Gosiu , ta pogoda tak robi bo wirusy nie pozabijane przez mróz i tak krążą po ludziach , a kontrola u lekarza to konieczność , a zwłaszcza ze był antybiotyk , Majeczka pilna uczennica , fajnie że ma chęci do pisania ,
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
- malinka 61
- Kobietka Expert
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Kasiu , ale super ze jesteś zadowolona z baletów , ja niestety nie mogłam nawet kropelki wypić bo mam ten steryd a przy nim broń Boże alkoholu , ale wczoraj pączków pojadłam sporo więc i to moja nagroda
Ale ty masz jeszcze siły po wczorajszych wygibusach iść do kina i na zakupy ??? No ten nasz Adaś to jest śmieszny i nie wiem po kim , wczoraj do Uli powiedział że w głowie ma szare komórki i on wie jak się składa lego
Gosiu , ta pogoda tak robi bo wirusy nie pozabijane przez mróz i tak krążą po ludziach , a kontrola u lekarza to konieczność , a zwłaszcza ze był antybiotyk , Majeczka pilna uczennica , fajnie że ma chęci do pisania ,
Zdrowiejcie szybko bo szkoda takiej pięknej pogody na chorowanie
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Malinko, byliśmy na mayday na scenie kameralnej koło przejścia świdnickiego 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kay , no ja nie znam tego miejsca 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

hej hej hej!!!!
Wpadam na momencik i ja się przywitać
Ostatnio wcale nie mam czasu, do tego znowu mnie oczyska bolą i głowa jeszcze dzisiaj...Już tabsa łyknęłam, to może przejdzie. Z góry się przyznaję, że czytałam wyrywkowo, więc nie będę się mądrzyć, bo jeszcze co pomylę...
U mnie nie za ciekawie... dziadek wylądował w szpitalu, bo strasznie kasłał. Przyjechała niby lekarka rodzinna, ale powiedziała, ze czysto na płucach i....kazała mu dawać paracetamol...Za dwa dni już prawie się udusił, nie jadał 3 dni ani leków ani nic, więc wezwaliśmy pogotowie a w szpitalu wykryli, ze obustronne zapalenie płuc...No ale ciut lepiej już mu jest, dostał antybiotyk, zaczął jeść...
Mała, jak to mała- łobuzuje na całego, ale i tak jest cudowna
Na dworku fajnie, cieplusio, codziennie spacerujemy i się dotleniamy. Wczoraj się narobiłam, jak dziki osioł, bo okna myłam i firanki i wielkie sprzątanie a na dodatek sama z mała tylko w domu byłam, to robota podwójna...
Miłej niedzieli, paaa
Wpadam na momencik i ja się przywitać
Ostatnio wcale nie mam czasu, do tego znowu mnie oczyska bolą i głowa jeszcze dzisiaj...Już tabsa łyknęłam, to może przejdzie. Z góry się przyznaję, że czytałam wyrywkowo, więc nie będę się mądrzyć, bo jeszcze co pomylę...
U mnie nie za ciekawie... dziadek wylądował w szpitalu, bo strasznie kasłał. Przyjechała niby lekarka rodzinna, ale powiedziała, ze czysto na płucach i....kazała mu dawać paracetamol...Za dwa dni już prawie się udusił, nie jadał 3 dni ani leków ani nic, więc wezwaliśmy pogotowie a w szpitalu wykryli, ze obustronne zapalenie płuc...No ale ciut lepiej już mu jest, dostał antybiotyk, zaczął jeść...
Mała, jak to mała- łobuzuje na całego, ale i tak jest cudowna
Na dworku fajnie, cieplusio, codziennie spacerujemy i się dotleniamy. Wczoraj się narobiłam, jak dziki osioł, bo okna myłam i firanki i wielkie sprzątanie a na dodatek sama z mała tylko w domu byłam, to robota podwójna...
Miłej niedzieli, paaa
Cześć dziewczynki 
Wczoraj się wymigałam od sprzatania, sprzątnęłam na bieżąco a potem jeszcze koleżanka została to ja poszłam do pokoju i teściowa sama sobie po swoich gościach sprzątała. Jak sobie znalazla kelnerkę to już na sprzątaczkę się nie załapała.
