Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Kris »

Hej piękności :*
Wpalem się z Wami przywitać i odsyłam do kawusi jakby , któraś z szanownych Pań chciała przeczytać moje malutkie wypociny. :)

Pozdrawiam i życze miłego dzionka :*
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Halinko - no widzisz .... skleroza nie boli niestety ;)

Kasiu - dziękuję za gest wybaczenia :)

U nas leci jakoś, dzisiaj Pan Mąż do pracki już poszedł po wolnym ....
Młoda też już w placówce, a ja siedzę sobie z kawką i myślę co by tu dzisiaj na obiad upichcić ....
No i chyba poczytam ciut ....
Lubię tą ciszę :happy
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie ;)

skończyło się na rehabilitacji... więc nie jest źle ;)
ale oczywiście mam zakaz dzwigania. jak bym biegać chiała to też mam zakaz ;)
ale na szczęście w szpilkach dalej mogę chodzić ;)

Cula, bo w tym pasie człowiek się fajnie poci ;) i czuć ze się spala te kalorie ;)

Gonia ;) jak fajnie masz.... ech
brakuje mi właśnie takicchwil samej w domu...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

No powiem Ci, że lubię takie chwile.
Lubię jak jesteśmy wszyscy razem,a le taką ciszę też lubię.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

bo i jedno i druie jes potrzebne..
a tak to człowiek tylko w biegu i w biegu...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D Piję kawusię i sobie czytam forum , słoneczko świeci , więc i radość do życia ,coś mi wczoraj skakało ciśnienie ,było 152/94/85 , za chwilkę 132/75/84, miałam wieczorkiem popedałować i sobie odpuściłam , teraz mam 132/75/85, głowa mnie coś pobolewa :( Dumam co by tutaj za zupkę ugotować bo będzie Adaś a tak to bym zupy nie musiałam mieć .Dostałam SMS ( wreszcie ) że czeka na mnie paczka w Paczkomacie więc muszę po nią pojechać , zobaczę jaki będzie rezultat po tym zabiegu skarpetkowym a to będzie dopiero widać po dwóch tygodniach :D

Krzysiu , poczytałam na kawie , no i znowu masz zmartwienie , ale ty dzielny więc dasz sobie szybko radę i zabłyśniesz przy tym ważniaku Włochu :D będę trzymała za ciebie kciuki :D No post długi ale treściwy a to się liczy :D

Kay , więc dobre wieści nam piszesz że obejdzie się bez operacji , rehabilitacja ciebie postawi na nogi ale już musisz się bardzo oszczędzać bo to naruszenie jest kręgów , ścięgien i mięśni , tak ja sobie myślę , a to że cieszysz się że szpilki możesz nosić to wiem jak ja jak zwichnęłam sobie nogę w kostce to w szpilkach biegałam pomimo bólu , kurcze to w naszym rozumie tak zakodowane mamy żeby wyglądać elegancko , :D

Gosiu , ja też lubię ciszę ale nie na długo , ale jak nikogo nie ma w domu to i praca lepiej idzie , przynajmniej ja tak mam bo jak mąż wejdzie tylko do mieszkania to zaraz lenistwo mnie ogarnia :D No i co na ten obiad wymyśliłaś ??? Podpowiedz mi :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Witajcie dziewczynki i chłopcy :)
Widzisz Kris, raz napisałeś długiego posta i zaraz same achy i ochy :) A jak ja piszę długie to się nikt nie zachwyca ;) Trzeba pisać krótko, zwięźle i na temat a potem jak się raz napisze długo to się każdy będzie zachwycał :)
Przyjeżdżam do Ciebie na to słoneczko bo do mnie jeszcze nie zajrzało.... Cieplej jest ale to wszystko.
Z prezentacją sobie dasz radę, wierzę w Ciebie :)

Kay, no super że bez operacji się obędzie, teraz tylko rehabilitować i będzie dobrze :) Tylko faktycznie się oszczędzaj, nie dźwigaj mówiąc ach, to tylko ta jedna rzecz....

Gosiu, a ja uwielbiałam jak mój mąż chodził do pracy, miałam święty spokój. Teraz niestety od 1marca siedzi w domu i tylko non stop się żremy... Ach, my nie możemy być w jednym pomieszczeniu razem.

