Tomuś jutro ma angielski więc cierpliwie odrabiał lekcje sam:) jestem dumna z niego ,poprosił tylko o przeczytanie zadania i sam je wykonał
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
U nas też cieplutko było więc wracając ze szkoły wcale się nie spieszyliśmy :)słonko grzało zero wiatru rewelacja jak na październik
a w rosjii zima pełną gębą ponoć już.
Tomuś jutro ma angielski więc cierpliwie odrabiał lekcje sam:) jestem dumna z niego ,poprosił tylko o przeczytanie zadania i sam je wykonał
.No i jutro mamy kolejne zajęcia z logopedą .Teraz juz po kolacji w piżamce hasa o 20:00 spać idzie,przestawiam go w zasypianiu bo od listopada wracam do pracy i mały o 6:30już na świetlicy będzie,a co za tym idzie pobudka o godzinę szybciej niz do tej pory.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko ,jak ja nie znoszę tego przestawiania godzin , zanim człowiek się przyzwyczai to tydzień co najmniej jest potrzebny ,szybko będzie ciemno i tak trzeba wytrwać aż do stycznia wtedy dzień będzie się wydłużał , Tomuś wcześnie będzie na tej świetlicy , czyli już tak wcześnie jest czynna , oj współczuję mu , no ale ważna też jest praca .
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Tak od 6:30 jest czynna więc 6:10 z domu musimy wyjść 6:30 jestesmy w szkole i ja o 6:40 mam autobus do pracy.kiedy wogóle czas zmieniamy?
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko w ta sobotę , już się wściekam na to , ale nic nie poradzimy , teraz to będziemy dłużej spać 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Hejka,
no własnie Halinko przypomniałaś mi o zmianie czasu, pamiętałam jakiś czas temu a to już nadszedł ten czas....
U nas jak to w całej Polsce piękna pogoda, ślicznie słoneczko świeciło to i od razu ludzie powychodzili z domów, musialam dziś dokupić znicze bo trzy półki mi się opróżniły.
Myszko, daleko masz do szkoły... mój Marcel ma właściwie dwie drogi, jedną przez boisko to idzie dokładnie 3 minuty a drugą bardziej naokoło to idzie 5 minut. Nie wiem czemu nie chodzi na skróty, jak wraca to chwilę z kolegą to dookoła. W ogóle mam fajnie bo zaraz za nami jest dom sąsiadów ale po lini prostej widzę plac zabaw i boisko a zaraz za boiskiem jest szkoła. No i już od 2 klasy chodzi sam
No kurcze co za mucha lata, muszę jeszcze ją ubić.....
Halinko, weź przestać pisać takie straszne rzeczy..... Matko, co za straszne wieści.....
no własnie Halinko przypomniałaś mi o zmianie czasu, pamiętałam jakiś czas temu a to już nadszedł ten czas....
U nas jak to w całej Polsce piękna pogoda, ślicznie słoneczko świeciło to i od razu ludzie powychodzili z domów, musialam dziś dokupić znicze bo trzy półki mi się opróżniły.
Myszko, daleko masz do szkoły... mój Marcel ma właściwie dwie drogi, jedną przez boisko to idzie dokładnie 3 minuty a drugą bardziej naokoło to idzie 5 minut. Nie wiem czemu nie chodzi na skróty, jak wraca to chwilę z kolegą to dookoła. W ogóle mam fajnie bo zaraz za nami jest dom sąsiadów ale po lini prostej widzę plac zabaw i boisko a zaraz za boiskiem jest szkoła. No i już od 2 klasy chodzi sam
No kurcze co za mucha lata, muszę jeszcze ją ubić.....
Halinko, weź przestać pisać takie straszne rzeczy..... Matko, co za straszne wieści.....
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko ja też jestem tymi wiadomościami zdołowana ale takie życie , myślę że teraz więcej ludzi zmyka na drugi świat , jest coraz gorzej , ja bym chciała mieć tylko szczęśliwe wiadomości a jednak jakoś teraz tych smutnych jest więcej , 

