Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Culagula »

Hejka
Halinko, no teraz to tylko ku lepszemu.
Ważne że już ma pomoc i jest kontrolowany.
Myślę że teraz będzie miał nauczkę i zacznie chodzić częściej do lekarza. Bo faceci tacy są że od lekarza jak najdalej. No, możenie wszyscy ale chyba większość.

Martuś, no ale Cię wzięło na porządki :)
U mnie też się pralka pierze ale ciuchy,pościel zmieniałam jakiś tydzień temu.
No Roksance nagroda się należy :)
U nas teściowa też chodzi na grzyby, mąż jak może to też. Wczoraj miałam zrobioną pizzę z tymi grzybkami.

A dziś Marcel u kolegi na urodzinach, teściowa właśnie na grzybach a ja nasmażyłam placków ziemniaczanych.
Byłam na gminie, złożyłam wniosek do gopsu o dożywianie, bo dzieci dostają w szkole kanapki, ci którzy mają rodzinne to za darmo. Marcel często przynosił je z powrotem bo jak widział coś czego nie lubił to nie jadł, ale czasem jest faworek, drożdżówka czy galaretka to on lubi. A skoro dadzą za darmo to czemu nie wziąć. U nas prawie cała klasa bierze.

Kasiu, ja śliwki to tylko na surowo i je uwielbiam ale już ciasta z nimi czy dżemu to nie ruszę.
A Marcela noga dziś zaklejona plastrem :)
Bo go nowe buty obszorowały a wczoraj nie miał plastra i mu but musiał to podrażnić że się krew pojawiła i jak zasychała to przykleiła się do skarpetki, a wiecie jak to oderwać skarpetkę od pięty..... no to się kąpał w skarpetce aż się odkleiło. No a dziś przykleiłam mu plaster i kupiłam Tribioticżeby szybciej się zagoiło
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2014 2:52 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

O stypendium socjalne pytałaś???
Do lidla zajrzałaś????
:angrywife :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife :kiss2
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

O stypendium znów nie pytałam bo jak weszłam do pokoju to była ta głupia baba co wczoraj i siedziała z telefonem przy uchu więc tylko bez słowa wzięła oświadczenie i do widzenia.
Ale muszę spytać innej babki bo jej syn chodzi z Marcelem do klasy a onapracuje w gopsie

Weź nic nie mów o Lidlu....
T powiedział, że nie mam nigdzie jechać, że kupię jakieś gówno.... i że on mi potem kupi np w C&A, zobaczymy...

A za co te baty? Najpierw bijesz a potem całujesz?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :) Tyle do was napisałam i źle kliknęłam i poszło w dym :( wróciłam przed godziną do domu , dzisiaj zięć miał po południu zabieg , zakładane miał jakieś pętelki zapobiegające krwawieniu , jest już na normalnej sali , Przyjechał jego ojciec , okropnie płakał , bo kiedyś z nim rozmawiał że źle wygląda , że schudł ale ten twierdził że wyniki miał dobre .

Martuniu , wielkie brawa dla Roksanki , dzielna dziewczynka , a i tobie lepiej bo pampersidla są drogie , ;-)

Gosiu , dziękuję . :kiss2

Hada , pisz jak tam minął urlop , a jakie rokowania ?? no nie wiadomo bo na razie robią pomalutku wszelkie badania , muszą powstrzymać krwawienie i jak na razie ustąpiło ,

Kasiu , no rok szkolny się zaczyna ale dla Julci to tak jak dawniej , jeszcze takich obowiązków nie będzie , dla dziecka to dalej jak przedszkole :) Dżem ze śliwek jest super z zwłaszcza do pączków , ja do placka robiłam w słoiki , połówki śliwek zasypywałam tylko cukrem i wekowałam , Jutro jadę na targ po śliweczki i będę robiła knedle , bo mojemu się zachciało :)

