chochlik70 pisze:Gosiu no kolezanka mi zachwalała tego"Mistrza"ona wie że mi Grey się nie podobał i mówiła że ta mimo że erotyk to super jest.
No jest fajny, super się czyta, ale zakończenie może Cię zaskoczyć. Tak samo z
Czarnym księciem
chochlik70 pisze:Jak to zrobisz to dolniacha z Ciebie ja manualnie to szkoda gadac
No włąsnie nie wiem czy zrobię, jeden kwiatek już mam, ale mam chyba za cienkie karteczki ..... powinny być sztywniejsze ... no ale ja kupiłam takie na próbę, czy mi się uda ....
Jeden kwiatuszek wyszedł mi taki :
Jest troszkę nie poradny, krzywy, ale no dziewiczy ... Dojdę do wprawy. Chyba.
chochlik70 pisze:Wyobraźcie sobie,że Julii zakraplam nos wodą morską i dostaje takiej schizy,ze jest pół godziny walki zeby zakroplic aż nie do wiary
Ani po złościani po dobroci
Bo ta woda to chyba pod ciśnieniem jest i może ją boli
A musisz wodą morską, spróbuj żelem otrivin .... albo jakimś innym, ale żelem własnie do noska, nie wierci tak dziury w mózgu.
Gosiu u mnie z ciastami tak ja i młody prawie wcale,mąż cukrzyk ,tylko Julia lubi to zawsze zostaje
A u niego w
pracy to podobnie dwóch biega w maratonach co nie jedzą,jedna na diecie tylko taki starszy pan zjada no a ile on może
A i Gosiu masz identyczne oczy jak ja
I to zdjęcie z Majką jest przecudowne[/quote]
Kasiu, ja piekę mało ogólnie, więc jak już jest ciacho to zjadamy ze smakiem, ale rozumiem, że czasami coś zostaje
Dziękuję za komplementy, mówisz, że masz też takie oczy jak ja ? Super
A to zdjęcie z Majką to moje ulubione
Halinko - potrafiłabyś, serio. Teraz jest tyle rzeczy w necie, pokazane krok po kroku jak zacząć, jak zagiąć, jak skleić ...
Myszko -
dzieci ogólnie szybko łapią języki, czy nawet ogólnie szybko się uczą wszystkiego. Widzę po mojej córci
Hadasa - dzisiaj już w pracy ?!
Resztę dziewczynek całuję mocno, mocno, mocno
Ja już

i pozmywałam

,
pralka włąsnie wiruje, pościel na balkonie,
Maja w szkole ......
Miłego dnia!