Ja znów zaczęłam tydzień intensywnie, od poniedziałku.
A mówią, że jaki poniedziałek taki cały tydzień
Wczoraj dwie imprezki
Urodzinowa Mai, no i moja oczywiście
koleżanki nie zapomniały, zapowiedziały się, więc i ja sie naszykowałam, żeby nie było
Maja uradowana,
mimo - że było pare niedociągnięć. Mianowicie, tort mi zepsuli w sklepie, czekolada pękła
Strasznie się wkurzyłam, bo sama kobita w tym sklepie mnie namówiła na tego czekoladowego, ja chciałam z bita smietaną ....
Ale kupiłam posypkę taką kolorową, i jakoś uratowałam torta, Maja chyba nawet nie zauważyła!!!
Tak to zadowolona jestem, Maja dostała super prezenty
I pamietniki, i książek parę, i puzzle, i taki obraz z konikami to malowania, i taki zestaw do robienia bransoletek, kubek i talerzyk, kosmetyczkę, perfumy
Majunia bardzo zadowolona, większość z tych rzeczy z jej ukochaną Violettą, więc radość podwójna.
Potem przyszły do mnie koleżanki
Dostałam od nich 2 książeczki, o takie :

i taką :

do tego winko, więc
Dzisiaj też od rana w biegu, Majka do szkoły nie poszła, bo zwyczajnie zaspałyśmy
Za to poszłam z nia na rynek, kupilismy jej antyalergiczną kołdrę i podusię, do tego dołożyłam jej do tej kasy co dostała parę złotych i kupiłam poscielkę, więc Młoda cała w skowronkach
A popołudniu poszłysmy połazic po Galerii, w sumie zeszło nam całe popołudnie, potem jeszcze spacerek i tak ją ściorałam dzisiaj, że biedna śpi.
A ja mam zamiar serialik obejrzeć, na necie, a potem do książki, bo ja jeszcze "Arabskiej księżniczki" nie skończyłam. Za dużo czytam na raz ...
Tak poczytałam troszkę co u Was, ale też piszecie długie posty, więc nie bardzo pamietam co komu.
Pamiętam, że Agę policja zatrzymała, ehhhh wiedzą o co pytać, i choćby nie mieli się o co przyczepić to i tak znajdą coś ...
zukają kurde kasy do łatania dziur
I jeszcze ta tesciowa Twoja, kurde nie rozumiem takiego zachowania, też bym się zdenerwowała, noż kurczaki, nie jestes małolatą, która trzeba poprawiac bo nie wie co i jak:(
Wspołczuję z całego serca .....
Halinko, Twój mąż miał urodziny 22.06 ??
Życzenia dla niego ogromne !!! Moja kuzynka własnie przedwczoraj urodzina synka,
miała termin na poczatek lipca, młody się pospieszył, nawet mówiłam jej, że kurde mógł poczekac te pare godzin, to bysmy razem urodziny obchodzili, ale gdzie tam
Taki piszecie o tych czereśniach, a ja nie bardzo lubię, wolę truskawy i własnie będe pożerać z jogurcikiem naturalnym
Dobra kochane oddalam się bo i tak pewnie mojego posta nie przeczytacie do końca, ciut się napracowałam nad nim
Dłuuugi jest.
Dobranoc i do nastepnego razu !