Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Wróciłam od lekarza laryngologa , zalecenia ; zero schylania , zero wysiłku bo w nosie jest jeszcze wszystko żywo czerwone ,niewygojone , kurcze jestem wrak :( Obiad mam od wczoraj więc przygrzałam tylko ryz ugotowałam i gotowe , Upał jak wszędzie u nas na termometrze jest aż 33 st , dobrze że w mieszkaniu chłodno bo wszystko pozasłaniane i mi się fajnie siedzi :)

Hada , no to wdrażaj się , bo nawet malutka przerwa zakłóca rytm wcześniej nałożony ale ty sprytna dziewczynka i dasz sobie szybko radę :D :D

Kasiu , no to czekam na wieści od ciebie , Agnieszka przepadła , Marzence przekaż wieści że już wróciłam bo do mnie dzwoniła do szpitala z czego się bardzo ucieszyłam :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

U nas na termometrze 37.normalnie zdechnąć idzie
W pracy ma klimę w domu pozasłaniałam wszystko i też mam chłodno.
Makabra ja już sama nie wiem jak lepiej ale dla mnie optymalnie to 25 stopni
Mała wróciła pełna wrażen.mamo mamo widziałam murzyna i murzynkę :D :D furorę zrobił przejazd metrem.
Ale i stęskniona była mocno,nic tylko na kolanach by siedziała.
Halinko przekażę albo już przekazałam bo nie pamiętam :oops: :oops:
Oszczędzaj się niech się wszystko wygoi,leż czytaj i ogólnie słodkie nieróbstwo :)
Aga Gratulacje dla Marcela i jego drużynu zdolne bestyjki :D
No polter u nas kiepski ;-) ale tak jak Cię czytam to u was bogaci ludzie mieszkają,strasznie duże te imprezy robią.
U nas najczęściej wesele to na 60 osób ,no we wrześniu mam u kuzyna i wszyscy w koło mówią że wielkie bo na 120,na 200 nie wyobrażam sobie
Byłam raz na 150 i nigdy więcej,coś pomiędzy targiem a festynem,tłok ścisk i ogólnie lippa
Coś mi klawiatura szwankuje
Hada czyli kurs skończony zaliczony????
Kris niecnoto gdzie się pałętasz
Lobelka ????
Ja dziś dostałam dwa koszyki truskawek i już pojadłam,część w galaretce.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , uśmiałam się z Julci , ten murzyn i murzynka zrobiły na dziecku wrażenie , w dużych miastach to ich pełno więc dzieci są przyzwyczajone , metro to już inna inszość , to tylko w stolicy mamy taką wygodę w podróżowaniu w podziemiach , ja tylko raz miałam okazję takim środkiem lokomocji jechać :D te upały też dla mnie są męczące tylko nad wodą tego się tak mocno nie czuje , im człowiek starszy to gorzej znosi te upały :( rano jak wstajemy to szybciutko wietrzymy mieszkanie i zaraz zasłaniamy i jest fajny chłodzik :) Wesela u nas to były tak od 120-80 ludzi , kiedyś w telewizji był program na temat wesel , wypowiadała się taka młoda dama że u niej to było kameralnie bo tylko było 400 osób :o :o :o :o myślę że takie mniejsze weselisko to nawet przyjemniejsze bo jest okazja ze wszystkimi porozmawiać a tak to tylko z daleka pomachać do każdego :papa: :papa:
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Ha ha kameralnie 400osób no nieźle,ale cóż każdy robi jak chce jak uważa na ile go stać.
No ja za 3 lata będę robić komunię,i tak gadałam z sąsiadkami na ile robią jedna na 17 osób,druga 18 :) czyli taki w większości u nas panuje standard.
Moja koleżanka zwolenniczka dużych wesel była najpierw zła jak jej siostra zrobiła wesele na 40 osób a później zachwycona,że było fajnie kameralnie i miała okazję ze wszystkimi pogadać i poznać.
No my też uśmialiśmy sie z tego murzyna ,oczy jak cebule i taka zaaferowana była i jak poszła do przedszkola pani pyta jak było to murzyn był na 1 miejscu.
Nic ją tak nie zachwyciło ani port,lotnisko czy zoo tylko murzyn i metro
Na szczęście zapowiadają od środy ochłodzenie byle nie na jakies 8 stopni
No reszta poznikała albo się roztopiła ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , my komunię zawsze robiliśmy w domu a osób było około 21-23 :D
No niekiedy dzieci nas zaskakują , dla Julci wielkie wydarzeniem było zobaczyć murzyna to tak jak nasz Adaś był w ZOO i najważniejsze był wąż strażacki a nie zwierzątka :D :D och cudowne są te dzieci :D :D cała radość :D :D w sobotę Adaś będzie miał urodziny i zażyczył sobie samolot strażacki :o :o :D :D z otwieraną klapą na górze :o :o no i Ula ma zagwozdkę :D :D :D jak to zrobić :D :D Ja też czekam na ochłodzenie bo będę mogła więcej chodzić po powietrzu bo teraz mam zakaz :( oby nie było burz bo tez nam to zapowiadają :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hej Wam :*

Dzieci są rozkoszne ;)
osatnio bratanek propo psiaka, że on ma siusiaka, i my że przecież Ty też masz.. a on, ale ja mam majtki :D

Malinko, jak się czujesz w te upały ??

