Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Culagula »

Halinko, nie, to nie ja dzwoniłam w sprawie kwasów. Ja pisałam w innej sprawie a pani od kwasów dzwoniła w sprawie kwasów, łączy nas jedynie to że nie dałyśmy Kasi spać.
Kurcze, u nas nie ma rocznicy komunii i to jest pierwsza parafia gdzie nie ma takiej bardziej uroczystej mszy dla tych dzieci. Aż chciałam księdza na kolędzie o to zagadnąć czemu nie zrobią. Bo to fajne...
Gosiu, ja też myślałam że to ktoś nowy i od razu się pyta o mnie i Kasię... no ale chyba jednak jestem trochę kumata i zakumalam że to Ty :)
Aha, pytałaś czy coś czytam, ano czytam 3 część perypetii Hani i Mikołaja.
I nie martwcie się że nie wiecie o co nam biega... załatwiamy to sobie na pw i szczerze mówiąc ja sama nie wiem o co nam biega. Nie przejmujcie się nami. Jest ok.

Teść dziś przywiózł słoninę i sobie wymyślił że trzeba ją wytopić na smalec a żeby były skwarki to trzeba ją pokroić a nie zmielić.
No i ja kroiłam dokładnie 1 godzinę i 45 minut, teściowa trochę później do mnie dołączyła... 4 pełne reklamówki tego były a może wiecie jak ciężko się kroi taką słoninę. Palców nie czuję... mrówki mi po nich normalnie łaziły. Jutro będzie topienie... Aż chyba zjem na kolację chleba z takim smalcem i solą ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Agnieszko ty jesteś jak sadystka , ślinka mi leci po brodzie jak poczytałam o tym smalcu a to takie tuczące :cry: a zarazem bardzo dobre :slini_sie: :slini_sie: dla mnie by tylko to wystarczyło i dobra do tego kawusia z mlekiem , to krojenie jest uciążliwe , szkoda że nie ma takiej maszyny która by kroiła w kostkę . ale mnie zdziwiłaś że u was nie ma rocznicy komunii , trzeba by było zadać księdzu to pytanie
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!
Kris, no ja potrzebuję (moja mama) tego telefonu głównie do robienia zdjęć i żeby można je było przerzucać przez czytnik kart, bo z kablami mamy przykre wspominania :( Tak, żeby chociaż z 5 Mpx miał no i z ceną to wiadomo jak najtańszy...Tak na alu takie są - NOKIA X3-02, HTC Wildfire S albo Vertis Famy i co do nich się waham....Pomóż, plisssssss :fallinlove
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

hejka
Oczywiście farba do sypialni nie kupiona bo to tak ta ładna tamta ładniejsza ta pachnie cytrusami,inna migdałami i bądź tu babo mądra :)
Stwierdziłam,ze podjadę do mojego ulubionego pana i sklepiku i on mi doradzi,zamelduję jak kupię.
Ale za to kupiłam uwaga farbę na włosy,tak tak kochane -uwaga mleczną czekoladę,czyli całkowicie zmieniam kolor z blondu na czekoladę + rude pasemka.
Będziecie pocieszać jak mnie mąż z domu wywali i pozew o rozwód złoży ;-)
Na poprawę humoru kupiłam sobie takie cuś,tylko całe w pięknej czerwieni
Obrazek
Aga już wyjaśniła,że ona i pani od kwasów to dwie inne osoby i przy pani od kwasów ona była pikuś :)
Żeby dokączyć historię dzisiejszego dnia popołudniu przyszły dwa sms od wróżki :) jaka to nie będę bogata i ze to bogactwo czeka na mnie w domu ;-)
Halinko piszesz,że obniżka no no jakoś tak dziwnie brzmi podwyżka to się rozumie ale obniżka.
Gosiu zeby nie dziewczyny nie miałabym pojęcia coś za jedna ;-) ja rozumiem piątek weekend ale tak zaraz alkoholowo :D
Ja czytam a własciwie słucham o przeszczepach serca,cudna.
Aga wżyciu bym tej słoniny nie kroiła never
U nas też nie ma a właściwie nie było rocznicy komunii,bo teraz nie wiem.
Lobelko jak Roksana
A w niedzielę mają mi ściągnąć embargo na kanały filmowe na necie to sobie obejrzę Przyjaciółki
Miłej nocki
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej Wam ;)
Chochlik rewelacyjna sukienka ;) a zmiana koloru dość odważna :D
Cula, toś narobiła ochoty
Malinko, prywatnie wszystko się szybko załawi
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D , Miała być dzisiaj piękna pogoda a tutaj mglisto ponuro , :( Pije kawkę i zaraz uciekam do fryzjera a później z wynikiem do laryngologa :D