Dziś ok 10 wybyliśmy z domu, pojechaliśmy do Auchan, w Decatlonie kupiliśmy Marcelowi halówki na treningi, kurcze niby wybór i firm i kolorów i akurat jego rozmiaru nie było. Już chcieliśmy brać Nike ale kurcze były za 170zł to trochę drogo jak na dziecko któremu noga rośnie, potem już chcieliśmy brać jakieś za 99zł a mąż znalazł Adidasa za 129 i wzięliśmy te bo jednak gatunkowo dużo lepsze od tych tańszych, tamte były takie twarde, że nawet ciężko palec wyczuć w tym bucie, a Adidasa takie fajne mięciutkie, skórzane.
Potem poszliśmy do Daichmana i ja sobie kupiłam półbuty za 59zł
Fajne buty za fajną cenę
Jak znajdę w sklepie online to Wam pokażę.
W KFC pojedliśmy, poszliśmy na sklep Auchan a potem ja do C&A po obiecane spodnie. Ale się namierzyłam.... W końcu te co wybrałam to okazały się najdroższe no ale trudno. A do tego jeszcze kupiłam sobie spódniczę dżinsową
Tak więc jestem obkupiona 
Potem pojechaliśmy do szwagierki, mówię jej że torebka mi się zepsuła, to znaczy zamek poszedł i musiałam dziś przeprosić starą małą torebeczkę a ja małych nie lubię. To ona poszła na dół do garazu i przyniosła torebkę, dużą, czerwoną i mi ją daje bo mówi że i tak chciała wyrzucić
Ale ją wycałowałam za nią
Super torebka i jeszcze za darmo
Normalnie dzień superowy
A jeszcze jak wróciliśmy to już gości nie było ale zostawili nam wino od jednej z tych koleżanek
Marcel dostał słodyczy pełno 
Ale jestem zmęczona....
A z bierzmowaniami to się okazało że brat T robi tylko dla babci i dziadka, chrzestnej (chrzestny nie żyje) i świadkowej tak więc my nie idziemy. No i dobrze, idziemy tylko do siostry. A my z Marcelem dziś uprosiliśmy męża aby Marcel mógł nie iść z nami tylko jechać na ten turniej to najpierw nie chciał się zgodzić a potem nawet dał mu kasę bo tam można sobie obiad wykupić
Bo zaczęliśmy mu mówić że co Marcel tam będzie robił, że będzie się tylko nudził (co prawda będą tam chłopcy w jego wieku) i że trener bardzo chce aby M jechał... no i dał się uprosić i Marcel jedzie na turniej
A potem 20 marca następny - powiatowy ale raczej wątpię żeby z niego wyszli, no ale niech grają
Wczoraj się wymigałam od sprzatania, sprzątnęłam na bieżąco a potem jeszcze koleżanka została to ja poszłam do pokoju i teściowa sama sobie po swoich gościach sprzątała. Jak sobie znalazla kelnerkę to już na sprzątaczkę się nie załapała.
Dziś ok 10 wybyliśmy z domu, pojechaliśmy do Auchan, w Decatlonie kupiliśmy Marcelowi halówki na treningi, kurcze niby wybór i firm i kolorów i akurat jego rozmiaru nie było. Już chcieliśmy brać Nike ale kurcze były za 170zł to trochę drogo jak na dziecko któremu noga rośnie, potem już chcieliśmy brać jakieś za 99zł a mąż znalazł Adidasa za 129 i wzięliśmy te bo jednak gatunkowo dużo lepsze od tych tańszych, tamte były takie twarde, że nawet ciężko palec wyczuć w tym bucie, a Adidasa takie fajne mięciutkie, skórzane.
Potem poszliśmy do Daichmana i ja sobie kupiłam półbuty za 59zł
W KFC pojedliśmy, poszliśmy na sklep Auchan a potem ja do C&A po obiecane spodnie. Ale się namierzyłam.... W końcu te co wybrałam to okazały się najdroższe no ale trudno. A do tego jeszcze kupiłam sobie spódniczę dżinsową
Potem pojechaliśmy do szwagierki, mówię jej że torebka mi się zepsuła, to znaczy zamek poszedł i musiałam dziś przeprosić starą małą torebeczkę a ja małych nie lubię. To ona poszła na dół do garazu i przyniosła torebkę, dużą, czerwoną i mi ją daje bo mówi że i tak chciała wyrzucić
Normalnie dzień superowy
A jeszcze jak wróciliśmy to już gości nie było ale zostawili nam wino od jednej z tych koleżanek
Ale jestem zmęczona....
