Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

Witaj Aisha :D jak miło że do nas zaglądasz
Życzę żeby z pracą wszystko było ok
Jak byś jechała do Grzybowa to mam namiary na fajną kwaterę
A ogólnie co robisz???
Mazik ja liczę,ze we wakacje będziesz regularnie,bo wiesz jak nie to strzelę takiego focha jakiego to forum nie widziało :D :D :D :D
Halinko placki były takie sernik poemat,poważnie nie jadłam takiego w życiu(nie lubię serników po za tymi na zimno)
własnoręcznie robione rurki z bitą śmietaną,w-z ,z truskawkami i z galaretką no i taki mi nieznany kawowo bezowo migdałowy
mówię wam palce lizać
Brawa dla Ulki będę trzymać za nią kciuki,w dzisiejszych czasach trzeba mieć prawojazdy niech robi bo za rok pewnie Kacperek będzie chciał mieć
Pytałas o pracę myslę,że w okienku,chociż i listonoszem,mogłabym byc :) ale ogłoszenie dotyczyło małej poczty i było tak niejasno napisane
Fakturzystka fakturzystką ale wiem,że jak ta firma gwarantuje kursy księgowe to tak jest a ja tak bym się chciała uczyć
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hejo, jeste jestem.. ale zabiegana strasznie..
dziś badania robiłam..
wczoraj neurolog..
Zobaczę jak odbiorę wyniki i znów do gina
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam , coś ta pogoda nam szwankuje , mamy już lipiec a nadal nie jest za wesoło ,u nas to raz świeci słoneczko a raz mamy chmurki na niebie , w sumie nie jest źle ale mogło być lepiej , praca za oknem idzie dzisiaj w żółwim tempie zabrakło im materiałów :( :o :o i robotnicy stoją ,a właściwie siedzą na kamieniach , ot organizacja pracy :(

Kasiu , no ciasta musiały być smakowite , ty weź przepisy od tej pani chyba że ma je zastrzeżone :D bo tak ciekawie to nich napisałaś że już bym je u siebie na stole wyobraziła :D :D Ta praca okienkowa na poczcie to chyba zmianowa , a listonosz to musi się nachodzić , nadźwigać , :(

Hada , to bieganie po lekarzach to okropne , zanim zdiagnozują chorobę to człowiek może paść :( , wszędzie kolejki ,najczęściej długie czasy oczekiwań :( no ale wyjścia nie ma , ;-)

Ais trzymam kciuki za twoją pracę , za podpisanie normalnej umowy na dłuższy czas :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinka, tak niestety pracują ;)
a ja robię badania przed staraniami ;)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
U mnie 28 stopni było rano
Dziś do pracy autem, bo podjechałam do lidla po adidaski(tzn buty do biegania),polecam świetnie się noszą ,pięknie piorą w automacie mąz ma już rok i wyglądają fajnie.
Dziś mu kupiłam drugie jak te się już w pralce rozlecą :D
No wybór był kiepski nigdy nie ma tak jak na relkamie a ja się wściekam,po jakiego grzyba reklamują.
Hadda to czekamy na wieści co i jak z tobą.
Halinko wezmę przepis na pewno na sernik bo mówie ci jakby to powiedziała moja teściowa kwap :D ;-)
Podobno jak się go leje na blachę to ma konsystencje mleka
Tak chodzi za mną Grażynka ciekawe co u niej jak z synową musze Mazika wydelegować do zadzwonienia ;-)
Aga może jak dziś wróci to nam napisze jak jej wakacje
Ja po pracy jeszcze jadę na konsultacje do kumpli co ma założyć na 18
Miłego dnia
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

JA już po południowej kawce , dzisiaj skończyliśmy ciasto ta Józefinkę , teraz tylko dieta , bo się nie zmieszczę w fotelu , wszędzie tylko mówią o cieście a ja na to jestem wielki niepoprawny łasuch :( :(

Hada , więc trzymam kciuki za pomyślność :D :D starajcie się o maluszka bo to wielka radość , cały świat wtedy staje na głowie :D :D

Kasiu , mój mąż też ma adidaski a ja mam z najki , też jesteśmy zadowoleni , ja jakiś przepis na sernik taki mleczny mam ciekawa jestem czy to to samo , jeżeli tak to masz wielką rację że jest świetny , ja tez dzisiaj i Grażynce myślałam , więc może Marzenka spróbuje z nią nawiązać kontakt , miała się odezwać jesienią i zaginęła , a Agnieszka dzisiaj wraca ???? więc czekamy na relacje z jej pobytu wakacyjnego :D