Agnieszko , tyle grzybów a ty placki ziemniaczane robiłaś ??? a co dobrego było w Lidlu????
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Oj jak dobrze,że napisałaś Halink,już z zięciem lepiej i trzymam kciuki aby codziennie było lepiej
Obrazek

Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!1
Ja jak zwykle po nocach dopiero.... :P
Halinko, no widzisz, że ku dobremu idzie. Będzie dobrze, mówię Ci. A jak już na normalnej sali jest, to z górki :) Będzie miał nauczkę na przyszłość :ok:
Aga, no właśnie- sezon grzybowy a Ty z plackami wyskakujesz??? Ojjjj, ja to bym smażonki z grzybków pojadła, ale moje małe zaraz by przyleciało a jeszcze jej grzyba nie daję :)Aaaaaa, ja też się do gospu wybieram złożyć wniosek o rodzinne, bo do tej pory nie miałam odpisu wyroku rozwodowego a bez tego nie mogłam złożyć :cry: To się Marcelowi narobiło z nogą :( Ile razy ja to przerabiałam, to masakra....
Kasia, u nas też śliwa obrodziła, ale wszystko prawie robaczywe. Nic nie włożyliśmy w słoik, bo nie miał kto... Mama się wypięła a ja przy małej to sobie mogę....O pranko to najlepsze takie z balkonu :) Dzisiaj pozmieniałam pościele, poprałam wszystko i wieczorkiem założyłam te same takie pachnące :)
Roksanka dzisiaj trzeci dzień bez pampa :) A jaka dumna z siebie!!!! Jak się jej pytamy, czy ma pieluchę, to mówi "Nie, bo ja jestem duża dziewczyna ". No i znowu byliśmy w lesie, dzisiaj samochodem, bo w innym lesie, takim dalszym, ale za to własnym :) tam to lichutko z grzybami, wyzbierane już czy co :) Poza tym to, co każdego dnia....Teraz dopiero się obrobiłam i mówię, to wskoczę do Was na chwilkę, a co :)
Dobranoc, buuuuuziaki :fallinlove
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Ale sobie pojadłam ]:-) zrobiłam knedle ze śliwkami , z masełkiem i tartą bułeczką , super danie ale okropnie tego robić nie znoszę , więc to u nas jest rarytas , a szkoda bo bardzo smaczne , a zupka była kalafiorowa z kluseczkami Adasia , więc talerz zupy też zaliczyłam , i to będzie musiało mi starczyć do rana tylko wypije kawusię , i jakiś owoc zaliczę .Zięć już pomalutku wstał , wziął prysznic i prawdopodobnie będzie szykowany do wyjścia w poniedziałek . Dalsze leczenie w przychodni ale chyba aż we Wrocławiu i mąż będzie z nim jeździć bo jeszcze jest okropnie słaby . Lżej mi już na duszy , bo strach miałam okropny , to taki dobry człowiek , chyba weźmie urlop zdrowotny na podreperowanie zdrowia . Wszystko okaże się w poniedziałek . Jeszcze raz wam dziękuje za wsparcie . :) modlitwy . :kiss2 Pogoda coś teraz się zepsuła od rana świeciło słoneczko a teraz się zachmurzyło :( Nie wiem czy wam pisałam kiedyś kupiłam sobie taki lejek co można używać do wlewania , lub wsypywania do słoików , nic się nie pochlapie nie wypłynie i nie rozsypie , super sprawa ma trzy takie wejścia na każdą wielkość słoiczka , nie wiem czy dobrze wam tłumaczę , :) a poza tym z takiej ciekawostki jak dla mnie to kostki do drinków ale wielokrotnego użycia do zamrażania , i to dobre bo nie rozcieńcza drinka jak te kostki z lodu , są one różnokolorowe .