A z bierzmowaniami to się okazało że brat T robi tylko dla babci i dziadka, chrzestnej (chrzestny nie żyje) i świadkowej tak więc my nie idziemy. No i dobrze, idziemy tylko do siostry. A my z Marcelem dziś uprosiliśmy męża aby Marcel mógł nie iść z nami tylko jechać na ten turniej to najpierw nie chciał się zgodzić a potem nawet dał mu kasę bo tam można sobie obiad wykupić
A potem 20 marca następny - powiatowy ale raczej wątpię żeby z niego wyszli, no ale niech grają
- chochlik70
- Super Gaduła
Halinko ja "umierać" będę jutro już tak mam,że po każdej imprezie jestem rześka jak szczypiorek dopiero potem mnie ścina.
Matko w kinie się wynudziłam ale obiecałam dziecku to trzeba było iść.
A zakupy to zwykła konieczność cukierki na jutro do przedszkola,trochę do lodówki bo stale pusto
Ogólnie nie znoszę w niedzielę robić zakupów.
Szare komórki powiadasz ha ha dobry jest
Zobaczcie Mazikowi minęły wakacje i co?????i tak małpiszona nie było
Aga mądra dziewczynka z Ciebie,można pomóc ale bez przesady
No no ale się obkupiłaś i torebka ci się dostała fajny dzień miałaś
lobelka dobrze,ze z dziadkiem lepiej kurcze zapalenie płuc jest niebezpieczne
Matko w kinie się wynudziłam ale obiecałam dziecku to trzeba było iść.
A zakupy to zwykła konieczność cukierki na jutro do przedszkola,trochę do lodówki bo stale pusto
Ogólnie nie znoszę w niedzielę robić zakupów.
Szare komórki powiadasz ha ha dobry jest
Zobaczcie Mazikowi minęły wakacje i co?????i tak małpiszona nie było
Aga mądra dziewczynka z Ciebie,można pomóc ale bez przesady
No no ale się obkupiłaś i torebka ci się dostała fajny dzień miałaś
lobelka dobrze,ze z dziadkiem lepiej kurcze zapalenie płuc jest niebezpieczne
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Kasiu, a kiedy to Twoja gwiazda ma urodzinki? wiem że na początku marca ale którego? Hmmm.... skoro jutro kupujesz cukierki to czy nie aby we wtorek ma?
Martusiu, no co za lekarka że nic nie wykryła? Dobrze że wezwaliście pogotowie i zabrali dziadka, tam przynajmniej ma lekarstwa pod "ręką", wiem że lepiej chorować w domu ale w szpitalu też ma na pewno dobrą opiekę a i na pewno go odwiedzacie.
Witaj w klubie mycia okien

nie wiem czy wstawi się obrazek moich butów... bardzo wygodne są, takie cichobiegi, do spodni idealne a ja wiem czy nawet do spódnicy tej dżinsowej mogę je ubrać
Martusiu, no co za lekarka że nic nie wykryła? Dobrze że wezwaliście pogotowie i zabrali dziadka, tam przynajmniej ma lekarstwa pod "ręką", wiem że lepiej chorować w domu ale w szpitalu też ma na pewno dobrą opiekę a i na pewno go odwiedzacie.
Witaj w klubie mycia okien
nie wiem czy wstawi się obrazek moich butów... bardzo wygodne są, takie cichobiegi, do spodni idealne a ja wiem czy nawet do spódnicy tej dżinsowej mogę je ubrać
Ostatnio zmieniony ndz mar 02, 2014 9:11 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
- chochlik70
- Super Gaduła
Aga "cukierki najutro"kupiłam a urodziny miała dziś
Matko jak pomyślę o jutrzejszym dniu to mi się nie chce
Matko jak pomyślę o jutrzejszym dniu to mi się nie chce
Kasiunia to złóż Julce od przyszywanej cioci najserdeczniejsze życzenia
dużo uśmiechu na codzień, mnóstwa wspaniałych koleżanek (bo przyjaciół lepiej niewielu ale prawdziwych) i spełnienia najskrytszych marzeń 
- chochlik70
- Super Gaduła
A dziękuję złożę nas pewno ale jutro bo dziś już śpi
Oprócz kina zaliczyłyśmy Mac donalda i godzinę w figolandzie.