Halinko, Ty dumasz nad zupką a u mnie duży gar grochówki się gotuje, możesz przyjechać, odleję i na wynos, tylko czy Adaś lubi grochówkę?
To ciśnienie też Ci skacze....
A z tymi tabletkami to wczoraj się darła że to ktoś jej zamówił a dziś już mówiła że faktycznie dzwonili i ona nie wiedziała co to jest i podała adres...
I faktycznie ona powinna brać te tabletki bo to kwasy Omega a jej na pamięć bardzo by się przydały. Ona normalnie wszystko zapomina.... żelazka nie wyłącza, normalnie prasuje i wychodzi a żelazko włączone... nawet adres podała zły bo zamiast 104 to podała 102.... A teść się z tego śmieje i mówi że ja mam ją pilnować. Powinien jej porobić badania bo to może być początek jakiejś choroby... Jeszcze kiedyś dom spali i wtedy teść się nie będzie śmiał...

Kasia, koniecznie pokaż się w tych rudych pasemkach jak już je zrobisz. No gratuluję w końcu odwagi na taką zmianę.

Ja czekam na moje urodziny żeby dostać ten prezent w formie pójścia do profesjonalnego zakładu na farbowanie. Już nie mogę patrzeć na moje włosy.... kolor zmyty, odrosty spore... po szamponetce miałam ładny kolor ale wiadomo ona się szybko spłukuje.

A dziś w Lidlu są ubrania dla dzieci, dobre gatunkowo, 100% bawełny, teściowa mi dała kasę żeby Marcelowi kupić spodnie i T-shirty. 2 T-shirty były za 22zł to bardzo tanio :) Spodnie mu kupiłam za 33, takie wyglądają jak dżins ale są cieńsze, zielone bo teraz taka moda na kolorowe. I troszkę pochodziłam po sklepach, pooglądałam sobie co jest. W byłam w nowym sklepie z ciuchami (ale w Lęborku, nie u nas), fajny tani sklep, fajne ciuchy... tylko kasy brak. Kurcze, jak pójdę do pracy to zaraz po wypłacie pojadę tam i sobie trochę pokupuję bo nie będę miała w czym chodzić.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Cula ;)
no własnie czeka mnie rehabilitacja, ale chyba też prywtanie zrobię, bo na nfz się raczej nie doczekam....

co do Lidla, bardzo lubię tam kupować... bo dobre gatunkowo rzeczy mają ;)
nie tylko dla dzieci i stosunkowo tanio ;)

co do Twojego meża .. jakieś szanse na to by znalazł pracę ?
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kay, szanse może i będą bo on teraz zrobił kurs na przewóz rzeczy, psychotesty, kategorii prawka to ma sporo (chyba tylko na autobus nie ma) tylko żeby on chciał...
To jest rezultat rozpieszczania dzieci przez tatusia.... tatuś zawsze dał, tatuś kupił, tatuś załatwił i teraz gdy synuś ma 37 lat dalej tatuś mu daje to po co on ma pracować? Idzie do tatusia i tatuś daje to po co on ma się wysilać?
Jak nie tatuś to od żony weźmie a jak żona nie chce dać to zrobi awanturę że jak on miał to mi dawał...
Tu on nie pójdzie, tam on nie pójdzie.... najlepiej leżeć w łóżku z pilotem, oglądać Kiepskich, Dlaczego ja, Trudne sprawy czy Ukryta prawda a kasa niech się sypie....
Ach, szkoda gadać....

Ale muszę się Wam pochwalić że Marcel miał taki trzecioteścik ale nawet nie próbny bo próbny będzie w kwietniu, tylko pani tak zrobiła sobie na próbę próby.
I Marcel część matematyczną zrobił najlepiej z całej klasy :)
Miał 98%, z polskiego trochę gorzej ale miał 78% więc też nie najgorzej.
Ale z tej matmy, że najlepiej z całej klasy to jestem dumna jak paw :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