Marta czy ty zaginęłaś ???? wracaj do nas !!!!!! :D :D :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Halinko nie mam pojęcia czy Aga wraca dziś czy jutro
Nie chcę jej molestować sms niech się relaksuje :)
Sama jestem ciekawa jak robiony ten sernik bo naprawdę niebo w gębie
Ja jakoś łakoma na ciasto nie jestem ale jem nieregularnie i kocham pepsi rzucam co jakiś czas z różnym skutkiem :oops: :oops:
Ja bym sama do Grażynki zatelefonowała ale nie mam numeru
A pisałam wam o tym co zleciał z dachu jest źle bardo źle
Złamany kręgosłup z przemieszczeniem o 2cm i mózg obumiera lekarze napomykają o pobraniu organów
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , Agnieszka pisała że jedzie na dwa dni , może sobie przedłużyła czas pobytu ,ale chyba ona dopiero pojechała 2 lipca , Ja do Grażynki postaram się jutro zadzwonić , dam wam znać .JA na ciasta jestem wielki łasuch :oops: :oops: ale pepsi nie piję , bo nie lubię . szkoda tego człowieka , a lekarze od razu mówią o pobraniu organów , jest to okrutne ????

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wpadam tylko na chwilę życzyć Wam miłego dnia i uciekam do kleinta
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
Upalnie :D
Hada witaj jak wyniki???
Halinko a u Ciebie????
To niezupełnie tak,że mówią,bo najbliższa rodzina matka,dzieci i żona wiedzą,że stan jest bardzo ciężki.
Ale on ma brata kierowcę karetki no i z nim lekarz rozmawiał,żeby pomału przygotowywac rodzinę
Jego wyniki już były konsultowane w Poznaniu i Warszawie,muszą zachowane zostać wszelkie procedury ileś komisji,dziś znów podobno jakaś jest.
No ale ten jego brat ma trudne zadanie.
Aga wróćiłas
Mara ????
Lobelia???
Kris?????
Gosiu jeak wakacje mijają???
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik, dopiero dziś po południu, lub w poniedziałek będą
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D . Pogoda chyba w całym kraju taka piękna , wreszcie mamy ciepło , rano mieliśmy Adasia i dopiero teraz go mąż odwiózł , chodniki zrobili prawie do nas a dla nas zabrakło materiałów , :( pech to pech , robota stanęła , rozgrzebali i zostawili , ciekawa jestem kiedy zrobią a mnie wścieklizna bierze , bo jeszcze wczoraj był taki podest przy drzwiach a teraz i już tego nie ma , żebym miała skrzydła to bym sobie przefrunęła a tak to taka bezsilność jest :( :( , dziwię się wykonawcy , jak on wyliczył materiał na tą budowę , ale ja to jestem pechowiec więc tak musi być :( :(

Kasiu współczuję rodzinie tego twojego znajomego , to tragedia dla nich a decyzja do podjęcia to szczególnie ciężka :( No dziewczynki pogubiły się , Marta o nas zapomniała , a Agnieszka chyba nadal wypoczywa , Gosia używa wakacji z Majeczką , :D

Hada to nam zaraz napisz jakie masz wyniki ,

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Kolejny upalny dzień
Chociaż jak rano jechałam do pracy to było jakieś 23 stopnie i kropiło
Wczoraj trochę zabarłożyłam :D doszło w końcu do skutku to spotkanie ze znajomymi z podstawówki,powiem wam fajnie było.
Niektórzy się zmienili na plus inni na minus(o charaktery mi chodzi0ale ogólnie było bardzo fajnie wróciłam w nocy,rano ledwo wstałam
A cała rodzinka w najlepsze sobie spała
jestem ciekawa co wymyślą na obiad
Halinko a Ulka ile godzin jazdy już miała??????
No strasznie wkurzający ci robotnicy pracują jak za komuny .materiału brakło no smiech
Aga przedłużyła wakacje ale pewnie dziś już wróci.
Gosia wyczytałam na fb ,że pojechała do mamy
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Dziewczyny ;)
dziś miało być tak upalnie i lipa.. wiatr chłodny... i chmury.
ale z drugiej strony dobrze, można coś na działce zrobić...
pranie jedno zrobione, drugie się robi.
Remontu prawie koniec, ale jeszcze tydzień będzie schło.. a smród niemiłosierny...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D U nas jest słonecznie ale nie za gorąco i tak lubię :D :D Rano sobie włosy umyłam i nałożyłam sobie maseczkę i się tak uśmiałam ze siebie bo była to już prawie końcówka w tubce a że chciałam ją już skończyć to mąż pomógł mi wycisnąć na rękę do końca i okazało się tego tak dużo :( ale myślę sobie co mi zaszkodzi grubiej się wysmarować , :D no i tak zrobiłam ale później jak
przyszło mi to zmywać to myślałam że całe wieki będę siedziała pod kranem , ot to moja mądrość :D