Buty na pewno wygodne sama bym sobie takie kupiła ale nie ma opcji
Potrzebuję po niedzieli mnóstwo dobrej energii,kciuków i modlitw,w pt albo weekend napiszę o co chodziło.

A to prezent jaki dostała Julia,tylko jej jest czarny
Oprócz kina zaliczyłyśmy Mac donalda i godzinę w figolandzie.
Buty na pewno wygodne sama bym sobie takie kupiła ale nie ma opcji
Potrzebuję po niedzieli mnóstwo dobrej energii,kciuków i modlitw,w pt albo weekend napiszę o co chodziło.

A to prezent jaki dostała Julia,tylko jej jest czarny
Witajcie.
My tyle co wrocilismy ale Wy jak widze nie proznujecie haha
Malinko, porobili malemu wyniki.Nic nie wykazaly to stwierdzili, ze te sinienia i utrata przytomnosci to od zoladka.
Nie wiem.Bo jednak omdlenia ok ale u takiego maluszka?
Teraz sa juz w domku ale sie martwia, poniewaz boja sie zeby sie nie powtarzalo.
Lobelia kurcze, ten kaszel ostatnio to jakas masakra.Dobrze ze wykryli :_ bo w tym wieku to juz nie przelewki.
Kasienka ucalowania dla malej ;*
My tyle co wrocilismy ale Wy jak widze nie proznujecie haha
Malinko, porobili malemu wyniki.Nic nie wykazaly to stwierdzili, ze te sinienia i utrata przytomnosci to od zoladka.
Nie wiem.Bo jednak omdlenia ok ale u takiego maluszka?
Teraz sa juz w domku ale sie martwia, poniewaz boja sie zeby sie nie powtarzalo.
Lobelia kurcze, ten kaszel ostatnio to jakas masakra.Dobrze ze wykryli :_ bo w tym wieku to juz nie przelewki.
Kasienka ucalowania dla malej ;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
- chochlik70
- Super Gaduła
Dzięki Carinko
Kurcze rodzice tego maluszka będa mieć teraz stracha
Kurcze rodzice tego maluszka będa mieć teraz stracha
Carina, od żołądka? Matko, to co on by musiał zjeść żeby aż takie objawy? Normalnie chyba muchomory. Oj ja nie wiem co ci lekarze stawiają za diagnozy.... Oby jak najszybciej wykryli i leczyli i żeby było dobrze..
Kasiu, moje kciuki, modlitwy będziesz miała, energii pozytywnej całe multum
Kasiu, moje kciuki, modlitwy będziesz miała, energii pozytywnej całe multum
Ja tam na ich miejscu, to bym na pewno troche przewrazliwiona byla. Bo to jednak obserwowac trzeba.:{
Cula.Ja tez nie wiem.Tym bardziej ze na brzuszek nie narzekal.Bawil sie i w ulamku sekundy go lapnelo.
buu strasznie mi net zamula:/
Cula.Ja tez nie wiem.Tym bardziej ze na brzuszek nie narzekal.Bawil sie i w ulamku sekundy go lapnelo.
buu strasznie mi net zamula:/
"...przez noc droga do świtania -
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu dla Juleczki wszystkiego najlepszego , przede wszystkim zdrówka , miłych koleżanek w przedszkolu , wiadro słodyczy ,
, dużo uśmiechów od wszystkich .
beztroskiej zabawy
Kasiu a ten motorek to dla Julci ??? to chyba dopiero za ileś lat zanim na niego wsiądzie
Agnieszko no to się okupiłaś , super dzień miałaś , a ja myślałam że się nie wywiniesz z tej obsługi przy gościach
buty widać że wygodne , takie cichobiegi są najwygodniejsze ale nie dla mnie bo ja muszę mieć ciut na obcasie bo jestem mała dobrze że znaleźliście kompromis między bierzmowaniem a meczem więc i Marcel będzie zadowolony
Martusiu , no to poważnie z dziadkiem , w tym wieku to ciężko z tego wyjść , dobrze że dostał się do szpitala więc i szybko dojdzie do siebie
Carinko , to kamień z serca spadł że to nic poważnego u maluszka , no to teraz tylko obserwacja oby nie wróciło ,
A ja działam z tym vitafonem , już dwa zrobiłam zabiegi a to muszę zrobić przez 10 dni dwa razy dziennie a zaraz siadam na mój rowerek i będę pedałowała bo bym zapomniała
Kasiu a ten motorek to dla Julci ??? to chyba dopiero za ileś lat zanim na niego wsiądzie
Agnieszko no to się okupiłaś , super dzień miałaś , a ja myślałam że się nie wywiniesz z tej obsługi przy gościach
Martusiu , no to poważnie z dziadkiem , w tym wieku to ciężko z tego wyjść , dobrze że dostał się do szpitala więc i szybko dojdzie do siebie
Carinko , to kamień z serca spadł że to nic poważnego u maluszka , no to teraz tylko obserwacja oby nie wróciło ,
A ja działam z tym vitafonem , już dwa zrobiłam zabiegi a to muszę zrobić przez 10 dni dwa razy dziennie a zaraz siadam na mój rowerek i będę pedałowała bo bym zapomniała

Halinko, ja też myślałam że się nie wywinę od tych dzisiejszych gości...
