Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Wróciłam z aparatem , kurcze ale jak ja będę spać skoro to włącza się co pół godziny , bo mam na ręce taka opaskę jak do ciśnieniomierza , a od tego taki gruby wąż podłączony do aparatu przypiętego do pasa , :( :( i to mam nosić aż do jutra do 16 godziny :( :(

Agnieszko co prawda to ja ciemna jestem z tej dyscypliny sportowej ,ale super że tak im świetnie idzie , człowiek jest zadowolony i warto poświęcić czas na te treningi , a co do rozmowy to masz racje nie zawsze to zdaje, ale jak ja słyszę że we wrześniu młodzi się pobrali a w październiku wzięli już rozwód , to coś z tym nie jest tak , zresztą ja znam ból rozstania się młodych :( :cry: ale myślę że niekiedy to takie nieprzemyślenie jest do końca wszystkiego . życie jest tak kruche i krótkie więc cieszmy się każdą szczęśliwą chwilką , i jak tutaj przemówić do tych raptusów , co robią rach ciach i już po wszystkim . Oj wpadłam w dołek jak tak pomyślę o tym wszystkim :( :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, a ja znów nie znam się na tym co Ty masz założone... ani do czego to ma służyć.. możesz mi to wyjaśnić?
a ja biegnę Ci przekazać ucalowania i pozdrowienia od Myszki, termin ślubu ma ustalony na 4 kwietnia :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko no to jest ten nieszczęsny Holter ciśnieniowy , ten aparacik muszę nosić 24 godziny :( JA tez za bardzo się nie znam muszę poczytać na goglach .
Dziękuje za pozdrowienia od Martusi , i cieszę się że wreszcie udało jej się ustalić ten termin ślubu , przekaż jej również dużo całusów i dla Tomeczka również , nie nam coś tutaj napisze jak tam żyją . :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
U mnie pewnie jak i u was wiosna.
dziś kurier przywiózł mi nowy aparat telefoniczny a,że to pierwszy mój dotykowy więc wsiąkłam na całe popołudnie
Jutro jadę do małą do ortodonty,pojutrze ze sobą do onkologa czyli też lekarzowo.
Halinko pracuję głównie rano ale coś tam szefowej inaczej pasowało i szłam później.
A Ulka zostawia Adasia w domu bo ma do niego najlepszą opiekę :D
Carinko nie wiem czy ja psotna,w ostatnim tygodniu usłyszałam,że jestem wredna i uparta ;-) ale coś w tym jest no i przekorna na pewno.
Kay Ty byłaś już u tego neurologa????wiadomo coś tak konkretnie????czy tak na macanta diagnozuj jak ja telefon dziś :D
Aga brawa dla chłopaków
Kris znjdzie się i dla Ciebie panna spoko,mój staż małżeński w tym roku 20 lat i też różnie bywa/bywało ot taki urok długich związków
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!!
U mnie kolejny dupny dzień...
Z rana wybyłam na miasto, ciuchów sobie czarnych nakupiłam, bo przeciez nic nie miałam. Na bazarku byłam po warzywka, no bo nadal na swoim :D
Cula, no "moja strona" to jest pokój taki duży i duża kuchnia osobna....
Co do NIEGO, to jednak chyba nic z tego nie będzie, bo z inna go dzisiaj widziałam...ehhhh, jakieś mylne sygnały wysyła....ja to muszę zacząć w totka grac, bo szczęścia w miłości nie mam :cry:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Chochlik, jutro idę ;)
ale chyba z pracy zadowolona jesteś ??

Lobel.. szkoda... może to jakaś znajoma, albo ktoś z rodziny...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Witam w sodę. Ale piękna wiosna za oknem!
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

witajcie ;)
pogoda cudowna, ale zima ma wrócić /... :(
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

nawet nie mów ....
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

no już na weeken zapowiadają ochłodzenie i deszcz ze śniegiem
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Nieeeeeeeeeee ja się nie zgadzam na zime. Jak trzeba będzie to komuś za to przyj :angrywife haha

A tak poza tym hej piękności :)
Widze że nie tylko u mnie jest piękna pogoda. I fajnie zupełnie inaczej się człowiek czuje jak słoneczko za oknem grzeje :)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Kris pisze:Nieeeeeeeeeee ja się nie zgadzam na zime. Jak trzeba będzie to komuś za to przyj :angrywife haha

To weź i za mnie przywal komuś ;)

Nie zgadzam się na śnieg !!!!!!!!!!!