Kasiu , ale fajnie że mogłaś spotkać się po latach z przyjaciółmi , czas człowieka zmienia jak w wyglądzie tak i z charakteru ale wspomnień jest co niemiara , no i co rodzinka wymyśliła ci na obiad??? :D Moja Ula dopiero miała trzy godziny jazdy , mówi że do przodu to się jeszcze dobrze jedzie ale do tyłu to już gorzej , ma mieć 32 godziny , myślę że będzie odważniejsza ode mnie :D :D więc czekamy na Agnieszkę , niech sobie wypoczywa jak najdłużej jak ma okazję :D

Hada , oj smród z malowania podłóg jest okropny , ale za to jak będzie ładnie :D , ja tez pranko zrobiłam , teraz mi schnie na balkonie :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hej dziewczynki. Piszez telefonu wiec tylko dwa slowa. Jeszcze jestem w Gdyni. Maz moze po mnie dzise przyjedzie ale pewna nie jestem. Teść ma dzis urodziny to jutro corka bedzie jechala wiec gdyby maz nie przyjechal to pojade ze szwagrostwem. Wypoczelam psychicznie. Rewelka. Czuje ze zyje. Reszte odpisze z kompa jak wroce bo z telefonu to wiecie... Buziaki
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , super że wypoczęłaś , należało ci się za cały okres szkolny bo dużo się udzielałaś . Wracaj i zaraz nam napisz jak czas ci upłynął . Pozdrowienia od Grażynki . :D
Również pozdrowienia dla Kasi i Marzenki :D

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Zaczęło się znowu upalnie , spacer zaliczyłam bo byłam w kościółku więc dreptałam na nogach :D Zaraz będzie Ula z Adasiem bo zięć z Kacperkiem wczoraj już pojechali na ten spływ kajakowy , więc ich nie będzie 10 dni więc po co ma grzebać w domu z obiadem jak może przejść się do nas i tutaj sobie zjeść , :D Już zaliczyłam kawusię z ciastem , wczoraj po południu cos się źle poczułam , zabolał mnie żołądek po zjedzeniu pomarańczy , położyłam się i jak wstałam to byłam taka obolała , miałam temperaturę a właściwie stan podgorączkowy , bo 37,5 . łamało mnie w kościach i bałam się żeby się nie rozłożyć , wypiłam kielonek orzechówki i po chwili ból ustąpił , jednak dobre takie lekarstwo , :D Dzisiaj już jest dobrze :D Na ojad mam ziemniaczki , kotleciki z piersi kurczaka , fasolka szparagowa bez rosołu , Adaś ma zjeść zupkę w domu . Wczoraj zaglądała do nas Marta ale nic nam nie napisała :( :(

Kasiu a jak spędzają twoje dzieci wakacje ?? jakie macie plany , bo chyba urlop ci się będzie należał :D

Agnieszko czekamy na relację z pobytu w Gdańsku , czy Marcelek tam został ????

Hada , kiedy to na urlop wyjeżdżasz ???

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
U mnie znów upał
Wczoraj byli znajomi na grillu obejrzeliśmy razem mecz Holandii-z Kostaryką i spędzili fajnie czas
Jeszcze popołudniu podjechaliśmy do galerii po jedzenie dla szynszyli i obowiązkowo Julia Macdonalda a Krzysiek KfC wszystko jednakowo okropne blee no ale od wielkiego dzwonu niech zjedzą
Ja dziś wyjątkowo obiad bez rosołu,bo zostało od wczoraj pół gara fasolowej i żal było wylac a na drugie kalafior i karkówka
Julia cały lipiec chodzi do przedszkola :) ale już w środę przyjeżdża Jagoda więc będzie się działo
Chciałam ją zapisac na półkolonie ale nie chce iść.
Tak Halinko ja mam urlop ale to dopiero sierpień,teraz pewnie cały miesiąc będę pracowac na cały etat
ale urlopu nie ma mój mąż,więc o urlopie możemy zapomnieć no może na jakiś weekend gdzieś blisko w góry
Marcin wczoraj był na 18 z koleżanką i o 1 już był w domu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pytam dlaczego bo się popili i zazęli szarpac no i stwierdził,ze to nie dla niego
On jak zwykle ma już swoje wyjazdy zaplanowane ze znajomymi
Halino może ta pomarańca była jakąś chemią napakowana że taka reakcja organizmu
Marta może sprawdzała czy istniejemy :happy :happy :happy :happy
Hada to już teraz masz pięknie,smrodu nie zazdroszczę
Aga pisz tu szybko i dużo bom ciekawa
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ula już poszła , więc mam trochę czasu , siedzę objedzona , wiążę sadełko :D