Kasiu , sukienka śliczna a na dodatek czerwona a z jakim połączeniem ???? czekam na wieści jak przyjmie ciebie mąż po zmianie koloru włosów ,chyba tak źle nie będzie a jakby co to dzwoń i przyjeżdżaj do mnie , przygarnę ciebie :D :D a co teraz to farby są tez zapachowe ??? wróżka ci prawdę powiedziała że bogactwo masz w domu bo masz cudowne dzieci , dobrego męża a to się liczy na pierwszym miejscu . :D Kasiu no śmiesznie brzmi ta obniżka ale jak ktoś ma więcej osób to po 3 zł na osobę to trochę tego będzie :D

Kay jakie plany na dzisiaj , myślę że duży odpoczynek , :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka :)
Ja pisałam o tym smalcu w celu napisania ile czasu to kroiłam, ile tego było a nie żeby narobić Wam smaka :) Nie wiedziałam że tak lubicie :)
Ja tam zjem kawałek chleba ze świeżym smalcem ale to jak mam ochotę bo też nie zawsze bo mi potem tak tłusto... A głównie to używamy smalcu do smażenia.
No ale się rozpisałam.... a już muszę zamykać okienka bo siostrzeniec będzie mi konfigurował router żebym miała normlanie neta.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Wróciłam do domku , fryzura zrobiona , dzisiaj na stojąco spanie :( ale ja już mam wprawę i dam radę :D fryzjerka odradza mi robienie kolorku bo te moje to są ładne chociaż ja nie mogę się przyzwyczaić i za miesiąc chyba jedna zdecyduje się na farbę , chyba do końca nie wyłysieję :( Byłam u laryngologa , dostałam antybiotyk na ta moja chrypkę no i zaczęłam łykać , drogi jak czort ale jak mus to mus :D muszę 3 dni brać po jednej tabletce , później tydzień przerwy i znowu trzy dni .

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, a co to za antybiotyk co się go bierze w ten sposób?
Mówisz fryzjerka odradziła farbowanie? No cóż, niektórym pasują siwe włosy ale jak się w nich nie czujesz to farbuj.
Kasia, no ale to będzie zmiana... a jak Cię mąż może z własnego domu wyrzucić? Co innego jakby to był jego dom.
Ja jestem ciekawa co ja za kolor będę miała. Chciałabym iść do zakładu dziewczyny chrześniaka męża bo to moja ulubiona fryzjerka ale u niej w zakładzie farbowanie ze strzyzeniem i modelowaniem kosztuje 220zł i nie można samego farbowania. To jest komplet. No to musiałabym dopłacić 120zł a niestety nawet jak dostanę jakąś kasę to mam inne wydatki niż włosy. Na pewno dostanę kasę na urodziny od teściów i babci no ale będzie zus do płacenia... A nawet jeśli mi coś zostanie to już wolę sobie kupić coś do ubrania. Chyba że poproszę tą dziewczynę aby scięła mnie w domu zamiast prezentu :)
Bo teść dziś mi powiedział żebym zrobiła urodziny (miałam nic nie robić) w Święta. Za jednym szykowaniem jedzenia, a zaprosić siostrę i brata męża żeby tak rodzinnie było no i tą moją przyjaciółkę z rodziną. Tylko pytanie czy oni będą chcieli Święta poświęcić dla mnie... 30-tkę też robiłam w Wielkanoc. No jeszcze muszę to przemyśleć...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , ten antybiotyk to Sumamed , ciekawa jestem czy pomoże , siedzę sobie teraz sama bo mąż pojechał do Uli żeby wyprowadzić psa , jeszcze jutro i w poniedziałek będzie miał dyżur :) Straszne ceny u was u fryzjera , ja płace za ścięcie , mycie , ułożenia 25 zł , farbowanie , ścięcie , ułożenie to 80 zł , a u was to aż mnie pogięło ,skąd ten cennik mają :evil: :evil: No włosy mam siwe ale nie takie białe tylko to taki popiel , dlatego fryzjerka mi odradza , bo farby jeszcze mi włosy osłabia a po operacji to sobie nie daję rady tak mi lecą ani doustne środki ani zewnętrzne mi nie za bardzo pomagają :( :( ach , szkoda gadać :( Agnieszko a kiedy ty masz te urodziny ???

