Witam .

Wreszcie mogę już do was zaglądnąć , tak jak pisałam od wczoraj miałam kuzynkę , więc nie wypadało mi siedzieć przy komputerze , wspólnie zrobiłyśmy pierogi ruskie , wczoraj farsz a dzisiaj ciasto i lepienie od samego rana , zrobiłyśmy 195 pierogów i już ich nie mam bo rozdałam

wielkie wydarzenie u mnie bo ja do tego się nie nadaję , nie znoszę lepienia

mąż pojechał do syna z samochodem więc dałam 40 szt , później do Uli poszło 60 , synowej 50 szt , na jutro mam 14 , i na dzisiejszy obiad zjedliśmy 31 szt na trzy osoby , po
pracy wpadła Monisia po Natalkę, wypiłyśmy sobie herbatkę

zapakowałam pierożki ,więc na jutro będą mieli na obiadek a teraz siedzę samotnie ,

a jutro odwiedzi mnie druga synowa z Anią ,bo przyjechała na ferie , więc ruch u mnie jak w Rzymie ,

myślę że wieczorem już mąż zjedzie do domu , wreszcie samochód będzie sprawny ,
Małgosiu , no masz przeboje z ta piersią, tyle cierpienia , i co teraz po tym następnym antybiotyku jest ciut lepiej ??? wypoczywaj i zdrowiej , może rozgoni ci ten czyrak , super ten twój Misio , dobrze że ci kupił dyktafon, bo ile można znosić kierownika humory , dokuczanie ludziom ,
Monisiu , mój rower został wczoraj wyniesiony do piwnicy , czeka na moje natchnienie , na dobrą pogodę ,

muszę kupić sobie krótszą kurtkę , bo tą mam za długą i powoli ruszę z rowerem

a ty dbaj o siebie bo to bardzo ważne .
No Kasiu , wreszcie się nam pokazałaś i dużo nam napisałaś , bo już się martwiłam że nas opuściłaś

, a co to że ta choroba tak ciebie przydusiła , ??? jest już dobrze???? mąż się od ciebie zaraził , tak to jest, że wężykiem idzie po domownikach

czekam na ten wyjazd do Sarbinowa , może jakieś młode ręce mnie tam wyleczą

bo chyba zalecą mi masaż

Pierogi z truskawkami są super ,

No ja zwrotu z skarbowego też mam dużo

bo aż......... 5 zł
Agatko , jeszcze mi paczka z Bonprixu nie doszła , już jest ponad tydzień , i z niecierpliwością czekam bo nie wiem czy będą te rzeczy dobre , ale tak zawsze się czeka .