tych mms.
Ja też prasować nie lubię, najgorzej jak się uzbiera bluzek męża i Marcela, masakra....
Koszul nie prasuję wcale po praniu bo w szafie jest tak napchane że i tak się wygniotą więc pracuję przed ubraniem.
A ja sobie przypomniałam że mam taką malinową bluzeczkę, miałam ją na komunii u mojej przyjaciółki córki więc raczej ją ubiorę. Bo mi w czerwonym najlepiej :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Mój mąż sam sobie prasuje , a i niekiedy i ja mu coś podrzucę , tak również nauczyłam swoich synów , więc czekam na ten mms , bluzka malinowa będzie ci pięknie pasowała , lubię ten kolor , super gdyby twojej teściowej ta bluzka pasowała to by były najmniejsze koszty , bo przesyłka tez ciebie będzie kosztowała
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej jej hej:)
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Wow, mój mąż raz sobie koszulę prasował ale nie pamiętam czemu bo tak to zawsze ja prasuję.
Co do bluzki to ja i tak powiedziałam jej 30zł już nie chcę niz za tą przesyłkę co dałam, niech stracę, oby tylko wzięła. Bo jak nie weźmie to nie dość że i tak stracę te 12zł to jeszcze będę musiała zaplacić za zwrotną przesylkę więc stracę dwa razy. Dlatego już zaczynam modły aby ją wzięła..

Hej Martusia :) pisz co u Ciebie
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

U mnie bez zmian, czyli chociaż tyle dobrze:)Wzięłam się za wiosenne porządki już, hehe....Ile gratów z szafek wywaliłam, to szok :roll:
Aga, widzę, że sobie nowe avki wrzuciliście, no i super:) Co do prasowania, to wierzcie albo nie, ale ja niczego nigdy nie prasuję:P A synusia pogratulować :D :D No i fajnie, jakby z tą bluzką Ci się udało ;-)
Halinka, właśnie słyszałam, ze ten syropek dobry jest, też muszę go sobie kupić :)
Chochlik, To Ty masz dzieci z tak dużą różnica wieku, ze jedno prawko zdało a drugie w przedszkolu??? Bo ja już się pogubiłam. A na zdjęciu taka młodziutka wyglądasz...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Marta a na jakim zdjęciu Ty Kasię widziałaś? Czy na profilowym na fb? Bo jeśli tak to nie ona tylko jej córka :) Co do jej dzieci to ja nic nie mówię bo znowu oberwę że za nią odpowiadam ale nie pogubiłaś się nic a nic.
Ja się ostatnio któregoś dnia wzięłam za porządek w ciuchach Marcela bo rośnie jak na drożdżach to po co mu w szafce za male bluzki i od tamtej pory nie mogę jednej dobrej znaleźć. Właściwie to ma mało bluzek takich dobrych do szkoły i jeszcze ta jedna mi zginęła. A przejrzalam dziś te worki co wyniosłam i tam jej nie ma... normalnie wsiąkla.
A jakim cudem Ty nic nie prasujesz? Co masz za ciuchy że się nie gniotą?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ja też mam w planach robienie porządków w szafach ale co podejdę i otworzę to zamykam bo mi wszystko zaraz jest potrzebne , taka zła moja natura :(
Marta , ty piszesz o tym syropie prawoślazowym ??? tak on jest najlepszy i tani u nas kosztuje 2,50 czyli grosze a skuteczny :D