No podobno ma być już od czwartku chłodniej i oby się spełniło...

Tak, ja już po szkoleniu z certyfikatem, w sumie dwoma...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hej dziewczęta :) I zaginiony Krisie też :)

Halinko, teraz musisz się oszczędzać, mąż koło Ciebie powinien latać a Ty najpierw wygoj te rany czy jak to nazwać a na inne roboty masz czas.
No, czerwiec macie imprezowy, a Ty urodziny będziesz wyprawiać?

Kasia, no wiadomo że murzyn to atrakcja, nie wiedziałaś?
Sluchajcie, kilka truskawek już było w naszym ogrodzie to normalnie nie do porównania.... smak truskawek a nie sama woda i nawóz...
Może i faktycznie to jest bogatszy rejon bo teraz znajomi mają wesele a oni są z tych biedniejszych to mają skromnie na 120 osób.
Komunie to 25 minimum...

A ja gorąco zapraszam do mnie nad morze bo tu "tylko" 26 stopni w cieniu a i tak jest gorąco... to Waszych 30+ nawet sobie nie chcę wyobrażać...
Siedzę z kompem na dworze, w cieniu, piję kawę mrożoną (kawa rozpuszczalna zalana zimnym mlekiem plus kostki lodu) i na słońce wcale nie wychodzę.
Ale słuchajcie, mam od kilku dni w pokoju prawdziwe mrowisko. Robotnice czarne ale samce takie większe, ze skrzydłami.... okropność. Wczoraj pierwszy raz udało mi się ich pozbyć z pokoju ale wylazły w korytarzu. Ale co tam, po korytarzu niech sobie chodzą, ważne że w pokoju ich nie mam.
Dziś to nawet mi się śniły, że chodzą po ścianie koło łóżka i ja w tym upale przykryta po same uszy... obudziłam się ok 2, poszłam do łazienki, potem latarką oblukałam ścianę i jak wiedziałam że ich tam nie ma to dopiero zasnęłam spokojnie i odkryta.
A wtedy mi się śniło że w ciąży jestem.... nieźle.
I powiem Wam, że widzę już efekty rowerka... na brzuchu i biodrach :) :) :) Na razie doszłam do 36 minut, a wczoraj przez przypadek wyłączyłam taki program w komórce to liczy czas i mniej więcej spalone kalorie. Chciałam potem sprawdzić ile już jadę, patrzę a tam stoi na 20 minucie.... no i dupa.... a ja po tych 20 minutach zwiększyłam sobie opór na 4 poziom gdzie już ciężko się jedzie. I nawet nogi mnie już nie bolą tak jak z początku, tylko trochę nudno. Mam co prawda muzykę z komórki ale bym wolała coś oglądać i jechać... czas wtedy szybciej leci. No ale rower mam na dworze więc co... może jakoś z laptopem coś bym wymyśliła ale wtedy znów ekran będzie mi się wygaszał. Ale teraz jeżdżę dopiero ok godziny 18 jak jest chłodniej. Teraz nie ujechałabym 30 minut, w życiu....
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Cala a nie lepiej zanabyć sobie prawdziwy rower i pojeździć... a nie na takim trekkingowym?
Raz że większa przyjemność, dwa że coś się dzieje, trzy sumarycznie znaczei więcej kalorii spalisz...
No i ten wiaterek owiewający... opór powietrza = więcej kalorii... :P
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Och upal okropny jak wszędzie , czekam na ochłodzenie , nigdzie nie wychodzę bo rano znowu ciut krwawiłam , siedzę wystraszona , jutro idę do lekarza pierwszego kontaktu , i do szpitala po wynik z tarczycy , ciśnienie mam dobre ,w mieszkaniu nic nie robię oprócz szybkiego obiadu , chyba wszystko zarośnie kurzem , mojemu t nie przeszkadza bo mówi że nic nie widzi :) ;-)

Hada wielkie gratulacje , zdolna jesteś ,twój bratanek cudowny , jak to dzieci szybko umieją odpowiedzieć :D zaskakują nas :D ja czuje się dobrze tyle że teraz ciut spanikowana jestem , ale jestem dobrej myśli , w mieszkaniu mam chłodno i to mnie ratuje :)