hej babiszonki :D
U mnie niby wiosna a pranie kiepsko schnie.
Pojechałam dziś do miasta ,pochodziłam weszłam do optyka i upatrzyłam sobie dwa rodzaje oprawek do okularów,oczywiśnie jedne czerwone,drugie czarno białe ale ceny mnie powaliły matko czy u nas wszystko musi być tak drogie.
W jednym optyku spotkałam taka dziewczynę co chodziła ze mną do podstawówki,no i oczywiście ona mnie poznała ja jej wcale :oops: :oops:
i ona mi po cichu szeptała że mam w necie poszukać bo optycy na allegro sprzedawaja,wysyła się receptę no i ceny duzo niższe poszperam.
Dziś już mnie oczy nie bola :happy :happy :happy :happy :happy ale do niedzieli komp nadal ograniczony no i tv też :(
ale sms już stukam bez problemu :D
Lidl ma świetne gatunkowo ciuchy tylko u nas coś dostać jak są buty to kolejka przed otwarciem na pół parkingu już stoi.
Szkoda,że nie wiedziałam prędzej,bo dziś przejeżdżałam koło lidla ale nie weszłam,za to byłam w biedronce i kupiłam margarynę tortową za 1.01 jakaś promocja jest.
No i kupiłam rudą farbę jakiś kolor lisi ogon czy kita ;-) nie pamiętam a po drodze weszłam do kumpeli i już u niej została
No nie wiem ile tego rudego będzie,czy dużo czy mało,jednak spanie w garażu mi się nie usmiecha :D :D :D :D :D
U mnie na obiad żeberka z piekarnika ,kasza i kiszona kapusta
Oszaleję w tej chałupie do końca tygodnia
Oj kolarki :happy :happy ale żeście poszalały ;-) zakwasy pewne
Halinko na ciśnienie dużo osób narzeka te szybkie zmiany pogody nam nie służą
Ja jako małolata piłam drożdże na tradzik mama mi robiła ale mlekiem zalewała,i powiem,że pomagało .
A i do mnie też ostatnio dwa czy trzy razy dzwonili z kwasami jakimiś ale ja kończę szybko rozmowę ;-)
No i uważam,że nalezaloby ta paczkę odesłać z pisemną rezygnacją poleconym z potwierdzeniem odbioru.
Podejrzewam,że w aptece takie wit kupi się 3x taniej
Kay super wiadomości,ale uwazaj na siebie wiesz odpuść remonty czy kopanie ogródka ;-)
Kris aż polazłam poczytać,wszystko się zgadza wredota ze mnie okropna z tolerancją hmmmm raczej jestem nie znoszę nielojalności i tyle
Zdolniacha z Ciebie więc prezentację ogarniesz a swoją droga wkurzające jak tak co chwilę zmieniają zdanie
Jakby to włoszka była to byś zbajerował no ale włocha :P
Gosiu ja też lubię czasem być w domu sama
Miłego dnia babiszonki
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Cula, masakra.. ale on nie ma jakiegoś poczucia, że kiedyś rodziców może zabraknąć ??
masakra, jak neiktórzy rodzice nie widzą że krzywdzą swoje dzieci....

się nie dziwię, ze dumna z dziecka jesteś ;) bo to prawie maks :D
też gratuluję ;)

Chochlik, no już mnie mój X pilnuje.. ;)
wiec się skończyło ;)
a ja mimo wszystko bym się bała okulaty amawiać na allegro...
może dlatego ze pracowałam z okulistą...
przyjaźniłam sie z optykiem...
i wiem jakim zagrożeniem są źle zrobione okulary...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Mówisz Kay,no cóż popatrzę i pomyślę,ale na pewno wezmę Twoją uwagę sobie do głowy.
Niech cię X pilnuje bo z kręgosłupem żartów nie ma a i boli nieludzko.
Brawa dla Marcela.
A wiecie przerażają mie te testy ,moja córka w przedszkolu testy,później w szkole też testy co chwilę,stresuję te dzieciaki wyscig się zaczyna od przedszkola a na końcu i tak wielkie g........,mało kto ma fajną pracę itp
Mój sąsiad po prawie w tesco na kasie robi,to woła o pomstę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

A ja po prostu uwielbiam być bezosobowa... ale co tam idzie się przyzwyczaić....
Co niektórzy mogą na mnie w ogóle nie zwracać uwagi, obędzie się.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik, boli, wiec się pilnuje ;)
a fakt cięzko teraz o pracę... niestety...
nawet ta moja, mimo iż kiedyś sprawiała mi przyjeność teraz jest z przymusu...