Martuniu , ale Roksanka jest dumna , ją tez to cieszy że już bez pampersa chodzi , wszędzie śliwki obrodziły a na targu u nas są po 3 zł i to bardzo kwaśne , w ubiegłym tygodniu kupiłam super słodkie ale dzisiaj tej pani nie było i wszędzie były takie nie do końca dojrzałe więc moje knedelki były ciut kwaśne i trzeba było sypać cukrem
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Halinko, cieszę się że zięć już na normalnej sali, czyli jakiekolwiek zagrożenie minęło,inaczej by go nie przenosili.
Oj teraz już chyba z każdym bólem poleci do lekarza a jak nie to już Ula na pewno mu do rozumu powie.

Ojej, a ile można grzyby jeść....
W środę była pizza z grzybami a dziś sos grzybowy to wczoraj mogły być placki :)
Halinko pytałaś o Lidla to powiem Ci że były fajne kurtki na jesień, na polarku, a ja kurtki jesiennej właściwie nie mam.

Tak się rozpisałam że na sąsiedniej stronie napisała do mnie Kasia i się z nią tam zagadałam.

A dziś oprócz sosu grzybowego miałam na obiad barszczyk ale nie z żadnej butelki tylko z naszych ogrodowych buraków.
Teściowa dziś zarządziła że robimy buraki, ale tylko jedno wiadro wyszło a ja wzięłam kilka i ugotowałam barszcz. Oczywiście ja sama go jadłam, teść wypił ze szklanki i mówił że pyszny, męża na obiedzie nie było ale jakby był to by też zjadł. A teściowa to wiedziałam że nie ruszy. Aż dziw że ten sos grzybowy jadła, skoro ja go robiłam.
A Marcel ziemniaki z jajkiem sadzonym bo barszczu nie chciał a grzybów nie lubi.

Halinko, no normalnie kamień z serca spadł.... Jak już zięć wstał to już bardzo dobrze. Teraz musi faktycznie dużo odpoczywać i nabierać siły. Taki urlop zdrowotny bardzo mu się przyda. Tylko teraz obie z Ulą pilnujcie go, żeby drugi raz tego nie było. I samemu jemu wmówcie że ma przecież dla kogo żyć i niech nie bagatelizuje takich rzeczy.

No taki lejek to super sprawa, nawet jak dżemy się robi to wszystko wybrudzone.
A takie kostki do drinków to moja mama miała, one są plastikowe a w środku mają wodę, nie? I są wielokrotnego użytku :)

Sorki za taki chaos w moi poście ale najpierw zaczęłam pisać, potem zostawiłam i pisałam na fb z Kasią, potem ten post skopiowałam bo gdybym zrobiła wyślij to by mi krzyczało że jestem niezalogowana a jak skończyłam pisać to zobaczyłam że Halinka napisała :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
O jakie dobre wiadomości :D :D aż mi sie buzia śmieje
Jasne zieć niech bierze urlop zdrowotny podkuruje się na spokojnie a o ile pamiętam jest nauczycielem to mu się należy.
Ja nawet nie chcę myśleć w jakich nerwach wyścvie Halinko wracali z tych wczasów.
Muszę takie kostki gdzieś namierzyć.
Wiecie ile dziś stałam za Marcina książkami prawie dwie godziny kolejka aż na ulicy była :roll: :roll:
Ja grzybów nie lubie
A dzieci nie powinny jeść do 12 roku życia,bo są bardzo ciężkostrawne
A pościel taka z dworu ehhhhh co za zapch
Aga barszcz powiadasz mniam
Halinko a nie robisz powideł bo ja robię po niedzieli
Odezwę się wieczorem
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , ja już drugi rok nie nie zaprawiam , z wyjątkiem ogórków, buraczków i kapusty , piwnica pełna :(
No bardzo się cieszę że już z zięciem lepiej , ale przed nim długie leczenie , ciekawa jestem jaki będzie wypis ze szpitala i zalecenia , dieta będzie ścisła , rano zjadł pół talerzyka kaszki manny bo więcej nie mógł :( Chyba wszędzie takie kolejki za książkami i zeszytami , tak jest co roku . :( Ja też muszę zasilić uczniów , bo to są wielkie koszty .