Agnieszko , mąż koło mnie skacze bo innego wyjścia nie ma, tyle że jedzenia sobie nie zrobi , :( Czerwiec mamy imprezowy ale urodzin nie wyprawiam , chociaż nasi mi to przypomną , mój mąż zawsze mi mówi że z okazji 18 lat ...... :D :D :D wiadomo swoje truskawki są smaczne ale cóż nie każdy ma to szczęście żeby takie zjeść więc upajamy się tymi co nam na straganach serwują :)

Witaj Redo :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Red, nawet nie wiesz jak bym chciała mieć rower taki prawdziwy, z kółkami :) Ale siedzę na bezrobociu, nie mam zasiłku, spłacam zus w ratach i nawet teraz na niego nie mam więc nie pozostaje mi nic innego jak ten treningowy....
Dobrze że chociaż taki mam...
A kurcze tereny do jeżdżenia mam idealne, dookoła lasy....
Myślałam nad sprzedaniem tego i kupieniem normalnego no ale zimą na tamtym nie pojeżdżę a na tym tak :)

Halinko, no widzisz, nic takiego nie robisz a krwotoki się pokazują... a co dopiero jakbyś zaczęła sprzątać, schylać się.... kurz to nic, zdrowie ważniejsze....
Ja myślę że dzieci i tak na urodziny wpadną, może każdy coś przyniesie i sami będą siebie obsługiwać :) I tak powinno być :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ja ostatnio po roku siadłam na rower, zrobiliśmy prawie 20 km.. i skutki odczuwam do dziś :D hehe...
dobrze że mąż pupę masował ;)

Malinko, oj dzieci potrafią swoje powiedzieć...
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej dziewczynki jestem jestem :)

U mnie też taka przyjemna pogoda jak u was czyli dobrze kolo 30 stopni :)
Wczoraj bylem na działce kwiatulce podlać to myślałem ze mnie komary na miejscu spalaszuja. Dobrze ze miałem szpraja na komary to dałem sobie z nimi rade :)

Zaraz się wybieram na meczyk między Polską a Hiszpanią w piłkę ręczną. Wiec nie będę się dzisiaj nudził :)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Aga podziwiam z tym rowerkiem no i już widac efekty brawo
Taki zwykły rower by ci się przydał,Red ma rację nawet używany za parę złotych.
A sen czyżby proroczy :P
Skromne wesele na 120 :D :D no nieźle
Murzyn powiadasz to atrakcja ;-)
Hada no niezły ten Twój bratanek uśmiałam się,cwaniaczek mały :)
Halinko a jakieś leki na wzmocnienie naczynek bierzesz?????
leż odpoczywaj i postaraj się nie stresować
Adaś sobie zażyczył torta,ciekawa jestem co ta twoja biedna Ulka zrobi
Red miło,że zajrzałeś :)
Gosiu,Lobelko,Myszo brak mi Was
Kris :papa: zapomniałam co miałam napisać
a jeszcze wam napiszę jak moja kumpela jechała na cmentarz rowerem,mieszka na przeciwko szkoły jakieś 1,5 km od nas.
No i wsiadła na rower ujechała ok km i stwierdziła że ręce ją bolą,tyłek się poci wróciła do domu i się przesiadła na skuter :happy :happy :happy :happy :happy
Jak mi to opowiadała myślałam,że się posikam
U mnie gorąc,wróciłam z pracy i siedziałam w basenie a co wychodziłam tylko na siusiu
Obrazek

Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Bry dzień :)

Hej chochliczku :)
Koleżanke masz niezłą, z jej założęnia najlepiej się w ogóle nie ruszać bo to tylko problem. Człowiek się spoci i w dodatku jeszcze zmęczy :)
Aż Ci zazdroszcze tego baseniku, fajna sprawa tak sobie poleżeć w chłodenej wodzie gdy na dworzu nieziemski ukrop. Może znajdziesz tam trochę miejsca i dla mnie :D

Z tego co wiem jeszcze tylko dzisiaj się naciesze taką pogodą bo od jutra ochłodzenie i deszcze :(
Ale możę to i lepiej, niech teraz sobie popada i będzie chłodno. Zato niech przyjdzie pogoda kiedy się zaczną wakacje i będzie czas na urlopowanie się :D