Obrazek
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Tutaj też się kłaniam nisko płci pięknej ;)
Adrian
:P
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

hej
Padam na nos,no ale jedyny plus wszystkiego nawet nie zajrzałam do neta cały dzień :D :D
Wyobraźcie sobie,że moja teściowa zadzwoniła dziś tak ok 6/40 :> :> :> :> :evil: :evil: :evil: nie dosyć,że mnie obudziła to jeszcze wystraszyła czy się coś nie stało.
Fakt dzwoniłam do niej wczoraj popołudniu 3 razy bo chciałam coś w związku z pitami omówić,no ale się nie dodzwoniłam.
To ona dziś mówi,że spać nie może to oddzwoniła :> :> :> :> :> :angrywife :angrywife :angrywife no i wyłapała ;-) kurcze jaka ze mnie zołza wyłazi jak mnie ktoś budzi,okropna jestem.
Z tego wszystkiego zaspałam na basen :oops: :oops: wpadłyśmy na ostatnią chwilę
a później wiadomo sobotni młyn,obiady szybkie ogarnięcie kątów i poszłam na dwór robić porządki,bo dopóki jest pogoda a nie ma tyle latania jak przed świętami.
Zrobiliśmy porządek pod schodami,jeszcze tylko uruchomić fontannę i będzie jedno z głowy.
kay to nie jest sukienka tylko tunika
Halinko cała czerwona zamek srebrny,myślę o długim srebrnym wisiorze i mam do niej wąskie czarne spodnie.
Jakiego psa ma Twoja córka???
włoski zrobione no to pięknie,a może zamiast farby jakieś płukanki????spytaj swojej fryzjerki.
O dobra duszo przygarniesz mnie no to mam metę :D że tak powiem
Tak myślę,że po niedzieli pomaluję sypialnię a włosy za dwa tygodnie.
Niby zmiana duża ale nosi mnie więc potrzebuję totalnej zmiany.
Aga matko skąd ta cena,porażająca.
No nie do końca połowa domu mężowska,tak formalnie.
Już sobie wyobrażam jaka będzie afera
Wyobraźcie sobie jak usłyszał że jedna ściana w sypialni ma być czerwona to zaniemówił i cały czas myśli ,że żartuję 8-) 8-)
Adix to ja się niżej odkłonię
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasi Moja Ula ma psa Labradora , wielkie psisko ale Adaś może z nim robić cudeńka a ten cierpliwy jest , nic nikomu nie zrobi , należy do bardzo łagodnych psów , :) No z tymi włosami to mam cały wielki problem , mąż tez mi nie każe z nimi robić ale ja nie mogę się przestawić do mojego wyglądu :( mam jeszcze miesiąc do zastanowienia i obycia się z moją popielatą siwizną :( no z tymi pobudkami to masz się , to tak jest jak człowiek chce sobie pospać bo ma wolne to zawsze coś ......No padnę , co ty temu mężowi za niespodzianki szykujesz , te włosy , później ta czerwona ściana , oj chciałabym zobaczyć jego minę ale powiedz mu ze to dla lepszego wigoru to może to przełknie :D :D

Adix , ja ciebie również witam :D skromnie nam napisałeś :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

A no malinko widzisz jakoś nie mam ostatnio chęci do pisania, a po za tym to nic się u mnie nie zmieniło.
Dalej stoję w jednym a tym samym punkcie, martwym punkcie :|
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka, witam się cieplutko i słonecznie :)
Ja tylko na chwilkę bo się szykujemy i jedziemy do Gdyni, muszę jeszcze pojechać do dziadka na cmentarz bo 19-go miał 30-tą rocznicę śmierci a ja od tamtej pory nie byłam w Gdyni.
Halinko,weszłam właściwie tylko po to aby Ci odpisać na temat tych cen i fryzjera. To nie jest tak, że cała Gdynia jest tak droga, to taki bardzo ekskluzywny salon w bogatej dzielnicy i jak kiedyś pisałam nawet Ania Przybylska chodzi do nich się czesać.
A ta Aneta mówiła że mają takie klientki które co 2 dzień przychodzą tylko umyć głowę i się uczesać i zostawiają 40zł.
A faceci strzyżą się za 30, dają 50 i do widzenia. No ona mówi że napiwki ma niesamowicie wysokie. A zwłaszcza od facetów.
dobra, lecę..