Agnieszko a ja myślałam że te kostki to wielka nowość a ty piszesz że już twoja mamcia je miała , och , ale ja zacofana jestem :(
Myślę że teraz to on będzie ostrożny i jak go coś zaboli to biegiem do lekarza bo wystraszył wszystkich a i za pewnie sam się przeraził i oby miał to na uwadze .Tak ten lejek to super sprawa bo słoiczki czyściutkie a nie oblane :)

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Cześć!!!

Wiecie co, niech już się szkoła zacznie, bonie mam na nic czasu. :)

Kasiu - tak, Maja się cieszy, już się doczekać nie może w zasadzie, tęskni już za koleżankami i za panią :)

Halinko - dobrze, że z zięciem już lepiej, musi dbać o siebie!!!! A Wam nadal dużo sił życzę.

Wczoraj byliśmy cały dzień u znajomych na działce, buduja się, mąż mój pomagał K, Maja bawiła się z Mają, a ja z O. pogawędki. Ale było super, cieplutko, cały dzień na powietrzu, Majka pobijała rekordy w przechodzonych i przebieganych kilometrach :D
A dzisiaj już :angrywife pada :(
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Ja też juz mówię niech się szkoła zacznie bo mi czasu brak a tak chociaż do kumpeli na kawkę wskocze bo mieszka przy szkole.
A przez te wakacje nie byłam ani razu :( :(
Walczę z grzybami tzn zaprawiam w ocet mąż z Julią wczoraj przytachali 3 wiadra czarnych łebków część w suszarce się suszy,dużo małych to w ocet no i zrobiłam sos grzybowy.
A dziś znów są w lesie ;-)
Oj knedli bym pojadła
Coś zrobiłam w pięte u prawej nogi normalnie kuleję jakbym miała wielkiego siniora takie uczucie w nocy wstawałam do wc ledwo dokuśtykałam,dziś to samo jak rozchodze to jako tako sie kulam
Wieczorkiem mam wyjście więc miłego dnia
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . Wreszcie zlądowałam do domu . Jakoś mam nogi jakieś opuchnięte a co za przyczyna to nie wiem , :( jeszcze nigdy tak nie miałam , Po śniadaniu pojechaliśmy na zakupy niby wszystko kupiłam ( tak mi się zdawało ) a teraz dopiero widzę że są braki , :( Oj już nie tak moja głowa myśli :( Obiad zjedliśmy u Uli więc miałam luz , później do szpitala , zięć jakiś taki słabiutki , ledwo mówi :( czekam na poniedziałek jaka będzie decyzja lekarska , kurczę tak się źle porobiło , :( Chłop 190 wzrostu , wysportowany , a tutaj takie choróbsko się przyplątało , Po południu byliśmy na zaległych imieninach naszej Natalki ,pojadłam ciasta , :D Pogoda nawet była fajna ale po 15 rozpadało się i teraz tak mamy mroczno :(

Kasiu zapach grzybów aż tutaj się czuje , :D :D :D a co to z twoja nogą ??? może gdzieś się uderzyłaś ??? Miłego wieczorku :D :D

Gosiu , a niektórzy twierdzą że jak rozpocznie się szkoła to dopiero brak jest czasu , fakt tyle wolnego co dzieci są w szkole :D U nas od poniedziałku doszedł obowiązek wożenia Adasia do przedszkola , bo to była rola zięcia , więc znowu dziadek będzie musiał rano zrywać się z łóżka i jechać z maluszkiem :)

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Halinko - no niby tak, jest też więcej roboty i mniej czasu, ale te pare godzin jak Maja w szkole wolnych mam i sa one tylko moje.
Może wrócę do czytania, do szydełkowania, czy czegokolwiek, bo całe lato sie obijałam.
Przeczytałam 1,5 książki tylko !!!! O zgrozo !!!!!

Nogi może z chodzenia Cie bola, piszesz, że miałas aktywny dzień.