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Aaaaa, no ja właśnie o tym zdjęciu na fb pisałam...gapa ze mnie:p
No nie wiem, ale ja zwyczajnie nie prasuję i nie to, że jakieś specjalnie ciuchy mam...z domu to wyniosłam,że tak powiem, bo moja mama tez nie prasuje:P No wiadomo, ze jakiś tam wyjściowy ciuch czy koszulę taty to tak, ale takich normalnych rzeczy do chodzenia nie parsujemy i powiem Wam, ze różnicy nie widać, jak się założy, czy uprasowane czy nie:) A ile czasu i nerw się oszczędza:)Ja właśnie małej rzeczy też przejrzałam i już takie na styk ma,ale jeszcze do wiosny takiej prawdziwej dotrwa a potem wymianka całkowita będzie:) A co do zaginionej bluzki, to przypomniało mi się tak a propo, że u nas też taka historia była. Otóż Roksanka miała swój pierwszy smoczek, no i lulała sobie zawsze z nim i pewnego dnia go wcięło. Przeszukaliśmy dosłownie calusieńki dom i to tak mega porządnie, nawet dywan zwijałam pamiętam, łóżka odsuwaliśmy wszystko...Mąż mój pojechał na szybkiego nowy kupować, bo dziecko płakało a smoka niet. No i ok, kupił. Mała spała z tym smokiem chyba ze 3 miesiące i pewnego dnia rano, jak się obudziła, zaglądam do niej do łóżeczka a tam leżą koło niej normalnie na poduszce dwa smoczki- ten aktualny i ten zaginiony....No powiem wam, ze do tej pory mam ciary, jak se to przypomnę....A łóżeczko przecież ze 20 razy przetrzepaliśmy i materacyk i wszystko. Pomijając już, ze przecież pościel ciągle zmieniałam...

Tak, tak Halinko, o tym syropie pisałam :ok:

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

O matko, czary jakieś z tym smoczkiem... no żeby to były 3 dni i w tym czasie pościeli byś nie zmieniala to rozumiem ale że 3 miesiące? Szok... jutro się biorę za szukanie bluzki...
A dziś sobie przypomnialam że w czwartek mają bal przebieranców i mialam jakiś strój indianina i sobie przypomnialam że muszę mu go przymierzyć i jakiś pioropusz zrobić a on się dziś pyta czy może się przebrać za piłkarza? Bo strój Messiego ma :) A co tam, niech się przebierze i za Messiego :) Ja mam strój z głowy a on radochę :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

No poważnie tak było i do tej pory tego nie rozszyfrowałam....No pewnie - Mały na pewno będzie szczęśliwy a Ty nie musisz kombinować:)
Lecę już, może się wcześniej dziś położę, paaaaa :papa: :kiss2 :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Dobranoc :)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

witajcie
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam i zaraz znikam , Wyjeżdżam do Opola , będę pod wieczór w niedzielę , komputer daję zięciowi do przeinstalowania bo ledwo dyszy , Miłego weekendu :D :D :D :D :papa: :papa: :papa:

Obrazek
elzbieta45
Kobietka Expert

miłej podrozy :papa: :papa: :papa:
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka :)
Halinko, udanej wycieczki :) Ach, wiem jak bardzo "lubisz" jeździć autem....
Dziś z rana weszłam na pocztę i tu miła niespodzianka..... mogę zwrócić bluzkę, pani powiedziała żebym podała nick i nr konta i zwrócą pieniążki :)
Bo teściowej też ta bluzka nie pasowała, jakaś ona mała w głowie, mi ciężko przechodziła ale teściowej też.
No i w poniedziałek rano pojadę na pocztę, wyślę priorytetem.
A mąż sprzedał część od auta na tablicy, facet ma przysłać 60zł i mąż powiedział że mogę to sobie zatrzymać plus te 30 to sobie kupię buty. W sumie potrzebuję półbuty i szpilki też, nie wiem co kupić.. bardziej mi potrzebne półbuty na wiosnę a szpilki na bierzmowanie a potem będą chwilę leżały... A nie będę go prosić o jedne i drugie bo obiecał że mi spodnie kupi, młodemu też trzeba kupić półbuty i halówki nowe na treningi bo te już mu się robią małe.
Pogoda dziś też śliczna ale lepiej pilnować bo wczoraj mialam pranie na dworze i moje pierzyny i przed wyjazdem na trening pierzyny wzięłam do domu a pranie zostało no i się rozpadało.... I to tak nagle, nie wiadomo skąd.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ja tu dziś sama do siebie mam pisać? Sobota to wszystkich wywiało, tylko ja w domu siedzę?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie ;) ja tylko na chwilkę i znikam ;)
forum ogarnięte, mąż też ;)