P.S.Kasiu czyli Twoja połowa domu to garaż? ;) Weź się z nim zamień :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
U mnie też wiosna
Prawie większość dnia dziś na dworze,pierwsza kawa w wiosennym słonku ale i długi spacer w lesie.
Mi jakoś ta wiosna nie służy
Jakaś przymulona chodzę,pewnie mnie przesilenie wiosenne dopadło
Widzę,że większość korzysta z wiosennej aury
Labradory to swietne psy wykorzystywane w dogo terapii,znajomi mają czekoladowego,ale jako młody psiak bardzo psocił
No jak takie znane nazwiska chodzą do tego salonu,to wiadomo,że ceny idą w górę,taki salonik dla snobów.
Kurcze w takiej mieścinie malutkiej koło mnie otwarły rok temu dziewczyny salon,ceny mają bardzo korzystne ostatnio moja teściowa za cięcie,mycie ,modelowanie,brwi i hennę zapłaciła 25zł
Mało tego co rusz mają jakieś szkolenia a to w Berlinie,a to Praga czy Warszawa czyli wielki świat a ceny niziutkie idzie idzie.

P.S Aga na to wygląda ;-) tylko jak z tej zamiany dostanę gospodarczy 8-)

Halinko skąś znam ten Twój antybiotyk,tylko nie mogę sobie przypomnieć skąd.
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Wróciłam do domu , od rana byliśmy u Uli , po obiedzie poszliśmy na spacer z Adasiem bo Ula dzisiaj miała lekcje w szkole ,zjedliśmy lody , byliśmy na takim nowym placu zabaw , ale się tam wyhasał , zwinny to jest bardzo , bałam się żeby nie zleciał z takiego wspinającego pająka ,później poćwiczył na takich przyrządach , w sumie byliśmy dwie godziny , :D teraz siedzę taka połamana , jednak nie jestem wprawiona do takich spacerów , czyli jestem zasiedziała , czas by to zmienić :(

Agnieszko , no do takiego fryzjera zdzierającego forsę za taki zabieg to bym nie poszła , bo to żerowanie na ludziach bo są bogaci ja już wole tego pospolitego , no ale niektórzy mają inne spojrzenia a zwłaszcza nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do takich salonów :( Jak tam ?? czy udał się wasz wyjazd , bo pogoda na pewno opisała :D

Kasiu , czyli tez sobie pospacerowałaś , i to jeszcze po lesie aż zazdrościć można ,to że się tak czujesz to jest przesilenie wiosenne , łykaj witaminki na wzmocnienie , Moja Ula ma psiaka w kolorze biszkoptu i tak się wabi :D :D jak tam oczy twoje ????

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

witajce ;)

oj pogoda wczoraj na spacery była piękna ;)
sami z X poszliśmy ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Ja już od raniutka na nogach , właśnie wróciłam do domu , byliśmy zawieźć Adasia do przedszkola , a wcześniej mąż musiał wyprowadzić u córki psa więc razem już o 7 pojechaliśmy , oj ciężko mi było wstać :( dzisiaj w aptece kupiłam taki spray do gardła Gardvit A=E :| polecany mi przez laryngologa na suche , czy podrażnione gardło z witaminami A+E z aloesem , również i Uli tez kupiłam bo coś już zaczęło ją drapać , to preparat również dla osób pracujących głosem , zobaczę jak mi posłuży , bo jak tylko szybko weszłam na piętro czy szybciej szłam to w gardle miałam tak wysuszone że aż mi drapało z suchości :D Na obiad jedziemy tez do Uli więc nie mam zmartwienia co tutaj ugotować :D Pogoda śliczna ,kto nie pracuje to czas na spacery :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

witaj Malinko, to powidz potem jak działa ten spray ...
bo zaciekawiło mnie, tym bardziej że sama głosem pracuje..
i faktycznie często mam z nim problemy
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Witam i ja :)
jak zwykle mówią że Wrocław najcieplejszy... chyba się tam wyprowadzę ;)
U nas ciepło ale jak nie wieje bo na wietrze chłodniej i to sporo.
Wczoraj zaliczyliśmy Gdynię ale ze spacerków to jedynie tyle że byłam na cmentarzu u dziadka i na meczu u męża chrześniaka, właściwie załapaliśmy się na drugą połowę. Ach, sami piłkarze w tej naszej rodzinie ;)
A tak to albo u siostry męża byliśmy albo u mojej przyjaciółki więc w domu.
Dostałam ciuchy po synu koleżanki,fajną kurtkę zimową dla Marcela, będzie jak znalazł na nastepną zimę.