Zdrówka dla zięcia dużo !!!!

Oglądamy meczyk z męzem, ale ja to zaraz idę spac :D :D :D
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

:kwiatek

Dzień dobry. Miłej, rodzinnej niedzielki Wam życzę ;)

Ja własnie wstawiłam rosołek, i biorę się do książki :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D .Wróciłam z kościółka , już wypiłam kawusię i zabieram się za gotowanie obiadku , rosół , ziemniaczki, mięsko opieczone z rosołu , mizeria z ogórków i marchewka z jabłuszkiem . Zrobiło się cieplutko , słoneczko świeci , na wadze u mnie 2 kg mniej widać że więcej ruchu i waga leci :) Około 13 przyjeżdżają rodzice zięcia więc ja do szpitala się nie szykuję , bo to za dużo odwiedzin to też i nie dobrze , wczoraj byli u niego koledzy z którymi pracuje i jego dyrektor , ja tak o nim wam piszę i może zanudzam ale tym teraz żyję , bo on zawsze nam pomagał kiedy my coś potrzebowaliśmy , każdy dzień kobiet czy dzień matki to on zawsze z kwiatkami przybiegał więc nie możemy się z tym pogodzić że go choróbsko dosięgło :( Włosy zrobiły mi się w odcieniu fioletu , dziwne to ale prawdziwe , bo ta henna szybko się zmywa , ciekawa jestem jak często ja mogę nakładać ;-)

Gosiu dzięki :kiss2 , nogi od chodzenia mnie może bolały ale dlaczego były opuchnięte ??? pod kolanami mnie bolały a w nocy musiałam wstać i brać tabletki przeciwbólowe bo spać mi nie dawały , może to sprawy krążeniowe ??

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

hejka
U mnie piękna słoneczna niedziela.
dziś sa u nas dożynki gminne i rodzina wybyła się pobawić ja siedze w domku noga mnie boli ale już nie tak mocno,da się żyć
Jutro mam wolne i idę z małą na rozpoczęcie,oby mi 3 godziny starczyły
Zgadzam się z Gosią niby obowiązków więcej ale jak dziecko w szkole to ciut luzu jest.
Halinko fioletowe???? :D :D dziwna sprawa z tą henną
Masz rację z odwiedzinami jak słaby to i odwiedziny męczą,bedzie dobrze a może czasem takie ostrzeżenie pomocne.
Halinko brawo za wage nerwy zrobiły swoje
Wiecie wracaliśmy wczoraj w nocy do domu ok 1 i facet na rowie kosił trawę elektryczną maszynką :D :D no wariat totalny
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , dożynki oj to fajna sprawa , zaraz wróciły mi wspomnienia z lat dziecinnych , jak byłam panienką jeździłam do babci i tam bywałam na wiejskich dożynkach ale to były super czasy , zabawa do nocy na deskach różne smakowitości , oj rozmarzyłam się :oops: :) No jestem kolorowa :D :D :D nad morzem młoda dziewczyna miała włosy różowe i pytałam się Uli czy też tak widzi czy mi coś w okularach się zmieniło i masz tutaj i ja też kolorowa :D :D :D no a ten facet to zakłócał spokój nocny , może pomylił pory dnia :D :D Kupiłam w Biedronce żurawinę w całości ale super dobra , siedzę i podjadam :D

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Dobry wieczór.

U nas też jakieś święto było, ale nie dożynki tylko jakieś stowarzyszenia się wystawiały, ja nie byłam bo mnie tez własnie głowa bolała,
ale mąż był z Mają.
Ona ucieszona, jeszcze lody zjedli, no taki ostatni dzień wakacji ]:-)

Będzie żal, szczególnie pięknych dni, długich wieczorów, no ale taka kolej rzeczy.