Mąż nawet sam chciał jechać do Łeby, do rybaków po świeże rybki ale pogoda z rana była nieciekawa, tylko 5 stopni i zero slońca, dopiero jak wyjeżdżaliśmy z Auchan to słonce wyszło a trochę tam jednak zabawiliśmy po sklepach, najdłużej ja w C&A siedziałam
I nawet w aucie przebrałam sobie kozaki na te półbuty bo aż mi gorąco w nich było.
Ja mam fajne półbuty na koturnie ale nie do auta takie buty bo muszę czuć pedały a koturny jednak grube są.. A ja wysoka to wiesz, obcasy mi niepotrzebne
Mąż nawet sam chciał jechać do Łeby, do rybaków po świeże rybki ale pogoda z rana była nieciekawa, tylko 5 stopni i zero slońca, dopiero jak wyjeżdżaliśmy z Auchan to słonce wyszło a trochę tam jednak zabawiliśmy po sklepach, najdłużej ja w C&A siedziałam
I nawet w aucie przebrałam sobie kozaki na te półbuty bo aż mi gorąco w nich było.
Ja mam fajne półbuty na koturnie ale nie do auta takie buty bo muszę czuć pedały a koturny jednak grube są.. A ja wysoka to wiesz, obcasy mi niepotrzebne
- chochlik70
- Super Gaduła
Halinko dziękuję za życzenia
Motorkiem jeździ już teraz on nie jest duży jest malutki
tylko na tym zdjęciu wyglada powaznie coprawda rozwija dużą prędkość bo ok 50 km/h ale jej ma coś zmienione i jeżdzi tylko 20km/h
Tu są fotki jaki on duży
https://www.google.com/search?q=pocket+ ... 80&bih=524
Motorkiem jeździ już teraz on nie jest duży jest malutki
tylko na tym zdjęciu wyglada powaznie coprawda rozwija dużą prędkość bo ok 50 km/h ale jej ma coś zmienione i jeżdzi tylko 20km/h
Tu są fotki jaki on duży
https://www.google.com/search?q=pocket+ ... 80&bih=524
Kasiu my poprosimy oryginalne zdjęcie motorka i motocyklistki 
A od kogo taki prezent? Od Was czy innych gości?
Jak chcecie zobaczyć moją nową grzywkę i rzęsy plus brwi w hennie to idźcie "na kawę" bo jutro zdjęcia kasuję.... Tam dałam bo była mowa o hennie
A od kogo taki prezent? Od Was czy innych gości?