Kasiu , ja tą pomarańczę dobrze umyłam zanim rozkroiłam ale może gdzieś mi siadło trochę tego miąższu :( Oj ty wielki kibic jesteś , wiem że mecz skończył się bardzo późno i Holandia wygrała , mąż oglądał a ja z przymusu i z ciekawości co wyniknie z tych dodatkowych strzelań :D Szkoda że nie możecie razem wyjechać ale to tak jest że nie zawsze urlopy się pokrywają z połówkami , takie półkolonie też by były fajne ale lepsze dla niej jest spędzenie czasu z Jagodą :D a młody juz ma swoje ścieżki więc z mamcia już nie chce jeździć tak jak nasz Kacper , teraz pojechał bo ta jego dziewczyna też uczestniczy w tym spływie ale do Szczawnicy to już nie chce jechać i Ula ma teraz kłopot bo miejsca zamówione :( Czy wiadomość dotarła teraz z powtórki ???

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hej
Cula, super że się udał wypad :) i czekam niecierpliwie na relację.
Malinko, co za maseczka, to ta co kiedyś wspominałas ??

ano smród jest... ale już niedługo :D
własnie wróciłyśmy z mamą z roweru ;)
ciasto upieczone, chleb też...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tak tak Halinko wiadomość dotarła
Może ta pomarańcza miała coś do srodka wstrzykiwane,teraz to różne cuda się zdarzają.
No powiem Ci,ze ja byłam bardzo zdziwiona,że wasz Kacper z tatą na kajaki pojechał,tzn pozytywnie zdziwiona ,bo mój Marcin za nic w świecie nie pojedzie co innego zabrać siostrę do bajkolandu czy gdzieś do mini zoo,nawet jak jedzie z kumplami na ryby to chętnie ją weźmie ale z nami mowy nie ma.
Z drugiej strony to problem zostawić takie nastolatka samego w domu :roll: :roll: no cóż dylematy rodziców,Ty już je znasz bo przeszłaś a ci co mają małe dzieci wszystko przed nimi ;-)
Hada zapachniało mi tym chlebem :) mąż mnie chciał wyciągnąć na rower ale chyba dostanę @ bo brzuch boli,kręgosłup też i nie miałam ochoty.
No i mała siedziała na skeypie z Jagodą to nie było szans jej ruszyć z domu
Halinko półkolonie z fajnym programem są i tanie nawet bardzo tanie
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , nasz Kacperek co roku jeździł z rodzicami do Szczawnicy ale w tym roku dziewczyna zawróciła mu w głowie i zaczął sie problem a na ten spływ to ona jechała z dziadkami i sobie tak zaplanowali że zięć z nim pojedzie bo musiał mieć kogoś dorosłego bo on ma dopiero 17 lat a że mój zięć ma wolne więc się zgodził i tym sposobem młodzi są razem pod opieką , :D :D boże tacy młodzi a już tacy zakochani a co będzie jak nasi pojadą w góry??? on nawet słyszeć nie chce więc zaproponował że będzie z nami a ja się boje jak to będzie :( Pokoje Ula zamówiła na 4 osoby i teraz nic się nie zrobi , przepadnie :( i tak udało jej się zmniejszyć , bo mieli być 10 dni i na pięć dni ktoś wykupił ten pokój , ach zaczęły się kłopoty :( Nie wiem co to było z tą wiadomością , u mnie miała zapisane że wysłałam a zdziwiło mnie to że ty znowu pytałaś o Grażynkę i to dało mi do myślenia :)

HAda no takie dobroci masz ??? chlebuś swojski :D może wrócę do pieczenia ale jesienią :)Maseczka to z Yves Rocher , z winogron :D :D

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

A mi było dziwne,że nic więcej o niej nie napisałaś i dlatego pytałam.
No Marcin mial 17 lat jak był na ostatnim wyjeździe z nami.
I tak mnie nerwowo wykończył fochami,że sama powiedziałam nigdy więcej :D
co prawda jeździ z kolegami o pannie na razie spokój ale dużo to trzeba :D
To ty Halinko nie wiesz,że takie młodziencze miłości są"na zabój" "na zawsze" itp
Aga dostanie burę,miała napisać i co???i ma to w nosie ooooooooo
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik, bo najorzej jest się z domu wyrwać.. ale potem już lepiej ;)

Malinko,a dobra ?? ja chyba wrócę do starej dobrej placenty.
Zablokowany