Cula, co tak bojowo ?
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!
U mnie znowu cieplusio, byłam z rana na spacerku z Roksanką, może przed wieczorkiem znów wyskoczymy. No i pochwalę się, że dostałam :kiss2 , zgadnijcie od kogo :roll: Nadal czekam na rowerek dla małej :ok:
Widzę, że się za kondycję wzięłyście ostro na wiosnę, może i gdzie ja zacznę ćwiczyć coś :roll:
Malinko, no ja tez czytałam, że takie suplementy pomagają, ale właśnie nie wiem,czy to tak jakoś odczuwalne jest..
Krzysiu nie doczytałam :bicz ,ale tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki ;-) Ojjjj, może Ty mi pomożesz z tym telefonem, bo chłopaki gdzieś zaginęli, kobitki się nie znają a ja w elektronice noga jestem :cry:
Kay, dobrze, że na rehabilitacji się skończyło...Teraz musisz o siebie dbać...
Gonick, ile ja bym dała za chwilkę spokoju...
Chochlik, Cula, co tak iskrzy między Wami?????? Pokłóciłyście się , czy co????? Przeprosić mi się tu zaraz i gadać ze sobą normalnie :D
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Dobry :*
Lubelia a co tam z tym tlefonem bo nie czytałem i nie wtajemniczony jestem ??
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ależ ja piszę normalnie... do wszystkich po imieniu czy nicku...
Kay, a bo czasem tak mam... a i tak nie masz pojęcia jak mam język pogryziony... i backspace aż wyrobiony

Kris... strona 420, drugi post od dołu... Lobelii...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Cula, chyba jak kazdy ma czasem gorszy dzień ;)
widzę po sobie :D
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kay, to nawet nie o to chodzi czy mam gorszy dzień czy nie.. bo mam normalny.
To po prostu błahostka która nie wiedzieć czemu urosła do ogromnej rangi... i wywołała wojnę... taką cichą wojnę
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Dobra już wiem :)

Lubela musisz napisać co to znaczy dla Ciebi niedrogi tel. Najlepiej do jakiej sumy to wtedy już wiadomo za czym się rozglądać. Co do kart pamięci to już raczej każdy tel jest już wyposażony w slot
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Mam już chwilkę czasu , Adaś odwieziony obiad już tez skonsumowany :D :D a zrobiłam zupkę jarzynową , schabowego ziemniaczki i buraczki :D

Agnieszko , dziękuję za zaproszenie na grochówkę , ja z wielka chęcią bym ją zjadłam ale moje maluchy są grymaśne i wiecznie krążę wokół zup tych co lubią , chociaż mam już ich po same dziurki w nosie ale mi jej jedzą :D a co ci się stało że język pogryzłaś ?? kurcze to boli :( Gratulacje dla Marcelka , fajnie to jak się dzieci uczą , :D a te witaminy to jak Kasia pisze w aptece są o wiele tańsze bo to Omega czyli tak jak tran i 90 zł to okropnie dużo :( A o co chodzi o ta wojnę ??? może ja nie kumata jestem :(

Kasiu , okulary to ty chyba ,mówisz chyba o oprawkach ??? bo tak kupić całe to ryzyko , ważne jest ustawienie , rozstaw oczu itd... tych testów to teraz coraz więcej , to takie stresowanie dzieci , a co to za margaryna taka tania ??? co twój mąż jest przeciwny żebyś zafarbowała włosy i ci garaż z tego powodu grozi ???

Martusiu , czyli dzisiejszy dzień rozpoczął się miło , całuskiem :D :D od sympatycznego pana ??? dzień fajny na spacery i to trzeba wykorzystać , jeżeli chodzi o suplementy oczyszczające to ile w tym prawdy to nie wiem ale ja jakoś wierzę , są pozytywne opinie ludzi którzy to biorą a ja już trzeci rok z odstępami półrocznymi sobie to serwuję a w tym roku namówiłam męża :D :D a dlaczego piszesz że Agnieszka i Kasia prowadza wojnę , czy czegoś nie wiem ??? :( bo już zgłupiałam :(

Kay to dobrze że ciebie mąż pilnuje , musi być piecza nad tobą , musisz się już przestawić myślowo że masz zakaz ciężkich prac
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Oj dziewczyny ja wiem, że taka cisza i spokój jest marzeniem wielu :P

Lobelko - jeszcze kilka raz i też tak będziesz mogła ciut odpocząć :)
Generalnie moja młoda jak była mała dała mi strasznie popalić, ale teraz to mi wynagradza :P A jeszcze jak w placówce siedzi to jestem happy cała :)

Agnieszko
- a co Ty tak się w język gryziesz? Czytasz coś ?! Kurcze nie dobrze, że mąż się z Tobą kłóci, musi chyba szybko coś znaleźć, bo się wykończycie oboje nawzajem.