Co do tego salonu fryzjerskiego to ta moja fryzjerka odradziła mi farbowanie w zakładzie, powiedziała że kupi mi farbę w hurtowni fryzjerskiej i sama mi nałoży i wyniesie mnie to 30zł a nie 120.
Kurcze, ale jak ona opowiadała o tej Ani Przybylskiej, dziewczyna rok starsza ode mnie a na żywo wygląda jak wrak człowieka. I tak ponoć już trochę przytyła. Teraz w kwietniu będzie nowa reklama z nią -Play to zobaczycie jak ma perukę specjalnie szytą na nią. A swoje włoski już ma ponoć krótkie... Tak ją lubię... ach, szkoda mi jej... jak to sława ani pieniadze nie są do szczęścia potrzebne....
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!
U mnie wszystko zaczyna się w końcu układać....
Po pierwsze jestem z Piotrkiem, tzn spotykamy się :serca Wczoraj już tak oficjalnie byliśmy razem na spacerku w lesie (z Roksanką i jego synem) i było bossssko. Dzisiaj Kuba już wrócił do matki, a my z Małą byłyśmy u P. całe do południa :D Facet jest niesamowity i mówi, że już od kilku lat na mnie zerkał, tylko myślał, ze jeszcze młodsza jestem niż wyglądam :D
Po drugie Piotrka siostra jest prawnikiem (a ja głupia o tym zapomniałam) i niby tu do nich nie przyjeżdża, ale P.dał mi do niej namiary i wysłałam jej ten papiórek, co na K. napisałam i ma mi to poprawić i zobaczyć, co z tym zrobić dalej ;-)
Po trzecie na dworze cieplusio, za porządki świąteczne trzeba się brać, ale mi się nic nie chce...tylko bym u P. siedziała i się obściskiwała :roll:
Po czwarte mama odpuściła i powiedziała, ze to moje życie i jak sobie je drugi raz zmarnuje, to będzie moja sprawa. A poza tym P. taki ubrany normalnie i ogolony, to bardzo przystojny jest i fajnie razem wyglądamy :D
Tyle, co u mnie... Co u Was czytałam, ale już zapomniałam, jak zwykle co komu odpisać...
Miłego!!!
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Hej hej :P
Ja się po weekendzie witam, zasmarkana niestety.
Oj nie wyszło mi na dobre zimne piwko w sobotę.

Ale przejdzie mi, już się faszeruje lekami, herbatką z miodem i cytrynką, będzie okej !! Musi :P

Lobelko - gratulacje kochana, Piotrki to fajne chłopaki są ;)
No i super, że mama odpuściła :)

Agnieszko - pewnie, że taniej Cię wyniesie farbowanie w domku ! Ja też często korzystam z farb typowo fryzjerskich, ale nakładanych w domku. :)

Halinko - jak zdróweczko ?

Kay - kiedy masz rehabilitacje ?!
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej wszystkim :*

Ktoś chce sie ze mną zamienić w pracy ?:)

Dzisiaj przyjechał ten makaroniasz i sprawdza cała prezentacje przy której się tam namęćzyłem. Od samego rana latam między moim wydziałem a halą bo ciągle czegoś brakuje i trzeba coś poprawić.
A swoją drogą jakie to wszystko jest zakłamane. Każdy tylko ściemnia żeby było dobrze na czas audytu. Jakby mogli to i trawe pomalowaliby na zielono żeby wyglądało że jest świeżutka.
Na szczęście jeszcze tylk ojutro będe miał takie urwanie i w środe wszystko powinno trochę przystopować. A przynajmniej mam taką nadzieję.
Na domiar złego prawie od samego rana strasznie boli mnie głowa :(

Chyba przydałby mi się jakiś mały odpoczynek bo organizm z leksza nie wytrzymuje. W sobotę byłem na wódeczce z chłopakami i o 23 zmyłem się do domu do już mi sie tak spać chciało. Kiedy wróciłem na chacjede to jakiś film zacząłem ogładać, tylko jakoś słabo mi to wyszło bo przebudziłem się o 6 nad ranem wyłaćzyłem kompa i dalej w kime aż do 12.
Ale w środe chyba pójde do lekarza bo nera mnie coś cały czas szarpie to może jakieś L4 uda mi sie wychaczyć. Wtedy sobie z leksza odpoczne.

No to tak w skrócie co u mnie. A teraz wracam na hale bo teraz trzeba tą przezentację pokazać na staowisku spawalniczym :)
Dobrze że to nie ja muszę prezentować tylko mój kierownik :D

całuski piękności :*
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Cula, apraszam do Wrocławia ;) zapraszam;)

Lob, to genialnie :D
gratuluję ;) super ;)

Bac, no jutro zaczynam ;)
Zablokowany