Co do zwrotów, z reguły a allegri jest tak że do około tygodnia można zwrócić bez podania przyczyny..
Halinko, ja tez porządki w szafie musze zrobić...
Cula, a ja na etapie szukania czarnych, prostych szpilek ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
elzbieta45
Kobietka Expert

witajcie ...
ja ostatnio porządki zrobiłam i jeździli u nas i ciuchy zbierali wiec wywlokłam az 3 worki .
Miłej niedzielki
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

witajcie..
a mnie coś wzięło z rana.. ze starego pokoju część rzeczy już wyniosłam.
i wywaliłam aż 2 bluzki ;) ale stwierdziłam że po wakacjach zobaczę w czym będe chodzic....
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
Widzę że wiosna zagościła na całego,porządki zakupy.
No u mnie w ciuchach jako tako porządki są,gorzej z butami bo wszyscy potrzebujemy wiosennych
U mnie dziś kolejny wiosenny dzień na dworze pięknie a mi się nie chce ruszyć z domu
Ciekawe jak Halince minął weekend i jak minęła droga bo ona nie lubi z mężem jechać ;-)
Aga na to wygląda że kupiłaś zupełnie inną bluzkę zresztą sama sprzedająca to potwierdziła pisząc że ja kupiłam z innej aukcji i za inną cenę czyli muszą się czymś różnić.
Jak znam życie i na to wygląda jakością.
Tylko to jest takie wprowadzanie klienta w błąd ta sama firma ten sam opis,trochę to nie fer
Wiecie co Aga wczoraj zrobiła wstawiła na fb zdjęcia placka nic sumienia jędza nie ma :D ;-)
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka,
skarżypyta ]:-)
U mnie też wiosna, na orliku aż zabrakło miejsca i część chłopców przeniosła się na stare boisko :) Marcel aż kurtkę zdjął, no ale jak o 17 i już wtedy w cieniu dalej biegał bez kurtki to mu zapowiedzialam że to ostatni raz bo jeszcze nie ma wiosny a w cieniu jest zimno.
A i tak kicha co chwilę, rano przyszedł szukać coś do nosa bo miał zapchany. I zaraz będzie chory po takim zdejmowaniu kurtki przy 7 stopniach w cieniu..
Ach.... i bluzka Marcela się znalazła :) To znaczy okazalo się że została w Gdyni ;) to w domu mogłabym jej szukać i szukać...
A co do mojej bluzki to jutro do południa jadę na pocztę i ją odsyłam...
elzbieta45
Kobietka Expert

witajcie :papa: :papa: :papa:
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Witam wszystkich ;) co słychać ??
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D .Myślałam że czytania będzie dużo a tutaj prawie zastój :( Posiedzieliśmy sobie w sobotę aż do godziny 2 tak nam czas szybko zleciał , jak spojrzałam na zegarek to aż się zdziwiliśmy ze to już tak późno , w niedziele rano kościół , później znowu siedzenie przy stole bo o wyjściu nie było mowy bo tak mnie kaszel strasznie męczył że bałam się wychodzić ale droga do kościoła była spora wiec można było i to do spaceru zaliczyć :D Dzisiaj mam to badanie wysiłkowe i się już szykuję . Teraz piję kawusie i zajadam wiecie co ?????? faworki , moja Ula nam podała :D :D bo wczoraj piekła . :D

Agnieszko bardzo dobrze że sprzedający jest uczciwy i bluzkę ci przyjmie, ale teraz to wszyscy maja ten obowiązek do 10 dni towar nieużywany przyjąć . Teraz ta pogoda jest zdradliwa , bo niby wydaje się że jest ciepło i by się chciało już kurtki ściągnąć a później o chorobę nie trudno . No jak Marcelek pobiegał to i mu gorąco było więc bez bluzy nawet mu było lżej ale to jeszcze nie ta pora :(

Kasiu , dziękuję za zdjęcia Julci , ale ona pięknie wygląda , piękny strój , i kto to jej zrobił??? czyżby ty ,??? bo ty zdolniacha jesteś , a dzisiaj w nocy śniły mi się rajstopy i to czerwone , i tak myślałam czy ci ich nie kupić dla Julci ,bo w kartonie było ich tak dużo i to taki piękny odcień tej czerwieni , no co za sen :D :D

KAy , no to ty pisz co u ciebie , jak tam niedziela minęła , :D

Witaj Elu :D

Obrazek
Zablokowany