Kasiu - no mnie te testy też przerażają, to jest jakaś masakra testy i testy niby wymagają dużo w tych szkołach, a maturę mało kto zdaje teraz. Nie to co kiedyś było ....

Kay - prywatnie na rehabilitacje? A jakie masz mieć zabiegi? Może poszukaj, może na NFZ coś się szybko znajdzie. JA w sumie na skręconą kostkę miałam szybko rehabilitacje, ale szanowny mój Tato to i 6 miesiecy czeka na zabiegi, w ko}cu go plecy przestają boleć...

Halinko to wnusio u Ciebie na "służbie" ?! Pyszny obiadek miałaś dzisiaj, ja miałam spagettii dla mnie i młodocianej, a Pan Mąż szanowny miał kopytka z sosikiem z wczoraj.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko i Gosiu ano czasem trzeba się ugryźć w język a w moim przypadku to już w ogóle codziennie muszę się gryzc zwłaszcza przy tesciowej...
A że ja wybuchowa to mam z tym ciężko i ten język pogryziony ;-)
Wojna? My nie znamy wojen ;-)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No witam się wieczornie.
Poszłam na ogródek,weszłam między iglaki i jałowce pokłuły mi cały tyłek :D
czyli mam przyspieszone boże rany :D
właśnie mąż skończył mi z tyłka wybierać igiełki :D nie powiem chętny był :happy :happy :happy
teraz naprawia prysznic.
O kotlecika bym zjadła,grochówki nie coś za cięzka dla mnie ta zupa
A wiecie jaki mi sos wychodzi z żeberek,jak z wołowiny pycha.
Lobelia ja telefon to ci mogę pomóc zbić ;-) jakbyś chciała mój wytrzymał 3 dni ;-)
A teraz czekam na wymianę i wygląda na to,ze sobie poczekam.
Mówisz,że iskrzy między mną a Agą,hmmmm to chyba dobrze bo tylko między osobami sobie obojętnymi nie iskrzy,oni mają ,brzydko mówiąc"zlew "na wszystko.
No to moje okulary muszą poczekać jak tak piszecie coś w tym być musi,a niestety teraz nie wysupłam takiej kasy.
Halinko postaram Ci się wkleić przepis cały na sosnówkę a nie linka
Wiecie co pal licho te testy my też pisałyśmy sprawdziany,ale nikt nie robił takiej otoczki wokół tego no ok są dzieci zdolne jak Marcel Agi ale co z tymi mniej zdolnymi???
Mam stanowczy zakaz robienia się na rudo nawet jedno pasemko zostanie ukarane przeniesieniem mnie do garażu ;-) :D
Już się boję
dziewczyny poszukuje kremowej farby do pomalowania ścian nie żółtej i nie w odcieniu beżu,możecie coś polecic????
A moje chłopaki w pracy mówili że żeby pomalować meble w kuchni mam jeszcze podkład zastosować,ogólnie byli w szoku,ze ja sama chcę malować ale to może latem na razie muszę sypialnię ogarnąć
Coś jeszcze miałam ale znów zapomniałam
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , najlepiej farbę dostaniesz w Castoramie , tam ci dopasują kolor , dadzą porady fajne , :D Oj groźnego masz tego męża a co on taki uprzedzony do tego koloru włosów ????? a te igiełki z pupci to chyba z wielką radością wyciągał :D :D

Gosiu , Adaś u nas jest tylko jedną godzinę ,mąż go przywozi z przedszkola o 14 ( córka pracuje z zięciem do 15 ) ale zupka musi być , chyba że zachoruje to już jest dłużej , jak wchodzi to zaraz siada do jedzenia bo w przedszkolu nie za bardzo chce jeść :(

Agnieszko a ja myślałam że gryziesz język przy jedzeniu , bo mi się tak niekiedy zdarzyło :(

Dziewczynki siedzę już w tych skarpetkach , pachnie nawet fajnie ale to muszę teraz trzymać dwie godziny , źle się je zakłada, bo są sztywne i wielkie , nasączone jakimś żelem , ale mąż mi pomógł i już jestem uziemiona , bezbronna :(

Obrazek
Zablokowany