No pewnie, lepiej dowiadywać się że np ktoś urodził zdrowiutkie sliczne dzieciątko niż że ktoś umarł.....
I jeszcze w dodatku ta żona w ciąży... jak ona w takiej sytuacji musi dbać o siebie, o dziecko. Przecież czlowiek wtedy to ani o jedzeniu nie myśli ani o żadnych innych rzeczach a ona musi dbać o dzieciątko. W sumie to dobrze w tym nieszczęściu że będzie miała cząstkę tego męża.... Że on będzie "żył" w tym dziecku...
Myszko, o 6.10 już wyjść z domu... masakra.... Mnie dziś budzik budził o 7.10 a i Marcela musiałam iść budzić bo zawsze sam się budził a dziś to wszyscy spaliśmy jak zabici.
Halinko, no Kacperek ma dziewczynę... no, no.. teraz zacznie spedzać w łazience więcej czasu niż niejedna kobieta
To jego pierwsza "miłość"?
I jeszcze w dodatku ta żona w ciąży... jak ona w takiej sytuacji musi dbać o siebie, o dziecko. Przecież czlowiek wtedy to ani o jedzeniu nie myśli ani o żadnych innych rzeczach a ona musi dbać o dzieciątko. W sumie to dobrze w tym nieszczęściu że będzie miała cząstkę tego męża.... Że on będzie "żył" w tym dziecku...
Myszko, o 6.10 już wyjść z domu... masakra.... Mnie dziś budzik budził o 7.10 a i Marcela musiałam iść budzić bo zawsze sam się budził a dziś to wszyscy spaliśmy jak zabici.
Halinko, no Kacperek ma dziewczynę... no, no.. teraz zacznie spedzać w łazience więcej czasu niż niejedna kobieta
- malinka 61
- Kobietka Expert
Tak , to jego pierwsza , nawet dziewczynka fajna , dobrze ułożona , prymuska w szkole,

http://sportowalinia.futbolowo.pl/news, ... linia.html
Nowy reportaż o meczu gdzie grał Marcel.
Na koniec jesiennej tury mają 3 miejsce

Idę spać, dobranoc i do jutra

Nowy reportaż o meczu gdzie grał Marcel.
Na koniec jesiennej tury mają 3 miejsce
Idę spać, dobranoc i do jutra
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko wielkie brawa fajni chłopcy , może coś z nich wyrośnie
, będzie o nich głośno
bo teraz to nasi są słabi
Dobranoc , ja też będę się już zbierała do
Dobranoc , ja też będę się już zbierała do

Witajcie wczoraj padłam po prostu po nie przespanej nocy ,dziś mam nadzieje że choć troszkę odpocznę w co wątpie bo czeka mnie nalot teściowej z samego rana
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
, Pogoda nadal piękna , od rana jest słonecznie ,
rano byłam w kościółku , rocznica śmierci mojej mamci , później pojechaliśmy na cmentarz zapaliliśmy znicz , postawiłam małą doniczkę chryzantem żółtych bo taki kolor moja mamcia lubiła , teraz na pomniku było pełno jest spadających liści z drzew , muszę wybrać się z większym woreczkiem żeby je pozbierać .Zapraszam na wspólne picie kawki .
Myszko a to która teściowa ????
Myszko a to która teściowa ????

Malinko piszę teściowa moje M mama ślubu nie mamy ale z przyzwyczajenia teściowa mówię na nią :_) wyszło słonko to sprzątnęłam ogród i płot pomalowałam
- malinka 61
- Kobietka Expert
Czyli masz z mamą swojego M dobry kontakt , to dobrze , a pomaga ci ???

