WITAM!!!!!!!!. Już wreszcie dotarłam do domu ,

oj powłóczyłam się po świecie

Rano zadzwoniła do mnie moja Ula że jedziemy do Selgrosu , skończyły nam się tabletki do zmywarki a w tam była promocja, wobec czego trzeba było tyłeczek ruszyć z fotela i w drogę ,kierowcą było moje
dziecko , jeszcze sama boi się jeździć i potrzebuje asekuracji ,więc tata jej się przydał ,jak dojechała do selgrosu to miała tak ogromny ból głowy chyba to ze stresu , no ale ładnie jechała

Musze sie pochwalić a jakże

kupiłam sobie telefon komórkowy , ten klapkowy szybko się mi zepsuł i jak się dzisiaj dowiedzieliśmy od sprzedawców to te klapkowe były bardzo awaryjne i zaczęli je wycofywać , kupiłam prosty klawiszowy , samsunga z aparatem , teraz musiałam wprowadzić swoje kontakty , i ciekawa jestem jak długo ten posłuży , bo to mój już trzeci ,ten stary z Nokii był świetny ale już baterie były mało pojemne i co dzień musiałam ładować

ledwo naładowałam i za chwilkę znowu sygnalizowało że czas podładować , cierpliwość mi się skończyła . Dostałam również nalewkę 999 litewską ,tą oryginalną , były trzy rodzaje , wzięliśmy dwa , ten lekarz z Ukrainy kazał brać tylko po jednym kielonku dla zdrowotności ,bo u nas w świecie alkoholi były ale nie te ,
Agatko ta twoja teściowa może jest na diecie i dlatego kazała kupić tylko wodę i kawkę , a ty się dziwisz że tak mało kazała ci kupić , ja na takiej głodowej była już dwa razy i nie jadłam 20 dni nic tylko piłam wodę ,

i organizm się pięknie oczyścił ze złogów . :)możesz poczytać sobie wystukując stronę Ośrodek leczniczy

Disscimus :
Małgosiu , jak tam dzień minął romansując z kierownikiem ??? powiadomiony o twojej nieobecności w najbliższych dniach ??/ a tego masażystę domowego to masz świetnego , gdzie on zdobył te zdolności , może i ja swojego bym wysłała na jakiś kurs ??
Agnieszko czytając twoje pierwsze słowa o teściowej że ją pobiłaś ..... to mi aż spadły okulary z nosa , a to ty w ten sposób zadałaś jej cios

wczoraj również oglądałam ten nocny film" Ciemności zakryją ziemię " wstrząsający ,

ciarki człowiekowi leciały ,

oby nigdy to się nigdzie nie powtórzyło ,
Maniczko , no należyci się wypoczynek po tym maratonie ,
Gosiu , to nic trudnego żeby wiedzieć co która pisała , klikasz w okienko Pełny edytor i po kłopocie , pod spodem możesz śledzić i odpisywać
Małgosiu , to ja klepałam w klawisze prawie równo z tobą , i czekałam w kolejce żeby mnie puściło na forum , no to ten kierownik również wykańcza petentów ,
Już miałam kliknąć żeby post zaakceptować a tutaj zadzwoniła moja szwagierka i znowu było w zawieszeniu moje klikanie, ale pogadałyśmy sobie bo 7 lutego jedziemy do niej na urodziny (60 l)