Jest bosko .... :happy
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej goncik :*
Możesz na mnie liczyć, ja tak tego nie zostawie :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D OJ ciężką miałam noc , musiałam z tym urządzeniem spać , to coś okropnego , co pół godziny mnie budził i pompował to ciśnienie , podłączenia obok mnie i to takie spanie , :( Dzisiaj u siebie mamy Adasia , przyszedł ciut rozkapryszony ale jak mnie zobaczył z tym oprzyrządowaniem to oczka mu się zaświeciły co to taka babcia ustrojona , :D

Kasiu , no to zanim wszystkie funkcje tego aparatu poznasz to czasu ciut potrzeba , mój mąż też teraz sobie kupił taki dotykowy , ful tego w tym jest , i jak pojechaliśmy do jego brata to oni siedzieli i wszystko opracowywali , teraz dowiedziałam się że jak włącza się muzyka kiedy ktoś do ciebie dzwoni to ty płacisz 2, 44 za m-c , trzeba do nich zadzwonić i to ściągnąć , bo niektóre nowe aparaty maja włączone dodatkowe funkcje o których się nie wie i później się za to płaci . Kasiu a ty z kim jedziesz do onkologa ????

Martusiu , dalej z mama jest wojna ?? no myślę że jeszcze trochę i jej serce zmięknie bo ci finansowo będzie bardzo ciężko , a co do Niego to jeszcze nie przekreślaj , tak jak Kay pisze że to może ktoś tylko znajomy ,

KAy , zaraz po lekarzu napisz nam jaka jest diagnoza lekarska , bo to dzisiaj masz ta wizytę , trzymam kciuki :D

Gosiu a co tak do nas skromnie piszesz ?? zimy to i ja nie chcę , :(

Krzysiu , weź podwójną tą :angrywife :angrywife i bij zimę bo ja też protestuję , mogła być u nas kiedy była jej pora a nie teraz , mój mąż wymienił już opony na letnie :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej malinko :)
Tak jest jak była pora na zimę to jej nie było a teraz nie wiadomo czy już pożna oponki zmieniać czy nie
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Malinko ;) no niestety pamiętam jak babcia miała to badanie..
ale pomyśl że masz już z głowy..
tylko że ja dziś nie będę mieć dostępu do neta.. a na tel mi nie wygodnie..
jutro napiszę co i jak u lekarza ;)

hehe a Adaś.. no cóż... babcia z takim sprzętem ;) niczym robot :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , no właśnie ja taki ufoludek z tym przyrządem , uciekam bo mój mały terrorysta zasiada się do oglądania bajek więc babcia na bok :D :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

do miłego Malinko ;) jutro dam znać co i jak...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