Cześć dziewczynki,
U nas pogoda też śliczna, cieplutko chociaż dosyć wietrznie.
No i taka ładna pogoda a ludzi dziś prawie wcale... siedziałam, czytałam, nudziłam się strasznie i prawie nie zasnęłam. No masakra. Dostałam dostawę zniczy, myślałam że ludzie będę już kupować a oni mówią że dopiero muszą policzyć ile będą chcieli...
Jutro muszę jechać po kwiaty, za dużo na razie ich nie wezmę bo tylko tyle co na auto i na przyczepkę.
Halinko, znicz dla Twojej mamy [*] [*] [*] kwiatka też bym dała ale za daleko aby żywe wysłać.
Jak ten czas szybko zleciał, pamiętam jak dopiero napisalaś że umarła.
Myszko a co Ty robiłaś że masz noc nieprzespaną? Wyśpij się porządnie bo jak zaczniesz pracę to będziesz szybko wstawać.... Teściowa już przyjechała?
U nas pogoda też śliczna, cieplutko chociaż dosyć wietrznie.
No i taka ładna pogoda a ludzi dziś prawie wcale... siedziałam, czytałam, nudziłam się strasznie i prawie nie zasnęłam. No masakra. Dostałam dostawę zniczy, myślałam że ludzie będę już kupować a oni mówią że dopiero muszą policzyć ile będą chcieli...
Jutro muszę jechać po kwiaty, za dużo na razie ich nie wezmę bo tylko tyle co na auto i na przyczepkę.
Halinko, znicz dla Twojej mamy [*] [*] [*] kwiatka też bym dała ale za daleko aby żywe wysłać.
Jak ten czas szybko zleciał, pamiętam jak dopiero napisalaś że umarła.
Myszko a co Ty robiłaś że masz noc nieprzespaną? Wyśpij się porządnie bo jak zaczniesz pracę to będziesz szybko wstawać.... Teściowa już przyjechała?
nie mam właśnie z nią dobrego kontaktu ta baba to z piekła rodem jest babsko ,chociaż ostatnio się uspokoiła jak mój M jej zwrócił uwagę na to jak mnie traktuje malowałam płot pół dnia i ogarniałam 40 taczek liści z ogrodu a noc miałam nieprzespaną po tym jak małego głowa bolała i się nie wyspałam
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko , bardzo dziękuję , czas szybko leci , wiem że tam jest już szczęśliwa i nie zna już bólu ,

Malinko my zapaliliśmy z Tomusiem świeczkę w domku za Twoją mamusię,Tomuś powiedział że teraz aniołkom ciemno nie będzie 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko , cudowny ten Tomuś , uściskaj go , bardzo wam dziękuję . Smutne to jak z teściową nie można się porozumieć ,to po co ona do ciebie przychodzi , ???

żeby podyrygować mna ona nie prosi aby coś zrobić ona nakazuje masz dziś zrobić to czy tamto,ale od kąd mój M powiedział jej pare słów to o dziwa jest miła dla mnie i zaczęła pytać czy mogłabym coś zrobić
- malinka 61
- Kobietka Expert
No to dobrze że twój miły stanął w twojej obronie , może ona nawet tego nie zauważała że mówiąc w ten sposób do ciebie to tobą dyrygowała , ale dobrze że coś już zrozumiała i jest poprawa , ale ty z nią chyba nie mieszkasz ???

Malinko na szcęście nie
pochwalę się że Tomuś dostał 4 z czytania jestem taka dumna z niego 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko więc mu pogratuluj ,
fajny wynik ,
dobre stopnie mobilizują dzieci do nauki , ty szczególnie musisz mu poświęcić dużo czasu ale wynik jest bardzo dobry .Gratulacje i dla ciebie , 

Dziękujemy staram się jak mogę by posiedział ze mną choć 5 minut i pouczył się
Fakt że dobre oceny go motywują tym bardziej jak dzwoni mój M i go chwali za stopnie to mały aż rośnie z dumy 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Myszko , wiem z obserwacji dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci , że zawsze pochwały , dobre oceny motywują dziecko , od rana boli mnie głowa , przed chwilka zażyłam środek przeciwbólowy , nie wiem czy to nie jest skutek uboczny leku który dostałam od kardiologa , muszę zaobserwować jak będzie jutro .
Agnieszko i Kasiu wejdźcie na stary wątek bo odezwała się
ironia ..
Zrobiłam sobie kopytka ,
wymoczyłam , pofrezowałam i zaraz będę je smarowała kremikiem 
Agnieszko i Kasiu wejdźcie na stary wątek bo odezwała się
ironia ..
Zrobiłam sobie kopytka ,