Jak chcecie zobaczyć moją nową grzywkę i rzęsy plus brwi w hennie to idźcie "na kawę" bo jutro zdjęcia kasuję.... Tam dałam bo była mowa o hennie
- chochlik70
- Super Gaduła
Zobaczyłam zdjęcie
A prezent od nas ale to długa historia
Nie wiem czy wam pisałam jaki miałam sen,wyobraźcie sobie byłam u ginekologa a on do mnie mówi
jest pani w ciąży
jak to niemożliwe,z kim
a on to pani powinna wiedzieć
wyszłam od niego idę drogą i tak sobie myślę matko ja mam przeszło 40 lat jak urodze będę miec tyle i tyle
normalnie obudziłam się zestrachana,oblana zimnym potem ogólnie w pełnej panice
A prezent od nas ale to długa historia
Nie wiem czy wam pisałam jaki miałam sen,wyobraźcie sobie byłam u ginekologa a on do mnie mówi
jest pani w ciąży
jak to niemożliwe,z kim
a on to pani powinna wiedzieć
wyszłam od niego idę drogą i tak sobie myślę matko ja mam przeszło 40 lat jak urodze będę miec tyle i tyle
normalnie obudziłam się zestrachana,oblana zimnym potem ogólnie w pełnej panice
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu , no to ten mały jest a ja myślałam ze to taki poważny skuter , i ona już na nim jeździ ???odważna dziewczynka
Już popedałowałam i na dzisiaj już starczy , nie nadwyrężam się po 10 min a od poniedziałku zwiększę czas o 5 min , siodełko mam na najniższym poziomie a i tak dla mnie jest ciut za wysokie , muszę coś pomyśleć bo mnie gniecie w dupkę moją pulchniutką

Agnieszko ty wysoka więc na płaskim obcasie ładnie wyglądasz a ja liliputek więc muszę się obcasami podwyższać , zdjęcia oglądnęłam , to pierwsze jest lepsze , ładnie wyglądasz
Kasiu co ty piszesz ze w ciąży i zastanawiasz się z kim ?? przecież ty nie samotna kobietka , i po 40 rodzą a nawet później
Agnieszko ty wysoka więc na płaskim obcasie ładnie wyglądasz a ja liliputek więc muszę się obcasami podwyższać , zdjęcia oglądnęłam , to pierwsze jest lepsze , ładnie wyglądasz
Kasiu co ty piszesz ze w ciąży i zastanawiasz się z kim ?? przecież ty nie samotna kobietka , i po 40 rodzą a nawet później

- chochlik70
- Super Gaduła
Halinko zainwestuj w żelową nakładke na siodełko albo jaśka podłóż
Nie wiem po kim ona to ma ale to szatan nie dziewczyna strach się bać co będzie dalej,plywa,rower,jeździ na rolkach miała taki skuter ale na akumulator a ten to normalnie na paliwo,gaz trzeba dodawać hamowac a ona kombinezon kask i zaiwania
i woła Gollob jestem
Fakt jakby on nie miał przykręconej szybkości nie pozwoliłabym ale tak niech po podwórku jeździ.
No niby nie samotna a jaki dylemat miałam
i jak się budziłam serce mi waliło ze strachu normalnie istna komedia
Nie wiem po kim ona to ma ale to szatan nie dziewczyna strach się bać co będzie dalej,plywa,rower,jeździ na rolkach miała taki skuter ale na akumulator a ten to normalnie na paliwo,gaz trzeba dodawać hamowac a ona kombinezon kask i zaiwania
i woła Gollob jestem
Fakt jakby on nie miał przykręconej szybkości nie pozwoliłabym ale tak niech po podwórku jeździ.
No niby nie samotna a jaki dylemat miałam
Kasiu, Kasiu, a co ja Ci ostatnio mówiłam? Żebyś uważała.... licho nie śpi... i jeszcze na imieniny możesz dostać prezent...
Właśnie Halinko w tych rowerach to najgorze jest to siodelko, gniecie w tyłek. Ja też sobie raz poduszkę podłozylam, to znaczy Jaśka takiego miałam płaskiego
Właśnie Halinko w tych rowerach to najgorze jest to siodelko, gniecie w tyłek. Ja też sobie raz poduszkę podłozylam, to znaczy Jaśka takiego miałam płaskiego
- chochlik70
- Super Gaduła
No mówiłaś,mówiłas ale wiesz szał ciał i może być różnie w razie czego forumowe ciotki wybawią
Żelowe nakładki bywają w lidlu,polecam a zresztą tyłek ma to do siebie,że się odgniata i później jest ok
Żelowe nakładki bywają w lidlu,polecam a zresztą tyłek ma to do siebie,że się odgniata i później jest ok
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu , no widzisz jaka ona dzielna , niczego się nie boi , niby to i dobrze bo jest odważna zawsze da sobie rade
rośnie rajdowiec
U nas nie ma jeszcze Lidla ale popatrzę gdzies za nimi
Agnieszko , Jaśka ??? żywego to może być
ale tak na serio to jutro coś wykombinuję pod moją delikatna pana podłożyć 
Agnieszko , Jaśka ??? żywego to może być

- chochlik70
- Super Gaduła
No niby dobrze bo co się nauczy teraz będzie miała jak znalazł później,ale powiem wam Marcin przy niej to d......z uszami była