hej ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
U mnie też wiosna,mówicie,że zima wróci,no cóż u mnie jej jeszcze w tym roku nie było.
Ale fakt przykro by było jakby nam wywinęła psikusa
Wkurzyłam się dziś u ortodonty bo ostatnio było ok tylko masowanie a teraz coś mówi o aparacie,za chwilę,że to rozmasuje masło maślane,kontrola latem.
A po za tym tłumaczyła z tym masowaniem i cały czas pyta będzie pani pamiętać????no nie kurcze ograniczona jestem,ja rozumiem jakby to jakaś skomplikowana sprawa była :> :> :>
I już wiem skąd ta różnica,w podejściu w grudniu byłam prywatnie dziś na NFZ ;-)
Halinko ze sobą idę do onkologa,ze znamionami na szyi jedno mam od dziecka,a teraz mi jaieś dwa trzy na szyi przybyły i mi przeszkadzają,przy myciu,malowaniu itp a i rodzinna mnie już jakiś czas goni to z rozpędu się zapisałam i mam zamiar iść
No jeszcze trochę i będzie koniec tego Twojego holtera,wszyscy narzekają,że przez to nie idzie spać
Kay to coś pomyliłam z tym Twoim lekarzem,czekam na wieśc
Tak pracę bardzo lubię,tylko niestety mam pół etatu,no lepsze to jak nic,pracuję z samymi facetami,mam się dla kogo"pindaczyć"
Lobelia,Kris tego kwiatu to pół światu
Ag :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: ;-)
Ostatnio zmieniony śr mar 12, 2014 4:10 pm przez chochlik70, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!!
Wpadam i ja się przywitać :papa:
Co Wy tu o zimie piszecie?????? To ja dołączam do Krzysia i na nią :angrywife :angrywife :angrywife Dzisiaj pogoda cudowna, po dworzu śmigałam w krótkim rękawku i w klapkach :roll: Mała się wyszalała, jak dzika, teraz śpi. Co do Niego, to nie ma opcji, żeby to ktoś z rodziny był ani znajoma. Jestem prawie pewna, ze to jego ostatnia pannica, z która w zeszłym roku się spotykał. No bo on jest już chyba z 5-6 lat rozwodnikiem i przerabia te panny ciągle...Ehhhh, całą jesień mnie bajerował i fajnie nawet tak było a tu masz, wrócił to od razu z inną :cry: Pewnie mu się nie chciało czekać do wiosny aż się ze mną spotka..Wiadomo chłop swoje potrzeby ma :roll: Aaaa, kij mu w ucho ]:-)
Co do mamy, to gadamy se sobą normalnie, ale ja na swoim jestem, bo jak foch to foch...dzisiaj alimenty dostałam i oszczędności mam, to jeszcze trochę pociągnę. Umówiłam się już z koleżanką papiery o pracę zawieźć do takiej wielkiej firmy u nas. No niby praca fizyczna i na zmiany, ale zarobki tam to od 3 tys w górę tylko, bo to niemiecka firma jest :ok: Za pracą teraz się już można na poważnie rozglądnąć ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Cześć dziewczynki i chłopcy :)
Przyłączam się do bicia zimy :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife
W kupie siła jak to mówią to może wspólnymi siłami ją przegonimy.
Krzysiu jak prezentacja? Skończona już?

Kasiu, z Tobą to ja muszę pogadać w 4 oczy....
ja owszem, mówiłam że jesteś uparta, ale że wredna to ktoś inny....

Halinko, Myszka na fb pisala o ślubie, że do końca miesiąca się przeprowadzają do większego mieszkania, Tomek w szkole czuje się super, zna już kilka wyrazów :)
Kurcze, faktycznie noc zarwana z tym aparatem, dziś już go zdejmujesz tak? To się dziś normalnie wyśpisz...

Martusiu, no co za facet.... nie wie że taką fajną babkę miał przy boku, a raczej mógł mieć? Nie wie co stracił... a może zawalcz jeszcze o niego.... może jeszcze nie wszystko stracone....
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Aga, ja tam o żadnego faceta nie będę walczyć...Mogę Mu co najwyżej pokazać, ze jestem przychylna :D Już o jednego dbałam i starałam się i nie było warto. Ten tak samo - zna mnie od dziecka, wie, gdzie mieszkam itp, itp, to niech on się stara, jak chce a jak nie to won, znajdę sobie innego. I choćbym wyła całe noce , to On się o tym nie dowie, o nieeee ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Halinko - skromnie piszę bo kurde czasu ost. nie mam na nic ....
Ale lubię ten stan :P

Nogi mnie tak strasznie bolą :( buciki nowe kupiłam i mnie obrobiły i chodzić ja biedna nie mogę :(
A tu cudna pogoda, na spacery najlepsza !!!!

Jak nas tyle do bicia zimy będzie to :angrywife :angrywife :angrywife ona nie wróci ;)
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

W poniedziałek ma się znów pojawić franca jedna
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

O Red, gdzieś Ty był, jak Cię nie było???? :kiss2

Obrazek
Zablokowany