Teraz sie zastanawiamy z mężem nad Sylwestrem ]:-) ]:-) ]:-)
Iść, czy nie iść ... ;)

Jejku własnie nie wiem czy mogę zurawinkę jeść :((
Jutro będę u lekarza, to się dowiem wszystkiego,
dziecko mi słonecznik przyniosło z tych wystaw, a ja nie wiem czy mogę ... :(

Czytam powoli Okruchy raju ... na połowie już jestem
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Gosiu co dobre szybko się kończy , Maja fajnie spędziła ten ostatni dzień będąc na imprezie z tatą , a co do Sylwestra to idźcie , póki człowiek młody to powinien cieszyć się takimi imprezami , zawsze będzie co wspominać , my chodziliśmy co roku i zawsze na dużych salach a teraz to tylko zostały spotkania takie kameralne a i to się zaczyna kończyć ale wspominamy często te piękne chwile :D Żurawinę chyba możesz jeść ale jak jutro będziesz u lekarza to popytaj ale myślę że nie ma przeszkód .

Kasiu jak tam noga , może wymocz w soli , wygrzej ją ,chyba za dużo skakałaś :P

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Witam we wrześniu !!!!

Halinko - no my z mezem w zasadzie nigdzie nie wychodzimy bez dziecka, taka sytuacja a nie inna, nie ma kto nam ew. z Majką zostać.
Dostaliśmy propozycje od znajomych i chyba sie skusimy. To było by pierwsze nasze takie wyjście ;) i pierwszy Bal Sylwestrowy.

KAsiu - jak nóżka ?!

My juz nie śpimy,
śniadanko jakieś zrobię ...
Na 10 mamy rozpoczęcie ...

Pogoda nijaka za oknem :(
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
I ja się witam wrześniowo
Kuśtykam,wymoczyłam nasmarowałam i jako tako jest,ale żeby nie było za różowo wyszedł mi na oku jęczmień :D
Urodzaj u mnie,ze ho ho
Gosiu macie okazję idzcie,tym bardziej że wiecie tyle czasu na przód,czasem warto się wyrwać z domu dla higieny psychicznej
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D . I ja już na nogach :D rano pobiegłam do apteki bo mi się skończyły tabletki a mąż musiał zawieźć Adasia do przedszkola , myśleliśmy że po dwóch miesiącach niechodzenia to jakiś będzie płaczliwy a tutaj niespodzianka z radością powędrował na salę jako już starszak :D Pogoda taka usypiająca , pochmurnie i może będzie padać bo tak się zanosi . :(

Gosiu , Majka już duża dziewczynka , poproś rodziców a wy wybierzcie się balować , bo czas ucieka a bal sylwestrowy na sali zawsze jest inny niż siedzenie w domu , mi zostały już tylko miłe wspomnienia bo sala i balowanie należy już do młodych :D

Kasiu , no to wszystko idzie parami , no ale co z tą nogą ??? współczuje ci bo ból masz podwójny , ja na jęczmień dostałam antybiotyk maść , Jak Julcia , czy już w szkole ??? dobrze mówię :)

Hada zaginęła :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hada żyje, ale nadgania zaległości
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Halinko - żeby moi rodzice mogli z nią zostać to też trzeba przedyskutować, bo ja mieszkam spory kawałek od nich. Tata jeszcze pracuje, i trzeba by było to tak ustawić, żeby miał wolne i mogli przyjechać.
Niestety wszystko fajnie wygląda i brzmi, jak się ma rodziców i pomoc na miejscu, jak już ciut km dzieli jest kłopot.
Ale myślę, że się uda :) Jeszcze nie wiem jak pracuje mąż w Sylwestra, ale ja się szykuje na BAL
A co ;)

Kasiu - na jęczmien podobno dobrze jest zdjać obrączkę i posmarować złotem powiekę ;) Podobno działa ! :)

Jak tam, już po rozpoczęciu ?!

Had - nadrabiaj, Kochana, nadrabiaj :)

I u nas ponuro, az sobie kawusię zrobiłam delikatną.
Koło 13 wyjedziemy do mojego lekarza, mam stresa troszkę ...
Zablokowany