Byłem wczoraj na meczyku reprezentacji Polski w ręczną ale mecz bez emocji. Tak to jest jak się gra towarzysko czyli o tzw czapke jabłek :) Taki trening tylko że ze znanymi piłkarzami :)
Ale chociaż oko porządnie nacieszyłem. Ja nie wiem co z tym moim miasteczkiem jest, na meczu myślełem że głowe sobie ukręce. Gdzie bym nie spojrzał to widziałem pięknego aniołka a jak wyjde przy weekendzie na piwko to jakoś ich tak bardzo malutko :)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej ;)
Chochlik, no jak ?? to juz nie opłacało jej się dojechać ??
Fajnie masz z tym basenem, zazdroszczę...
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Hej..
Jak ja kocham ciepełko... proszę o więcej i więcej i tak all the year. :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Red paskudo jak można kochać taki ukrop???no jak???ja kocham jak siedzę w basenie :D
Kris zapraszam basen mam wielki jakieś 450 cm średnicy ,więc jest miejsce.
No masz rację jak się gra o koszyk jabłek to nie ma takich emocji ale zawsze miło popatrzeć na Aniołki ;-) szkoda,że tylko patrzałeś ;-)
Hada nie,że jej sie nie opłacało.ona już miała dosyć,na drugi dzień miała takie zakwasy że ledwo chodziła :D i dlatego wzięła skuter i pojechała więc Twoje 20 km robi wrażenie
Nie zazdrość tylko kupujcie basen i korzystajcie :D bo chyba dysponujesz ogródkiem????
Halinko jak samopoczucie????
Mykam miłego dnia
Obrazek

Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Bo jam jestem zmazrluch i teraz mi jest dobrze... tak radośnie... ciepło.. i dziewczęta maja mało ciuszków na sobie.. pięknie to wygląda.. :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik a ja myślalam, że taki ukrop i sił nie miała..
Hmmm ale kiedyś codziennie taka trasę robiłam rekreacyjnie :D
Basen.. u nas zawsze jakies inne wydatki ;)
a chcemy ale taki wielki :D
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

redorange666 pisze:Bo jam jestem zmazrluch i teraz mi jest dobrze... tak radośnie... ciepło.. i dziewczęta maja mało ciuszków na sobie.. pięknie to wygląda.. :)
:happy :happy :happy :happy no tak argument nie do odrzucenia
ja jeszcze dodam,że i siły hmmmwitalne większe ;-)
Hada no tak to już jest że zawsze inne ważniejsze rzeczy są,nasz jeszcze tan i następny rok i trzeba będzie myśłeć o innym
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

no nam się podobają takie wielgachne po kilka tysięcy litrów :D
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Teraz to napełnij...wodą... :)

To najlepiej sobie taki wybudować... prawdziwy... :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Taaa... tylko ze taki prawdziwy trzeba jeszcze jakoś na zimę zabezpieczać, i jak już dasz w 1 miejsce to lipa..
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Ja od rana włóczę się po lekarzach , szukam przyczyny mojego krwotoku i nic nie wiadomo , jedynie to był ten skok ciśnienia ale teraz jestem na tabletkach i nadal mam 140/90 co przedtem tego nie było , dostałam skierowanie do neurologa , terminy odległe bo aż na sierpień , a prywatnie to by mi masę forsy zabrało , nawet lekarka mówiła że na wstępie 600 zł bo będzie konieczność zrobienia tomografii komputerowej , no i wiadomo leki 100% , coś ma mi wyszukać , dzisiaj obdzwoniłam wrocławskie przychodnie , dostałam kontakty z NFZ i może coś uda się jeszcze na czerwiec zaklepać , czekam na decyzję od mojego lekarza . Dzisiaj odebrałam wyniki z tarczycy i też dobre :D Rano upiekłam te moje bułeczki z nadzieniem różanym , no i rozdałam każdemu zostały mi dwie , chyba jutro zrobię powtórkę bo są bardzo dobre nawet mój niejadek zjadł dwie po zupce i kazał sobie zapakować do domu :D

Redo ja też jestem wielki zmarzluch ale ta temperatura to już przesada , wymęczy człowieka na całego , czekam na ochłodzenie , wolę zimno bo można się ubrać a tak to już skóry się nie ściągnie :(

Kris ty na aniołki nie spoglądaj tylko działaj , przecież dużo zależy od mężczyzny , więcej odwagi z twojej strony . :D :D :D

Kasiu , och zazdroszczę ci tego przydomowego baseniku , super sprawa bo kiedy chcesz to się możesz zanurzyć i się ochłodzić :D

Hada , no ty masz gdzie basen postawić wydatek jest ale to opłacalne , lato się zaczyna może jakoś sobie jeszcze to przemyślicie , bo to radość jest duża już nie mówiąc o wygodzie :D

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Nie zamierzam skóry ściągać tylko ją opalić.
Gdyby nie mus siedzenia w pracy to bym juz dawno się smażył na plaży... do tego zimne piffko i tak mogę cały dzień spędzić... i nigdy dla mnie nie jest za ciepło.
Teraz jest jedyne 27stopni. Idealnie. :)
Zablokowany